Hürmüz

Hürmüz

Son dakika Hürmüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hürmüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hürmüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hürmüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hürmüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 hürmüz haberi bulunmuştur. Tüm hürmüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız” G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın!
ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı: Karantinaya alın! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York'taki diplomatik temasları hız kesmeden devam ederken ABD'li dergiden skandal Türkiye çağrısı geldi. Dünya bu zirveden gelecek haberleri merakla beklerken daha önce pek çok provokasyona imza atan Michael Rubin imzalı yazıda 'Türkiye'yi karantinaya alın' çağrısına yer verildi.
19.09.2023 Dünya
Bozdağ: 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan zihniyetle karşı karşıyayız
Bozdağ: 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan zihniyetle karşı karşıyayız Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Benim söylediğim bir lafta, 'şükür namazı', 'secde' geçiyor diye ‘secdeyi’, ‘şükür namazını' 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan ilkel bir zihniyetle karşı karşıyayız. Söylediği lafın nereye gittiğini Kılıçdaroğlu da bilmiyor, avanesi de bilmiyor” dedi.
29.04.2023 Gündem
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var!
Oryantal Didem Kınalı'dan arkadaşlarına sitem: Yanlarında cepleri kabarık amcalar var! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli single çıkardı. Maslak’taki bir mekanda müzikseverlerle buluşan Didem, hayalini gerçekleştirdiğini söylerken, davet etmesine rağmen ilk sahnesine gelmeyen ve kendisine destek olmayan arkadaşlarına tepki gösterdi.
3.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı!
Ebru Gündeş, 22 yaş küçük sevgilisiyle barıştı! Ekim ayında ayrılan Ebru Gündeş ve Rassan Khoshnaw barıştı. Khoshnaw Ailesi, çiftin arasındaki 22 yaş farkını sorun yapınca ayrılan çift, Dubai’deki barışma tatilinde objektiflere yakalandı.
3.02.2023 Magazin
Tuğba Altıntop'tan şaşırtan sözler: 7 Kocalı Hürmüz'den fazlayım
Tuğba Altıntop'tan şaşırtan sözler: 7 Kocalı Hürmüz'den fazlayım Eski Türkiye güzeli ve sunucu Tuğba Altıntop yaptığı evlilik açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Altıntop, açıklamasında “7 Kocalı Hürmüz’den fazlayım. 9 kere evlendim” dedi.
3.02.2023 Magazin
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl?
Aydemir Akbaş kanser mi, ne kanseri? Aydemir Akbaş kaç yaşında, nereli, kimdir, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş kanser olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Akbaş "Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam" dedi. Peki, Aydemir Akbaş ne kanseri, Aydemir Akbaş kimdir, nereli, kaç yaşında?
25.01.2023 Magazin
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen zirveyi gördü: Benzin, motorin, brent petrol...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen zirveyi gördü: Benzin, motorin, brent petrol... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Aylar sonra zirveyi gördü. Ukrayna'yı işgal saldırıları nedeniyle ABD başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesi tarafından Rusya'ya uygulanan ambargolar, brent petrolün varil fiyatında tarihi bir rekor kırılmasına sebep olmuştu. Avrupa Birliği Komisyonu'nun Rusya'yı hedef alan altıncı yaptırım paketini açıklamasının ardından brent petrol, yaklaşık 3 aylık aranın ardından yeniden zirveyi gördü. Mart ayında 130 doların üstünü gören brent petrol, bugün de 120 doların üzerine çıktı. Öte yandan Geçtiğimiz günlerde motorin grubunda 1,38 TL benzin grubunda 1,43 TL fiyat artışı meydana gelmişti. Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre; İstanbul'da motorin litre fiyatı 24,40 liradan satılıyor. Benzinin litresi ortalama 24,98 satılıyor. İşte son dakika haberinin detayları...
30.05.2022 Ekonomi
Begüm Topçu-Cantuğ Turay çiftinden müjdeli haber!
Begüm Topçu-Cantuğ Turay çiftinden müjdeli haber! Yayınlandığı dönemde ilgiyle takip edilen 'Deniz Yıldızı' dizinin başrol oyuncuları Begüm Topçu ile Cantuğ Turay'dan ikinci kez güzel haber geldi.
26.04.2022 Magazin
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler!
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler! Dolunay dizisinde Burak rolü dikkatleri üzerine çeken Armağan Zengin, pek çok dizide ve projede yer aldı. Halen Devlet Tiyatroları oyuncularından olan Armağan Zengin, özellikle Azerbaycan’da büyük bir hayran kitlesine sahip. Tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu son günlerde yeni projelerle gündem geliyor. Peki, Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.12.2021 Gündem
ABD gemisini kovdular! Görüntüler deprem etkisi yarattı
ABD gemisini kovdular! Görüntüler deprem etkisi yarattı İran devlet televizyonu, Devrim Muhafızlarına ait sürat teknelerinin Basra Körfezi'nde bir ABD gemisine müdahale ettiğini bildirdi. Bir ABD Donanması sözcüsü ise, bu tip bir karşılaşmadan haberdar olmadığını söyledi.
7.10.2021 Dünya
Çok ilginç bir karaktere hayat veriyor!
Çok ilginç bir karaktere hayat veriyor! Gönül Dağı'nın Kurban Bayramı’nda ekrana gelecek Gönül Dağı "Kurban" özel bölümünde, sanat dünyasının usta ismi Zerrin Sümer de rol alıyor.
18.07.2021 Televizyon
Güney Kore'den İran'a çağrı! Derhal bırakılsın!
Güney Kore'den İran'a çağrı! Derhal bırakılsın! Güney Kore İran'a el koyduğu petrol tankerini bırakma çağrısı yaptı. Tankerin el konulduğu Hürmüz Boğazı'na, korsanlıkla mücadele donanma birimi Cheonghae gönderildi.
4.01.2021 Dünya
Orta Doğu'da nükleer krizi! İran, ABD, İsrail...
Orta Doğu'da nükleer krizi! İran, ABD, İsrail... İran’ın nükleer çalışmalarına hız verdiği iddiaları ve tarafların birbirini giderek daha sert bir şekilde tehdit etmesi bölgedeki tansiyonu artırdı.
22.12.2020 Dünya
ABD'den flaş İran çağrısı: Silah ambargosunu uzatın
ABD'den flaş İran çağrısı: Silah ambargosunu uzatın ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) İran'a yönelik uluslararası silah ambargosunu yenilememesi halinde, ''İran'ın, Orta Doğu'daki vekalet savaşları ve ortakları Hamas, Hizbullah ve Husiler için yeni gelişmiş teknolojiler ve silahlar satın alabileceği, Orta Doğu'nun ekonomik istikrarını tehdit edecek Demokles'in kılıcını elinde tutacağı'' uyarısında bulundu.
30.06.2020 Gündem
İran'dan flaş petrol açıklaması: Artık bağımlı değiliz
İran'dan flaş petrol açıklaması: Artık bağımlı değiliz İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ülkenin güneyine döşenen 1000 kilometrelik yeni petrol boru hattı sayesinde artık petrol ihracatı için Hürmüz Boğazı'na bağımlı olmadıklarını söyledi.
23.06.2020 Dünya
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem
Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında? Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun biyografisi
Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında? Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu'nun biyografisi Kanal D’nin efsane programı Çarkıfelek, yeni sunucusu ve bölümleriyle ekranda olacak. Neşesi, eğlencesi ve birbirinden değerli ödülleriyle izleyici karşısına çıkacak olan Çarkıfelek’in sunuculuğunu oyuncu Onur Büyüktopçu üstlenecek. Peki, Onur Büyüktopçu kimdir, kaç yaşında ve nereli? Onur Büyüktopçu hangi dizlerde oynadı? Çarkıfelek ne zaman başlıyor? İşte Çarkıfelek'in yeni sunucusu Onur Büyüktopçu hakkında merak edilenler...
16.05.2020 Gündem
Dünya son dakika haberi ile şoka girdi! Kendi savaş gemilerini vurdular!
Dünya son dakika haberi ile şoka girdi! Kendi savaş gemilerini vurdular! 8 Ocak tarihinde bir yolcu uçağını füzeyle düşürüp 178 insanı öldüren İran, bu kez kendi savaş gemisinde en az 19 askerin hayatını kaybetmesine yol açtı.
11.05.2020 Dünya
Şırnak Valiliği'nden 113 gündür haber alınamayan 'Keldani Hürmüz Diril' açıklaması
Şırnak Valiliği'nden 113 gündür haber alınamayan 'Keldani Hürmüz Diril' açıklaması İstanbul Keldani Kilisesi Papazı Remzi Diril'in, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde yaşayan ve 11 Ocak'tan bu yana haber alınmayan babası Hürmüz Diril (71) ile ilgili valilikten yapılan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, Diril'in bulunması için 28- 30 Nisan tarihlerinde havadan ve karadan yapılan arama çalışmalarında herhangi bir ize rastlanılmadığı belirtildi.
2.05.2020 Gündem
Umman Sultanı Kabus bin Said hayatını kaybetti!
Umman Sultanı Kabus bin Said hayatını kaybetti! Umman Sultanı Kabus bin Said'in (79) hayatını kaybettiği ve ülkede 3 gün yas ilan edildiği bildirildi.
11.01.2020 Dünya
Prens Charles'tan tehlikeli seyahat
Prens Charles'tan tehlikeli seyahat İngiltere Prensi Charles, önceden planlanan tarihi İsrail-Filistin gezisini İran'ın bölgedeki Amerikan üslerini saldırıyla tehdit ettiği bir döneme denk gelmesine rağmen iptal etmedi.
8.01.2020 Dünya
İran duyurdu: 35 hedef belirlendi...
İran duyurdu: 35 hedef belirlendi... ABD saldırısında öldürülen İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ve altı kişi için cenaze törenleri düzenlendi. İntikam yemini edilirken, İran, halihazırda intikam için 35 ABD hedefinin belirlendiğini ve Tel Aviv'in hedefler arasında olduğunu duyurdu...
4.01.2020 Dünya
'Körfez'de yeni kriz! İran bir gemiye el koydu
'Körfez'de yeni kriz! İran bir gemiye el koydu İran Devrim Muhafızları, akaryakıt kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle Basra Körfezi'nde bir gemiye el koyduğunu duyurdu.
30.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hürmüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hürmüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.