Gazete Vatan Logo

Kamuda çalışanların ikramiyesi ne zaman ödenecek, kamu çalışanlarına ikramiye verildi mi? Kamuda çalışan işçilere ikramiye ne kadar? Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023!

Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023 için aramaları arttı. “Kamu çalışanlarına ikramiye ne zaman verilecek?” sorusuna yanıt aranıyor. Kamu işçisinin merakla beklediği haber nihayet geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla 1 milyonu aşkın kişinin ikramiye ödemelerinin tarihi belli oldu. Peki, Kamuda çalışanların ikramiyesi ne zaman ödenecek, kamuda çalışan işçilere ikramiye ne kadar? İşte Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023…

Kamuda çalışanların ikramiyesi ne zaman ödenecek, kamu çalışanlarına ikramiye verildi mi? Kamuda çalışan işçilere ikramiye ne kadar? Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023!

Kamu çalışanlarına ikramiye ne zaman verilecek, Kamu işçileri ikramiye tarihleri 2023 ne? Kamuda çalışan işçilere ilave tediye ödeme tarihleri açıklandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre kamu çalışanlarına ödenecek ikramiyeler iki farklı tarihte hesaplarda olacak. Peki, İkramiye ödemeleri ne zaman, 2023 kamu işçisi ikramiye ne kadar oldu?' sorularına yanıt arıyor.

Kamu çalışanlarına ikramiye ne zaman ödenecek?

Kamuda çalışan işçilere yapılacak ikramiye ödemelerinin tarihi netleşti.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre ikramiye ödemelerinin ilk yarısı 27 Ocak, ikinci yarısı ise 17 Nisan'da hesaplara yatacak.

Maden işçilerine yapılacak ilave tediyelerin tamamı ise 22 Aralık tarihinde ödenecek.

Resmi Gazete'de yer alan kararda şu ifadelere yer verildi:

"Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2023 yılında, mezkür Kanunun 1 inci maddesine göre yapılacak ilave tediyenin birinci yarısının 27/1/2023, diger yarısının 17/4/2023 tarihinde ödenmesine, 2- Söz konusu işçilerden maden işletmelerinin münhasıran yer altı işlerinde çalışanlarına 2023 yılında, aynı Kanunun 2 nci maddesine göre ayrıca yapılacak ilave tediyenin tamamının 22/12/2023 tarihinde ödenmesine, 6772 sayılı Kanunun 4 öncü maddesi gereğince karar verilmiştir."

Haberin Devamı