Hürrem Sultan

Hürrem Sultan

Son dakika hürrem sultan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hürrem sultan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hürrem sultan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hürrem Sultan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hürrem sultan gelişmeleri de dahil olmak üzere 526 hürrem sultan haberi bulunmuştur. Tüm hürrem sultan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum'dan 8 Mart mesajı: Güçlü İstanbul güçlü kadınlarla mümkündür
Murat Kurum'dan 8 Mart mesajı: Güçlü İstanbul güçlü kadınlarla mümkündür AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum,Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen "Türkiye ile Güçlenen Türkiye’ye Güç Veren Kadınlar Buluşması’na katıldı. Programda konuşan Kurum, "5 yıldır onuru çiğnenen güzel İstanbulumuzu 31 Mart'ta İstanbul'un kadınlarıyla birlikte yeniden onurlu günlerine kavuşturacağız. " dedi.
8.03.2024 Gündem
Şehzade Mustafa Gerçekte Nasıl Öldürüldü? Şehzade Mustafa Neden Öldürüldü?
Şehzade Mustafa Gerçekte Nasıl Öldürüldü? Şehzade Mustafa Neden Öldürüldü? Osmanlı Devleti'nin 10. padişahı olan Kanuni Sultan Süleyman'ın çocuklarından biriside Şehzade Mustafa'ydı. Tabi Şehzade Mustafa'yı günümüzde halen sıkça araştıran kişiler bulunur. Bunun nedeni ise Şehzade Mustafa'nın oldukça trajik olan ölümüdür. Ayrıca bu ölüm hakkında birçok farklı anlatı duymakta mümkündür. 
14.02.2024 Gündem
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri...
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri... Orhan Asena, Türk Tiyatro tarihinin en önemli kalemidir. Tarihi konularda eserlere imza vererek Türk Tiyatrosunun Shakespeare’i olarak tanımıştır. Küçük yaşlardan itibaren şiir ve öyküler yazan Asena Lise döneminde Tiyatro eserleri yazmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.
10.02.2024 Yaşam
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi
Sultanlar Ligi'nde Marina Markova rüzgarı esiyor! 'Hürrem Sultan' lakaplı Rus yıldız için devler yarışa girdi Sultanlar Ligi'nde Muratpaşa Bld. Sigorta Shop’un Rus yıldızı Marina Markova rüzgarı esiyor. Ligde sergilediği performansla VakıfBank ve Eczacıbaşı'ın ilgisini çeken 'Hürrem Sultan' için kulübünden açıklama geldi.
13.11.2023 Voleybol
Meryem Uzerli'den küvet pozu!
Meryem Uzerli'den küvet pozu! "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle milyonların sevgilisi haline gelen Meryem Uzerli son olarak küvet pozuyla gündeme geldi.
23.10.2023 Magazin
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı?
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı? Ya Çok Seversen dizisinde Füsun Arcalı karakterini canlandıran Hatice Aslan uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Kanal D'de yayınlana ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen Füsun'u kim oynuyor? Hatice Aslan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
6.07.2023 Televizyon
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi!
Meryem Uzerli Cannes pozları ile adından söz ettirdi! Altın Palmiye için birbirinden iddialı filmlerin yarıştığı 76. Cannes Film Festivali dün başladı. Festivalde, "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle ismini milyonlarca kitleye duyuran Türk oyuncu Meryem Uzerli de vardı.
17.05.2023 Magazin
Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşında! Doğum günü pozları gündem oldu
Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşında! Doğum günü pozları gündem oldu Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Meryem Uzerli'nin kızı Lily iki yaşına girdi. Ünlü oyuncu kızının doğum günü fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Yayınladığı fotoğraflardaki tarzıyla takipçilerinden büyük ilgi gören oyuncu, Hürrem Sultan karakterine benzetildi.
9.01.2023 Magazin
Meryem Uzerli'den kızlarıyla Noel pozları!
Meryem Uzerli'den kızlarıyla Noel pozları! 'Hürrem Sultan' rolüyle şöhreti yakalayan ve tüm Türkiye'nin tandığı bir isim haline gelen 39 yaşındaki Alman oyuncu Meryem Uzerli, kızları Lily Koi ve Lara ile birlikte çekilen yılbaşı pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Fit hali ve güzelliğiyle dikkat çeken iki çocuk annesi Meryem Uzerli'nin karelerine beğeni yağdı.
25.12.2022 Magazin
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü!
Meryem Uzerli takipçilerini yıllar öncesine götürdü! 'Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde canlandırdığı 'Hürrem Sultan’ karakteriyle tanınan Meryem Uzerli, son yıllarda doğup büyüdüğü Almanya ile Türkiye arasında mekik dokuyor. Uzerli, son olarak 7.4 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından çocukluk fotoğraflarını yayınladı.
7.11.2022 Magazin
Meryem Uzerli'den milyon dolarlık poz! Kozmetik firmasının yüzü oldu...
Meryem Uzerli'den milyon dolarlık poz! Kozmetik firmasının yüzü oldu... Muhteşem Yüzyıl dizinde "Hürrem Sultan" karakteriyle tanıdığımız Meryem Uzerli, Rus kozmetik firmasının yüzü oldu. Güzel oyuncunun reklamdan aldığı ücret dudak uçuklattı.
10.08.2022 Magazin
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu!
Meryem Uzerli pozlarıyla kısa sürede gündem oldu! 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle tanıdığımız oyuncu Meryem Uzerli, Instagram hesabından yeni fotoğraflarını yayınladı. Ünlü ismin takipçileri tarafından büyük ilgi gören pozları, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
7.08.2022 Magazin
Meryem Uzerli: Diziler aldatılmayı normalleştiriyor
Meryem Uzerli: Diziler aldatılmayı normalleştiriyor 'Muhteşem Yüzyıl'ın 'Hürrem Sultan'ı olarak tanıdığımız Meryem Uzerli, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında moderatörlüğünü Ömür Sabuncuoğlu'nun yaptığı söyleşiye konuk olarak katıldı. Söyleşide kendisine sorulan soruları yanıtlayan Uzerli, dizilerin aldatılmayı normalleştirdiğini ve buna üzüldüğünü söyledi.
13.06.2022 Magazin
Meryem Uzerli İstanbul'dan paylaştı,yorum yağdı! 'Kraliçe geri döndü'
Meryem Uzerli İstanbul'dan paylaştı,yorum yağdı! 'Kraliçe geri döndü' 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle adını duyuran oyuncu Meryem Uzerli, İstanbul'a geldi. Yeni pozlarını takipçileriyle paylaşan Uzerli'ye, adeta beğeni ve yorum yağdı.
27.03.2022 Magazin
Ukrayna'da cami bombalandı iddiası! Dernek Başkanı Hacıoğlu canlı yayında açıkladı
Ukrayna'da cami bombalandı iddiası! Dernek Başkanı Hacıoğlu canlı yayında açıkladı Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Mariupol’deki Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan Camisi’nin bombalandığını iddia ederken, Kanuni Sultan Süleyman Cami Dernek Başkanı İsmail Hacıoğlu CNN Türk yayınına katılarak camide hasar ve yaralı vatandaş olmadığını duyurdu.
12.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti!
Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişmeler... Rusya yerle bir etti, saldırı bilançosu şoke etti! Rusya-Ukrayna savaşının 18'inci gününde bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Rus güçleri bugün Lviv kentini hedef aldı. Ülkenin batısında yer alan ve çatışmaların yoğun yaşandığı sivillerin akın ettiği kent Rus füzelerinin hedefi oldu. Ülkenin Sovyetler Birliği'nden ayrılmasının en güçlü destekçileri arasında yer alan Lviv'in yanı sıra Ukrayna'nın Uluslararası Barış ve Güvenlik Merkezi'ne de saldırı düzenlendi. Ukrayna tesise 8 füze gönderildiğini açıkladı. Saldırıda 35 kişi hayatını kaybetti.
13.03.2022 Dünya
Meryem Uzerli tatilde! Dubai pozlarına beğeni yağdı...
Meryem Uzerli tatilde! Dubai pozlarına beğeni yağdı... 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı 'Hürrem Sultan' karakteriyle adını duyuran Meryem Uzerli, kızları Lara ve Lily Koi ile tatil için Dubai'ye gitti. Ünlü oyuncu, kızlarıyla havuzda geçirdiği eğlenceli anları, sosyal medya hesabında yayınlamayı da ihmal etmedi.
16.02.2022 Magazin
Pelin Karahan’dan Meryem Uzerli itirafı!
Pelin Karahan’dan Meryem Uzerli itirafı! Pelin Karahan’dan Muhteşem Yüzyıl’da birlikte rol aldığı Hürrem Sultan Meryem Uzerli hakkında yıllar sonra bir itiraf geldi.
18.11.2021 Magazin
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu? Sinem Kobal hamile mi? Kenan İmirzalıoğlu ile birlikteliği olan Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğu ileri sürüldü. 3 buçuk aylık hamile olduğu iddia edilen Sinem Kobal'ın erkek bebek beklediği de iddialar arasında. Peki, Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
5.11.2021 Gündem
Bakan Ersoy: İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz
Bakan Ersoy: İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz Fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar'ın 'Miras: İstanbul'da Osmanlı Mimarisi ve Çini Sanatı' konulu sergisinin açılışında konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "29 Ekim itibariyle İstanbul'dan başlayarak çok yoğun bir şekilde kültür sanat etkinliklerini hayata geçirmeye başlıyoruz. 15 Ekim'de de bunun lansmanını yapmaya başlayacağız. İstanbul'u uluslararası etkinliklerin merkezi haline getirmeye başlıyoruz" dedi.
2.10.2021 Kültür Sanat
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Suzan Kardeş kimdir, aslen nereli? Suzan Kardeş’in yaşı kaç, hangi şarkıları var?
Suzan Kardeş kimdir, aslen nereli? Suzan Kardeş’in yaşı kaç, hangi şarkıları var? Cumartesi günlerinin en çok izlenen programlarından biri olan İbo Show'da bu hafta da izleyicilere müzik ziyafeti yaşatacak. Balkan türkülerinin sevilen sesi Suzan Kardeş bu hafta İbo Show’a konu olacak isimler arasında yer alıyor. Peki, Suzan Kardeş kimdir? Suzan Kardeş nereli, kaç yaşında? İşte Suzan Kardeş’in hayatı ile ilgili merak edilenler…
13.03.2021 Gündem
Ali Sürmeli kimdir? Ali Sürmeli'nin sağlık durumu nasıl?
Ali Sürmeli kimdir? Ali Sürmeli'nin sağlık durumu nasıl? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Ali Sürmeli beyin kanaması geçirdi. Usta oyuncu Ali Sürmeli'nin sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki, Ali Sürmeli sağlık durumu nasıl? Ali Sürmeli kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ali Sürmeli'nin sağlık durumu...
28.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hürrem Sultan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hürrem sultan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.