Emekli İkramiyesi

Emekli İkramiyesi

Son dakika emekli ikramiyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli ikramiyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli ikramiyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli İkramiyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli ikramiyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.126 emekli ikramiyesi haberi bulunmuştur. Tüm emekli ikramiyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli maaşları hesaba yatıyor! İşte Nisan ayı ödeme takvimi
Emekli maaşları hesaba yatıyor! İşte Nisan ayı ödeme takvimi Emekli maaşlarıyla ilgili milyonlarca vatandaşı beklediği açıklama geldi. Emekli maaşları için Nisan ayı ödeme takvimi açıklandı. 3000 TL emekli ikramiyesi 2-5 Nisan tarihleri arasında ödendi. 'SSK, Bağ-Kur emekli maaşı ne zaman yatacak' sorusu gündeme geldi. İşte gün gün Nisan ayı emekli maaşı ödeme takvimi...
6.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek Emekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor! Emekli,dul ve yetim maaşı alanları ilgilendiren kritik detay belli oldu
Bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor! Emekli,dul ve yetim maaşı alanları ilgilendiren kritik detay belli oldu Emekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri yarın başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
1.04.2024 Çalışma Hayatı
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | SSK bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere 3000 TL nisanın kaçında ödenecek, hangi tarihte ikramiye alınacak?
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | SSK bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere 3000 TL nisanın kaçında ödenecek, hangi tarihte ikramiye alınacak? 2000 lira olarak yatırılan emekli ikramiyesi bu yıl 3000 lira olarak yatırılacak. Ramazan Bayramı’na az bir süre kala emeklilere verilecek ikramiye tarihleri belli oldu. Emeliler merak içinde ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağını sorguluyordu. Ödeme tarihinin duyurulmasının ardından gözer 4A, 4B, 4C ikramiye ödeme günlerine çevrildi. Peki, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, emekli bayram ikramiyesi ayın kaçında ödenecek? İşte emeklilerin 3 bin TL alacağı ikramiyenin hesaplara yatırılacağı tarih…
29.03.2024 Ekonomi
Emekliye 3 bin TL bayram ikramiyesi! Net ödeme takvimi belli oldu, işte paraların hesaplara yatırılacağı tarih
Emekliye 3 bin TL bayram ikramiyesi! Net ödeme takvimi belli oldu, işte paraların hesaplara yatırılacağı tarih Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alanlar bekliyordu. Emekli ikramiyesinde ödeme takvimi belli oldu. Ramazan Bayramı öncesi ödemeler yapılacak. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesi ödemesinde kritik tarih 31 Mart! Emekli ikramiyesinde net tutar hesabı belli oldu
Bayram ikramiyesi ödemesinde kritik tarih 31 Mart! Emekli ikramiyesinde net tutar hesabı belli oldu Emekli ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi! İkramiye almak isteyenlerin başvuru yapması gerekiyor. Son tarih 31 Mart olarak açıklandı. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlarda ikramiye imkanından yararlanacak. Peki kim kaç lira ikramiye alacak? Ödeme tutarı maaş bağlanma oranına göre değişiyor. İşte emekli ikramiyesine dair merak edilen ayrıntılar...
19.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi açıklandı
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi açıklandı  Ocak'ta yüzde 49,25 oranında zam alan emekliler Nisan ve Haziran aylarında 3.000 TL'ye çıkartılan iki bayram ikramiyesi alacak. Emekli ikramiyesi ödemelerinde net tarih belli oldu. Emeklilerin maaş hesabına yatırılacak.
17.03.2024 Ekonomi
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü!
Adana'da sağlıkçılardan 'Beyaz Yürüyüş'; Parkinson hastası emekli doktor bir kilometre en önde yürüdü! Adana'da çok sayıda sağlık çalışanı, 14 Mart Tıp Bayramı'nda şiddetsiz, güvenli, güvenceli, demokratik bir yaşam talebi ile 'Beyaz Yürüyüş' düzenledi. Parkinson hastalığı nedeniyle 11 yıl önce çocuk cerrahlığını bırakan Dr. Saadettin Güney (59) de Adana Tabip Odası'nın flaması ile 1 kilometre yürüyerek meslektaşlarına destek verdi.
14.03.2024 Adana
Emekliye ek ödeme müjdesi! Bankalar kampanyaları tek tek açıkladı, 15.000 TL'ye varan ödeme
Emekliye ek ödeme müjdesi! Bankalar kampanyaları tek tek açıkladı, 15.000 TL'ye varan ödeme Bankalar yeni ekonomik veriler ışığında emekli maaşı promosyonları miktarlarını mart itibarıyla güncelledi. Emekli olmaya hak kazananlar ya da bankalarla yaptıkları anlaşma sona eren emekliler, maaşlarının yatması karşılığında bankalardan promosyon alabiliyorlar. Birçok banka emeklilere 15 bin TL'ye varan promosyonlar veriyor. Emekliler bunun yanında Ramazan Bayramı'nda 3 bin TL ve Kurban Bayramı'nda 3 bin TL olmak üzere toplam 6 bin TL emekli ikramiyesi alacak. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları banka promosyonları ne kadar oldu?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 6 bin TL bayram ikramiyesi! Net tarih belli oldu
Emekliye 6 bin TL bayram ikramiyesi! Net tarih belli oldu Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alanlar bekliyordu. Emekliye çifte bayram müjdesi geldi. TBMM Genel Kurulu 16 milyon emeklinin çıkmasını dört gözle beklediği bayram ikramiyesiyle ilgili düzenlemeyi kabul etti. Yasa ile emeklilerin Ramazan ve Kurban bayramlarında aldıkları 2 bin liralık ikramiye yüzde 50 artışla 3 bin liraya çıkartıldı.
3.03.2024 Ekonomi
Emekliye 6.000 TL bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi belli oldu
Emekliye 6.000 TL bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi belli oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranındaydı. Emekli, dul ve yetim aylığı alanlar bayram ikramiyesi ödemelerinden yararlanıyor. Emekli ikramiyesi ödeme miktarı ve tarihi belli oldu. Bazı emekliler ikramiyelerini evlerinden alabilecekler. Peki yeni emekli olanlar da ikramiye alacak mı? İşte emekli bayram ikramiyesi ile ilgili merak edilen tüm detayları...
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 6 bin TL ek ödeme müjdesi! EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar dikkat
Emekliye 6 bin TL ek ödeme müjdesi! EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar dikkat Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yüzde 49,25'lik emekli zammı maaşlara yansıdı. Milyonların geliri 2024'te Temmuz zammı ile bir kez daha artacak. Temmuz zammı öncesi iki emekli ikramiyesi ödenecek. Bayram ikramiyesi emekliler yılına özel yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükseltildi. 3 bin lira ikramiyeden yeni emekli olanlar ve emeklilik başvurusu yapanlar da yararlanacak. Ancak emekli ikramiyesi için bu tarihlere dikkat etmek gerekiyor.
19.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekli, dul ve yetime bayram müjdesi! Zamlı ikramiye ödeme detayları belli oldu
Emekli, dul ve yetime bayram müjdesi! Zamlı ikramiye ödeme detayları belli oldu Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem zamlı maaşlarını alan emeklilerin gözü bayram ikramiyelerine yapılacak zam oranındaydı. Emekli, dul ve yetim aylığı alanlar bayram ikramiyesi ödemelerinden yararlanıyor. Emekli ikramiyesi ödeme miktarı ve tarihi belli oldu. Bazı emekliler ikramiyelerini evlerinden alabilecekler. Peki yeni emekli olanlar da ikramiye alacak mı? İşte emekli bayram ikramiyesi ile ilgili merak edilen tüm detayları...
18.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ve ödeme tarih belli oldu
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ve ödeme tarih belli oldu Emekli maaşı ve ek zam düzenlemeleri sonrası sıra bayram ikramiyesi zammına geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekli ikramiyesi için müjdeyi verdi. Emekli ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 zamlı ödenecek. Düzenlemeden dul ve yetimler de faydalanacak. Kim ne kadar alacak? 2024 bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? soruları cevabını buldu. Öte yandan SSK ve Bağ-Kur emeklileri için ocak ayında açıklanan 6 aylık enflasyon sonrasında yüzde 37,57 olan artış oranı 11,68 puan refah payı ile birlikte yüzde 49,25'e çıkartıldı. Böylece hem memur emeklileri hem de SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artışları eşitlenmiş oldu. Emeklilerin hesaplarına Ocak ayı maaş günlerinde yüzde 37,57'lik artış yansıtıldı. 11,68 puanlık fark ve 10 bin lira taban maaşa tamamlayan destekler ise yasal düzenleme sonrasında Şubat ayı başında yatırıldı. Böylece toplamda ödenen miktar yüzde 49,25 zam üzerinden oldu. Şimdi Şubat maaşlarını almaya hazırlanan emekliler için Sosyal Güvenlik Kurumu e-Devlet sisteminde yeni maaşları güncelleyerek yayımladı. Böylece emekliler bu yıl 6 ay boyunca alacakları yüzde 49,25 artırılmış maaşlarını ve yeni ek ödemelerini görebiliyorlar.
16.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Yeni formül açıklandı, işte tarihler...
Emekliye 10 bin TL ek ödeme müjdesi! Yeni formül açıklandı, işte tarihler... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Emeklinin gündeminde seyyanen zam ve bayram ikramiyesi var. 14 milyonu aşkın emekli hükûmetten gelecek açıklamaya kilitlendi. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış ile ilgili detaylar belli oluyor. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak? İşte bayram ikramiyesi ve seyyanen zam ile ilgili emekli milyonları ilgilendiren detaylar...
13.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 bin TL ikramiye! Taban maaş formülü ortaya çıktı
Emekliye 10 bin TL ikramiye! Taban maaş formülü ortaya çıktı Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış ile ilgili detaylar belli oluyor. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
11.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Bakan Işıkhan duyurdu
Emekliye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi! Bakan Işıkhan duyurdu Bayram ikramiyesiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, canlı yayında 'Bayram ikramiyelerinde artış olacak mı?' sorusuna cevap verdi. Işıkhan milyonlarca emekliye müjdeyi verdi. Ramazan Bayramı için geri sayım sürerken, emekli bayram ikramiyesine ilişkin gelişmeler gündemi meşgul etmeye başlamıştı. Ramazan ve Kurban Bayramlarında yılda iki kez verilen emekli ikramiyesi geçen yıl hatırlanacağı gibi 1100 TL'den 2 bin liraya yükseltilmişti. İşte 2024 emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ile ilgili tüm detaylar ve ödeme tarihleri...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Masada iki farklı formül var
Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Masada iki farklı formül var Bayram ikramiyesiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Ramazan Bayramı için geri sayım sürerken, emekli bayram ikramiyesine ilişkin gelişmeler gündemi meşgul etmeye başladı. Ramazan ve Kurban Bayramlarında yılda iki kez verilen emekli ikramiyesi geçen yıl hatırlanacağı gibi 1100 TL'den 2 bin liraya yükseltilmişti. Bu kapsamda emekli bayram ikramiyesinin bu yıl ne kadar olacağı ve ne zaman yatacağı hak sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. İşte 2024 emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi ödeme tarihleri...
7.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar
Emekliye zamlı ikramiye müjdesi! İki formül masada, işte 2024 bayram ikramiyesi için ilk ramalar Milyonlarca emekli merakla bekliyordu. Bayram ikramiyesine zam geliyor. Enflasyon artışı ve 11.68 oranındaki refah payı ile birlikte yüzde 49.25 oranında zam alan emekliler için bu yıl ikramiye artışı da gündeme geldi. Artış çi in iki formül masada. Peki emekliler bu yıl kaç lira ikramiye alacak ve bu ödemeler ne zaman yapılacak?
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert gönderme: Şampiyonluk emekli ikramiyesi değildir
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert gönderme: Şampiyonluk emekli ikramiyesi değildir Galatasaray Başkanı Dursun Özbek', sarı-kırmızılı ekibin sponsorluk töreninde açıklamalarda bulundu. Sert eleştirilerde bulunan Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a da göndermede bulundu.
16.01.2024 Galatasaray
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi
Çalışan emeklilere müjde! 5 bin TL ikramiye hesaplara yatırılıyor, işte ödeme tarihi Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemesi takvimi belli oldu. Çalışan emeklilere ikramiye ödemesiyle SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı ile dul yetimler dahil bütün hak sahipleri 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi almış olacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan ek emekli ikramiyesi için tarih verdi. İşte detaylar...
28.12.2023 Emekli
Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2024? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, emekliler yılbaşı ikramiyesi alacak mı?
Yılbaşında emekliye ikramiye var mı 2024? Emeklilere yılbaşı ikramiyesi verilecek mi, emekliler yılbaşı ikramiyesi alacak mı? Yılbaşında emeklilere ikramiye var mı, emekliye yılbaşı ikramiyesi verilecek mi? Emeklilere her yıl iki kez bayramlarda ikramiye ödemesi yapılıyor. Bu yıl Cumhuriyetin 100. Yılına özel 15 Kasım’a kadar çalışmayan emeklinin IBAN numarasına 5000 TL’lik ikramiye verilmiş, ardından ikramiyenin tüm emeklilere verileceği açıklanmıştı. Cumhuriyet Bayramı ikramiyeleri hesaplara yatıyor. Gelişmelerin ardından emekliler bu kez de yılbaşında emeklilere ikramiye olup olmayacağını sorguluyor. Peki, emekliye yılbaşında ikramiye verilecek mi, yılbaşı emekli ikramiyesi var mı?
28.12.2023 Emekli
Her emekliye 5 bin lira hesabına yatacak! Tarih belli oldu
Her emekliye 5 bin lira hesabına yatacak! Tarih belli oldu Çalışan emekliye ikramiye düzenlemesi Meclis'ten geçerek yasalaştı. 5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girecek. Bununla beraber SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı olmak üzere çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
28.12.2023 Emekli
Çalışan emeklilere 5 bin lira hesaba yatacak! İşte 4A, 4B, 4C ödeme takvimi
Çalışan emeklilere 5 bin lira hesaba yatacak! İşte 4A, 4B, 4C ödeme takvimi Çalışan emekliye ikramiye ödemesi için tarih belli oldu. SSK, Bağ-Kur ve emekli sandığı olmak üzere çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme tarihi için açıklama geldi. Meclis'te bütçe görüşmeleri tamamlandı. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
26.12.2023 Emekli
Çalışan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Yeni detay ortaya çıktı, otomatik olarak hesaplara yatırılacak
Çalışan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye! Yeni detay ortaya çıktı, otomatik olarak hesaplara yatırılacak Çalışan emekliye ikramiye kanun teklifinin de yer aldığı torba yasa için tarih belli oldu. Bakan Vedat Işıkhan'dan çalışan emeklilere 5000 TL ikramiye ödeme takvimi için açıklama geldi. 'Çalışan emeklilere 5000 TL ne zaman yatacak' sorusu yanıt buldu. 86 maddelik torba yasa ile yapılacak düzenleme ile 4,7 milyon vatandaş daha Cumhuriyet ikramiyesi alacak. Peki çalışan emeklilere 5000 lira ne zaman yatacak? İşte 5 bin lira emekli ikramiyesi ödeme tarihi...
25.12.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Emekli İkramiyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli ikramiyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.