Suç Duyurusu

Suç Duyurusu

Son dakika suç duyurusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suç duyurusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suç duyurusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suç Duyurusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suç duyurusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.961 suç duyurusu haberi bulunmuştur. Tüm suç duyurusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor harekete geçti! 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusuna suç duyurusu
Trabzonspor harekete geçti! 347 sosyal medya kullanıcısı ve 5 spor yorumcusuna suç duyurusu Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Süper Lig’in 30’unu haftasında oynanan Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylar sebebiyle yazılı ve görsel medya üzerinden kulübü ve camiayı hedef gösterici, zan altında bırakacak paylaşımlar tespit edildiğini belirterek, 347 sosyal medya kullanıcısı ile 5 spor yorumcusu hakkında suç duyurusunda bulunduklarını duyurdu.
2.04.2024 Trabzonspor
CHP'li belediye başkan adayına soruşturma! Ses kaydı incelendi
CHP'li belediye başkan adayına soruşturma! Ses kaydı incelendi Muğla'da Menteşe ilçesinin CHP Belediye Başkan Adayı Gonca Köksal'ın, İmar Komisyon Başkanı olduğu dönemde telefonda rüşvet istediği ileri sürülen ses kaydı yayınlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, ses kaydının Ankara Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü Ses İnceleme Büro Amirliği'nce yapılan incelemesinin ardından hazırlanan raporda, birinci derecede Köksal'a ait olduğunun tespit edildiği belirtildi. Ses kaydının kendisine ait olmadığını söyleyip suç duyurusunda bulunan Köksal, "Seçim takviminin son 2 gününde de her türlü manipülasyona ve hukuk dışı yollarla başvurmaya devam edecekleri şüphesizdir. Benim alnım ak, içim rahat, vicdanım hür, geçmişim temiz, geleceğim aydınlık karşınızdayım. Cezai ve hukuki süreçlerin takipçisi olacağız" dedi.
29.03.2024 Gündem
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış
'Falaka' davası sanığının cezasında geleceği üzerinde olası etkileri dikkate alınmış Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu Erkan T.' ye (35) istinaf mahkemesince 'fazla ceza' verildiği gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada 'müstehcenlik' suçundan 1 yıl 6 ay 22 güne düşürülen hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı. Mahkeme gerekçesinde, sanığın cep telefonunda depolanmış halde birden çok farklı tarihlerde yüklenmiş video bulunduğuna yer vererek, "Sanığın, 'müstehcenlik' suçunu birden fazla kez işlediği anlaşılmış, sanığın kastının yoğunluğu gözetilerek alt sınırdan uzaklaşmak suretiyle ceza tayin edilmiştir. Cezanın sanığın geleceği üzerindeki olası etkileri de dikkate alınarak 'iyi hal' indirimi yapılarak, hükmün açıklanması geri bırakılmıştır" görüşünde bulundu.
29.01.2024 Gündem
Halil Falyalı cinayeti davasında karar
Halil Falyalı cinayeti davasında karar Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan aralarında Mehmet Faysal Söylemez ve Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, sanık Mustafa Söylemez'i iki kez müebbet hapis cezasına çarptırırken; sanık Mehmet Faysal Söylemez'in tüm suçlardan beraatine karar vererek tahliyesine hükmetti. Sanıklar Abdurrahim Çelik, Cengiz Şener ve Ender Yıldız'a ise toplam 25 yıl hapis cezası veren mahkeme, sanık Metin Süs'ün beraatine, firari sanık Cemil Önal'ın dosyasının ise ayrılmasına hükmetti.
19.01.2024 Gündem
Avukatın fotoğrafı kullanılarak dolandırıcılığa barodan suç duyurusu
Avukatın fotoğrafı kullanılarak dolandırıcılığa barodan suç duyurusu Ordu Barosu Başkanı Sibel Torun, avukatların isim ve fotoğraflarının kullanılarak dolandırıcılık yapıldığını söyleyerek uyarıda bulundu. En son baro üyesi bir avukatın ismi ve fotoğrafı kullanılıp WhatsApp'tan ismi açıklanmayan vatandaşa müstehcen videoları olduğuna yönelik mesaj atılıp, kendisinden para talep edildiğini ifade eden Torun, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.
13.01.2024 Gündem
Eşini 38 defa, uyuyan baldızını ise 22 defa bıçaklayarak öldürdü 'bu olayın mağduru benim' dedi
Eşini 38 defa, uyuyan baldızını ise 22 defa bıçaklayarak öldürdü 'bu olayın mağduru benim' dedi Beylikdüzü’nde, geçen yıl çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi Vildan Boduroğlu'nu 38, baldızı Fatma Zehra Koyun'u ise 22 bıçak darbesiyle öldüren Ferhat Boduroğlu, "Ben de bir kız babasıyım. Bu olayın mağduru benim. Ben eşime ve baldızıma sahip çıktım. Tahliyemi talep ediyorum" dedi. Ölen kız kardeşlerin babası Mustafa Koyun'un avukatı ise, "Ferhat Boduroğlu'nun dolandırıcılık olayını gizlemek amacıyla bu eylemi gerçekleştirdiğini düşünüyoruz. Bununla alakalı müvekkilim olaydan önce savcılığa suç duyurusu yapmıştır" iddiasında bulundu.
21.12.2023 Gündem
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı Avukatın bir savcının makamından “Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajıyla paylaştığı fotoğraflar yargıyı karıştırdı. Hem savcı hem de avukat hakkında soruşturma başlatıldı. Ayrıca savcının görev yeri de değiştirildi.
15.12.2023 Gündem
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum
Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı öne sürülmüştü! Bankacı müdürü hakim karşısında: Kazandırırken Seçil'dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın yargılanmalarına başlandı. Erzan savunmasında, "Ben batmak üzere olan bir geminin kaptanıydım. Dolandırıcı olsam gemi batar ben kurtulurdum. Suça konu olan bakiyenin bende olmadığı, bu bakiyeyi bir yerde saklamadığımı, bununla bir şeyler almadığımı salondakilerin bildiğini çok iyi biliyorum. Bakiyenin 45 milyon olmadığını bildiklerini de biliyorum. İddianamede adı geçenlerle paradan para kazanma konusunda ortak noktamız vardı" dedi. Seçil Erzan, "Faiz adı altında bu insanların aza tamah etmemeleri, çok kazanmak istemeleri beni bu hala soktu" ifadelerini kullandı. Savunmasında Erzan 2020 yılında Fatih Terim'den 300 bin dolar aldığını da ifade etti.
20.11.2023 Gündem
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu
Galatasaray’ın eski futbolcusu ile Manchester United'ın kalecisi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla suç duyurusu bulunuldu Manchester United'ın kalecisi Andre Onana ve 4 kişi hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiasıyla avukat Kerim Bahadır Şeker suç duyurusunda bulundu.
20.11.2023 Gündem
Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusu Adalet Bakanlığı'na gönderildi
Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusu Adalet Bakanlığı'na gönderildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eski AK Parti Milletvekili Metin Külünk ile 2 avukatın İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında yapılan suç duyurusunu Adalet Bakanlığı'na gönderdi. Suç duyurusunda Netanyahu'nun soykırım suçuyla Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde (UCM) yargılanması isteniyor.
14.11.2023 Gündem
Ankara'da İsrail için savcılığa suç duyurusu
Ankara'da İsrail için savcılığa suç duyurusu Ankara'da İnsan Hakları ve Mazlumlar İçin Dayanışma Derneği (Mazlum-Der), İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları için savcılığa suç duyurusunda bulundu.
19.10.2023 Gündem
Arsasını satıp araba aldı hayatının şokunu yaşadı! 820 bin liralık kabus
Arsasını satıp araba aldı hayatının şokunu yaşadı! 820 bin liralık kabus Antalya’da yaşayan Trabzonlu Ali Bey Yaşar, ömrünün geri kalanında sıfır bir arabaya binmek için arazisini satarak yeni bir araç aldı. Aracı bayiden teslim aldıktan sonra 200 metre ileride yakıt alan Yaşar, aracın arka bagaj kapısının renginin ve kapının farklı olduğunu fark etti. Durumu yetkililere bildiren ve firma hakkında şikayetçi olan Yaşar, “Arabaya 820 bin TL ödedim. Trabzon’a 3 ay tatile gittim, 3 ay bu arabayla mücadele ettim. Huzurla binemedim” dedi
17.10.2023 Yaşam
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Samsun'da cuma namazı çıkışında dehşet! Silahlı çatışmada 2 ölü, 7 yaralı var
Samsun'da cuma namazı çıkışında dehşet! Silahlı çatışmada 2 ölü, 7 yaralı var Samsun'un Çarşamba ilçesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle cuma namazı çıkışı yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
25.08.2023 Gündem
Bakanlık rakamları paylaştı! En pahalı uçuş belli oldu
Bakanlık rakamları paylaştı! En pahalı uçuş belli oldu Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı verilerine göre hava ulaşımında hizmet verilen yolcu sayısının 2023'ün 7 aylık döneminde bir önceki yıla kıyasla yüzde 22,65 artarak 118 milyon 679 bine ulaştığı görülüyor. Çevrim içi seyahat platformu Turna.com ise uçak bileti satışlarından yola çıkarak 2023’ün ilk 7 ayının seyahat karnesini açıkladı. Buna göre yılın en pahalı uçuşu tek yönde 66 bin 600 TL ile İstanbul’dan Çin’e yapıldı.
25.08.2023 Ekonomi
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti
Öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında suç duyurusu! Detayları şok etti Manisa'da karne almaya gidip eve dönmeyen, 1 ay sonra da kendisinden 30 yaş büyük muhasebe öğretmeni M.G. (48) ile evlenip hamile kaldığı belirtilen lise öğrencisi B.A.’nın (18) ailesi, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu. Ailenin avukatı Mervan Karaca, öğretmen M.G.’nin, B.A. ile 18 yaşını doldurmadan ilişki yaşadığını söyleyerek, "Şüpheli şahsın ceza alması için elimizden geleni yapacağız" dedi.
25.08.2023 Yaşam
Büyükçekmece'de velilerden dolandırıcılık iddiası! Suç duyurusunda bulunuldu
Büyükçekmece'de velilerden dolandırıcılık iddiası! Suç duyurusunda bulunuldu Büyükçekmece'de iddiaya göre, 1 Ağustos'ta eğitime başlama duyurusu yapan ve kayıt paralarını toplayan dershane yetkilileri kayıplara karıştı. Dershaneyi eğitim günü geldiğinde kapısına kilit vurulmuş halde bulan veliler büyük şok yaşadı. Yetkili bir isme de ulaşamayan veliler, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.
3.08.2023 Gündem
Zeytin tankında sepetleme görüntüsüne Bakanlık inceleme başlattı
Zeytin tankında sepetleme görüntüsüne Bakanlık inceleme başlattı Zeytin tankındaki skandal görüntülere inceleme başlatıldı. Sosyal medya platformu Tiktok'ta yayınlanan ve Manisa'da olduğu iddia edilen bir tesiste çıplak zeytin havuzuna girme videosu tepkilere neden oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı, olaya ilişkin inceleme başlattı.
29.07.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar
Kadınları para karşılığı falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı! İğrenç itiraflar Kayseri'de para karşılığı anlaştığı iddia edilen kadınları falakaya yatırıp, görüntü çeken kargocu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu videolarda zorlama olmadığını söyleyen sanık Erkan T.’nin ifadeleri ortaya çıktı.
20.07.2023 Yaşam
AK Parti milletvekili adayına saldırı: İYİ Parti görevlilerini kınıyorum
AK Parti milletvekili adayına saldırı: İYİ Parti görevlilerini kınıyorum AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, oyunu kullandığı Serdivan Fatma Özkan İlkokulu’nda İYİ Partililerin saldırısına uğradı. Atabek sosyal medya hesabından "Şahsıma ve görevlilerimize saldıran kişi ve kişilerle ilgili gerekli tutanaklar tutulmuş olup, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyuna bildiririm" mesajını paylaştı.
15.05.2023 Gündem
Ünlü oyuncu, eski eşinden şiddet ve tehditten şikayetçi oldu!
Ünlü oyuncu, eski eşinden şiddet ve tehditten şikayetçi oldu! Oyuncu Şebnem Özinal, 3 yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı işletmeci Şefik Öztek hakkında tehdit ve hakaret iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
14.05.2023 Magazin
7 yaşındaki kızını sevgilisi ile duşa sokup canlı yayın açtı! Yeni gelişme
7 yaşındaki kızını sevgilisi ile duşa sokup canlı yayın açtı! Yeni gelişme Antalya'da eşinden boşanan Pınar Ş.'nin, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında, sevgilisiyle birlikte kızının duşta olduğuna dair sözleri ve görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında, 7 yaşındaki M.A.A. devlet korumasına alındı.
5.05.2023 Yaşam
Eski eşinin sevgilisini ve kızını canlı yayında yakaladı! Bakanlığa ve Cimer'e şikayet etti
Eski eşinin sevgilisini ve kızını canlı yayında yakaladı! Bakanlığa ve Cimer'e şikayet etti Antalya'da Muhammet A., kısa süre önce boşandığı Pınar Ş.’nin, canlı yayında sevgilisiyle 7 yaşındaki kızı M.A.'nın birlikte duşta olduğunu belirttiği görüntüler üzerine eski eşi ve sevgilisi hakkında şikayetçi olup, suç duyurusunda bulundu.
4.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Suç Duyurusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suç duyurusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.