İl Teşkilatı

İl Teşkilatı

Son dakika İl Teşkilatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İl Teşkilatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İl Teşkilatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl Teşkilatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il teşkilatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.394 il teşkilatı haberi bulunmuştur. Tüm il teşkilatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enerji Bakanı Bayraktar açıkladı: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz
Enerji Bakanı Bayraktar açıkladı: Diyarbakır’da günlük 15 bin varile yakın petrol üretiyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, “Diyarbakır bizim için önemli bir petrol yeri. Günlük 15 bin varile yakın petrol üretiliyor. İnşallah yeni keşiflerle daha da yukarıya götüreceğiz” dedi.
14.03.2024 Ekonomi
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Bakan Kirişci: 85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı
Bakan Kirişci: 85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı  Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, seçimlerin esas kazananının millet olduğunu belirterek, "85 milyon bu memleketin evladı, tamamı kazandı. Oyu eriyen HDP kaybetti, PKK kaybetti, PYD kaybetti, YPG kaybetti, millete ihanet edenler kaybetti" dedi.
28.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da parti il teşkilatı ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da parti il teşkilatı ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da parti il teşkilatı ve ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.
17.05.2023 Gündem
Bakan Kirişci: 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı
Bakan Kirişci: 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçici işçi statüsündeki çalışanların kadroya geçiş işlemlerinin başlatıldığını açıklayarak, "Bakanlığımız bünyesinde geçici statüde, işçi statüsünde çalışan 26 bin 982 kardeşimizin sürekli işçi kadrosuna geçişleri, iş ve işlemlerini de başlatmış bulunuyoruz" dedi.
28.04.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır
Bakan Varank: Türkiye, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacaktır AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'nin dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağını belirterek, "Bunlar ne geleceği okuyabiliyor, ne plandan ne programdan haberleri var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye büyük bir müjde verdi. Karadeniz'deki doğalgazı karayla buluşturduk. Ne diyorlardı? ‘Siz yıllardır gaz bulduk. Hani bu gaz nerede’ diyorlardı. İşte o gazı karayla buluşturduk" dedi.
21.04.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy: Kalıcı konutları 1 yılda teslim edeceğiz
Bakan Ersoy: Kalıcı konutları 1 yılda teslim edeceğiz Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya'nın Akçadağ ilçesinde depremzedelerle iftar yaptı. Bakan Ersoy, “Cumhurbaşkanımızın söz verdiği gibi 1 yıl içerisinde kalıcı konutları tamamlayıp hak sahiplerine teslim etmiş olacağız inşallah” dedi.
5.04.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den flaş enflasyon açıklaması!
Bakan Nebati'den flaş enflasyon açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Döviz kuru oynaklığı minimum seviyede. Öngörülebilirliğin arttığı, insanların hesaplarını çok rahat bir şekilde yapabildiği bir dönemdeyiz. Enflasyon, aralık ayından itibaren baz etkisiyle de olsa hızlı bir şekilde düşmeye başlayacak ve hedefimiz olan tek rakamlı enflasyonu yakalayacağız" dedi.
4.11.2022 Ekonomi
Bakan Nebati: Esnafımızı rahatlatacak paket yolda
Bakan Nebati: Esnafımızı rahatlatacak paket yolda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Batman’da çeşitli temaslarda bulundu. Esnaf ziyaretinde talepleri dinleyen Bakan Nebati, “Esnafımızı rahatlatacak paket yolda geliyor. Cumhurbaşkanımız açıklayacak” dedi.
8.10.2022 Ekonomi
AK Partili Genel Başkan Yardımcısı Şen'den muhalefete erken seçim tepkisi
AK Partili Genel Başkan Yardımcısı Şen'den muhalefete erken seçim tepkisi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen '2023’e Doğru Şehir Buluşmaları' toplantısına katıldı. Muhalefetin erken seçim açıklamalarına tepki gösteren Şen, 6'lı masanın Biden masası olduğunu ifade etti.
28.09.2022 Siyaset
Ömer Çelik: 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak
Ömer Çelik: 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak  AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik,  "6'lı masa adaylarını açıklamasalar da ben ne zaman açıklayacaklarını biliyorum. Benim tahminime göre onlar, 6'lı masa, adaylarını haziran seçimlerinden sonra açıklayacak" dedi.
25.09.2022 Siyaset
AK Partili Kurtulmuş: 'İktidara gelirsek Türkiye'yi yöneteceğimiz planlar budur' demelerini bekliyoruz
AK Partili Kurtulmuş: 'İktidara gelirsek Türkiye'yi yöneteceğimiz planlar budur' demelerini bekliyoruz AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtuluş, Kahramanmaraş'ta partisinin genişletilmiş il danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada 6'lı masanın adayının kendilerini ilgilendirmediğini ancak Türkiye'nin ekonomi, terör ve savunma sanayindeki düşüncelerinin kendilerini ilgilendirdiğini belirterek, "Onun için bir an evvel kafa karışıklıklarını sona erdirmelerini ve milletin karşısına dürüstçe çıkarak 'İktidara gelirsek Türkiye'yi yöneteceğimiz formüller, planlar budur' demelerini bekliyoruz" dedi.
14.09.2022 Siyaset
Bakan Yanık: 2023 vesayet sisteminin yok edilme sürecidir
Bakan Yanık: 2023 vesayet sisteminin yok edilme sürecidir Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "2023, vesayet sisteminin, bu vesayet düzeninin Allah'ın izniyle sonsuza kadar yok edilmesi sürecidir. 2023 bizim için de onlar için de bunun için önemli. Çünkü vesayet düzenini yeniden getirmeye çalışıyorlar" dedi.
17.07.2022 Siyaset
Binali Yıldırım: Önümüzdeki sene 3 tane bayramımız var
Binali Yıldırım: Önümüzdeki sene 3 tane bayramımız var AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, "Önümüzdeki sene 3 tane bayramımız var. Birinci bayramımız, Ramazan Bayramı. Üçüncü bayramımız, Kurban Bayramı. İkisinin arasında da bir bayram daha var; Cumhurbaşkanı'mızı Allah'ın izniyle rekor oyla tekrar başımıza getireceğiz, cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz" dedi.
12.07.2022 Siyaset
MHP Diyarbakır İl Başkanlığı neden kapatıldı?
MHP Diyarbakır İl Başkanlığı neden kapatıldı? MHP'den Diyarbakır İl Başkanlığı kararı! MHP Diyarbakır İl Teşkilatı'nın feshedildi! Açıklamayı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptı. Peki, MHP Diyarbakır İl Başkanlığı neden kapatıldı? MHP Diyarbakır İl Teşkilatı neden feshedildi? İşte detaylar…
16.06.2022 Gündem
CHP'li Öztunç: Recep Tayyip Erdoğan mülteci sorununu çözemez
CHP'li Öztunç: Recep Tayyip Erdoğan mülteci sorununu çözemez CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriyelileri ülkelerine gönderme projesiyle mülteci sorununu çözemeyeceğini belirterek, "Mültecilerle ilgili sorunu çözeceğiz 2 yıl içerisinde. Recep Tayyip Erdoğan bu sorunu çözemez, çünkü yaratıcısı Tayyip Erdoğan" dedi.
4.05.2022 Siyaset
Yeni Tokat Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız
Yeni Tokat Havalimanı açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayat pahalılığı sorununu kısa sürece aşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin bugün yaşanan ekonomik sıkıntının da üstesinden geleceğini belirterek, "Sağlık krizinin tetiklediği ekonomik sarsıntı henüz dinmemişken Ukrayna- Rusya savaşı ile krizin nasıl derinleştiğine de beraberce şahit olduk. Türkiye güçlü altyapısı sayesinde nasıl salgının üstesinden geldiyse, küresel enerji ve emtia fiyatlarındaki artışın etkisiyle yaşadığı hayat pahalılığı sorunu da kısa sürede aşacaktır" dedi.
25.03.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş enflasyon açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş enflasyon açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki saatlerde kentte toplu açılış törenine de katılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "İnsanımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü tuttuk. Küresel ölçekli yaşanan çok ciddi sıkıntılara rağmen Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle tanıştırıyoruz . Çıktığımız kutlu yolculukta tam 20 yıldır kararlılıkla yürütüyoruz. Türkiye'yi tarihinin en büyük yatırım hamleleriyle buluşturmaya devam ediyoruz." dedi.
30.01.2022 Siyaset
DEVA Partisi Manisa İl Başkanı istifa etti
DEVA Partisi Manisa İl Başkanı istifa etti DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem başkanlıktan hem de partiden istifa ettiğini duyurdu. Sakınç istifa gerekçesini, "Çıkar gruplarının neden olduğu rahatsızlıklar ve siyaseten etik olmayan davranışlar' olarak açıkladı.
6.01.2022 Siyaset
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'dan flaş ittifak açıklaması!
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'dan flaş ittifak açıklaması! Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Önceki seçimlerde Millet İttifakı'nın içindeydik. Şu anda görüşüyoruz, konuşuyoruz. Gündemde bir ittifak konusu yok" dedi.
10.10.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan su fiyatlarına tepki: Durum hiç iç açıcı değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan su fiyatlarına tepki: Durum hiç iç açıcı değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Teşkilatı toplantısında konuştu. Erdoğan, "Yerel yönetimde durum hiç iç açıcı değil. Su fiyatları ortada. Antalya'da da, İstanbul'da da, Ankara'da da böyle." dedi.
19.06.2021 Siyaset
AK Parti kongresi ne zaman? AK Parti 7. Olağan kongresi nerede, saat kaçta, sloganı ne?
AK Parti kongresi ne zaman? AK Parti 7. Olağan kongresi nerede, saat kaçta, sloganı ne? AK Parti 7. olağan kongresi ne zaman? AK Parti'de 7. Olağan Büyük Kongre için geri sayım başladı. AK Parti'nin "İnandığın Yolda Yürü" sloganıyla Ekim 2020'de başlattığı ve 81 ilin 25'inde İl Teşkilatı Başkanlarının değişimiyle sonuçlanan AK Parti'nin kongre süreci tamamlanıyor. Öte yandan Erdoğan yarınki AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde 2023 manifestosunu da açıklayacak. AK Parti 7. Olağan kongresi ne zaman, nerede, saat kaçta?
23.03.2021 Gündem
CHP Yalova İl Başkanlığı'nda toplu istifa
CHP Yalova İl Başkanlığı'nda toplu istifa CHP Yalova İl Başkanlığ'ndan aralarında Muharrem İnce'nin kardeşi İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin İnce'nin de aralarında bulunduğı 350 üye istifa etti. İstifalarla ilgili yapılan basın açıklamasında, genel merkezin tutumu eleştirilerek, parti içi demokrasi ve Atatürk çizgisinden uzaklaşıldığı ifade edildi.
1.02.2021 Siyaset
Gelecek Partisi'nde toplu istifa
Gelecek Partisi'nde toplu istifa Gelece Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, il teşkilatı olarak partiden istifa ettiklerini açıkladı. Serbes, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nu adil olmamakla suçladı.
28.12.2020 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Biz dava partisiyiz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki: Biz dava partisiyiz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "AK Parti'de adaylık işleri istişare ile olur. Bizler bir araya geliriz ve herkes ne düşünüyorsa onu söyler. Bu işlerde sıfat önemli değil. Biz dava partisiyiz" dedi.
12.11.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İl Teşkilatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il teşkilatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.