Hipersonik Füze

Hipersonik Füze

Son dakika hipersonik füze haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hipersonik füze ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hipersonik füze haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hipersonik Füze

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hipersonik füze gelişmeleri de dahil olmak üzere 74 hipersonik füze haberi bulunmuştur. Tüm hipersonik füze haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya’dan hipersonik füze denemesi
Rusya’dan hipersonik füze denemesi Rusya Savunma Bakanlığı, Japon Denizi’nde (Doğu Denizi) iki savaş gemisiyle hipsersonik füze denemesi yapıldığını duyurdu.
28.03.2023 Dünya
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı
Putin: Ukrayna'daki savaş sürecinde İHA'ların önemi ortaya çıktı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "İHA kullanımının neredeyse her yerde yaygınlaştığını, bunların muharebe birliklerinde, cephelerde, birlik ve taburlarda bulunması gerektiği ortaya çıktı." dedi.
21.12.2022 Dünya
Ukrayna'nın başkenti Kiev kâbusa uyandı! Sivillere uyarı: Sığınaklardan çıkmayın!
Ukrayna'nın başkenti Kiev kâbusa uyandı! Sivillere uyarı: Sığınaklardan çıkmayın! AFP'de yer alan son dakika haberine göre, Ukrayna'nın kalbi Kiev güne saldırı haberi ile uyandı. Ülkenin başkenti Kiev Rus saldırısının hedefi oldu. Kiev Oblast Valisi Oleksiy Kuleba'dan sivillere 'sığınaklarda kalın' çağrısı yapıldı.
19.12.2022 Dünya
Sırplar, Kosova'da yeni barikat kurdu
Sırplar, Kosova'da yeni barikat kurdu Kosova polisi, dün gece ülkenin kuzeyinde Sırplar tarafından yeni bir barikat daha kurulduğunu açıkladı.
17.12.2022 Dünya
İranlı ünlü oyuncu Taraneh Alidoosti gözaltına alındı
İranlı ünlü oyuncu Taraneh Alidoosti gözaltına alındı İranlı ünlü sinema oyuncusu Taraneh Alidoosti’nin ülkedeki rejim karşıtı gösterilere destek vermek, doğru olmayan içerikler paylaşmak ve eylemleri kışkırtmak gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.
17.12.2022 Dünya
Rusya'nın Avangard hipersonik füze sistemleri Orenburg'da muharebe görevine geçti
Rusya'nın Avangard hipersonik füze sistemleri Orenburg'da muharebe görevine geçti Rusya Savunma Bakanlığı, sesten 27 kat daha hızlı olduğu öne sürülen Avangard hipersonik füze sisteminin Orenburg bölgesindeki silosuna yerleştirildiğini duyurdu.
17.12.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'li basketbolcu Brittney Griner ile silah kaçakçısı Viktor Bout’un takas edilmesinin ardından "ABD ile yeni mahkum takası mümkün" dedi. Minsk Anlaşması'na atıfta bulunup 'ihanete uğradık' diyen Putin, Rusya'ya nükleer silahlarla saldırmaya cüret eden her ülkenin yeryüzünden silineceğini belirtti.
9.12.2022 Dünya
Rusya'yı sarsan casus skandalı! Gizli bilgiler sızdırıldı Putin çıldırdı...
Rusya'yı sarsan casus skandalı! Gizli bilgiler sızdırıldı Putin çıldırdı... Rusya Ukrayna topraklarındaki saldırıları devam ederken Rusya casus skandalı ile sarsılmış durumda. Tabiri caizse Putin'in gözü gibi koruduğu silahlarda sorumlu bir bilim insanı daha vatana ihanet suçlaması ile tutuklandı. Rus basını bilim insanının bilgi sızdırarak casusluk yaptığını yazdı.
8.08.2022 Dünya
NATO savaş gemileri harekete geçti! Rusya sınırı aştı, işte o anlar...
NATO savaş gemileri harekete geçti! Rusya sınırı aştı, işte o anlar... Avrupa'daki toprağı Kaliningrad'da giden trenlere geçiş izni vermeyen NATO ülkesini yıkımla tehdit eden Rusya, bu kez bir başka NATO ülkesinin kıyılarında savaş gemisiyle tehlikeli bir adım attı. Gerilimin zirveye tırmandığı bölgede hipersonik füzelerle yüklü Amiral Gorshkov radarda göründü, NATO savaş gemileri harekete geçti. İşte son dakika haberinin detayları...
9.07.2022 Dünya
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı...
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı... Rusya'nın Ukrayna işgalinde 27 gün geride kalırken Ukrayna'nın pek çok kentinde yaşanan şiddetli çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rus ordusunun hala düşüremediği Kiev'in çevresinden gelen uydu görüntüleri ise kısa sürede gündemin bir numaralı maddesi oldu. Görüntüleri inceleyen askeri uzmanlar Rus ordusunun yeni planını açıkladı.
22.03.2022 Dünya
ABD’den dikkat çeken Rusya açıklaması: İlerleyişi büyük ölçüde durdu!
ABD’den dikkat çeken Rusya açıklaması: İlerleyişi büyük ölçüde durdu! ABD'li üst düzey bir savunma yetkilisi, Rusya’nın Ukrayna’da ilerleyişinin tüm hatlarda büyük ölçüde durduğunu öne sürdü.
21.03.2022 Dünya
Hipersonik füze nedir? Kinjal (hançer) hipersonik füzesinin özellikleri nelerdir, nasıl çalışır?
Hipersonik füze nedir? Kinjal (hançer) hipersonik füzesinin özellikleri nelerdir, nasıl çalışır? Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna ordusuna ait stratejik noktaların Hazar Denizi ve Karadeniz'den ateşlenen balistik füzeler ile vurulduğunu duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından Hipersonik füze nedir, özellikleri nelerdir? Kinjal (hançer) hipersonik füze nasıl çalışır, menzili ve motoru nasıldır?
21.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Rusya, Ukrayna'da ilk kez "Kinjal" hipersonik füze kullandı
Rusya, Ukrayna'da ilk kez "Kinjal" hipersonik füze kullandı Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Rus Silahlı Kuvvetleri'nin Ukrayna'da ilk kez Kinjal hipersonik füze kullandığını açıkladı.
19.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi... Rusya'nın kaybı belli oldu! 14 bin 700 Rus askeri... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 25. güne girildi. Savaş bölgesinde yaşananlar tüm dünya tarafından korku ve endişe ile takip ediliyor. Rusya'nın Ukrayna'nın deniz üssüne saldırısı dünyada şok etkisi yarattı. ABD'nin Ukrayna'ya yardım miktarı 1 milyar dolara ulaştı. Kiev'e gönderilecek askeri destek paketinin içinde İHA'lar, Stinger füzeler ve daha pek çok mühimmat ve silah bulunuyor. Rusya Ukrayna savaşında Kinjal füzelerini ilk kez kullandığını duyurdu. Ukrayna, Azak Denizi’ne bağlantısını kaybetti.
20.03.2022 Dünya
Nükleer caydırıcı güç nedir? Rusya nükleer silah kullanırsa ne olur?
Nükleer caydırıcı güç nedir? Rusya nükleer silah kullanırsa ne olur? Tüm dünyanın gözü Rusya Ukrayna savaşında! Dünyanın en büyük nükleer silah kapasitesine sahip Rusya, savaşın 5. gününde nükleer caydırıcı güçlerini kullanma kararını aldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Rus ordusunun nükleer caydırıcı güçlerini özel savaş görevi durumuna geçirmesi emri vermesi, gözleri bu ülkenin nükleer silahları ve hipersonik füzelerine çevirdi. Peki, Nükleer caydırıcı güç nedir? Rusya nükleer silah kullanırsa ne olur? Rusya nükleer caydırıcı güçlerini kullanacak mı? Rusya’nın elindeki nükleer silahlar neler? İşte detaylar…
28.02.2022 Dünya
Pyongyang, bu ay 6’ncı füze denemesini gerçekleştirdi
Pyongyang, bu ay 6’ncı füze denemesini gerçekleştirdi Kuzey Kore'nin, Japon Denizi istikametine doğru 2 yeni füze fırlatmasının ardından bu ay başından beri gerçekleştirilen füze denemelerinin sayısının 6'ya yükseldiği bildirildi.
27.01.2022 Bilim ve Teknoloji
Kuzey Kore'den gerilimi tırmandıracak hamle! Japonya alarma geçti
Kuzey Kore'den gerilimi tırmandıracak hamle! Japonya alarma geçti Japonya Savunma Bakanlığı, Kuzey Kore’den Doğu Denizi’ne (Japon Denizi) muhtemel bir balistik füzenin fırlatıldığını duyurdu.
14.01.2022 Dünya
Bayraktar TB2'nin uçuş rotasını Ruslar duyurdu! Dalaman'dan Ukrayna'ya...
Bayraktar TB2'nin uçuş rotasını Ruslar duyurdu! Dalaman'dan Ukrayna'ya... Ukrayna ile Rusya arasında her an çıkması beklenen savaşı engellemek için yapılan görüşmelerden bir sonuç çıkmayınca tansiyon yeniden yükseldi. ABD'nin Rus lider Putin'i hedef alan yaptırımları masaya getirmesi üzerine Moskova kimsenin beklemediği bir yanıt veriyor. Rusya Savunma Bakanlığı'na yakın bir internet sitesinde ise dikkat çekici bir haber var. Haberde, Dalaman'dan kalkış yapan bir Bayraktar TB2 SİHA'nın Kırım kıyılarından geçerek Ukrayna'ya ait Zaporozhye askeri üssüne indiği ileri sürüldü.
14.01.2022 Dünya
Kuzey Kore'de bomba gelişme! Dünya şokta, fotoğraftaki detay gerçeği ortaya çıkardı
Kuzey Kore'de bomba gelişme! Dünya şokta, fotoğraftaki detay gerçeği ortaya çıkardı Ajanslar son dakika gelişmesini peş peşe duyurdu. Bir hafta içinde ikinci kez hipersonik füze fırlatan Kuzey Kore dünyayı dehşete düşürdü, resmi haber ajansının servis ettiği fotoğraflarda kadraja tanıdık bir yüz girdi. İşte o detay...
12.01.2022 Dünya
Zircon hipersonik füzelerle donatılmış Rus savaş gemileri Akdeniz'e iniyor!
Zircon hipersonik füzelerle donatılmış Rus savaş gemileri Akdeniz'e iniyor! Ukrayna'yı işgale hazırlanan Rusya'dan yeni hamle geliyor. Yıl içinde ilk kez nükleer füze taşıyabilen uzun menzilli bombardıman uçaklarını Suriye'ye indiren Rusya, tüm dengeleri alt üst edecek bir adım atıyor. Saatte 10 bin kilometre hıza ulaşabilen Zircon hipersonik füzelerle donatılmış Rus savaş gemileri, Tartus limanına konuşlanabilir.
29.12.2021 Dünya
Rusya'ya 400 milyon dolarlık şok! Putin'in gizli silahı alev alev yandı...
Rusya'ya 400 milyon dolarlık şok! Putin'in gizli silahı alev alev yandı... St. Petersburg'dan gelen haber Rusya'da soğuk duş etkisi yarattı. Rusya lideri Putin'in hipersonik füzelerini taşıması planlanan 400 milyon dolarlık hayalet savaş gemisindeki yangın, St. Petersburg'un her yerinden görüldü. Gemideki hasarın 300 milyon doları bulduğu belirtiliyor.
22.12.2021 Dünya
Putin talimatı verdi! Hipersonik silahlar devreye giriyor
Putin talimatı verdi! Hipersonik silahlar devreye giriyor Rusya Savunma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz Ekim ayında ve dün, Beyaz Deniz'de "Zirkon" hipersonik füze testlerinin yapıldığını hatırlatan Putin, 2022'den itibaren Rus donanmasının bu füzelerle donatılacağını belirterek, "Hala test ediyoruz ve başarılı sonuçlar aldık. 2022'den itibaren donanmamızı hipersonik deniz tabanlı silahlarla donatacağız" dedi
30.11.2021 Dünya
Çin'in hipersonik füzeleri ABD'nin gözünü korkuttu! Pentagon itiraf etti Washington'da taşlar yerinden oynadı...
Çin'in hipersonik füzeleri ABD'nin gözünü korkuttu! Pentagon itiraf etti Washington'da taşlar yerinden oynadı... Pasifik'te Çin-Tayvan gerilimi sürerken, Çin'in hız verdiği ileri askeri teknoloji testleri, ABD'de paniğe sebep oldu. Pentagon yetkilileri Pekin'in hızı karşısında Washington'un yavaş kalmaya başladığından duydukları endişeyi dile getirerek, itiraflarda bulundu.
22.11.2021 Dünya
Avrupa'da mülteci krizi büyüyor! Rusya'nın hamlesine ABD'den nükleer yanıt: Hipersonik Dark Eagle füzeleri Almanya'da...
Avrupa'da mülteci krizi büyüyor! Rusya'nın hamlesine ABD'den nükleer yanıt: Hipersonik Dark Eagle füzeleri Almanya'da... Avrupa'nı göbeğinde yaşanan mülteci krizi bir anda süper güçlerin kapışmasına dönüştü. Putin'in nükleer füze taşıyabilen savaş uçaklarına ABD'nin verdiği yanıt, dünyayı alt üst etti.
11.11.2021 Dünya
Dünya gündeminde bomba etkisi yaratmıştı! Çin'den yalanlama geldi!
Dünya gündeminde bomba etkisi yaratmıştı! Çin'den yalanlama geldi! Çin, hafta sonu Financial Times gazetesinde yayımlanan, hipersonik füze denemesi yaptığına dair iddiaları yalanladı.
18.10.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hipersonik Füze ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hipersonik füze haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.