Hayat Kurtardı

Hayat Kurtardı

Son dakika hayat kurtardı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayat kurtardı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayat kurtardı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayat Kurtardı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayat kurtardı gelişmeleri de dahil olmak üzere 273 hayat kurtardı haberi bulunmuştur. Tüm hayat kurtardı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polisin dikkati iş yerindeki 2 gencin hayatını kurtardı
Polisin dikkati iş yerindeki 2 gencin hayatını kurtardı Erzurum'da oto sanayi sitesinde devriye gezen polisin dikkati, 2 kişinin hayatını kurtardı. Kapalı bir iş yerinde çalışır haldeki otomobilde egzoz gazından zehirlenen Serhat Ç. (27) ile Zana O. (20), polis tarafından fark edilip, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
30.11.2023 Gündem
Abdurrahim Albayrak 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'nde intihar girişimini engelledi
Abdurrahim Albayrak 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'nde intihar girişimini engelledi Galatasaray’ın kongre üyesi ve eski başkan yardımcılarından Abdurrahim Albayrak, 15 Temmuz Şehitleri Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir vatandaşı ikna ederek vazgeçirdi.
1.11.2023 Gündem
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu İki çocuk sahibi kadının yaşadıkları ülkede gündem oldu. Avustralya’nın Victoria bölgesinde bulunan küçük bir şehir olan Walpeup’ta yaşayan Rebecca ve Noel Payne çifti korkunç bir olayın başrollerinin isimleri oldu. Kurabiye canavarı katil diye adlandırılan kadın yaşanan olayların ardından kahraman ilan edildi.
22.05.2023 Dünya
Esnafın heimlich müdahalesi hayat kurtardı
Esnafın heimlich müdahalesi hayat kurtardı Van’da bir restoranda yemek yerken nefes borusuna yiyecek kaçan müşteriyi, işletme müdürü heimlich manevrasıyla kurtardı.
7.10.2022 Haber
Haberlerde gördü, "heimlich manevrası" ile hayat kurtardı
Haberlerde gördü, "heimlich manevrası" ile hayat kurtardı  Sultangazi'de lokantada boğazına yemek parçası kaçan müşteriyi, lokanta çalışanı Heimlich manevrasıyla kurtardı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, Heimlich manevrası yapan çalışan "İlk defa uyguladım. Daha önce haberlerde benzer görüntüler görmüştüm. İşe yaradı" dedi.   
2.10.2022 Yaşam
Kahreden ölüm! Yüzlerce hayat kurtardı, kendisi böyle vefat etti
Kahreden ölüm! Yüzlerce hayat kurtardı, kendisi böyle vefat etti Türkiye genelinde 2014 yılında kadavradan organ bağışı sıralamasında Türkiye Şampiyonu olan Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Organ Nakil Koordinatörü Operatör Doktor Timur Didinen, 3 yıldır böbrek yetmezliği sebebiyle nakil beklerken hayata gözlerini yumdu. 64 yaşında hayata veda eden, görev yaptığı hastaneden gözyaşları ile uğurlanan Timur Didinen'in mesai arkadaşlarına "Ben asla organ nakli için öncelik talep etmiyorum. Diğer hastalar gibi sıramı bekleyeceğim" dediği ortaya çıktı.
12.08.2022 Yaşam
Küçükçekmece’de kaçmaya çalışan 'torbacı' yakalandı! 300 gram eroin çıktı
Küçükçekmece’de kaçmaya çalışan 'torbacı' yakalandı! 300 gram eroin çıktı Küçükçekmece’de polisin şüphe üzerine durmaya çalıştığı 3 kişiden 2'si kaçarken, diğer şüpheli ise yakalandı. Üzerinden satışa hazır 300 gram eroin ele geçirilen torbacı tutuklandı.
26.05.2022 Yaşam
Emniyet kemeri hayat kurtardı
Emniyet kemeri hayat kurtardı Tekirdağ’da fren yerine gaza bastığı iddia edilen sürücünün kullandığı otomobil yoldan çıkarak takla attı. Emniyet kemeri sayesinde 2’si çocuk 4 kişi, ters dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı.
26.05.2022 Yaşam
Maria Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı! 'Sahte' deyince fotoğrafı gösterdi...
Maria Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı! 'Sahte' deyince fotoğrafı gösterdi... Rus savaş uçaklarının Ukrayna'da bir doğum hastanesini bombalamasının ardından, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy saldırıyı 'vahşet' ve 'savaş suçu' olarak nitelendirdi. Korkunç saldırıda üç kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı. Ölenlerin arasında 6 yaşında bir kız çocuğunun da olduğu açıklandı. Saldırıdan birkaç saat önce, Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova Ukrayna'yı hastanede muharebe mevzileri kurmakla suçladı. Görüntülere "sahte" diyen Zaharova ile CNN muhabiri arasında tartışma çıktı.
10.03.2022 Dünya
Ayrılma aşamasındaki kocası evi bastı! KADES hayat kurtardı
Ayrılma aşamasındaki kocası evi bastı! KADES hayat kurtardı Adana’da ayrılma aşamasında olan bir kişi, karısının kaldığı babasının evini bastı. Bu sırada saldırıya uğrayan kadın KADES’i kullanarak yardım istediği polisler tarafından kurtarıldı.
20.01.2022 Yaşam
Otobüs şoförü, kalp masajı yapıp, güzergah değiştirerek hayat kurtardı
Otobüs şoförü, kalp masajı yapıp, güzergah değiştirerek hayat kurtardı Van Büyükşehir Belediyesi’nin otobüs şoförü Mehmet Salih Avar, aracında kalp krizi geçiren yolcu Fahrettin Adıyan'ı (72) kalp masajı yapıp, güzergahını değiştirerek, hastaneye yetiştirdi. Hastanede de bekleyen Avar, Adıyan'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrenince görevinin başına döndü.
24.09.2021 Yaşam
Türkiye'yi yasa boğan kazada ölenler toprağa verildi! Çok konuşulacak iddia...
Türkiye'yi yasa boğan kazada ölenler toprağa verildi! Çok konuşulacak iddia... Balıkesir’de meydana gelen yolcu otobüsü faciasında hayatlarını kaybeden 15 kişinin cenazeleri memleketlerine gönderildi. Kazada, hayatını kaybeden otobüs şoförlerinden biri olan Kerem Başol'un cenazesi memleketi Zonguldak'ın Kozlu ilçesine getirildi. Başol'un üvey ağabeyleri Serkan ve Erkan Çengelcik, kardeşlerinin seferden geldikten sonra dinlenmeden yasal olmamasına rağmen başkasının yerine zorla sefere çıkartıldığını iddia etti.
9.08.2021 Yaşam
Sahil Güvenlik 12 bin hayat kurtardı
Sahil Güvenlik 12 bin hayat kurtardı Sahil Güvenlik Komutanlığınca geçen yıl mavi vatanda gerçekleştirilen 935 arama kurtarmada, düzensiz göçmenler de dahil 12 bin 655 hayat kurtarıldı.
26.02.2021 Gündem
Türk üreticiler ABD'ye 110 milyon dolarlık ekipman sağladı
Türk üreticiler ABD'ye 110 milyon dolarlık ekipman sağladı ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Türk üreticilerin ABD'deki hükümet kurumları ile sağlık sektörü distribütörlerine değeri 110 milyon doları aşan kişisel koruyucu ekipman (KKE) sağladığını bildirdi.
8.10.2020 Ekonomi
Kadıköy'de feci kaza! Yaralılar var...
Kadıköy'de feci kaza! Yaralılar var... İstanbul Kadıköy'de seyir halindeki İETT otobüsünün şoförünün kalp krizi geçirmesi sonucu, otobüs karşı şeritteki kaldırıma ve ardından da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin bahçesine girdi. Kazada şoförle birlikte otobüs içindeki 4 yolcu da yaralandı.
26.07.2020 Yaşam
3 yaşındaki Dilara Finlandiya'nın kahramanı oldu! Anneannesinin hayatını kurtardı...
3 yaşındaki Dilara Finlandiya'nın kahramanı oldu! Anneannesinin hayatını kurtardı... 3 yaşındaki Dilara Gergin anneannesinin hayatını kurtararak tüm ülkenin ilgi odağı oldu
4.06.2020 Dünya
Ünlü şarkıcı Ellie Goulding, genç adamın hayatını kurtardı!
Ünlü şarkıcı Ellie Goulding, genç adamın hayatını kurtardı! İngiltere’de bir TIR sürücüsü, çarptığını fark etmediği bir otomobili sürüklemeye başladı. Otomobildeki adamın kornaya basmasına rağmen durumu fark edemeyen TIR sürücüsünü, o sırada aynı yolda şoförü ile seyreden ünlü şarkıcı Ellie Goulding ikaz ederek durmasını sağladı. Yaşanan o anlar amatör kameralarca kaydedildi.
17.12.2019 Yaşam
100 binde bir görülen hastalığı beyin baypasıyla yendi
100 binde bir görülen hastalığı beyin baypasıyla yendi Türkiye'de 100 bin kişide bir görülen ve beyin damarlarını tıkayıcı bir hastalık olan "moyamoya"ya yakalanan Merve Altunbaş, geçirdiği iki beyin kanaması sonrasında beyin baypası ile hayata döndü.
11.09.2019 Sağlık
Kök hücre bağışlayan doktor hayat kurtardı
Kök hücre bağışlayan doktor hayat kurtardı Konya'nın Akşehir ilçesinde aile hekimliği yapan Dr. Ethem Akyel, kök hücre bağışıyla hiç tanımadığı hastaya umut verdi.
21.02.2019 Sağlık
Apple Watch hayat kurtardı!
Apple Watch hayat kurtardı! Apple Watch, kullanıcısının kalp rahatsızlığını tespit ederek adeta hayat kurtardı.
14.02.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple Watch'ın o özelliği hayat kurtardı!
Apple Watch'ın o özelliği hayat kurtardı! Apple Watch'un sahip olduğu teknolojilerle hayat kurtarmalarına bir yenisi daha eklendi.
29.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple Watch hayat kurtardı
Apple Watch hayat kurtardı Apple'ın akıllı saati Apple Watch kalp krizi geçiren bir adamın hayatını kurtardı.
18.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Kartal zirve yarışında yara aldı
Kartal zirve yarışında yara aldı Süper Lig'in 12. hafta açılış maçında Akhisar'ı ağırlayan Beşiktaş aradığı golü bulamadı ve evinde 2 puan bıraktı.
17.11.2017 Beşiktaş
Yıllar sonra gelen çarpıcı itiraf!
Yıllar sonra gelen çarpıcı itiraf! Prof. Dr. Ömer Özkan, ilk yüz nakli operasyonunda eski yüzü çıkartıp yeni yüzü yerleştirdiklerinde bambaşka bir insanla karşılaştıklarını ve ekip olarak birkaç saniye durakladıklarını söyledi.
12.10.2017 Sağlık
1 canla 9 hayat kurtardı
1 canla 9 hayat kurtardı Anamur’da otomobili ile giderken beyin kanaması geçiren ve uçuruma bir metre kala duran mühendis 36 yaşındaki Süleyman Arslantaş’ın bağışlanan organları 5 kişiye hayat verdi. Eşi ve dört çocuğunu da el frenini çekip ölümden son anda kurtardı.
17.09.2017 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hayat Kurtardı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayat kurtardı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.