İha Saldırısı

İha Saldırısı

Son dakika İHA saldırısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İHA saldırısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İHA saldırısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İha Saldırısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iha saldırısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 176 iha saldırısı haberi bulunmuştur. Tüm iha saldırısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İran askeri olarak güçlü mü? İRAN ASKERİ GÜCÜ VS TÜRKİYE! İşte Orduların dünya sıralaması ile İran askeri güç sıralaması 2024
İran askeri olarak güçlü mü? İRAN ASKERİ GÜCÜ VS TÜRKİYE! İşte Orduların dünya sıralaması ile İran askeri güç sıralaması 2024 İsrail devlet televizyonu, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını duyurdu. İran operasyonun adını "Gerçek Vaat Operasyonu" olarak ilan etti. İsrail, İran'ın Şam'daki büyükelçilik yerleşkesinde yer alan konsolosluk binasına 1 Nisan'da hava saldırısı düzenlemişti. Saldırıda, İran Devrim Muhafızları Ordusundan 2'si general rütbesinde toplam 7 kişi ölmüştü. Savaşın yankısı devam ederken “İran’ın askeri gücü” merak edilmeye başlandı. Peki, İran askeri olarak güçlü mü, İran askeri güç sıralaması nedir? İşte Orduların dünya sıralaması…
14.04.2024 Gündem
İran İsrail savaşı nedeni: İsrail İran savaşı neden çıktı, İran neden İsrail’e saldırıyor?
İran İsrail savaşı nedeni: İsrail İran savaşı neden çıktı, İran neden İsrail’e saldırıyor? Orta Doğu'da gözler İran'ın İsrail'e yaptığı saldırıda. İsrail devlet televizyonu KANN, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını açıkladı. İsrail savaş kabinesi toplandı. Açıklamalar peş peşe geldi. Orta Doğu'da gözler İran'ın İsrail'e yaptığı saldırıda. İsrail devlet televizyonu KANN, İran'ın İsrail'e İHA saldırısı başlattığını açıkladı. İsrail savaş kabinesi toplandı. Açıklamalar peş peşe geldi. Söz konusu gelişmelerin ardından İran neden İsrail’i vuruyor, İran askeri gücü kaçıncı sırada? İran İsrail’e neden savaş açtı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
14.04.2024 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu
Pakistan'dan misilleme saldırısı! Savaş uçakları İran'ı vurdu Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Sistan-Belucistan bölgesindeki "terör hedeflerine" saldırı gerçekleştirildiği duyurdu. İran tarafı ise saldırıda 3 kadın, 4 çocuk olmak üzere 9 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Geçtiğimiz gün İran, Pakistan’da saldırı düzenlemiş, 2 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk da yaralanmıştı.
18.01.2024 Dünya
CENTCOM: Husiler, ticari gemilere 18 İHA ve füzelerle saldırı düzenledi
CENTCOM: Husiler, ticari gemilere 18 İHA ve füzelerle saldırı düzenledi ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 9 Ocak’ta Yemenli Husilerin 18 İHA ve 3 füzeyle ticari gemileri hedef aldığını açıkladı. CENTCOM, tüm tehditlerin ABD ve İngiliz savaş gemilerince etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
10.01.2024 Dünya
CENTCOM: Kızıldeniz’de 12 İHA vurduk
CENTCOM: Kızıldeniz’de 12 İHA vurduk ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), dün yaptığı açıklamada 10 saat içinde Kızıldeniz’in güneyinde 12 saldırı İHA’sı, 3 gemisavar balistik füze ve 2 kara seyir füzesini vurduklarını duyurdu.
27.12.2023 Dünya
Rusya ile Ukrayna'nın Karadeniz’de insansız hava araçları savaşı!
Rusya ile Ukrayna'nın Karadeniz’de insansız hava araçları savaşı! Şubat 2022 yılında başlayan Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş yeni boyut kazandı. Rusya’nın Ukrayna’ya karşı başlattığı savaşta insansız hava araçları (İHA) iki ordunun da en çok başvurduğu saldırı yöntemi haline geldi. Hem Rusya hem de Ukrayna orduları, İHA’lara sıklıkla başvururken, iki ordu farklı İHA’ları savaş alanına sürüyor.
3.08.2023 Dünya
Sır gibi saklanan gizli silah Rusya'ya kabusu yaşattı! Zelenski: Savaş Rus topraklarına dönüyor...
Sır gibi saklanan gizli silah Rusya'ya kabusu yaşattı! Zelenski: Savaş Rus topraklarına dönüyor... Kırım Köprüsü ve Moskova'ya yapılan İHA saldırıları, Ukrayna savaşında Rusya'ya en zor günlerini yaşattı. Moskova'ya kabusu yaşatan iki saldırıda başrol oynayan Ukrayna'nın 'sır silahı' ilk kez görüntülenirken Zelenski ve Medvedev'den peş peşe açıklamalar geldi...
31.07.2023 Dünya
Rusya'dan İHA saldırısı açıklaması: ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmazdı
Rusya'dan İHA saldırısı açıklaması: ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmazdı Rusya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, başkent Moskova'ya düzenlenen İHA saldırılarının ABD ve NATO'nun yardımı olmasaydı mümkün olmayacağı öne sürülerek, “ABD ve uyduları, Kiev tarafından yürütülen terör eylemlerinin hazırlanmasında ve uygulanmasında suç ortağı” ifadelerine yer verildi.
4.07.2023 Dünya
Putin' suikast girişimi! Rusya'dan son dakika açıklaması
Putin' suikast girişimi! Rusya'dan son dakika açıklaması Rusya, Kremlin Sarayı'nı hedef alan iki insansız hava aracının düşürüldüğünü duyurdu. Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin Basın Sözcüsü Nikiforov "Kremlin'e yapılan sözde İHA saldırısı hakkında hiçbir bilgimiz yok" dedi.
3.05.2023 Dünya
ABD: Ukrayna'yı sınırlarının ötesine saldırmaya teşvik etmiyoruz
ABD: Ukrayna'yı sınırlarının ötesine saldırmaya teşvik etmiyoruz ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Rusya topraklarına düzenlenen insansız hava aracı (İHA) saldırılarına değinerek, "Ukrayna'nın sınırlarının ötesine saldırmasına destek vermiyoruz, Ukrayna'yı sınırlarının ötesine saldırmaya teşvik etmiyoruz" dedi.
6.12.2022 Dünya
ABD, İHA ile saldırdı: 30 sivil öldü!
ABD, İHA ile saldırdı: 30 sivil öldü! Afganistan'da ABD'nin insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıda 30'dan fazla sivil hayatını kaybetti.
19.09.2019 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'ın güneybatısına İHA saldırısı
Husilerden Suudi Arabistan'ın güneybatısına İHA saldırısı Yemen'deki Husiler, Suudi Arabistan'ın güneybatısındaki Abha ve Necran havalimanları ile Hamis Muşayt kentindeki Kral Halid Hava Üssü'ne insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırı düzenledi.
5.08.2019 Dünya
Husilerden Suudi Arabistan'ın Abha Havalimanı'na İHA saldırısı
Husilerden Suudi Arabistan'ın Abha Havalimanı'na İHA saldırısı Yemen'deki Husiler, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Abha Havalimanı'na İnsansız Hava Aracı (İHA) ile saldırı düzenledi.
29.07.2019 Dünya
İHA ve SİHA'lar PKK'nın eylem kabiliyetini sınırladı
İHA ve SİHA'lar PKK'nın eylem kabiliyetini sınırladı EDAM raporuna göre, Türkiye’nin başarılı savunma modernizasyonu ile kazandığı İHA ve SİHA'lar PKK'nın yurt içindeki eylem kabiliyetini sınırladı.
8.02.2019 Gündem
Hmeymim tuzağı!
Hmeymim tuzağı! Rusya’nın Suriye’deki Hmeymim Üssü’ne yapılan İHA’lı saldırı ilişkilerimizi gerdi. Ancak Putin, saldırıdan Türkiye’nin sorumlu olmadığını açıkladı. Uzmanlar da bu saldırının ardında Rusya, Türkiye ve İran’ın işbirliğinden rahatsız olan güçler olduğunu vurguluyor
12.01.2018 Gündem
ABD'den kritik PKK/PYD açıklaması
ABD'den kritik PKK/PYD açıklaması ABD Genelkurmay Başkanlığı Sözcüsü Korgeneral McKenzie, ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Basın Sözcüsü Dana White ile ortak basın toplantısı düzenledi.
11.01.2018 Dünya
Yemen'de İHA saldırısı: 2 ölü
Yemen'de İHA saldırısı: 2 ölü Yemen'in Beyda ilinde ABD'ye ait olduğu öne sürülen insansız hava aracı (İHA) ile gerçekleştirilen saldırıda 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
1.01.2018 Dünya
Trump döneminin ilk İHA saldırısı: 2 ölü!
Trump döneminin ilk İHA saldırısı: 2 ölü! Pakistan'ın kuzeyindeki Kurra bölgesinde iki kişi, ABD'ye ait olduğu belirtilen İnsansız Hava Aracı'nın (İHA) saldırısı sonucu hayatını kaybetti.
3.03.2017 Dünya
Bomba iddia! 'El Kaide'nin 2 numaralı ismi öldürüldü'
Bomba iddia! 'El Kaide'nin 2 numaralı ismi öldürüldü' İsrail'de yayın yapan Arutz Sheva isimli gazete, El Kaide'nin iki numaralı ismi Ebu Hayr el Mısri'nin Suriye'nin İdlib'de öldürüldüğünü öne sürdü.
17.06.2021 Dünya
Ankara’ya füze, İstanbul’a İHA saldırısı olabilir
Ankara’ya füze, İstanbul’a İHA saldırısı olabilir Türkiye’ye yönelik olası hava saldırısı tehditlerini mercek altına alan Savunma Sanayii Müsteşarlığı, tehditlere nasıl karşı konulacağına ilişkin senaryolar hazırladı
29.09.2021 Gündem
IŞİD’in İngiliz hackeri öldürüldü
IŞİD’in İngiliz hackeri öldürüldü IŞİD’in Suriye’deki bir numaralı siber uzmanı olarak bilinen İngiliz vatandaşı hacker, ABD tarafından Suriye’de düzenlenen insansız hava aracı saldırısında öldürüldü.
27.08.2015 Dünya
İHA saldırısı: 20 ölü
İHA saldırısı: 20 ölü Afganistan’da insansız hava aracı kullanılarak gerçekleştirilen iki farklı saldırıda 20 kişi hayatını kaybetti.
30.07.2015 Dünya
İHA saldırısı: 13 ölü!
İHA saldırısı: 13 ölü! Yemen'de düğüne giden konvoya füze saldırısı yapıldı
13.12.2013 Dünya
'İnsan öldürmekte iyiyim'
'İnsan öldürmekte iyiyim' Bu kitapta yeri yerinden oynatacak bir iddia var
4.11.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İha Saldırısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iha saldırısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.