Halka

Halka

Son dakika Halka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halka gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.458 halka haberi bulunmuştur. Tüm halka haberleri aşağıda listelenmiştir.
Halka açık gerçekleştirildi! Hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’
Halka açık gerçekleştirildi! Hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’ Boğaza kaçan ve solunumu engelleyen yabancı cisimlerin çıkarılması konusunda hayat kurtaran ilk yardım tekniği ‘Heimlich Manevrası’ Acil Tıp Uzmanı doktoru ve eğitim hemşireleri tarafından düzenlenen program ile uygulamalı olarak YYÜ Gaziosmanpaşa Hastanesi Fuaye alanında halka açık olarak gerçekleşti.
19.04.2024 Yaşam
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar?
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar? Alarko Holding A.Ş. (ALARK) için açıklanan son hedef fiyat 20 Şubat 2024 tarihinde geldi. Borsada işlem gören şirketlerin bilanço tarihleri gündemde yer alıyor.  Yatırımcılar açısından önemli veri kaynağı olan bilançoların ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.
18.04.2024 Ekonomi
Rönesans halka arz kaç lot verir, Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, helal mi? Rönesans gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek?
Rönesans halka arz kaç lot verir, Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, helal mi? Rönesans gayrimenkul halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ'nin halka arzı RGYAS borsa kodu ile 17 Nisan’da başladı, 19 Nisan’a kadar devam edecek. Halka arz fiyatı ise pay başına 135 lira olarak belirlendi. Şirketin, nominal değeri 33 milyon 357 bin 450 lira olan payları satışa çıkacak. Böylece, şirketin yüzde 10,08'i halka açılmış olacak. Borsa İstanbul Kodu 'RGYAS' olan şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Söz konusun halka arzın ardından Rönesans halka arzının kaç lot vereceği, katılım endeksine uygun olup olmadığı sorgulanmaya başlandı. İşte Rönesans Gayrimenkul halka arzına dair merak edilen detaylar…
18.04.2024 Ekonomi
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin?
Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Rönesans Gayrimenkul Yatırım kimin? Rönesans Gayrimenkul halka arz katılım endeksine uygun mu, kaç lot veri? Sorularının yatını yatırım yapacak vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş halka arzı başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'dan onay alan şirket Borsa İstanbul'da RGYAS kodu ile yer alan alıyor. Halka arz fonunun kullanım yeri olarak % 60, 65 finansal borç geri ödemesi olarak açıklandı. İşte Rönesans Gayrimenkul kaç lot verir, Rönesans halka arz hangi banka? Sorularının yanıtı…
17.04.2024 Ekonomi
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Naci Görür'den dikkat çeken açıklama: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür'den dikkat çeken açıklama: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir İstanbul depreminin kısa süre içerisinde meydana gelmesini beklediklerini vurgulayan Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlama zamanı geldiğini söyledi. Görür,"Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Gündem
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar tarafından geliştirilen yüksek teknoloji ürünü insansız sistemlerin testleri başarıyla devam ediyor. KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi’nin Edirne’nin Keşan ilçesinde bulunan Baykar Uçuş Eğitim ve Test Merkezinde sürdürülecek olan test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor
Görenler şaşkına uğruyor! atla Üniversite'ye gidiyor İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne 1 yıllık görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz, kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Gündem
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz'
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! 'Lütfen bize bildiriniz' Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
Bu hafta halka arz var mı? 15-19 Nisan 2024 Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler hangileri?
Bu hafta halka arz var mı? 15-19 Nisan 2024 Borsa İstanbul'da halka arz olacak şirketler hangileri? Bu hafta halka arz var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanan şirketler yatırımcıların ilgi odağı oldu. Sermayem Piyasası Kurulu (SPK), 1 şirkete onay vegrdi. Geliri artırmak ve borçları kapatmak isteyen şirketler halka arz oluyor. Bu halka arzlardan ciddi şekilde geri dönüş alanlar da var. Bu hafta 1 şirket BIST 100'de halka arz olacak. Peki 15-19 Nisan 2024 haftasında hangi şirketler halka arz olacak?
15.04.2024 Ekonomi
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi
74 ilde Mercek-17 Operasyonları! 707 silah ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde 4 gündür devam eden Mercek-17 Operasyonları'nda 707 silahın ele geçirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 869 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
15.04.2024 Gündem
Göçleri dikkat çekti! Binlerce  kuş halkalandı
Göçleri dikkat çekti! Binlerce kuş halkalandı Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre; Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce (DKMP) kuşların göçleri, üremeleri ve hayatta kalma başarıları gibi verilerin elde edilmesine yönelik yürütülen halkalama çalışmaları kapsamında 190 türden 23 bin 794 kuş halkalandığı açıklandı.
10.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
Sokaktaki şarj istasyonlarına dikkat! Banka uygulama şifresi, kimlik bilgileri kopyalanıyor
Sokaktaki şarj istasyonlarına dikkat! Banka uygulama şifresi, kimlik bilgileri kopyalanıyor Halka açık yerlerde akıllı telefonları şarj etmek için kullanılan istasyonları pek çok biliyor ve kullanıyor. Seyahatte şarjı biten kimseler için adeta bir kurtarıcı... Ancak güvenlik uzmanları, halak açık şarj istasyonlarının ciddi tehlikeler barındırdığını açıkladı.
8.04.2024 Yaşam
8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024? Güneş tutulması hangi illerde görülecek?
8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024? Güneş tutulması hangi illerde görülecek? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman, 8 Nisan güneş tutulması saat kaçta? Nisan ayına girilmesiyle güneş tutulmasıyla ilgili detaylar da sorgulanmaya başladı. Ay, Güneş ve dünyanın arasına girecek, dünyanın ışığı bir süre gölgelenecek. Tutulma ülkemizden izlenemeyecek, Amerika, Kanada, Meksika, Asya’nın doğu kıyılarından görülecek. Peki, 8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024, hangi illerde görülecek?
6.04.2024 Yaşam
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir?
Rönesans GYO halka arz 2024: Rönesans GYO katılım endeksine uygun mı? Rönesans GYO kaç lot verir? Halka arz takvimi Nisan ayında güncellendi. Mart ayından sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye hazırlanana hisse senetleri listesini Sermaye Piyasası Kurulu açıkladı. İşlemlere son olarak Rönesans GYO halka arz eklendi. Peki, Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var?
6.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Kırım'dan Türkiye'ye yayılan tatlı Güllaç’ın hikayesi: 1,5 asırdır bu topraklarda, saray mutfağından nasıl halka indi?
Kırım'dan Türkiye'ye yayılan tatlı Güllaç’ın hikayesi: 1,5 asırdır bu topraklarda, saray mutfağından nasıl halka indi? Bir zamanlar, sadece saray sakinlerinin ayrıcalıkla tattığı Güllaç, Kırım'dan gelen Abdullah Efendi’yle ülkenin dört bir yanına yaydı. Halk, bu tatlıyı o kadar benimsedi ki, 1,5 asırdan fazla bir süredir bu mirası taşıyor. İşte Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan bu tatlının, 'Uncu Abdullah' ile başlayıp nesiller boyu devam eden hikayesi...
5.04.2024 Yaşam
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor
Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor Sermaye Piyasası Kurulu, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın halka arz başvurusunu onayladı.
5.04.2024 Ekonomi
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı'
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı' Borsada geçtiğimiz yıl sonuna doğru sert düşüşler yaşanmış, özellikle küçük yatırımcı borsadan ayrılmıştı. Rüzgar terse döndü, küçük yatırımcı geri geldi ama, bu kez de borsadaki milyoner sayısında azalma yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla geçti Bayraktar TB3 adım adım geliyor. 2. Prototip 4. Uçuş testi de başarıyla tamamlandı.
4.04.2024 Ekonomi
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı
Odine ne zaman tavan bozar? Odine tavanda bekleyen lot sayısı Odine Solutions Teknoloji  halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) talep toplama 13 Mart’ta başladı, 15 Mart’a kadar devam etti. Şirket, telekomünikasyon sektörüne yön veren, öncü kuruluşlarla birlikte yenilikçi projeler üzerinde çalışmalar yürütüyor. Odine Solutions Teknoloji hissesi halka arz fiyatı 30 TL olarak belirlendi. Odine Solutions Teknoloji halka arzında bireysel yatırımcıya en fazla 9 adet lot pay dağıtımı gerçekleşti.
3.04.2024 Gündem
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı
ABD’de kuş gribi paniği! Hastalık ineklere temas eden bir kişiye bulaştı ABD’nin Teksas eyaletinde bir kişide kuş gribi tespit edildi. Yetkililer hastalığın geçtiğimiz günlerde ineklerde tespit edilen vakalardan bulaştığını açıkladı.
2.04.2024 Dünya
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları
Enterra halka arz kaç lot verdi, Enterra ne zaman işlem görecek? Entra Energy halka arz sonuçları Entra halka arz sonuçları ile ilgili aramalar yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başlandı. Entra kaç lot verdi, Enterra halka arz ne zaman işlem görecek? Sorularının yanıtı sorgulamaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı alan Ic Enterra halka arz 27-28-29 Mart 2024 tarihleri arasında 3 gün boyunca talep topladı. İşte Entra halka arzına dair merak edilenler detaylar…
1.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Halka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.