İkramiye Ödemeleri

İkramiye Ödemeleri

Son dakika ikramiye ödemeleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikramiye ödemeleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikramiye ödemeleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkramiye Ödemeleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikramiye ödemeleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 306 ikramiye ödemeleri haberi bulunmuştur. Tüm ikramiye ödemeleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkramiye ödemeleri başlıyor! 8 bin TL cuma günü hesaplarda olacak
İkramiye ödemeleri başlıyor! 8 bin TL cuma günü hesaplarda olacak Binlerce kişi bekliyordu. Ödeme takvimi açıklandı. Paralar cuma günü banka hesaplarına yatırılıyor. Yaklaşık 8 bin TL ödeme yapılacak. Kamu çalışanlarını yakından ilgilendiren açıklama geldi. Kamu işçisinin ikramiyesi için gün verildi. Kamuda çalışan yaklaşık 1 milyon işçiye her yıl belli dönemlerde tediye (ikramiye) ödemesi yapılıyor.
22.01.2024 Ekonomi
Milli Piyango'dan yılbaşı ikramiyesiyle ilgili açıklama
Milli Piyango'dan yılbaşı ikramiyesiyle ilgili açıklama Sosyal medya kanallarında yer alan Milli Piyango Yılbaşı ikramiyesinin Kolombiya'da bir kişiye çıktığına ilişkin iddialara Sisal Şans'tan bir açıklama geldi. İddianın gerçek dışı olduğu belirtildi.
2.01.2024 Gündem
Çalışan emekliye 5.000 lira hesaba yatıyor! Takvim belli oldu
Çalışan emekliye 5.000 lira hesaba yatıyor! Takvim belli oldu Çalışan emekliye ikramiye ödemeleri gündemdeki yerini koruyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdesi verilen ikramiye ödemeleri için vatandaşların gözü aralık ayına çevrilmişi. Yeni yıla az bir süre kala ödeme bekleyen binlerce emekli vatandaş konu hakkında gelişmeleri yakından takip ederken, 25 Aralık'ta bütçe görüşmelerinin tamamlanmasının ardından, çalışan emeklilere ikramiye teklifinin yasalaşması bekleniyor. Peki, Çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye yattı mı, ne zaman yatacak? İşte, emekli ikramiye ödemeleri hakkında son gelişmeler!
22.12.2023 Emekli
(5000 TL emekli ikramiyesi emekli sandığı) Emekli sandığı 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Emekli sandığı emeklileri 5000 TL’yi ne zaman alacak?
(5000 TL emekli ikramiyesi emekli sandığı) Emekli sandığı 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Emekli sandığı emeklileri 5000 TL’yi ne zaman alacak? Emekli bayram ikramiyesi tarihleri belli oldu. SSK ve Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri ikramiye ödeme tarihlerini öğrenmeye çalışıyor. Çalışmayan emeklilere bir kereye mahsus olmak üzere ödenecek ikramiyeler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan açıklamalarda bulundu. Peki, Emekli sandığı 5000 TL ikramiye ne zaman yatacak? Emekli sandığı emeklileri 5000 TL’yi ne zaman alacak? İşte 5000 TL emekli ikramiyesi emekli sandığı ödeme tarihleri…
11.11.2023 Emekli
PYBS burs yattı mı (sorgulama)? İOKBS bursu ne zaman yatacak, ne kadar, bayramdan önce hesaplara geçecek mi?
PYBS burs yattı mı (sorgulama)? İOKBS bursu ne zaman yatacak, ne kadar, bayramdan önce hesaplara geçecek mi? İOKBS bursu yattı mı, PYBS bursu ne zaman hesaplara yatacak? Bursluluk sınavına girerek başarılı olan öğrencilere yatan İOKBS burs desteğinin hesaplara yatıp yatmadığı merak ediliyor. 2023 yılında yapılan zamla 863 TL’ye yükselen PYBS haziran ayıyla birlikte gündeme geldi. Kurban Bayramı’nın ilk günü 28 Haziran’a denk geliyor. Emekli maaşları ve ikramiye ödemeleri erkenden yatırılacak. Öğrenciler de burslarının erken yatıp yatmadığını araştırıyor. Peki, PYBS bursu yattı mı? İOKBS bursluluk ücretleri ne zaman yatacak, bayramdan önce mi hesaplarda olacak?
14.06.2023 Eğitim
Maaşlara zam ve asgari ücret gündemde! Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı sona erdi
Maaşlara zam ve asgari ücret gündemde! Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı sona erdi Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sona erdi. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi.
6.06.2023 Gündem
EYT ile emekli olanlarla ilgili SGK'dan bayram ikramiyesi açıklaması! Ödeme tarihleri belli oldu
EYT ile emekli olanlarla ilgili SGK'dan bayram ikramiyesi açıklaması! Ödeme tarihleri belli oldu EYT ile emekli olan milyonlara müjdeli haber geldi. Emeklilerin aldığı ikramiye tutarı Ramazan Bayramı itibarıyla 1100 liradan yüzde 82 oranında artışla 2000 liraya çıkarılmıştı. İkramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. SGK’dan EYT kapsamında emekli olanlarla ilgili Ramazan Bayramı ikramiyeleri ile ilgili tarih verdi.
7.05.2023 Ekonomi
Asgari ücretliye bayram ikramiyesi var mı? Asgari ücret bayram ikramiyesi onaylandı mı, Resmi Gazete’de yayımlandı mı, ikramiyeler ne zaman verilecek?
Asgari ücretliye bayram ikramiyesi var mı? Asgari ücret bayram ikramiyesi onaylandı mı, Resmi Gazete’de yayımlandı mı, ikramiyeler ne zaman verilecek? Asgari ücretliye bayram ikramiyesi var mı, asgari ücretliler bayram ikramiyesi alacak mı? Emekliler bayram ikramiyesi ödemelerini beklerken asgari ücret çalışanları da kendilerine de ikramiye verilip verilmeyeceğini sorguluyor. 1100 TL olan ikramiye ödemeleri yüzde 82 oranında zamla beraber 2 bin TL oldu.
13.04.2023 Çalışma Hayatı
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023? Emekli bayram ikramiyeleri nisanın kaçında verilecek?
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023? Emekli bayram ikramiyeleri nisanın kaçında verilecek? Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak 2023? Emekli maaşı ve ikramiye ödemeleri 14-19 Nisan tarihleri arasında yapılacak.
5.04.2023 Emekli
Emekli maaşları ve bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu
Emekli maaşları ve bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu Emeklilere maaş ve ikramiye ödemeleri bayramdan önce yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ödeme tarihlerini duyurdu.
5.04.2023 Emekli
Tediye tarihleri 2023! İlave tediye ödemeleri ne kadar, kimlere ödenir? Tediye 2023 ne zaman yatacak?
Tediye tarihleri 2023! İlave tediye ödemeleri ne kadar, kimlere ödenir? Tediye 2023 ne zaman yatacak? Tediye ne kadar yatacak, tediye ne zaman ödenecek? Kamuda çalışan işçilere yapılacak tediye ödeme tarihleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre tediye ödemeleri iki taksit şeklinde yapılacak.'6772 Sayılı Kanun Kapsamına Giren Kurumlarda Çalışan İşçilere 2023 Yılında Yapılacak İlave Tediyelerin Sürelerinin Belirlenmesi Hakkında Cumhurbaşkanı Kararı' sonrası işçiler arama motorlarına yöneldi. Peki, İkramiyeler ne zaman ödenecek? Kamu işçilerine ilave tediye ne zaman yatacak? Tediye ne demek? İşte 2023 ikramiye tarihleri...
Kamuda çalışanların ikramiyesi ne zaman ödenecek, kamu çalışanlarına ikramiye verildi mi? Kamuda çalışan işçilere ikramiye ne kadar? Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023!
Kamuda çalışanların ikramiyesi ne zaman ödenecek, kamu çalışanlarına ikramiye verildi mi? Kamuda çalışan işçilere ikramiye ne kadar? Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023! Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023 için aramaları arttı. “Kamu çalışanlarına ikramiye ne zaman verilecek?” sorusuna yanıt aranıyor. Kamu işçisinin merakla beklediği haber nihayet geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla 1 milyonu aşkın kişinin ikramiye ödemelerinin tarihi belli oldu. Peki, Kamuda çalışanların ikramiyesi ne zaman ödenecek, kamuda çalışan işçilere ikramiye ne kadar? İşte Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023…
Kamu işçilerine ikramiye ödemelerinin tarihi belli oldu
Kamu işçilerine ikramiye ödemelerinin tarihi belli oldu Kamuda çalışan işçilere yapılacak ikramiye ödemelerinin tarihi Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı kararına göre ikramiye ödemelerinin ilk yarısı 27 Ocak, ikinci yarısı 17 Nisan'da yapılacak.
5.01.2023 Ekonomi
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi. Hesaplarını kontrol edin. Ödemeler başladı. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Kurban Bayramı'na günler kala emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı sorgulanıyor. Bayram ikramiyesi emeklilere Ramazan ve kurban Bayramı olmak üzere senede iki kez ödenmekte. Peki emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İşte son dakika haberinin detayları...
6.07.2022 Emekli
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! En az 2 bin 168 lira ödeniyor
Paralar hesaplara yatırılmaya başladı! En az 2 bin 168 lira ödeniyor Yüz binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler başladı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına aktarılıyor. Asgari ücret alan çalışanların hesabına 2 bin 168 lira yatırılacak. Devlet ve devlete bağlı müesseselerde çalışan işçilere bu yıl ek ödemenin birinci yarısı bugün, ikinci yarısı ise 16 Aralık'ta yapılacak.
İşçi (SSK), Memur, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ödeme günleri!
İşçi (SSK), Memur, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ödeme günleri! Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Kurban Bayramı öncesi merakla beklenen bayram ikramiyesi konusu netleşti. 12 milyon emeklinin bayram ikramiyeleri bugün hesaplara yatmaya başlıyor, ikramiyelerin yatırılması 8 Temmuz'a kadar sürecek. İlk olarak 1 Temmuz'da aylık alan memur emeklilerinin ikramiyeleri yatacak. Ödemeler aylık alma gününe göre farklı tarihlerde olacak. Peki, İşçi, Memur, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, bayram ikramiyesi yattı mı? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesi ödeme günleri…
Emekli bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor! Milyonlarca kişi alacak, ödeme günleri ve miktarı...
Emekli bayram ikramiyeleri yarın hesaplara yatıyor! Milyonlarca kişi alacak, ödeme günleri ve miktarı... Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili flaş detaylar! Bayram ikramiyesi için geri sayım başladı, yarından itibaren ikramiyeler ödenmeye başlanacak. Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emekli ikramiye alacak. Bayrama sayılı günler kalmasıyla birlikte emekliler 'Emekli ikramiyesi ne kadar, kime ne zaman verilecek?' sorularına yanıt arıyor. Emekli bayram ikramiyelerinin SSK, BAĞKUR, Emekli Sandığı ödeme günleri tek tek açıklandı. 2 Temmuz tarihinden itibaren ikramiye ödemeleri hesaplara yatırılacak. Kurban Bayramı ikramiye ödemelerinden vergi kesintisi yapılmayacak. İkramiyeler borç nedeniyle haczedilemeyecek. Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ile ilgili detaylar
1.07.2022 Emekli
Kurban bayramı öncesi çalışana ikramiye müjdesi! Hesaba yatıyor
Kurban bayramı öncesi çalışana ikramiye müjdesi! Hesaba yatıyor Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi. Bayram öncesi çalışana ikramiye müjdesi. Kamu işçilerine her yıl ilave tediye (ikramiye) ödeniyor. Bu senenin ilave ikramiye ödemelerinin detayları da belli oldu. Buna göre 1 milyon kamu işçisi ilave ikramiye ödemelerini Kurban Bayramı öncesi alacak. Kamuda çalışan işçilere bu yıl ek ödemenin birinci yarısı 4 Temmuz'da, ikinci yarısı ise 16 Aralık'ta olacak. Maden işletmelerinin yeraltı işlerinde kamu çalışanlarına ilave tediyenin tamamı ise 23 Aralık'ta verilecek. Asgari ücretli bir işçinin 13 günlük ikramiyesi 2 bin 168 lira olurken, ücret arttıkça bu tutar da artacak. İşte bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika tüm detaylar...
25.06.2022 Çalışan Hakları
SSK'lı ve Bağ-Kur'lu olmayanlara emeklilik yolu açıldı! Hiç çalışmamış olanlar da yararlanıyor
SSK'lı ve Bağ-Kur'lu olmayanlara emeklilik yolu açıldı! Hiç çalışmamış olanlar da yararlanıyor Emeklilik ile ilgili flaş açıklama! Hiç çalışmayanlar da emekli olma imkanından yararlanacak. Çalışma hayatındaki pek çok kişi bir süre çalıştıktan sonra ne zaman emekli olacağını araştırmaya başlıyor. Ancak hastalık ve çeşitli nedenlerle emeklilik dönemine kadar çalışmak her zaman mümkün olmayabiliyor. Bu durumdaki kişiler isterlerse SGK'ya ödenen primlerin iadesini talep edebiliyor ya da primlerini kendileri ödeyerek emekli olabiliyor. Hiç çalışma hayatı olmayanlar da emekli olup olamayacaklarını araştırıyor. SSK ya da Bağ-Kur'lu olarak hiç çalışmayan kişilere emekli olma yolu açıldı! Peki kimler çalışmadan emekli olabilir? İşte merak edilen tüm detaylar...
29.04.2022 Emekli
Bağkur ve emekli sandığı ikramiye ödemeleri ne zaman? İkramiye ne zaman yatacak?
Bağkur ve emekli sandığı ikramiye ödemeleri ne zaman? İkramiye ne zaman yatacak? Ramazan Bayramı’nda emeklilere ödenen bayram ikramiyeleri hesaplara yatırılmaya başladı. 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacağı duyurulmuştu. Ramazan Bayramı öncesinde emeklilerin hesabına yatırılacak ikramiyelerin ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki, Bağkur ve emekli sandığı ikramiye ödemeleri ne zaman? İkramiye ne zaman yatacak? İşte detaylar…
29.04.2022 Emekli
Paralar bugün hesaplarda! Ödeme tutarları 2.168 TL ile 8.233 TL arasında değişiyor
Paralar bugün hesaplarda! Ödeme tutarları 2.168 TL ile 8.233 TL arasında değişiyor Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. En düşük ödeme miktarı 2.168 lira olarak. İkramiye ödemelerinde maaş miktarı belirleyici oluyor. Yüksek maaş alan yüksek ikramiye ödemesi alıyor. Ödenecek en yüksek ikramiye ise 8.233 lira. Kamu işçileri ve 4D’li sürekli işçilere her yıl 52 günlük ücret tutarında ilave tediye yani ikramiye ödeniyor. 700 bin işçiye (tediye) ikramiye ödemeleri kapsamında 13 günlük ödeme yapılacak. İkramiyeler bugün hesaplara yatacak. Kim ne kadar tediye ödemesi alacak? İşte merak edilen tüm detaylar...
29.04.2022 Çalışan Hakları
SSK, BAĞKUR, MEMUR emekli bayram ikramiyesi yattı mı? Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi saat kaçta, neye göre yatacak?
SSK, BAĞKUR, MEMUR emekli bayram ikramiyesi yattı mı? Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi saat kaçta, neye göre yatacak? SSK emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, emekli bayram ikramiyesi yattı mı? Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödemeleri bugün başlıyor. İşsizlik sigortası, engelli maaşı ve yaşlılık aylığı ödemeleri ise cuma günü hesaplara yatırılacak. Peki, Emeklilerin bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesi neye göre, saat kaçta yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar verilecek?
28.04.2022 Emekli
Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara yatırılmaya başladı! Kim ikramiyesini ne zaman alacakk?
Emekli bayram ikramiyeleri hesaplara yatırılmaya başladı! Kim ikramiyesini ne zaman alacakk? Milyonlarca emekli, dul ve yetim bekliyordu. Paralar bugün vatandaşların hesaplarına yatırılmaya başlıyor. 2018 yılında yapılan düzenleme ile emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere senede iki kere, bayram öncesi ikramiye verilmeye başlandı. Bu sene de bayramlarda emekliler, dul ve yetim aylığı alanlara ikramiye yatırılacak. İkramiye tutarı ise Ramazan Bayramı için 1.100 lira olacak. 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri 27-29 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılacak. Peki, bayram ikramiyesinden kimler yararlanacak, yeni emekli olanlar da ikramiye alabilecek mi, hangi tarihte emeklilik dilekçesini verenler ikramiye alabilecek? İşte, bayram ikramiyesinde tüm merak edilenler...
27.04.2022 Emekli
Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika açıklaması! Onlar da para alacak, son tarih...
Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika açıklaması! Onlar da para alacak, son tarih... Emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili açıklama geldi. Onlar da para alacak. Son tarih 30 Nisan. Emekliler için bu yıl da 1100 lira ödeme yapılacak. Paralar 28-29 Nisan tarihinde hesaplara yatacak. SGK’dan birçok kalemde maaş alan kişilere bayram ikramiyesi ödeniyor. Dul ve yetim aylığı alanlara ise payları oranında ödeme yapılacak. Öte yandan nisanda emeklilik dilekçesi verecek olan vatandaşların bayram ikramiyesi alıp alamayacağı merak ediliyordu. Bunun için 30 Nisan'a kadar dilekçe verilmesi gerekiyor. Böylece bayram ikramiyelerini ilk maaşları ile birlikte alacaklar. Peki emekli bayram ikramiyesi kimlere ne kadar ödenecek? Emekli ikramiyeleri ile ilgili merak edilenler...
21.04.2022 Emekli
Kamudaki 700 bin işçiye müjde! İkramiye (tediye) ödemesi yapılacak! Kim, ne kadar ikramiye alacak?
Kamudaki 700 bin işçiye müjde! İkramiye (tediye) ödemesi yapılacak! Kim, ne kadar ikramiye alacak? 700 bin işçiye ikramiye ödemesi! 13 günlük ilave tediye ödemesi yapılacak! Kamuda çalışan işçilere yılda 4 taksit şeklinde tediye ödemesi gerçekleşiyor. İlk taksiti Ocak’ta ödenen tediyelerin ikinci kısmı Nisan ayı sonunda hesaplara yatırılacak. Peki, İşçi ikramiyeleri (tediye) ne zaman yatacak? işçiye ikramiye (tediye) ödemesinde kim, ne kadar alacak? İşte İşçi tediye tarihleri 2022!
13.04.2022 Çalışan Hakları

Benzer Haber Etiketleri

İkramiye Ödemeleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikramiye ödemeleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.