İbb Meclisi

İbb Meclisi

Son dakika İBB Meclisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İBB Meclisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İBB Meclisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İbb Meclisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ibb meclisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 480 ibb meclisi haberi bulunmuştur. Tüm ibb meclisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi
Ergün Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı? İşte Ergun Turan'ın biyografisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının 7 Ocak Pazar günü açıklanacağını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için ismi geçenlerden biri de Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan oldu. Peki, Ergün Turan kimdir? Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan AK Parti İstanbul belediye başkan adayı mı, Ergün Turan nereli, kaç yaşında?
4.01.2024 Gündem
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından önemli gelişmeler yaşanıyor.
14.12.2023 Gündem
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı!
İstanbul’da suya yüzde 15 zam yapıldı! İBB Meclisi'nde, Kasım ayı İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin yüzde 48'lik zam teklifi revize edilerek yüzde 15 olarak kabul edildi.
22.11.2023 Gündem
İSPARK ücretleri 2023 (saatlik günlük aylık) 🚘  İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İSPARK ücretlerine zam!
İSPARK ücretleri 2023 (saatlik günlük aylık) 🚘 İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İSPARK ücretlerine zam! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı olağan toplantısı üçüncü oturumu İBB Saraçhane binasında gerçekleştirildi. İBB Meclisi'nde Temmuz ayında İSPARK ücretlerine yüzde 18 oranında zam yapılmıştı. Peki, İSPARK ücretlerine zam mı geldi? İSPARK park ücretleri ne kadar oldu? İşte 2023 aylık - günlük - saatlik İSPARK ücretleri…
12.10.2023 Gündem
İspark ücretlerine zam geldi
İspark ücretlerine zam geldi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı üçüncü oturumunda İspark'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 57'ye varan oranda zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İspark'ın yeni ücret tarifesi, bugünden itibaren geçerli olmak kaydıyla 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak. 3 Metro projesi için toplam 688 Milyon Euro dış borçlanma yetkisi verildi.
11.10.2023 Ekonomi
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi?
Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul’da suya ne kadar zam geldi? Suya zam mı geldi, İSKİ suya zam yaptı mı? İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi’nin İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Olağan Kurulu bugün İBB’nin Saraçhane’deki başkanlık binasında yapıldı. Toplantıda İstanbul'da su fiyatlarına yüzde 25 oranında zam kararı alındı.
13.09.2023 Ekonomi
İSPARK otopark ücretlerine zam geldi
İSPARK otopark ücretlerine zam geldi İBB iştirak şirketi İSPARK'ın otopark ücret tarifelerine yüzde 18'e ulaşan zam yapıldı. İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edilen İSPARK'ın yeni ücret tarifesi, 1 Ağustos'tan itibaren uygulanacak.
13.07.2023 Ekonomi
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na net yanıt: Değişim tek kişiyle olmaz!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na net yanıt: Değişim tek kişiyle olmaz! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'değişim' ifadelerine ilişkin olarak "Değişimin bayraktarlığını yapan partiye nasıl değişimin önünü aç dersiniz. Bir kişinin iradesiyle değişim olmaz" sözlerini kullandı.
23.06.2023 Gündem
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı
‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan yargıya taşındı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından İstanbul'da deprem tedirginliği başladı. Pek çok kişi yaşadığı konutun risk taşıdığını düşüyor. Yerel yönetimler ise kentsel dönüşüm faaliyetlerine hız veriyor. Fatih’in Belediye Başkanı Turan “Tarihi ilçede kat sınırlaması söz konusu. ‘Kata kat imkanı’ sağlayan plan notu getirdik. Depremden 15 gün önce bu çözüm mahkemeye taşındı. Fatih’te şu an bir insan gelip de, ‘Ben yasal evimi yıkıp aynısını yapacağım’ dese biz ona ruhsat veremiyoruz” dedi.
29.03.2023 Gündem
Yasak geliyor! Asma kat yapılamayacak
Yasak geliyor! Asma kat yapılamayacak İstanbul’u depreme daha dayanıklı hale getirmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi yeni imar düzenlemesine hazırlanıyor. Yeni inşa edilecek yapılarda asma kat olmayacak
13.03.2023 Gündem
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı.
1.03.2023 Gündem
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak
İstanbul'da ulaşım yılbaşında ücretsiz olacak İstanbul'da yılbaşında İETT, metro, füniküler, tramvay, şehir hatları vapurları ve toplu taşımaya entegre özel deniz motorlarında ulaşım ücretsiz olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yılbaşı gecesi olası yoğunluğu göz önüne alarak toplu ulaşım sefer sayılarını artırdı.
29.12.2022 Ekonomi
İSPARK ücretleri ne kadar oldu, zam mı geldi? İSPARK ücreti hangi ilçede ne kadar, İSPARK’a yüzde kaç zam yapıldı?
İSPARK ücretleri ne kadar oldu, zam mı geldi? İSPARK ücreti hangi ilçede ne kadar, İSPARK’a yüzde kaç zam yapıldı? İSPARK ücretleri ne kadar oldu, İSPARK'a ne kadar zam geldi? İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi.
16.12.2022 Ekonomi
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
İstanbul'da suya yüzde 25 zam
İstanbul'da suya yüzde 25 zam İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Kasım ayı toplantısında İSKİ’nin su fiyatlarına yüzde 45 oranında zam teklifi revize edilerek AK Parti grubunun yüzde 25’lik zam teklifi kabul edildi. Böylece suya yüzde 25 oranında zam geldi.
24.11.2022 Ekonomi
Zam kararı! Yüzde 46.38 fiyat artışı olacak
Zam kararı! Yüzde 46.38 fiyat artışı olacak İBB Meclisi'nde oy birliğiyle alınan kararla birlikte İstanbul'da suya zam yapıldı. Konutta kullanılan suyun birim fiyatı 11,69 TL'ye çıktı.
14.09.2022 Ekonomi
Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri!
Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri! İBB duyurdu! Toplu ulaşımda kış tarifesi sefer düzenlemesi yapıldı. İBB’ye bağlı hizmet veren toplu ulaşım araçlarından otobüs, metro ve vapurlarda ‘Kış Tarifesi’ uygulanmaya başlanıyor. Yeni sefer düzenlemesine uygun tarife İETT Otobüslerinde 10 Eylül Cumartesi günü başladı. Metro İstanbul’a bağlı raylı sistemler, Şehir Hatları’na bağlı olarak hizmet veren vapurlar ise ‘Kış Tarifesi’ uygulayacak. Peki, Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? İşte 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri!
11.09.2022 Gündem
Tevfik Göksu’dan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na öğrencilerle ilgili tepki
Tevfik Göksu’dan Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu’na öğrencilerle ilgili tepki İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın KYK kredisi alan öğrencilerle ilgili verdiği müjdeye yönelik paylaşımda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdi.
19.07.2022 Siyaset
Yüzde 25 zam geldi! İstanbullulara kötü haber
Yüzde 25 zam geldi! İstanbullulara kötü haber İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde, İSPARK tarafından işletilen otoparklara yüzde 25 oranında zam yapılması kabul edildi. 0-1 saat otopark ücreti 14 TL'den 18 TL'ye yükseldi.
19.06.2022 Ekonomi
Fiyatlara yüzde 100 zam geldi! İstanbullulara kötü haber
Fiyatlara yüzde 100 zam geldi! İstanbullulara kötü haber İstanbullulara kötü haber. Yüzde 100 zam geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. AŞ (İSPARK) otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İşte son dakika haberinin detayları...
18.06.2022 Ekonomi
İBB Meclisi'nde Haliç tartışması
İBB Meclisi'nde Haliç tartışması İBB Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda 'Altın Boynuz' olarak bilinen Haliç'in mavi sularının kahverengi renge bürünmesi gündem oldu. AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu "Ehil ellerde Haliç masmavi, ehil olmayan ellerde Haliç simsiyah. Haliç'te patlayan algler değil, Cumhuriyet Halk Partili İBB yönetimi oldu. Haliç'te patlayan altılı masanın İstanbul şubesi oldu. Lütfen gidin Haliç'i görün" dedi.
13.06.2022 Siyaset
Bursa ve Bandırma'dan İstanbul'a yolcu taşıyan İDO arabalı vapur seferlerini iptal etti
Bursa ve Bandırma'dan İstanbul'a yolcu taşıyan İDO arabalı vapur seferlerini iptal etti Bursa'nın Mudanya ve Balıkesir’in Bandırma ilçesinde arabalı vapur seferlerini yürüten İstanbul Deniz Otobüsü arabalı seferlerini iptal etti.
13.06.2022 Gündem
Ücretsiz toplu taşıma!  Marmaray bugün ücretsiz
Ücretsiz toplu taşıma! Marmaray bugün ücretsiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Marmaray bugün ücretsiz hizmet verecek.
29.05.2022 Gündem
Abdullah Özdemir kimdir? Yeni Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile ilgili merak edilenler…
Abdullah Özdemir kimdir? Yeni Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ile ilgili merak edilenler… Abdullah Özdemir kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bağcılar Belediye Başkan adaylarının Abdullah Özdemir olduğunu açıkladı. İşte Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir hakkında merak edilenler…
15.04.2022 Siyaset
Bağcılar'ın yeni belediye başkanı Abdullah Özdemir oldu
Bağcılar'ın yeni belediye başkanı Abdullah Özdemir oldu Bağcılar Belediye Meclisi, yeni belediye başkanını seçmek için toplandı. AK Parti Grubu'nun adayı olarak gösterilen Abdullah Özdemir, Bağcılar Belediye Başkanı seçildi. Abdullah Özdemir 37, İYİ Parti'nin adayı Hafize Ayşe Çelebi ise 5 oy aldı.
15.04.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İbb Meclisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ibb meclisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.