Gazete Vatan Logo

İşçi (SSK), Memur, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ödeme günleri!

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Kurban Bayramı öncesi merakla beklenen bayram ikramiyesi konusu netleşti. 12 milyon emeklinin bayram ikramiyeleri bugün hesaplara yatmaya başlıyor, ikramiyelerin yatırılması 8 Temmuz'a kadar sürecek. İlk olarak 1 Temmuz'da aylık alan memur emeklilerinin ikramiyeleri yatacak. Ödemeler aylık alma gününe göre farklı tarihlerde olacak. Peki, İşçi, Memur, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, bayram ikramiyesi yattı mı? Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyesi ödeme günleri…

İşçi (SSK), Memur, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesi ödeme günleri!

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2022, emekli ikramiyesi ne kadar? SSK, Bağ Kur ve memur emeklilerinin ikramiyelerinin ne zaman yatacağı merak konusu oldu. 9 Temmuz tarihinde Kurban Bayramı idrak edilmeye başlanacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, bayram öncesinde emekli bayram ikramiyesinin yatırılacağı tarihi açıkladı.

İşçi, Memur, Bağkur emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklamasına göre maaş günü 1 Temmuz olan 4/C'li memur emeklilerinin ikramiyeleri bugün hesaplarına yatırılacak. Maaş tarihi 2-5 Temmuz arası olan 4/C'li memur emeklileri, ikramiyelerini yine aynı tarihte alacak.

Memur emeklileri için ikramiyeler 2-5 Temmuz'da hesaplarda olacak.

İşçi emeklilerine ödemeler 5-6 Temmuz'da yapılacak

4/B'li Bağ-Kur emeklileri için ise ikramiye ödemeleri 7 Temmuz'da yapılacak.

Maaş tarihleri 17-21 Temmuz arasında olan 4/A'lı işçi emeklileri için ikramiye ödemeleri 5 Temmuz'da yapılacak.

22-26 Temmuz'da maaş alanlara ise ikramiyeleri 6 Temmuz'da ödenecek.

Haberin Devamı

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar?

1100 lira olarak ödenen ikramiyenin bu bayramda da aynı miktarda hesaplara yatırılması bekleniyor.