Gazete Vatan Logo

PYBS burs yattı mı (sorgulama)? İOKBS bursu ne zaman yatacak, ne kadar, bayramdan önce hesaplara geçecek mi?

İOKBS bursu yattı mı, PYBS bursu ne zaman hesaplara yatacak? Bursluluk sınavına girerek başarılı olan öğrencilere yatan İOKBS burs desteğinin hesaplara yatıp yatmadığı merak ediliyor. 2023 yılında yapılan zamla 863 TL’ye yükselen PYBS haziran ayıyla birlikte gündeme geldi. Kurban Bayramı’nın ilk günü 28 Haziran’a denk geliyor. Emekli maaşları ve ikramiye ödemeleri erkenden yatırılacak. Öğrenciler de burslarının erken yatıp yatmadığını araştırıyor. Peki, PYBS bursu yattı mı? İOKBS bursluluk ücretleri ne zaman yatacak, bayramdan önce mi hesaplarda olacak?

PYBS burs yattı mı (sorgulama)? İOKBS bursu ne zaman yatacak, ne kadar, bayramdan önce hesaplara geçecek mi?

PYBS burs yattı mı, erken mi yatacak? İOKBS burslarına yönelik araştırmalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz bayramda burslar 1 hafta önce hesaplara yatırılmıştı. 2023 yılında yapılan artış ile birlikte İOKBS ücreti 863 TL oldu. Peki, İOKBS bursu ne zaman yatacak, PYBS bursu erken mi yatacak?

2023 PYBS BURSU YATTI MI, NE ZAMAN YATACAK?

Bursluluk ücreti (İOKBS) ödemeleri şehirlere göre farklılık gösteriyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından PYBS burs ödemelerinin öne çekildiğine dair resmi bir açıklama yapılmadı. Burslar her ayın 25’ine kadar hesaplara aktarılıyor.

İOKBS bursluluk ücretinin yatıp yatmadığı ücretin alındığı bankaların müşteri hizmetleri numarasından sorgulanabilir. Ayrıca bursluluk ücretiyle ilgili ödeme işlemlerinin detaylarına e-Okul’a giriş yaparak da ulaşabilirsiniz.