Gazete Vatan Logo

HALKA ARZ TAKVİMİ KASIM 2023 ||| Bu hafta halka arz var mı, 20-24 Kasım hangi şirketler halka arz olacak, halka arz olacak şirketler açıklandı mı?

20-24 Kasım Halka arz takvimi, yeni haftada ile birlikte yatırımcılar tarafından araştırılamaya başlandı. SPK tarafından yeni haftada halka arz olacak şirketler bülten ile duyuruluyor. Geçtiğimiz hafta 1000 Yatırımlar Holding, Ekos Teknoloji ve Elektronik, Agrotech Yüksek Teknoloji talep toplama işlemleri başlamış ve halka arz sonuçları açıklanmıştı. 20-25 Kasım tarihleri arasında halka arz olacak firmaların adları, lot sayıları, katılım endeksine uygun olup olmadığı vatandaşların gündemindeki yerini aldı. Peki, Bu hafta halka arz var mı? Bu hafta halka arz edilecek şirketler hangileri, halka arz olacak şirketler açıklandı mı?

HALKA ARZ TAKVİMİ KASIM 2023 ||| Bu hafta halka arz var mı, 20-24 Kasım hangi şirketler halka arz olacak, halka arz olacak şirketler açıklandı mı?

Yatırımcıların halka arz araştırmaları devam ediyor. Yeni hafta ile birlikte halka arz olacak firmaların lot sayısı, değeri, sahibi, hangi alanlarda faaliyet gösterdiği yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Geçtiğimiz hafta 1000 Yatırımlar Holding, Ekos Teknoloji ve Elektronik ile Agrotech halka arz olmuştu. İşte Halka arz takvimi 20-24 Kasım 2023…

HALKA ARZ TAKVİMİ 20-24 KASIM BELLİ OLDU MU, BU HAFTA HALKA ARZ VAR MI?

Halka arz olacak şirketler Sermaye Piyasası Kurulu tarafından belirleniyor. Şartların uygun olması durumunda SPK firmaların halka arzına onay veriyor.

 Birçok firma halka arz başvurusunu tamamladı ve SPK’dan onay bekliyor. Henüz 20-25 Kasım’da halka arz olacak firmalar açıklanmadı. Başvuru sonuçlarını bekleyen firmalar ise şu şekilde;

MARBAŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş.

YEŞİL GLOBAL ENERJİ A.Ş.

FERBİS TARIM TİCARET VE SANAYİ A.Ş.

ZORLU YENİLENEBİLİR ENERJİ A.Ş.

KULE HİZMET VE İŞLETMECİLİK A.Ş.

GOLDA GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

COSMER KİMYA SANAYİ VE TİCARET A.Ş

ENDA ENERJİ HOLDİNG A.Ş