İffet

İffet

Son dakika İffet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İffet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İffet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İffet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan iffet gelişmeleri de dahil olmak üzere 332 iffet haberi bulunmuştur. Tüm iffet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor!
Dede Korkut hikayeleri Türklerde kadının konumunu ortaya koyuyor! Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Refiye Şenesen, “Türk Kültüründe Dede Korkut Kitabı” adlı konferansında Dede Korkut hikayelerindeki kadının konum ve önemine değindi.
29.04.2024 Adana
Evlilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlilik İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlilik İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslamiyet evlilik kurumunun kutsallığı ile ilgili Allah'ın sözleri olarak bilenen kutsal kitap Kuran-ı Kerimde yer alan ayetlerde belirtilmiştir. İnsan ilişkilerini düzenlemek ve hayırlı kadın erkek ilişkilerin ne şekilde olması gerektiğine Hz Peygamberimiz de hadisleriyle vurgu yapmıştır. Buna göre hem ayet hem de hadisler doğrultusunda evliliğin önemine vurgu yapılmış evlilik kurumunun nasıl işleyeceği ve özellikleri belirtilmiştir.
8.02.2024 Dini Bilgiler
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri... İftira, oldukça kötü ve dinimizce yasaklanmış bir olaydır. Ayrıca iftira hem yapan hem de kendisine iftira edilen kişiler için çok rahatsız edici bir tutumdur.
2.02.2024 Dini Bilgiler
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri
Ömer Seyfettin Eserleri Nelerdir? Ömer Seyfettin Eserleri'nin Özellikleri Ömer Seyfettin Türk Edebiyatının en büyük isimlerinden birisidir. Eserlerinin yanı sıra hayatı da pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Hikayeleri ile bilinen Ömer Seyfettin aslında hikayeci olmadan önce bir şair olmaktadır. Şiirleri dergi sayfalarında kalıp bir araya toplanmadığı için özellikleri de pek bilinmemektedir. Şiiri bırakarak hikayeye devam etmesi edebiyatımız için de büyük bir kazanç olmuştur. 
1.09.2023 Eğitim
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Kendi dalındaki filmlerin hepsini izlediğini söyleyen Ortaylı, "Bir dönem filmi yapılsa hangisini görmek isterdiniz?" sorusuna da cevapladı.
6.05.2023 Magazin
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayeti açıklaması
MHP lideri Bahçeli'den Sinan Ateş cinayeti açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili "Düşmanca senaryolara taviz vermeyeceğiz. Menfur bir cinayetin içine dava arkadaşlarımızı çekmek isteyenlere eyvallah etmeyeceğiz, tamam demeyeceğiz. Sabrın boyun eğmek değil mücadele etmek olduğunu cümle aleme göstereceğiz" dedi.
10.01.2023 Gündem
Hayırlı cumalar resimli 30 Aralık 2022 cuma mesajları! Yılın son cumasına özel farklı, resimli, ayetli, hadisli ve dualı hayırlı cumalar mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri!
Hayırlı cumalar resimli 30 Aralık 2022 cuma mesajları! Yılın son cumasına özel farklı, resimli, ayetli, hadisli ve dualı hayırlı cumalar mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri! 30 Aralık Cuma mesajları araması başladı. Yılın son cumasında  Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak kardeşlerine, akrabalarına, ailesine mesaj göndermek isteyenler arama motorlarına yöneldi. . Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları seçenekleri için sabahın ilk ışıklarıyla araştırılmaya başlandı. İşte 30 Aralık farklı, resimli, ayetli, hadisli ve dualı hayırlı cumalar sözleri ve yılın son Cuma mesajları…
30.12.2022 Gündem
Hayırlı cumalar sözleri-resmi cuma mesajları 23 Aralık 2023! Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları
Hayırlı cumalar sözleri-resmi cuma mesajları 23 Aralık 2023! Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları Cuma mesajları 23 Aralık 2022 için aramalar başladı. Resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları seçenekleri için sabahın ilk ışıklarıyla sorgulanıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri araştırıyor. İşte 23 Aralık Cuma mesajları ile Hayırlı cumalar dile…
23.12.2022 Gündem
16 Aralık Cuma mesajları 2022 İNDİR! En güzel Cuma mesajları 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı seçenekleri ve Peygamberimizin Cuma sözleri
16 Aralık Cuma mesajları 2022 İNDİR! En güzel Cuma mesajları 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı seçenekleri ve Peygamberimizin Cuma sözleri Cuma mesajları 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel seçenekleriyle sorgulanıyor. Cuma gününün kudretini sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmak, sevdiklerine Cuma günüyle ilgili SMS göndermek isteyenler Cuma mesajları araştırması yapıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak mümin kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler 2022 yeni resimli, kısa, ayetli, hadisli, dualı, yazılı, anlamlı, en güzel Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri burada. İşte 16 Aralık Cuma mesajları İNDİR...
16.12.2022 Gündem
TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği
TBMM'de 'Kürtçe konuşma' gerginliği TBMM Genel Kurulu'nda; Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın, 2023 Yılı Bütçesi'nin görüşmeleri sırasında 'Kürtçe konuşma' gerginliği yaşandı. HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer'in, bakanlıkların bütçeleri ile ilgili konuşmasını Kürtçe yapması üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'Anlamıyoruz denilenleri' diyerek tepki gösterdi. Mikrofonun sesini kısarak Taşçıer'in konuşmasına engel olan Meclis Başkanvekili Haydar Akar ise "Birçok arkadaşımın farklı farklı ana dilleri var. Bir cümle söyleyebilir, iki cümle söyleyebilir ama konuşmanın tümünü yapamaz arkadaşlar" diyerek uyarı yaptı.
6.12.2022 Siyaset
Cuma mesajları resimli 2022 yeni 2 Aralık cuma sözleri!
Cuma mesajları resimli 2022 yeni 2 Aralık cuma sözleri! 2 Aralık Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle araştırılmaya başlandı. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü kudreti bu hafta da geldi. Namazlarla, dualarla eda edilecekler Cuma günü cemaati namaza çağırmak için biz de Cuma mesajları ve sözleri derledik. SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşacaklara işte Peygamberimizin Cuma sözleri ve 2 Aralık Cuma mesajları…
2.12.2022 Gündem
Resimli, yeni, yazılı, kısa, hayırlı cumalar mesajları indirmek isteyenlere farklı seçenekler! İşte 25 Kasım Cuma mesajları ve Cuma sözleri!
Resimli, yeni, yazılı, kısa, hayırlı cumalar mesajları indirmek isteyenlere farklı seçenekler! İşte 25 Kasım Cuma mesajları ve Cuma sözleri! 25 Kasım Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle araştırılmaya başlandı. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma gününü namazlarla, dualarla eda edilecekler aynı zamanda cemaati namaza çağırmak için Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşmak isteyenlere biz de Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 25 Kasım Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
25.11.2022 Gündem
Hayırlı cumalar resimli cuma mesajları 18 Kasım ve sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
Hayırlı cumalar resimli cuma mesajları 18 Kasım ve sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 18 Kasım Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle sorgulanıyor. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü bu hafta da namazlarla, dualarla eda edilecek. Cuma günü kudretini camilerde cemaatle birlikte namaz kılarak, dua ederek geçirmek isteyenler SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. Biz de haberimizde Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 18 Kasım Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
18.11.2022 Gündem
Cuma mesajları 11 Kasım ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
Cuma mesajları 11 Kasım ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 11 Kasım Cuma mesajları sorgulaması başladı. Resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, kısa ve uzun Cuma mesajları seçenekleri sorgulanıyor. Cuma günü nedeniyle sosyal medya hesapları üzerinden Cuma paylaşımı yapmak, sevdiklerine SMS göndermek isteyenler Cuma mesajları için sorgulama yapıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak mümin kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, yazılı, kısa, uzun 11 Kasım 2022 Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri burada!
11.11.2022 Gündem
4 Kasım CUMA mesajları ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
4 Kasım CUMA mesajları ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 4 Kasım Cuma mesajları sorgulaması başladı. Resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, kısa ve uzun Cuma mesajları seçenekleri sorgulanıyor. Cuma günü nedeniyle sosyal medya hesapları üzerinden Cuma paylaşımı yapmak, sevdiklerine SMS göndermek isteyenler Cuma mesajları için sorgulama yapıyor. Facebook, WhatSapp, Twitter ve Instagram üzerinden ya da mesaj olarak mümin kardeşlerine, akrabalarına, ailesine gönderecekler resimli, yeni, ayetli, hadisli ve dualı, yazılı, kısa, uzun 4 Kasım 2022 Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri burada!
4.11.2022 Gündem
28 Ekim 2022 Cuma hutbesi! Bugün Cuma hutbesinin konusu ne? Diyanet Cuma hutbesi 28 Ekim yayınlandı!
28 Ekim 2022 Cuma hutbesi! Bugün Cuma hutbesinin konusu ne? Diyanet Cuma hutbesi 28 Ekim yayınlandı! Diyanet 28 Ekim 2022 Cuma hutbesini yayınlandı. Bu hafta hutbe “Aile olmak: ilahi lütuf" başlığı ile duyuruldu. İşte 28 Ekim 2022 Cuma hutbesinin tamamı…
28.10.2022 Gündem
28 Ekim Cuma mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli, dualı hayırlı cumalar mesajları 2022!
28 Ekim Cuma mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli, dualı hayırlı cumalar mesajları 2022! 28 Ekim Cuma mesajları aramaları arttı. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan Cuma günü kudreti camilerde namaz kılarak ve dua ederek geçirilecek. Yakınlarını Cuma namazına çağırmak, arkadaşlarının Cuma gününü kutlamak isteyenler Cuma mesajları araştırmasına başladı. Biz de En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli, dualı hayırlı cumalar mesajları 2022 derledik. İşte 28 Ekim Cuma mesajları ve Peygamberimizin Cuma sözleri…
28.10.2022 Gündem
21 Ekim 2022 Resimli Cuma mesajları ve sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
21 Ekim 2022 Resimli Cuma mesajları ve sözleri! En güzel, resimli, yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 21 Ekim Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle sorgulanıyor. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü bu hafta da namazlarla, dualarla eda edilecek. Cuma günü kudretini camilerde cemaatle birlikte namaz kılarak, dua ederek geçirmek isteyenler SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. Biz de haberimizde Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 21 Ekim Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
21.10.2022 Gündem
14 Ekim 2022 cuma mesajları ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
14 Ekim 2022 cuma mesajları ve sözleri! En yeni, resimli, kısa-uzun, ayetli, hadisli ve dualı 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 14 Ekim Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle sorgulanıyor. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü bu hafta da namazlarla, dualarla eda edilecek. Cuma günü kudretini camilerde cemaatle birlikte namaz kılarak, dua ederek geçirmek isteyenler SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. Biz de haberimizde Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 14 Ekim Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
14.10.2022 Gündem
Mevlid Kandili duaları! Mevlid Kandili'nde hangi dualar okunur, Mevlid Kandili duaları nelerdir?
Mevlid Kandili duaları! Mevlid Kandili'nde hangi dualar okunur, Mevlid Kandili duaları nelerdir? Mevlid Kandili duaları, yarın idrak edilecek Mevlid Kandiliyle araştırılmaya başlandı. 2022 yılının son kandili olan Mevlid Kandili tüm İslam alemi tarafından heyecanla idrak edilecek. Bu geceyi ibadetlerle geçirmek isteyenler için biz de Mevlid Kandili'nde okunacak duaları haberimizde bir araya getirdik. İşte Mevlid Kandili duaları…
7.10.2022 Gündem
Mevlid kandili zikirleri, tesbihleri, duaları! Mevlid Kandili’nde çekilecek tesbihler, zikirler ile okunacak dualar nelerdir, hangi ibadetler yapılır?
Mevlid kandili zikirleri, tesbihleri, duaları! Mevlid Kandili’nde çekilecek tesbihler, zikirler ile okunacak dualar nelerdir, hangi ibadetler yapılır? Mevlid Kandili'nde çekilecek tesbihler, zikirler ve okunacak dualar neler? Hz. Muhammed'in doğum gecesi olan Mevlid Kandili bu sene 7 Ekim Perşembe gününe denk geliyor. Hicri rebiülevvel ayının on ikinci gecesi de olan Mevlid Kandili Müslümanlar için en önemli günlerin başını çekiyor. Mevlid Kandili ibadetlerle geçirmek isteyenler Mevlid Kandili zikirleri, tesbihleri ve okunacak duaları neler? sorusuna yanıt arıyorlar. İşte Mevlid Kandili zikirleri, tesbihleri ve okunacak dualar…
6.10.2022 Gündem
30 Eylül resimli cuma mesajları ve sözleri! Yeni, en güzel, ayetli, hadisli ve dualı yazılı, kısa 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri!
30 Eylül resimli cuma mesajları ve sözleri! Yeni, en güzel, ayetli, hadisli ve dualı yazılı, kısa 2022 hayırlı Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözleri! 30 Eylül Cuma mesajları 2022 resimli, yeni, ayetli, dualı, yazılı seçenekleriyle sorgulanıyor. “Güneşin doğduğu en hayırlı gün Cumadır; Âdem o gün yaratılmış, o gün cennete girmiş ve o gün cennetten çıkmıştır. Kıyamet de Cuma günü kopacaktır” (Müslim, “Cum‘a”, 18) hadisiyle anlatılan, Cuma günü bu hafta da namazlarla, dualarla eda edilecek. Cuma günü kudretini camilerde cemaatle birlikte namaz kılarak, dua ederek geçirmek isteyenler SMS göndermek ve sosyal medya platformlarından Cuma mesajları ve sözleri paylaşıyor. Biz de haberimizde Cuma mesajları ile Peygamberimizin Cuma sözlerini bir araya getirdik. İşte 25 Eylül Cuma mesajları ile peygamber efendimizin Cuma sözleri…
30.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İffet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki iffet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.