Hobi Bahçesi

Hobi Bahçesi

Son dakika hobi bahçesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hobi bahçesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hobi bahçesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hobi Bahçesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hobi bahçesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 hobi bahçesi haberi bulunmuştur. Tüm hobi bahçesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hobi bahçesinde tartıştığı 3 arkadaşa ateş açtı: 2 ölü, 1 yaralı
Hobi bahçesinde tartıştığı 3 arkadaşa ateş açtı: 2 ölü, 1 yaralı Bursa'da Furkan G., hobi bahçesinde oturan 3 arkadaş ile tartışıp, tabancayla ateş açtı. Furkan G.'nin tabancasından çıkan kurşunlarla 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. İstanbul'a kaçmak isteyen Furkan G., polis ekiplerince 1 saat içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.
9.12.2022 Yaşam
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir ilk! Yoğun ilgi görüyor, Türkiye genelinde yüz binlerce öğrenci...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir ilk! Yoğun ilgi görüyor, Türkiye genelinde yüz binlerce öğrenci... Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) bu yaz ilk kez öğrencilere yönelik açtığı yaz okulları yoğun ilgi görüyor. 4 Temmuz'da başlayan eğitimler kapsamında, matematik ve İngilizce yaz okullarına Türkiye genelinde toplam 27 bin 860 kursta 741 bin 835 öğrenci kayıt oldu. Öğrenciler haftada 12 saat, 4 hafta sonunda 48 saat olacak şekilde eğitim alıyorlar.
15.08.2022 Eğitim
4 yıl önce hobi olarak üretmeye başladı, şimdi talebe yetişemiyor! Çevre illerden gelip satın alanlar da var...
4 yıl önce hobi olarak üretmeye başladı, şimdi talebe yetişemiyor! Çevre illerden gelip satın alanlar da var... Bilecik'te hobi olarak çocuklara 60-65 fideyle çilek yetiştirmeye başlayan Yaşçın Nar, 4 yılda 60 dönüm arazisinde 100 bin köke çıktı. 60 dönüm arazide herkes kendi çileğini toplarken Nar, pazarda satacak çilek bulamıyor.
13.06.2022 Ekonomi
Tapuda büyük tuzak! Arsa ve tarla alacaklar dikkat! '100 bin liraya aldığınız arsayı 10 bin liraya elinizden alırlar'
Tapuda büyük tuzak! Arsa ve tarla alacaklar dikkat! '100 bin liraya aldığınız arsayı 10 bin liraya elinizden alırlar' Tapu ile ilgili son dakika açıklaması. Tapuda büyük tuzak. Arsa ve tarlaya yatırım yapmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Notere gitmeden önce bunlaka mutlaka dikkat edin. Dünya, metaverse alemindeki emlak alış-verişi çılgınlığı ve bu alandaki riskleri konuşadursun, gerçek dünyada da durum farklı değil. Yükselen ev fiyatları sonrası insanların yatırım amaçlı yöneldiği arazilerde de büyük 'tuzaklar' var. Yatırım yapacağım derken borçlu çıkmanız işten bile değil. İşte 'hisseli'sinden, 'hacizli'sine emlak piyasasında dikkat etmeniz gerekenler ve uzmanların uyarıları...
28.01.2022 Ekonomi
Pandemide talep patladı! Maliyeti 1 milyon liraya kadar çıkıyor
Pandemide talep patladı! Maliyeti 1 milyon liraya kadar çıkıyor Pandemide ilgi arttı, maliyeti 500 bin TL ile 1 milyon TL arasında değişiyor. Şehir hayatının zorluğundan kaçanların yeni trendi haline geldi, bazıları kendi üretimini bile yapıyor. Pandemi ve şehir hayatının zorluğu nedeniyle kendi kendine yeten evlere ilgi artarken, bazı ev sahipleri güneş panelleri kurup kendi elektriğini de üretiyor.
19.01.2022 Ekonomi
Arazi fiyatları yüzde 25 arttı! Oraya yatırım yapan kazandı
Arazi fiyatları yüzde 25 arttı! Oraya yatırım yapan kazandı Kocaeli'nde Körfez ve Derince ilçelerinde bulunan arazi ve tarlalar, Kuzey Marmara Otoyolu açıldıktan sonra ulaşımın kolaylaşması ve İstanbul’a yakın olması nedeniyle yoğun ilgi görmeye başladı. Pandemi süreciyle Körfez ve Derince ilçelerinde köylerde bulunan arazilere birçok kişi, yoğun ilgi gösterince arazi fiyatları artış göstermeye başladı. Özellikle Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasının ardından ulaşımın daha da kolay hale gelmesi bölgeye olan ilgiyi daha da artırdı. Bölgedeki emlakçılar arazilerde yıllık yüzde 25 civarında değer artışı olduğunu özellikle İstanbul'da yaşayanların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.
18.04.2021 Ekonomi
Resmen açıklandı ve yasak! 2 yıl boyunca verilmeyecek
Resmen açıklandı ve yasak! 2 yıl boyunca verilmeyecek Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren karar resmen yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler yapıldı, 2 yıl boyunca yenisi verilmeyecek. Alkollü içki satışı yasağına aykırı hareket edenlerin, bu fiilin işlenmesinden sonraki 5 yıl içinde üçüncü defa söz konusu yasağı ihlal etmeleri halinde, tüm perakende alkollü içki ve açık alkollü içki satış belgeleri iptal edilecek. Bu kişilere, 2 yıl süreyle söz konusu belgenin yenisi verilemeyecek. Tarım arazilerinin hobi bahçesi gibi yöntemlerle amacı dışında kullanımı tespit edildiğinde hapis ve para cezası verilecek. Taklit ve tağşiş yapılmış ürünlerin işleme tabi tutulması ve piyasaya arz edilmesi yasak olacak. Aynı zamanda tütün mamülü ile alkol üretim ve satışı ile ilgili de yeni düzenlemeler yapıldı. İşte detaylar...
4.11.2020 Ekonomi
Başkan Kılıç duyurdu! Hapis cezası geliyor
Başkan Kılıç duyurdu! Hapis cezası geliyor TBMM Tarım ve Orman Komisyonu Başkanı Yunus Kılıç, "TBMM Genel kurulunda görüşmeleri devam eden tarım alanıyla ilgili düzenlemenin görüşmelerine bugün devam edilecek.. Teklifte bazı düzenlemeler yapılacak. Tarım arazilerini hobi bahçesi olarak pazarlayan, organize eden ve bu işten kanunsuz rant sağlayanlara idari ve hapis cezası getiriyoruz. Bu kişilere 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası öngörülüyor." ifadelerini kullandı.
27.10.2020 Gündem
SGK, KYK, vergi, trafik cezaları, köprü geçiş ücretleri, KDV, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi yapılandırması Meclis'e sunuldu...
SGK, KYK, vergi, trafik cezaları, köprü geçiş ücretleri, KDV, emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi yapılandırması Meclis'e sunuldu... AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş, vergi ve SGK prim borçlarının yapılandırılmasıyla ilgili kanun teklifini açıkladı. Gelir vergisi, kurumlar vergisi, katma değer vergisi, özel tüketim vergisi, motorlu taşıtlar vergisi gibi borçlar, vergi cezaları, gecikme faizleri ve gecikme zamları; trafik, seçim, nüfus para cezaları; Karayolu Taşıma Kanunu'na göre kesilen para cezaları; kara yollarından usulsüz geçişler nedeniyle kesilen para cezaları gibi tüm idari para cezaları, yapılandırma kapsamında olacak. Sosyal güvenlik primleri idari cezaları, gecikme cezaları ve faiz zamlarını yapılandırma kapsamına alındı. Öğrenim katkı kredisi ve öğrenim kredisi borçları, ecrimisiller, haksız alınan destekleme ödemeleri, kaynak kullanımı destekleme fonu, taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı da pakette yer alıyor. Kamu Finansmanı ve Borç Yönetiminin Düzenlenmesi Hakkında Kanun kapsamındaki hazine alacakları, madenlerden alınan devlet hakkı, Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun'a göre takip edilen diğer alacaklar ile gümrük vergisi, faizleri, gecikme zamları ve gümrük idari para cezaları yapılandırma kapsamında. Kanunun çıktığı tarihten itibaren yıl sonuna kadar müracaat etme şartı var. Maksimum 18 taksit yapılabiliyor. Taksitler iki ayda bir ödenecek.Bu borçlar ilk taksit içinde ödenirse, YÜFE'den çıkan gecikme zammının yüzde 90'ı da silinmiş olacak.
23.10.2020 Siyaset
Meclis'e sunuldu! Milyonları kapsıyor, cezalar artıyor...
Meclis'e sunuldu! Milyonları kapsıyor, cezalar artıyor... AK Parti herkesi çok yakından ilgilendiren düzenlemeyi Meclis'e sundu. Yeni düzenleme ile taklit ve tağşiş ile ilgili cezalar 500 bin TL'ye kadar çıkarılıyor. Tarım arazisine izinsiz yapıya büyük ceza yolda. Sigara fabrikalarına kullandıkları tütünün yüzde 30'unu Türkiye'de üretime zorunluluğu getiriliyor.
26.06.2020 Siyaset
Noter aracılığıyla hobi bahçesi arazisi alanlara uyarı: Yıkılabilir
Noter aracılığıyla hobi bahçesi arazisi alanlara uyarı: Yıkılabilir Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarım arazilerinin hisseli olarak satışlarının yapılarak bu alanlar üzerinde izinsiz hobi bahçeleri oluşturulduğunu söyleyerek, bunun yasalara uygun olmadığını açıkladı. Aksi takdirde cezai müeyyidelerle karşılaşmanın yanında, satın aldıkları taşınmazların yıkılmasıyla karşı karşıya kalabileceklerini de belirtti.
17.06.2020 Ekonomi
Bakan Pakdemirli: Tüm zararlar karşılanacak
Bakan Pakdemirli: Tüm zararlar karşılanacak Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Bingöl'deki depremde telef olan hayvanların karşılanması ile afet bölgesi için yem desteği sağlanması kararı aldıklarını bildirdi.
15.06.2020 Ekonomi
Akıl hastası mahkumlar için ilk hastane Adana’da
Akıl hastası mahkumlar için ilk hastane Adana’da Türk Ceza Kanunu (TCK) gereğince, cezai ehliyeti bulunmayan akıl hastası hükümlülerin barındırılması amacıyla oluşturulması planlanan Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesinin ilki, Adana Şehir Hastanesi bünyesinde kuruldu.
26.04.2018 Gündem
Büyükler için kurulan bu köyün eşi benzeri yok!
Büyükler için kurulan bu köyün eşi benzeri yok! Emekli olduktan sonra aktif, sağlıklı bir yaşamın hayalini kuruyorsanız ilginizi çekecek bir haberimiz var. Artık emekliler için İstanbul’da doğayla iç içe, dostlarla beraber, keyifli ve yepyeni bir hayat başlıyor.
17.04.2018 Sağlık
ŞOK!.. Gaziantep'te parkta bulundu
ŞOK!.. Gaziantep'te parkta bulundu Gaziantep'te yaklaşık 5 aylık olduğu tahmin edilen cinsiyeti erkek cenin bulundu.
24.05.2017 Yaşam
Still İstanbul Diamond’da 60 ay 0 faiz
Still İstanbul Diamond’da 60 ay 0 faiz Still İstanbul Diamond projesinde,Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı.
8.02.2016 Arşiv
Panoramik manzara
Panoramik manzara Deniz turizminin başkentinde panoramik manzara
20.07.2015 Arşiv
Denize sıfır yaşayın
Denize sıfır yaşayın Bandis Villaları'nda denize sıfır yaşama imkânı
22.05.2015 Arşiv
Still İstanbul Diamond'da kampanya
Still İstanbul Diamond'da kampanya Projede Sabiha Gökçen, THY, Netaş ve Tekno Park çalışanlarına özel bir indirim kampanyası başladı
22.05.2015 Arşiv
O projede yüzde 15 indirim
O projede yüzde 15 indirim Still İstanbul Diamond projesinde yüzde 15 indirim fırsatı
7.05.2015 Arşiv
Kentin içinde köy yaşamını isteyenlere
Kentin içinde köy yaşamını isteyenlere Ledakent, 80 dönüm arazi üzerinde yükseliyor
9.04.2015 Arşiv
Yeşilyurt İnşaat’tan 1000 TL’lik kira yardımı
Yeşilyurt İnşaat’tan 1000 TL’lik kira yardımı Yeşilyurt İnşaat, Still İstanbul Diamond’dan konut alanlara kira yardımı yapacak.
8.12.2014 Arşiv
Telekız rüşvetine hapis cezası
Telekız rüşvetine hapis cezası Milli Emlak Müdürlüğü'nde telekız iddiası!
29.09.2021 Gündem
Akaydın'ın eşine büyük şok!
Akaydın'ın eşine büyük şok! AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Döşemealtı’ndaki engelli rehabilitasyon merkezinin, Büyükşehir Belediyesi eski başkanı CHP’li Mustafa Akaydın’ın eşi Günseli Akaydın’ın başkanlığı yaptığı dernek üzerinden bir tür ’arpalık’, ’yandaşları memnun etme yeri’ gibi kullanıldığını iddia etti.
29.09.2021 Gündem
Egeboyu Atakent Lansmana Çıktı
Egeboyu Atakent Lansmana Çıktı Eviya Gayrimenkul, son projesinde Ege’yi İstanbul’un Avrupa yakasına taşıyor.
4.04.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Hobi Bahçesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hobi bahçesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.