Halka Arz Takvimi

Halka Arz Takvimi

Son dakika halka arz takvimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halka arz takvimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halka arz takvimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halka Arz Takvimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halka arz takvimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 halka arz takvimi haberi bulunmuştur. Tüm halka arz takvimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu hafta halka arz var mı? 15-19 Nisan 2024 Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler hangileri?
Bu hafta halka arz var mı? 15-19 Nisan 2024 Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler hangileri? Bu hafta halka arz var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanan şirketler yatırımcıların ilgi odağı oldu. Sermayem Piyasası Kurulu (SPK), 1 şirkete onay vegrdi. Geliri artırmak ve borçları kapatmak isteyen şirketler halka arz oluyor. Bu halka arzlardan ciddi şekilde geri dönüş alanlar da var. Bu hafta 1 şirket BIST 100'de halka arz olacak. Peki 15-19 Nisan 2024 haftasında hangi şirketler halka arz olacak?
15.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir?
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir? Halka arz takvimi Nisan ayında güncellendi. Mart ayından sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanana hisse senetleri listesini Sermaye Piyasası Kurulu açıkladı. İşlemlere son olarak Rönesans GYO halka arz eklendi. Peki, Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?
6.04.2024 Ekonomi
HALKA ARZ TAKVİMİ KASIM 2023 ||| Bu hafta halka arz var mı, 20-24 Kasım hangi şirketler halka arz olacak, halka arz olacak şirketler açıklandı mı?
HALKA ARZ TAKVİMİ KASIM 2023 ||| Bu hafta halka arz var mı, 20-24 Kasım hangi şirketler halka arz olacak, halka arz olacak şirketler açıklandı mı? 20-24 Kasım Halka arz takvimi, yeni haftada ile birlikte yatırımcılar tarafından araştırılamaya başlandı. SPK tarafından yeni haftada halka arz olacak şirketler bülten ile duyuruluyor. Geçtiğimiz hafta 1000 Yatırımlar Holding, Ekos Teknoloji ve Elektronik, Agrotech Yüksek Teknoloji talep toplama işlemleri başlamış ve halka arz sonuçları açıklanmıştı. 20-25 Kasım tarihleri arasında halka arz olacak firmaların adları, lot sayıları, katılım endeksine uygun olup olmadığı vatandaşların gündemindeki yerini aldı. Peki, Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz edilecek şirketler hangileri, halka arz olacak şirketler açıklandı mı?
20.11.2023 Ekonomi
Marble halka arz ne zaman işlem görecek? Tureks Turunç Madencilik işlem tarihi: Marble halka arz kaç lot verdi?
Marble halka arz ne zaman işlem görecek? Tureks Turunç Madencilik işlem tarihi: Marble halka arz kaç lot verdi? Tureks Turunç Madencilik halka arz sonuçları ile borsada işlem göreceği tarih, yatırımcılar tarafından merakla sorgulanıyor. 2-3 Kasım’da MARBL halka arz talepleri toplandı, halka arz sonuçları da geçtiğimiz günlerde açıklandı. Katılım endeksine uygun olan hisselerin borsada ne zaman işlem göreceği merak ediliyor. “MARBL” halka arz sonuçlarına göre katılımcılarına 22-23 lot verdi. Mevcut sermayesi 180.000.000 TL olan şirketin halka arz artırımı ile beraber sermayesinin 228.600.000 TL olması bekleniyor. Peki, Tureks Turunç Madencilik halka arz borsada işlem görmeye başladı mı? MARBL borsada ne zaman işlem görecek? İşte, Tureks Turunç Madencilik halka arz borsa işlem tarihi
7.11.2023 Ekonomi
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri?
6 Ekim halka arz var mı? 2-6 Ekim halka arz takvimi: Bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? Halka arz takvimi vatandaşların gündeminden düşmüyor. Bu haftanın halka arz olacak firmaları merak ediliyor. SPK'nın hangi halka arz başvurularını onayladığı halka arzlar yatırımcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, Bugün halka arz var mı? 6 Ekim halka arz olacak şirketler neler? Ekim ayı halka arz takvimi belli mi?
5.10.2023 Ekonomi
Tarihler belli oldu! İşte Borsa İstanbul'da bu haftaki halka arzlar
Tarihler belli oldu! İşte Borsa İstanbul'da bu haftaki halka arzlar Borsa yatırımcısı bu hafta halka arz olacak şirketler ve hisseleri takibe aldı. SPK'nın onayladığı 3 şirketin daha halka arz tarihleri belli oldu. İşte halka arz takvimi ve tüm detaylar...
12.09.2023 Ekonomi
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları 2022 yılı halka arz süreci açısından yoğun bir yıl oldu. Yılın sonuna yaklaşılırken son haftada ve 2023 ocak ayının ilk haftasında yeni halka arz olacak şirketler belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Başta enerji piyasası olmak üzere, gıda, sağlık, gayrimenkul ve savunma sanayi sektörleri halka arz takvimini açıkladı. Astor Enerji, Söke Değirmencilik, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri ve Oncosem Onkolojik Sistemler halka arz edilecek. Peki, Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları!
26.12.2022 Ekonomi
Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? İşte Astor Enerji halka arz tarihi!
Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? İşte Astor Enerji halka arz tarihi! 2022 yılının sonuna yaklaşılırken halka arz olacak şirketler yatırımcının gündeminde olmaya devam ediyor. Halka arz olacak hisselerin başında Astor Enerji bulunuyor. Haftanın ilk gününde yatırımcı Astor halka arz bilgilerini ve halka arz tarihini araştırıyor. Peki, Astor halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Astor kaç lot verir? Astor halka arz hangi bankalar? Astor halka arz eşit mi, oransal mı? Astor halka arz tarihi belli oldu mu? Astor ne zaman halka arz olacak? İşte Astor Enerji halka arz tarihi!
26.12.2022 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne?
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar belli oldu. Sanica Isı halka arz ediliyor. Panel radyatör, kombi, üstyapı ve altyapı boru grubu ile halka arz edilecek Sanica Isı’nın talep toplama tarihleri belli oldu. Peki, Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hisse kodu ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Sanica halka arz takvimi!
13.11.2022 Ekonomi
Halka arz takvimi! Hidropar halka arz ne zaman? Hidropar halka arz hisse fiyatı ne?
Halka arz takvimi! Hidropar halka arz ne zaman? Hidropar halka arz hisse fiyatı ne? Halka arz takvimi belli oldu. Ağustos ayı halka arz listesinde yer alan Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi (HKTM) talep toplama tarihleri belli oldu. Peki, Hidropar Hareket Kontrol (HKTM) halka arz ne zaman? Hidropar halka arz eşit mi? Hidropar halka arz hisse fiyatı ne? Hidropar halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
8.08.2022 Ekonomi
Rubenis halka arz ne zaman? Rubns hisse fiyatı ne, hangi bankadan alınacak? Rubenis halka arz eşit mi?
Rubenis halka arz ne zaman? Rubns hisse fiyatı ne, hangi bankadan alınacak? Rubenis halka arz eşit mi? Yatırımcı, halka arz edilecek hisseleri araştırıyor. Halka arz takviminde yer alan Rubenis Tekstil halka arz ediliyor! Yatırımcı, Rubns hisse fiyatını araştırıken, Rubenis Tekstil halka arzının hangi banka üzerinden alınacağını, eşit mi yoksa oransal mı olduğunu araştırıyor. Peki, Rubenis halka arz ne zaman? Rubns hisse fiyatı ne, hangi bankadan alınacak? Rubenis halka arz eşit mi? İşte Rubenis halka arz talep toplama tarihleri!
29.06.2022 Ekonomi
Şeker GYO halka açılıyor! Şeker GYO halka arz ne zaman? Şeker GYO halka arz hisse fiyatı ne? Şeker GYO eşit mi?
Şeker GYO halka açılıyor! Şeker GYO halka arz ne zaman? Şeker GYO halka arz hisse fiyatı ne? Şeker GYO eşit mi? Haziran ayında halka arz edilecek hisseler belli oldu! Şeker GYO halka arz edilecek! 1,6 milyar TL aktif büyüklüğü ve geniş gayrimenkul portföyü ile Şeker GYO’nun halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Şeker Yatırım’ın aracılık ettiği Şeker GYO’nun halka arzı haziran ayında eşit dağıtım yöntemiyle gerçekleştirilecek. Peki, Şeker GYO halka arz ne zaman? Şeker GYO halka arz hisse fiyatı ne? Şeker GYO eşit mi? Şeker GYO halka arz talep toplama tarihi belli oldu mu? Şeker GYO halka arz hangi banka? Halka arz 2022 listesi!
1.06.2022 Ekonomi
Yeni halka arzlar 2022! Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi!
Yeni halka arzlar 2022! Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi! Balsu Gıda halka arz ediliyor. Fındık sanayi ve ihracat kuruluşu Balsu Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (Balsu Gıda), şirket paylarının halka arzı kapsamında izahname onayı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu. Halka arzda lider aracı kurum olarak Ak Yatırım Menkul Değerler A.Ş. (Ak Yatırım) yetkilendirildi. Peki, Balsu Gıda halka arz ne zaman? Balsu Gıda halka arz hisse fiyatı ne? Balsu Gıda halka arz eşit mi, oransal mı? Balsu Gıda halka arz hangi banka üzerinden? İşte Balsu Gıda halka arz talep toplama tarihi!
14.05.2022 Ekonomi
Yeni halka arz! Sun Tekstil halka arz ediliyor! Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne?
Yeni halka arz! Sun Tekstil halka arz ediliyor! Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar gelmeye devam ediyor. 2022 yılı halka arz takvimininde yer alacak Sun Tekstil’ın başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Sun Tekstil’in hisselerinin %17,26’sı halka arz edilecek. Sun Tekstil halka arzında hisseler için talep toplama işlemlerinin yapılacağı tarih de belli oldu. Peki, Sun Tekstil halka arz ne zaman? Sun Tekstil halka arz hisse fiyatı ne? Sun Tekstil halka arz eşit mi, oransal mı? Sun Tekstil halka arz hisse ne zaman işlem görecek? İşte Sun Tekstil halka arz talep toplama tarihleri ve halka arz künyesi!
4.05.2022 Ekonomi
KİMPUR halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi!
KİMPUR halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi! Kimya sanayi şirketi Kimteks Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KİMPUR)’nin, halka arz için yaptığı başvuru Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Hisselerinin yüzde 27,15’i halka arz edilecek olan KİMPUR, fazla talep gelmesi durumunda halka arz edilecek toplam payların yüzde 15’i kadar daha ek satış yapılabilecek. Peki, KİMPUR halka arz ne zaman? KİMPUR halka arz hisse fiyatı ne? KİMPUR halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte KİMPUR halka arz talep toplama tarihi!
19.04.2022 Ekonomi
Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz hisse fiyatı ne?
Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz hisse fiyatı ne? Suwen halka arz ediliyor. Halka arz başvurusu SPK tarafından onaylanan Suwen hisselerinin %41,1’i halka arz edilecek. Kadın iç giyim, ev giyim, plaj giyim ve çorap sektöründe yurt içi ve yurt dışı pazarlarda büyüme hedefi olan Suwen payları için, talep toplanacak. Peki, Suwen halka arz ne zaman? Suwen halka arz hisse fiyatı ne? Suwen halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Suwen halka arz talep toplama tarihleri
10.04.2022 Ekonomi
Lider Filo halka arz ne zaman? Lider Filo borsa kodu ne? Lider Filo hisse satış fiyatı belli oldu mu?
Lider Filo halka arz ne zaman? Lider Filo borsa kodu ne? Lider Filo hisse satış fiyatı belli oldu mu? Lider Filo halka arz oluyor! Lider Filo (LDR Turizm A.Ş.) Halka Arzı, sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla halka arz ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından halka arz süreci onaylanan Lider Filo (LDR Turizm A.Ş.) operasyonel araç kiralama sektöründe faaliyet gösteriyor. Yatırımcı 2022 halka arz takviminde yer alan Lider Filo halka arzı için talep toplama tarihlerini merak ediyor. Peki, Lider Filo kimin? Lider Filo halka arz ne zaman? Lider Filo borsa kodu ne? Lider Filo hisse satış fiyatı belli oldu mu? Lider Filo halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? İşte Lider Filo halka arz süreci ile ilgili merak edilenler…
28.03.2022 Ekonomi
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman?
Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobil telefon ve akıllı cihazlar şirketi Mobiltel, halka arz için talep toplayacak. SPK’dan onay alan Mobiltel payları, şirket paylarının yüzde 20,29’luk bölümünü halka arz edecek. Peki, Mobiltel halka arz ne zaman? Mobiltel halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Mobiltel halka arz hisse fiyatı ne? Mobiltel halka arz eşit mi? İşte Mobiltel halka arz takvimi!
13.11.2021 Ekonomi
ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi!
ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi! 2021 halka arz takvimi dolu dolu geçiyor. Halka arz edilecek hisseler yatırımcı tarafından büyük ilgi görüyor. 2021 yılının ilk 5 ayında halka arz edilen hisseler büyük talep gördü. Yatırımcı bundan sonra halka arz edilecek hisseleri araştırıyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapan firmalardan biri de ATP oldu. Halka arz başvurusu kabul edilen ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş (ATP)'nin talep toplama tarihleri ve hisse fiyatları yatırımcının takip ettiği konuların başında geliyor. Peki, ATP halka arz tarihi belli oldu mu? ATP halka arz hisse fiyatı ne kadar? ATP halka arz talep toplama tarihi ne zaman? ATP halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? ATP ne zaman borsada işlem görecek? İşte ATP bilgisayar halka arz tarihi ve merak edilenler...
23.05.2021 Ekonomi
Matriks halka arz ne zaman? Matriks halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak?
Matriks halka arz ne zaman? Matriks halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? Finansal teknoloji şirketi Matriks halka arz ediliyor. Finansal teknoloji şirketi Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri AŞ’nin şirket paylarının halka arzı için yaptığı başvuru, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Yatırımcı, "Matriks ne zaman borsada işlem görecek? Matriks talep toplama tarihi ne zaman?" sorularını araştırıyor. Peki, Matriks halka arz ne zaman? Matriks halka arz hangi bankalar üzerinden yapılacak? İşte Matriks halka arz takvimi, hisse kodu ve Matriks halka arz hisse fiyatı
28.03.2021 Ekonomi
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler CHP'de 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan 'değişim' tartışması sürüyor. İBB Başkanı İmamoğlu'nun çıkışlarının ardından çok konuşulacak bir mesaj da CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı'dan geldi.
12.06.2023 Gündem
Son dakika asgari ücret 2020 zam açıklaması! Cumhurbaşkanı ‘’Tarafları memnun edecek bir adımı atarız’’
Son dakika asgari ücret 2020 zam açıklaması! Cumhurbaşkanı ‘’Tarafları memnun edecek bir adımı atarız’’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücret 2020 zammıyla ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Jestimizi yapar, memnun edecek adımı atarız" ifadesini kullandı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması!
20.12.2019 Gündem
Topbaş'ın sinirlendiği an!
Topbaş'ın sinirlendiği an! Salonda bulunanların kendi aralarında konuşmaları Topbaş'ı sinirlendirdi
29.09.2021 Gündem
Foreks piyasalarına denetim geliyor
Foreks piyasalarına denetim geliyor 3 milyar dolarlık denetimsiz para, Ocak’ta radara giriyor
22.12.2009 Ekonomi
Kamu bankaları satılıyor
Kamu bankaları satılıyor Kaynak arayışlarını hızlandıran hükümet, önümüzdeki sene Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank'ı satacak.
2.11.2007 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Halka Arz Takvimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halka arz takvimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.