Hürriyet

Hürriyet

Son dakika Hürriyet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hürriyet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hürriyet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hürriyet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hürriyet gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.535 hürriyet haberi bulunmuştur. Tüm hürriyet haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den DEM Parti'ye tepki: Bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıkları kaldırılmalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türk bayrağını kabullenemeyenler, vatandaşlıktan derhal çıkarılmalı, mallarına-mülklerine el konulmalı, bunun yanında DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmalı" açıklamasını yaptı.
22.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım
Kamuda ‘tasarrufa’ sıkı tedbir başlıyor! Uygulamayana yaptırım Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında söylediği kamuda alınacak yeni tasarruf tedbirlerinin ayrıntıları ortaya çıktı.
19.04.2024 Ekonomi
İkinci el araçta aylar sonra bir ilk! İşte en hızlı satılan araba modelleri
İkinci el araçta aylar sonra bir ilk! İşte en hızlı satılan araba modelleri İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik yeniden başladı. Kasım 2023’te ortalama 65-70 güne kadar çıkan satış süreleri yeniden 30-45 günlere geriledi. Hürriyet, Nisan 2024 itibarıyla en hızlı satılan ikinci el otomobilleri araştırdı. Buna göre, Türkiye’de en hızlı satılan 2’nci el otomobil markası Renault olurken; en hızlı satılan ikinci el otomobil modelleri 1-7 gün ile Renault Megane, 5-7 gün ile Nissan Qashqai ve 7-10 gün ile Fiat Egea oldu.
18.04.2024 Ekonomi
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz
Bakan Bolat, CNN Türk'te açıkladı: Hedeflerin ilerisindeyiz Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. "Orta Vadeli Plan ile yol haritamızı belirledik" diyen Bolat, "Hedef dış ticaret açıklarının ve cari açığının azaltılması, istikrarlı ve orta düzeyli büyüme trendine girmekti. Şu an hedeflerimizin ilerisindeyiz." dedi. Gazze'ye ihracat tartışmalarına da değinen Bakan Bolat, "Türkiye, İsrail'e jet yakıtı satmıyor. Sosyal medya üzerinden büyük bir yalan uydurdular." dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Sahte için alarm verildi! Darphane uyardı: Kuyumcular bile bile alıyor
Sahte için alarm verildi! Darphane uyardı: Kuyumcular bile bile alıyor Altın fiyatlarının geldiği seviye sahte altın üretimini de artırdı. Hürriyet’e konuşan Darphane Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, son dönemde küçük atölye tarzı yerlerde sahte altın üretiminin arttığına işaret ederek vatandaşı uyardı. Şahin, “Üretici ayarını düşük yaptığı için kuyumculara daha düşük fiyattan satıyor. Bu küçük marjları kâr olarak gören bazı kuyumcular da bu ürünleri sahte olduğunu bile bile alıyor ve vatandaşlarımıza satıyor” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Google yerine, Tiktok ve Youtube! Z kuşağı kullanmayı çoktan bıraktı
Google yerine, Tiktok ve Youtube! Z kuşağı kullanmayı çoktan bıraktı ABD’de yapılan araştırma Z kuşağının internette arama yapmak için Google yerine, Tiktok ve Youtube gibi sosyal medya platformlarına başvurduğunu ortaya çıkardı.
12.04.2024 Gündem
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor
Vatandaş ihbar ediyor sosyal medya timi yakalıyor Yapay zeka ve algoritma gibi modern denetim modellerini devreye alan Maliye, sosyal medyadan gelen ihbarları tek tek dikkate alıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Ev alacaklara kritik uyarı! 'Kesinlikle imza atılmamalı'
Ev alacaklara kritik uyarı! 'Kesinlikle imza atılmamalı' Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar, konut fiyatlarında yaşanan artışın tüketicileri yeni yollar aramaya teşvik ettiğini söyledi.
9.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak" dedi.
8.04.2024 Ekonomi
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı!
'Sahte mimar' davasında karar ortaya çıktı! Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1980 yılı mezunu olarak tanıtan Avni Tekinaslan, sahte mezuniyet geçici belgesi hazırlayıp kendisini 42 yıldır mimar olarak tanıttı. Yargılandığı davada 1 yıl 8 ay hapis cezası aldı.Mahkeme heyeti, Tekinaslan’ın sabıkasız oluşunu dikkate alarak hükmün açıklanmasını 5 yıl geriye bıraktığı açıklandı.
8.04.2024 Gündem
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı
Bakanlık harekete geçti! Fiyat yazmayana ceza yağdı Ticaret Bakanlığı lokanta, kafe, pastane ve restoranlarda fiyat listelerini görünür şekilde asmayan, müşteriye bildirmeksizin yeme içme ücretlerine ilave ‘servis’ ücreti alan işletmelere ceza yağdırıyor.
8.04.2024 Ekonomi
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi!
Lakabı seçimlerde her şeyi değiştirdi! Bursa'nın Osmangazi ilçesi'nde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde yeniden Hürriyet Mahallesi’ne muhtar seçilen Fatma Tunçezer'in muhtarlığı, azalarından birinin lakabı oy pusulasında isminin yanına yazıldığı için İl Seçim Kurulu tarafından düşürüldü. sezer, “Her şey matbaacının broşürde yazan lakabı, pusulaya da yazmasından ibaret. Yüksek Seçim Kurulu'na müracaat edeceğim. Bin 570 vatandaşın iradesi hiçe sayılamaz" dedi.
7.04.2024 Gündem
MİT’ten sonra Dışişleri’nde Hakan Fidan reformu
MİT’ten sonra Dışişleri’nde Hakan Fidan reformu MİT Başkanlığı döneminde kurumu yeniden yapılandıran Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı’nda da reform başlattı. İlk adım olarak genel müdürlükler artırıldı. Her coğrafyaya özel ve hatta Türkiye’nin gelişen-değişen ilişkilerini gözetmek amacıyla bazı ülkeler için ayrı genel müdürlükler oluşturuldu.
7.04.2024 Gündem
Yeni banknotlar tedavüle girdi! Merkez Bankası duyurdu
Yeni banknotlar tedavüle girdi! Merkez Bankası duyurdu Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yeni banknotların bugünden itibaren tedavüle verildiğini açıkladı.
5.04.2024 Ekonomi
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’
Murda yeni şarkısını kızına adadı! ‘İnşallah yukarıdan babasıyla gurur duyar’ Ezhel ile birlikte seslendirdiği “Aya” parçasının ardından büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murda lakabıyla tanınan Mehmet Önder Doğan yeni şarkısını 13 günlükken kaybettiği kızı yazdı: İnşallah kızım yukarıdan babasıyla gurur duyar.
2.04.2024 Magazin
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar
Anket şirketleri seçimi yorumladı! İşte seçim sonrası önemli detaylar Türkiye’nin kilitlendiği 31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlandı. İtiraz süreçleri devam etse de CHP’nin tartışmasız başarısını değiştirmeyecek. Peki anket şirketleri bu sonucu nasıl okuyor?
2.04.2024 Gündem
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları Entra halka arz sonuçları ile ilgili aramalar yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başlandı. Entra kaç lot verdi, Enterra halka arz ne zaman işlem görecek? Sorularının yanıtı sorgulamaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı alan Ic Enterra halka arz 27-28-29 Mart 2024 tarihleri arasında 3 gün boyunca talep topladı. İşte Entra halka arzına dair merak edilenler detaylar…
1.04.2024 Ekonomi
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor Taşıt kredilerinin sınırlı ve faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar kredi kartına başvurdu.
1.04.2024 Ekonomi
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi KKTC, bir üniversitede patlayan ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ skandalının şokunu yaşarken, bir başka üniversitede de yapay zekâ, yazılım ve bilişim sistemleri olmak üzere mühendislik fakültesinde 3 bölüm başkanlığı yürüten bir profesörün, 13 yıldır Kanada tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.
30.03.2024 Dünya
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın mayıs ayında planlan ABD’yi ziyareti öncesinde iki ülke arasında son günlerde yoğun bir diplomasi trafiği yaşanıyor. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden bir heyet dün Ankara’da bir dizi kritik temaslarda bulundu.
30.03.2024 Gündem
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi
Karabük'teki iddialar sonrası STK'lardan açıklama geldi Afrikalılar başta olmak üzere üniversitedeki yabancı öğrencilerin cinsel hastalık yaydığı ve fuhuş yapıldığı iddiaları, Karabük’ü rahatsız etti.
28.03.2024 Gündem
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş
Eylem Tok'un oğlu ile ilgili şok eden gerçek ortaya çıktı! 5 kez trafik cezası yemiş 17 yaşındaki Timur Cihantimur’un ölümüne neden olduğu Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci, “Çocuğun okula da aynı araçla gittiğini ve olaydan birkaç ay önce aynı bölgede 5 kez hızdan ceza yediğini öğrendik. Bu araç bu çocuğa tahsis edilmiş” dedi.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hürriyet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hürriyet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.