İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Son dakika İçişleri Bakanı Süleyman Soylu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan içişleri bakanı süleyman soylu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.173 içişleri bakanı süleyman soylu haberi bulunmuştur. Tüm içişleri bakanı süleyman soylu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı
Diş teknisyeni Nurşah'ın korkunç ölümü! Kaza anı görüntüleri ortaya çıktı Kağıthane'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bariyerleri aşıp elektrik direğine çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Nurşah Kılınç (26) hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
30.03.2024 Gündem
Polislere 2. şark devam ediyor mu, 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi iptal mi?
Polislere 2. şark devam ediyor mu, 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi iptal mi? 2. şark görevi kalktı mı, polislere 2. şark devam ediyor mu? Dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz. Genel planlamamızı, programlamamızı bunun için gerçekleştiriyoruz." Açıklaması yapmıştı. Polisler şimdi 2. Şark görevinin iptal edilmesini beklerken, Polislerin 2. şark görevi iptal mi? Sorusuna da yanıt arıyor.
26.02.2024 Çalışma Hayatı
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır
Bahçeli: MHP, Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Süleyman Soylu Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ, tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla MHP vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu'nun sonuna kadar arkasındadır" dedi.
25.09.2023 Gündem
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor
Gençlerin yeni belası: Metamfetamin! Türkiye’de hızla yayılıyor, kullananı zombiye çeviriyor Kağıthane’de bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralandığı operasyon son zamanlarda giderek yaygınlaşan metamfetamin adlı uyuşturucunun ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Tüm dünyanın başına bela olan bu zehir, ülkemizde de yayılmaya başladı. Kullananları adeta bir zombiye dönüştüren metamfetamin paranoya ve şizofreni gibi ruhsal çöküntünün yanı sıra dişleri çürütüp döküyor, kısa sürede ölüme götürüyor. İlk kez 1919’da Japon kimyacının ürettiği, Hitler’in askerlerini müptela ettiği uyuşturucu şimdi Türk polisinin bir numaralı hedefi.
27.08.2023 Gündem
Bakan Soylu duyurdu: Diyarbakır'da 3 PKK'lı öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu: Diyarbakır'da 3 PKK'lı öldürüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır Lice kırsalında 3 PKK'lı teröristin 1 M-16, 2 Kaleşnikov silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildiğini duyurdu.
3.06.2023 Gündem
Süleyman Soylu: Milletimiz var olsun
Süleyman Soylu: Milletimiz var olsun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’un Fethi'nin 570. yılı dolayısıyla Fatih Sultan Mehmet'in türbesini ziyaret etti. Soylu, " Allah'a şükürler olsun her şey için söylenecek tek cümle budur. Milletimiz var olsun" dedi.
29.05.2023 Gündem
Bakan Soylu sabah namazını Ayasofya Camii'nde kıldı
Bakan Soylu sabah namazını Ayasofya Camii'nde kıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un fethinin 570. yıl dönümünde sabah namazını Ayasofya Camii'nde kıldı. Sabah namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.
29.05.2023 Gündem
Bakan Soylu sabah namazını Ayasofya Camii'nde kıldı
Bakan Soylu sabah namazını Ayasofya Camii'nde kıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'un fethinin 570. yıl dönümünde sabah namazını Ayasofya Camii'nde kıldı. Sabah namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.
29.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Bütün Türkiye'ye teşekkür ediyoruz
Bakan Soylu: Bütün Türkiye'ye teşekkür ediyoruz AK Parti İl Başkanlığı önünde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Bütün Türkiye'ye teşekkür ediyoruz. Biz sadece Türkiye'ye Cumhurbaşkanı seçmedik. Biz dünyaya lider seçtik. Yarın yeni bir gün başlıyor. Yarın yeni bir umut başlıyor. Yarın yepyeni bir kardeşlik var. Yarın yeni bir huzur başlıyor. Yepyeni bir zenginlik başlıyor. Ve yarın herkes için, bütün insanlık için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan bütün dünyaya yeni sözler, yeni huzur ve yeni kardeşlik başlıyor” dedi.
29.05.2023 Gündem
Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa Dobruca Ortaokulu Oy Kulandı
Süleyman Soylu Gaziosmanpaşa Dobruca Ortaokulu Oy Kulandı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, oyunu İstanbul Gaziosmanpaşa'daki Dobruca Ortaokulu'nda kullandı
28.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür
Bakan Soylu: Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür Şişli'de Jandarma ve Sahil Güvenlik personelleriyle kahvaltı programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu " Bugün dağlardaki terörist sayısı 77'ye düşmüştür. Son 6 yıl önce bu sayı 3 binler seviyesindeydi" dedi.
27.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: CHP'nin, PKK'yı destekleyen anlayışından bu memleket kurtulacak
İçişleri Bakanı Soylu: CHP'nin, PKK'yı destekleyen anlayışından bu memleket kurtulacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Üsküdar'da vatandaşlarla bir araya geldi. Üsküdar Meydanı'nda vatandaşlara seslenen Soylu, "Siz, CHP'nin bürosundan PKK işaretleri yapıyorsunuz, hiç yakışıyor mu bir terör örgütünün altına Cumhuriyet Halk Partisini koymak? Hiç Kandil'in talimatlarına onun uymasını sağlamak yakışıyor mu?" dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Muş'tan otomobil bayilerine ceza açıklaması: Liste fiyatı üzerinde fiyat talep etmişler
Bakan Muş'tan otomobil bayilerine ceza açıklaması: Liste fiyatı üzerinde fiyat talep etmişler Ticaret Bakanı Mehmet Muş, liste fiyatının üzerinde ücret talep eden otomobil bayilerine kesilen cezayı değerlendirerek, "Araçların bir bayi fiyatları var, bir liste fiyatları var. Onun üzerinden fiyat talep etmişler. Veya vatandaşa aksesuar adı altında ilave fatura kesmek istemişler. Bu tespit edilmiş. Ve bunun cezai müeyyidesi uygulanmış. 3 bayi yaklaşık 17 milyon lira civarında para cezası kesildi ve diğer yaptırımlar uygulanacaktır" dedi.
25.05.2023 Ekonomi
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü
Bakan Soylu: 554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Soylu, "554 bin Suriyeli ülkesine gönüllü döndü. Onurlu dönüş için çalışıyoruz. Türkiye’de şu anda 3 milyon 381 bin Suriyeli var. Azalıyor, daha da azalacak" ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız
İçişleri Bakanı Soylu: Suriye’nin kuzeyinde 240 bin konutu en geç 3 yıllık süreç içinde tamamlayacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye’nin kuzeyinde ilk 5 binlik konutun bugün temelinin atıldığını belirterek, "6 ay içerisinde 5 bin konut bitecek. 2 ay içerisinde 28 bin konut daha başlayacak ve 240 bin konutu inşallah 2,5 yıl, en geç 3 yıllık bir süreç içerisinde tamamlayacağız” dedi.
24.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Suriye'ye 554 bin gönüllü geri dönüş sağlandı
Bakan Soylu: Suriye'ye 554 bin gönüllü geri dönüş sağlandı Cerablus'ta konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bu bölgenin güvenli hale getirilmesi büyük bir işti. Çok bedeller ödendi. Bütün dünyaya çağrıda bulunuldu. Katar buna ses verdi, cevap verdi. Suriye'ye 554 bin gönüllü geri dönüş sağlandı." dedi.
24.05.2023 Gündem
Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan şahıs Tekirdağ'da yakalandı
Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan şahıs Tekirdağ'da yakalandı Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalığını yapan ve Yeşil Sol Parti'nin sandık müşahidi olan şahsın terör operasyonunda gözaltına alındığı bildirildi. Öte yandan Mardin'in Nusaybin ile Kızıltepe ilçelerinde, 'Terör örgütüne yardım ve yataklık' ettikleri iddiasıyla aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) eski ilçe eş başkanlarının da olduğu 6 kişi gözaltına alındı.
23.05.2023 Gündem
Polis 2. şark iptal edildi mi, polislere 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi ne zaman çıktı, kalkacak mı?
Polis 2. şark iptal edildi mi, polislere 2. şark kalktı mı? Polislerin 2. şark görevi ne zaman çıktı, kalkacak mı? Polisin 2. şark görevi iptal mi, polislere 2. şark kalktı mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu polislerin şark görevi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu’nun açıklamasının ardından polisler arama motorlarına yönelerek “Polislere 2. şark kalktı mı?” sorusuna yanıt arıyor. EGM bünyesinde çalışan binlerce polisin merak ettiği şark görevi hakkındaki detaylar…
22.05.2023 Çalışan Hakları
Bakan Soylu: Çok partili siyasi hayatımızın en güvenli seçimi oldu
Bakan Soylu: Çok partili siyasi hayatımızın en güvenli seçimi oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 14 Mayıs seçimleriyle ilgili "Çok partili siyasi hayatımızın en güvenli seçimi oldu. Çok partili siyasi hayatımızın en huzurlu seçimi oldu. Çok partili siyasi hayatımızın en güzel seçimlerinden birisi oldu" dedi.
22.05.2023 Gündem
Bakan Dönmez: Defne'de muhalefete yüzde 90 oy çıktı ayrım yapmadan hastaneyi hayata geçirdik
Bakan Dönmez: Defne'de muhalefete yüzde 90 oy çıktı ayrım yapmadan hastaneyi hayata geçirdik Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Hatay’ın Defne ilçesinde muhalefete yüzde 90 oy çıkmasına rağmen 60 günde hastane inşaatını tamamladıklarını belirterek, "Defne en son seçimde kime oy verdi gördünüz. Yüzde 90 muhalefete. O gün de öyleydi. Defne'nin yapısı. Bunlar bize oy vermiş, vermemiş diye bir ayrım yapmaksızın gittik oraya son derece modern, en hızlı şekilde hastaneyi hayata geçirdik” dedi.
21.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
21.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse onu yaparız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde Hemşehri Dernekleri Buluşması'ndan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz batının bütün ülkeleriyle de görüşürüz, ABD ile de Rusya ile de Çin ile de görüşürüz, bu görüşmeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti Cumhurbaşkanı olarak yaptık. Hiçbirini dışlamadık. 'Batı ne istiyorsa onu yapacağız' dediler. 'Batı ne istiyorsa yapacağız' dediler. Bay bay Kemal, Batı ne isterse değil Türkiye ne isterse biz onu yaparız" ifadelerini kullandı.
19.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Ülkemizi batının vesayetinden Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler
İçişleri Bakanı Soylu: Ülkemizi batının vesayetinden Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Üsküdar'da Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde gençlerle buluştu. Müzik eşliğinde başlayan etkinliğin ardından konuşan Bakan Soylu, "Evet ülkemizi düşman ayağından 1919'da başlayan Kurtuluş Savaşı kurtardı. Gazi Mustafa Kemal önderliğinde ecdadımız kurtardı. Ama ülkemizi Batı'nın vesayetinden de Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler" dedi.
19.05.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: İstanbul'da 386 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi
Bakan Soylu: İstanbul'da 386 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Başakşehir, Beylikdüzü ve Silivri ilçeleri başta olmak üzere ilçelerde 17 Mayıs’ta yapılan operasyonlarda toplam 386 kilo uyuşturucu madde yakalandığını duyurdu.
18.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki içişleri bakanı süleyman soylu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.