İkramiye

İkramiye

Son dakika ikramiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikramiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikramiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkramiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikramiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.543 ikramiye haberi bulunmuştur. Tüm ikramiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli Piyango 23 Nisan 2024 çekilişi: 23 Nisan MPİ çekilişi saat kaçta? Bilet sorgulama ekranı
Milli Piyango 23 Nisan 2024 çekilişi: 23 Nisan MPİ çekilişi saat kaçta? Bilet sorgulama ekranı Milli Piyango 23 Nisan 2024 çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon TL. Talihli adayları büyük ikramiyenin sahibi olmak için biletlerini kontrol etmeye başladı. İşte Milli Piyango 23 Nisan çekilişi bilet fiyatları, çekiliş saati ve sonuçlar ile ilgili merak edilenler.
23.04.2024 Gündem
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır?
Spor Toto devretti, heyecan iyice arttı… Bu hafta 60 milyona koşuyor! Sistemli oynanarak kazanma şansı nasıl artırılır? Hafta sonunda İddaa’nın yanı sıra Spor Toto heyecanı da yine Misli’de yaşanacak. 37. hafta programında 15 bilen çıkmayınca tam 9 milyon 670 bin TL bu haftaya devretti. Futbolseverlerin gözü kulağı bu hafta Spor Toto programındaki karşılaşmalarda olacak. Eğer diğer hafta ikramiye çok fazla kişiye bölünmez ise 15 bilenlerin büyük meblağlar kazanması bekleniyor.
19.04.2024 İddaa
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı
BES'te bir dönem kapanıyor! Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kritik detay belli oldu: Asgari ücretin beş katı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
10.04.2024 Ekonomi
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı
BES'te yeni dönem! Para çekme kolaylaştı, toplu ödeme için sistemden çıkmaya gerek kalmadı Bireysel Emeklilik Sistemi'ne katılanların sayısı her geçen gün artıyor. Devlet BES katılımcılarına büyük destek sağlıyor. Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelik’te yapılan bir değişiklikle BES katılımcıları için kolay kredi kullanımının yolu açıldı. BES'te kısmen ödeme hakkında yönetmelik değişikliği Resmi Gazete'de yayımlandı. Evlilik, konut satın alma, üniversite eğitimi ve doğal afet durumlarında BES kullanıcılarına sistemden çıkmadan birikimlerinin yüzde 50’sine kadar olan kısmını çekme hakkına sahip. 1 Temmuz’dan itibaren BES’teki birikmiş tutarın yarısı evlenme, konut satın alma ve doğal afet gibi durumlarda sistemden çıkmadan ve hak kaybına uğramadan çekilebilecek. İşte şartlar...
9.04.2024 Ekonomi
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek
Emekli bayram ikramiyeleri banka hesaplarına yatırılıyor! SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na farklı günlerde ödenecek Emekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri bugün başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor! Emekli,dul ve yetim maaşı alanları ilgilendiren kritik detay belli oldu
Bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor! Emekli,dul ve yetim maaşı alanları ilgilendiren kritik detay belli oldu Emekli ikramiyesi ödemeleri ile ilgili merak edilen detay ortaya çıktı. Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi bekliyordu. Ödeme takvimi belli oldu. Emeklilerin 3 bin liraya çıkartılan bayram ikramiyesinin ödemeleri yarın başlıyor. Ödemeler 5 Nisan'a kadar yapılacak. Yaklaşık 16 milyon emeklinin ikramiyeleri, aylıklarını aldıkları hesaplara yatırılacak.
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin
Emekli bayram ikramiyesi hesaplara yatıyor! Ödemeler değişti, e-Devlet üzerinden kontrol edin Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. İkramiyeler 2-5 Nisan arasında hesaplara yatacak. Emekli bayram ikramiyeleri bu yıl yüzde 50 arttırılarak 3 bin TL’ye çıkarıldı. Emekliler iki bayramda toplam 6 bin lira ikramiye alacak. Dul ve yetimlere hisseleri oranında ödeme yapılacak
1.04.2024 Çalışma Hayatı
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | SSK bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere 3000 TL nisanın kaçında ödenecek, hangi tarihte ikramiye alınacak?
EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ | SSK bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere 3000 TL nisanın kaçında ödenecek, hangi tarihte ikramiye alınacak? 2000 lira olarak yatırılan emekli ikramiyesi bu yıl 3000 lira olarak yatırılacak. Ramazan Bayramı’na az bir süre kala emeklilere verilecek ikramiye tarihleri belli oldu. Emeliler merak içinde ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatacağını sorguluyordu. Ödeme tarihinin duyurulmasının ardından gözer 4A, 4B, 4C ikramiye ödeme günlerine çevrildi. Peki, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, emekli bayram ikramiyesi ayın kaçında ödenecek? İşte emeklilerin 3 bin TL alacağı ikramiyenin hesaplara yatırılacağı tarih…
29.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi?
Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi, ölüm aylığı alanlar banka promosyonu alabilir mi? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Yapılan açıklamanın ardından, 4A-4B ve 4C emeklileri dışında Ölüm aylığı alanlara promosyon var mı? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, ölüm aylığı alanlara 5 bin promosyon verilecek mi? Ölüm aylığı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı?
26.03.2024 Ekonomi
Emekliye 3 bin TL bayram ikramiyesi! Net ödeme takvimi belli oldu, işte paraların hesaplara yatırılacağı tarih
Emekliye 3 bin TL bayram ikramiyesi! Net ödeme takvimi belli oldu, işte paraların hesaplara yatırılacağı tarih Milyonlarca emekli, dul ve yetim maaşı alanlar bekliyordu. Emekli ikramiyesinde ödeme takvimi belli oldu. Ramazan Bayramı öncesi ödemeler yapılacak. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
THY personeline bayram ikramiyesi! İşte tutar
THY personeline bayram ikramiyesi! İşte tutar Türk Hava Yolları yaptığı yüksek zammın yanında Ramazan Bayramı için tüm THY, AJet, TGS, TSS çalışanlarına 25 bin lira ikramiye verecek.
21.03.2024 Gündem
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak?
Bayram ikramiyesi dul ve yetimlere ne kadar verilecek 2024? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar, dul ve yetim bayram ikramiyesi ne kadar alacak? Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih belli oldu. Ramazan Bayramı bu yıl 10 Nisan'da idrak edilecek. Türkiye Yüzyılı'nın Emekçileri İftar Programı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 2-5 Nisan tarihleri arasında yatırılacağını söyledi. Peki, kimler ikramiye alacak? Dul ve yetim maaşı alanlar da bayram ikramiyesi alacak mı? Dul ve yetim bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?
19.03.2024 Ekonomi
Bayram ikramiyesi ödemesinde kritik tarih 31 Mart! Emekli ikramiyesinde net tutar hesabı belli oldu
Bayram ikramiyesi ödemesinde kritik tarih 31 Mart! Emekli ikramiyesinde net tutar hesabı belli oldu Emekli ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi! İkramiye almak isteyenlerin başvuru yapması gerekiyor. Son tarih 31 Mart olarak açıklandı. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlarda ikramiye imkanından yararlanacak. Peki kim kaç lira ikramiye alacak? Ödeme tutarı maaş bağlanma oranına göre değişiyor. İşte emekli ikramiyesine dair merak edilen ayrıntılar...
19.03.2024 Çalışma Hayatı
Bayram ikramiyesinde dilekçe detayı! Emekli milyonlara kritik uyarı
Bayram ikramiyesinde dilekçe detayı! Emekli milyonlara kritik uyarı Emeklilere bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da ödenecek. Ölen eşinin emekli aylığının %50'sini alana 1.500 TL yatacak. İş göremezlik geliri alana da ikramiye var. 31 Mart tarihinden önce emeklilik dilekçesi veren EYT'liler de ikramiye alabiliyor.
18.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi açıklandı
Emekliye zamlı bayram ikramiyesi! Ödeme takvimi açıklandı  Ocak'ta yüzde 49,25 oranında zam alan emekliler Nisan ve Haziran aylarında 3.000 TL'ye çıkartılan iki bayram ikramiyesi alacak. Emekli ikramiyesi ödemelerinde net tarih belli oldu. Emeklilerin maaş hesabına yatırılacak.
17.03.2024 Ekonomi
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu
Süper Loto'da 100 milyon TL'lik büyük ikramiye sahibini buldu Şans oyunlarından Süper Loto'nun 10 Mart tarihindeki çekilişi sonucunda tam 100 milyon 384 bin 327 lira 60 kuruş değerindeki ikramiye sahibini buldu. Süper Loto'da büyük ikramiye İzmir'in Bayraklı ilçesinde oynanan kupona isabet etti.
15.03.2024 Gündem
Emeklilere 6 bin TL ikramiye! Ödeme takvimi belli oldu, detaylar netleşti
Emeklilere 6 bin TL ikramiye! Ödeme takvimi belli oldu, detaylar netleşti Milyonlarca emekliye bayram öncesi ikramiye müjdesi geldi. Tüm emekliler 2024 yılında emekli maaşı Temmuz zammı öncesi 6 bin TL ikramiye ödemesi alacak. Meclis'te yasalaşan kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlara ikramiye ve zam takvimi açıklandı.
12.03.2024 Ekonomi
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek!
Şans Topu, Büyük İkramiyesiyle Yüzünü Güldürecek! Şans Topu, Türkiye'nin en sevilen şans oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Her hafta düzenlenen çekilişleriyle milyonlarca kişiyi sevindiren Şans Topu, şimdi de büyük ikramiyesiyle talihlilerini bekliyor.
12.03.2024 Advertorial
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı
AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar projelerini açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik ile AK Parti ve MHP Milletvekillerinin de katıldığı lansman ile Cumhur İttifakı AK Parti Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar, projelerini ‘Yüreğir’e Yakışacak” başlığı altında açıkladı.
11.03.2024 Adana
Toplu sözleşme ikramiyesi neden iptal edildi? Bakan Işıkhan açıkladı: Memur toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu 2024?
Toplu sözleşme ikramiyesi neden iptal edildi? Bakan Işıkhan açıkladı: Memur toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu 2024? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu çalışanlarını ilgilendiren toplu sözleşme ikramiyesine yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan mahkeme kararı sonrası kamu görevlilerinin aylıklarında 345 TL azalma olacağını açıkladı. Işıkhan, "Bundan sonra da kamu görevlilerimizin yanında olacak, sendikalarımızın yanında olacak, emekçimizin yanında olacağız. Bize göre yanlış olan bu kararla ilgili olarak da gerekli adımları atma noktasında üzerimize düşeni yapacağız.” dedi. Peki, Toplu sözleşme ikramiyesi neden iptal edildi? Memur toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu 2024?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi? İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Belediye-İş arasında yaşanan toplu iş sözleşme krizinin ardından bir kriz de Genel İş Sendikası ile belediye arasında da anlaşmazlık çıktı. Belediye yönetimi bugün İZELMAN Şirketinde örgütlü DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası yöneticilerini belediyeye çağırarak 7 Mart'ta yatması öngörülen ikramiye ve yemek kartı ücretlerinin zamanında hesaplara yatırılamayacağını belirtti. Bunun üzerine DİSK Genel İş İzmir 1 ve 3 No'lu Şubeler iş bırakma kararı aldı. Peki, İzmir'de otobüs grevi ne zaman, İzmir'de otobüsler grevde mi? Otobüsler yarın grevde mi?
8.03.2024 Gündem
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar?
Skoda CEO'su Ahmet Yüce kimdir, nereli? Skoda Türkiye Distribütörü Ahmet Yüce'nin serveti ne kadar? Skoda’nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bu yıl çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdiği iddialarının ardından Ahmet Yüce hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Ahmet Yüce kimdir, nereli, serveti ne kadar?
5.03.2024 Gündem
Toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar, hangi aylarda ödenir? Memurların toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi?
Toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar, hangi aylarda ödenir? Memurların toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi? Toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi edildi, memurların toplu sözleşme ikramiyesi 2024 ne kadar? 3 ayda bir yapılan kamu personelinin toplu sözleşme ikramiyesi desteği ödemeleri 2024 yılıyla birlikte aylık olarak ödenmeye başlandı. İkramiye tutarları merak edilirken, toplu sözleşme ikramiyesinin iptal edilip edilmediği de sorgulanıyor. Peki toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar? Sendika ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? Toplu sözleşme ikramiyesi iptal mi?
5.03.2024 Çalışma Hayatı
3000 TL bayram ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak? Yeni emekliler ikramiye alacak mı?
3000 TL bayram ikramiyesi hesaplara ne zaman yatacak? Yeni emekliler ikramiye alacak mı? Emeklilerin ikramiye tarihleri hakkında son dakika açıklama geldi. 3000 TL bayram ikramiyesini bekleyen milyonlarca emekli hesaplara yatacağı günü araştırmaya başladı. Bayramdan önce emekli ikramiyesinin yatacağının müjdesini veren Bakan Işıkhan, "Emekliler Yılı'yla ilgili desteklerimiz olacak" dedi. Peki yeni emekliler ikramiye alacak mı? İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İkramiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikramiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.