Halk Plajı

Halk Plajı

Son dakika halk plajı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan halk plajı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını halk plajı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halk Plajı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halk plajı gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 halk plajı haberi bulunmuştur. Tüm halk plajı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muğla adayı Ayaydın CNN Türk'te: Halk bizi bağrına bastı, başkanlık koltuğuna oturmamızı bekliyor
Muğla adayı Ayaydın CNN Türk'te: Halk bizi bağrına bastı, başkanlık koltuğuna oturmamızı bekliyor Cumhur İttifakı Muğla Adayı Aydın Ayaydın CNN Türk'te projelerini anlattı.
26.03.2024 Gündem
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
MSB: Son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Albay Zeki Aktürk, "Kararlılıkla uyguladığımız terörü kaynağında yok etme stratejisi ile Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 50 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bu kapsamda, etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1 Ocak'tan itibaren 942'ye, 24 Temmuz 2015'ten bugüne ise 38 bin 285'e ulaşmıştır" dedi.
3.08.2023 Gündem
Şile'de top mermileri bulundu! Plaj kapatıldı, hepsi imha edildi
Şile'de top mermileri bulundu! Plaj kapatıldı, hepsi imha edildi Şile Sofular Köyü'nde sahilde denizde bulunan top mermileri, Sualtı Savunma Grup Komutanlığı'nın (SAS) aldığı kararla ekipler tarafından imha edildi. Geçen cuma günü deniz tabanında belirlenen top mermileri, SAS timleri tarafından bölgede yapılan taramalardan sonra karaya çıkarılmış ve yerleşim yerleri ile plajın da bulunduğu alanda güvenlik tedbirleri uygulanmaya başlamıştı. O tedbirler eşliğinde sabah saatlerinde top mermilerinin imha edilmesi için çalışma başlatıldı.
2.08.2023 Gündem
Şile'de sahil boşaltıldı: Denizde 28 adet top mermisi bulundu!
Şile'de sahil boşaltıldı: Denizde 28 adet top mermisi bulundu! İstanbul Şile'de denizde görülen 28 top mermisi nedeniyle Sofular sahili boşaltıldı. Valilik, mühimmatların kontrollü olarak imha edileceğini açıkladı.
31.07.2023 Gündem
Orman yangınlarıyla mücadele sürüyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı
Orman yangınlarıyla mücadele sürüyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı Antalya'nın Kemer ilçesindeki orman yangını 17 saattir devam ediyor. Denizden su alan helikopterlerin çalışmalarını plajda turistler izlerken, bakanlar da bölgeye gitti. Konuya ilişkin açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Antalya'nın Kemer ilçesi hariç diğer bölgelerdeki yangınlar kontrol altına alındı” dedi.
25.07.2023 Gündem
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor
Yeni 5 yıldızlı halk plajları geliyor Mavi bayraklı plaj sayısında dünya üçüncüsü olan Türkiye’nin sahillerinde 5 yıldızlı halk plajı konforu yaygınlaşıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ücretsiz halk plajlarına yenilerini ekliyor.
19.07.2023 Gündem
Türkbükü Halk Plajı, Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katılımıyla açıldı
Türkbükü Halk Plajı, Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katılımıyla açıldı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Muğla'nın Bodrum ilçesinin Türkbükü ve Torba mahallelerine 2 yeni halk plajı yapıldı. Türkbükü'ndeki halk plajının açılışı Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan'ın katılımıyla yapıldı. Açılışta konuşan Alpaslan, "Bu sene 2'si Bodrum'da olmak üzere 5 halk plajımız daha hizmete girmiş bulunmakta. Ücretsiz halk plajları, dar ve sabit gelirli vatandaşlarımızın konforlu tatil yapmaları için sunmuş olduğumuz bir hizmet" dedi.
27.06.2023 Yaşam
Havluyla yüzünü gizleyip dans etti, sonra plaj şemsiyelerini denize attı
Havluyla yüzünü gizleyip dans etti, sonra plaj şemsiyelerini denize attı Antalya'nın mavi bayraklı Konserve Halk Plajı'nda kimliği belirsiz kişi, yüzünü gizlediği havluyla güvenlik kamerası önünde uzun süre dans ettikten sonra onlarca plaj şemsiyesini denize attı.
22.06.2023 Yaşam
Bodrum'da plajı domuzlar bastı! O anlar böyle görüntülendi
Bodrum'da plajı domuzlar bastı! O anlar böyle görüntülendi Muğla'nın Bodrum ilçesinde halk plajına inen domuzları gören vatandaşlar şok oldu.
10.06.2023 Yaşam
Çekilme olan Burdur Gölü'nde iskele, 18 metre uzaklaştı
Çekilme olan Burdur Gölü'nde iskele, 18 metre uzaklaştı Türkiye'nin 7'nci büyük gölü Burdur Gölü'nde su seviyesi, en yüksek düzeye ulaştığı 1970 yılı Mayıs ayından bu yana 19,94 metre düştü. Kuraklığın da etkisiyle kuruma tehlikesiyle karşı karşıya olan gölde çekilme, hızla devam ederken, Burdur Gölü Halk Plajı'nda 5 yıl önce suyun içinde kalan iskele ise 18 metre uzaklaştı.
9.11.2022 Yaşam
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor turizminin başkenti olarak gösterilen Antalya’da farklı branşlarda düzenlenen uluslararası spor organizasyonlarını yerinde takip etti. Bakan Kasapoğlu, Ironman Triatlonu’nun startını verip dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, 2022 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nın açılış programına ve Uluslararası Tenis Turnuvası Ödül Töreni'ne katıldı. Bedensel Engelliler Tenis Milli Takımı Kampını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ayrıca, Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçını tribünden izledi.
6.11.2022 Gündem
Van'ın mavi bayraklı plajında yoğunluk
Van'ın mavi bayraklı plajında yoğunluk Van'da 'Türkiye'nin göl kıyısındaki tek mavi bayraklı plajı' olan Mollakasım Halk Plajı, hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasıyla dolup taştı. Yerli ve yabancı turistlerin de akın ettiği plajda, Akdeniz sahillerini aratmayan görüntüler oluştu.
25.07.2022 Yaşam
Yerli ve yabancı turist akın etti! 'Akdeniz sahillerini aratmıyor'
Yerli ve yabancı turist akın etti! 'Akdeniz sahillerini aratmıyor' Van'da 'Türkiye'nin göl kıyısındaki tek mavi bayraklı plajı' olan Mollakasım Halk Plajı, hava sıcaklığının 30 dereceyi bulmasıyla dolup taştı. Yerli ve yabancı turistlerin de akın ettiği plajda, Akdeniz sahillerini aratmayan görüntüler oluştu.
25.07.2022 Yaşam
Plajda elektrik akımından ölüme 'ihmal' soruşturması
Plajda elektrik akımından ölüme 'ihmal' soruşturması Trabzon'da arkadaşlarıyla gittiği halk plajında, denizden çıkan Mustafa Uzun (20), yaslandığı aydınlatma direğindeki kaçak nedeniyle elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Plajdaki bazı direklerde de elektrik kaçağı olduğu tespit edilirken, 'ihmal' iddialarına ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldı.
16.07.2022 Yaşam
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat Sahillerde kurulan işletmeler, yasal olmamasına rağmen plajı kullanmak isteyenlerden giriş ücreti talep ediyor. Gözde plajlarda bu ücretler ciddi rakamlara ulaşabiliyor.
18.06.2022 Yaşam
İBB Meclisi'nde Haliç tartışması
İBB Meclisi'nde Haliç tartışması İBB Meclisi Haziran ayı ilk toplantısı yapıldı. Toplantıda 'Altın Boynuz' olarak bilinen Haliç'in mavi sularının kahverengi renge bürünmesi gündem oldu. AK Parti Meclis Üyesi Sadullah Hasanoğlu "Ehil ellerde Haliç masmavi, ehil olmayan ellerde Haliç simsiyah. Haliç'te patlayan algler değil, Cumhuriyet Halk Partili İBB yönetimi oldu. Haliç'te patlayan altılı masanın İstanbul şubesi oldu. Lütfen gidin Haliç'i görün" dedi.
13.06.2022 Siyaset
Salda Gölü’nde son durum ne? Bakan Murat Kurum Salda Gölü’nde koruma çalışmalarını anlattı!
Salda Gölü’nde son durum ne? Bakan Murat Kurum Salda Gölü’nde koruma çalışmalarını anlattı! Türkiye’nin nazar boncuğu olarak nitelendirilen Salda Gölü’nde yapılan çalışmalar merak ediliyordu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, zaman zaman gündeme gelen ve Maldivler’e benzetilen Salda Gölü’nün turizm potansiyeli ve yapılan çalışmalarla ile ilgili CNN Türk'te Hakan Çelik'in programında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Murat Kurum, Salda Gölü ile ilgili “NASA'daki görüntülere benzeyen kumsalımızı, gölümüzü koruyoruz.” dedi. Peki, Salda Gölü’nde son durum ne? İşte Salda Gölü’nde yapılan çalışmalar ile ilgili son durum…
28.05.2022 Yaşam
Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan müjdeyi verdi!
Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakan müjdeyi verdi! Kira ve ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Bakan Kurum müjdeyi verdi. Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum kira ve ev fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, "Evi olmayanlar kira öder gibi taksitle ev sahibi olacak. Konutlarımızı zaten her ilde yapacağız, ciddi bir rakam da açıklayacağız. Kiranın da altında taksitle ev sahibi yapacağız. Temel şart evi olmayan ve şehit ailelerimize destek olabilmek... Bu arsaları konut yapmak için satışa çıkaracağız. Dikey yapı olmayacak. İstanbul'da da Çatalca tarafında olsun, Tuzla taraflarında olsun alanlarımız var. Orada da güzel bir sosyal konut projesi yapacağız" dedi.
28.05.2022 Ekonomi
Bakan Ersoy: Ödüllü plaj sayısı 531'e yükseldi
Bakan Ersoy: Ödüllü plaj sayısı 531'e yükseldi Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, dünyanın en seçkin turizm ve çevre ödüllerinden 'mavi bayrak'ta Türkiye'nin, 2022 yılında da zirvedeki yerini koruduğunu ve ödüllü plaj sayısının 531'e yükseldiğini duyurdu.
20.05.2022 Gündem
Yeni endemik bitki bulundu! Tüylüçay grubuna ait...
Yeni endemik bitki bulundu! Tüylüçay grubuna ait... Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, biyoçeşitlilik envanter çalışmaları sırasında, Badavut sahilinden toplanan tüylüçay (stachys) grubuna ait bitki, incelemelerin ardından yeni alt tür olarak kayıtlara girdi. Yeni endemik türün bilimsel adı ise ‘stachys cretica subsp gulendamiana’ oldu. 
21.03.2022 Yaşam
Kadın ile erkeğin plajdaki tekme- tokat kavgası kamerada
Kadın ile erkeğin plajdaki tekme- tokat kavgası kamerada Muğla'nın Marmaris ilçesinde gün doğumunda halk plajında oturan 4 arkadaştan kadın ve erkek arasındaki küfürlü tartışma, tekme tokat kavgaya dönüştü. O anlar DHA muhabiri tarafından görüntülendi.
24.07.2021 Gündem
Salda Gölü'nde tepki çeken görüntüler! Resmen harekete geçildi
Salda Gölü'nde tepki çeken görüntüler! Resmen harekete geçildi Burdur Valisi Ali Arslantaş, Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü Halk Plajı Sahili'nde nargile içen ve çamur banyosu yapanlar hakkında idari yaptırım uygulandığını bildirdi.
22.07.2021 Gündem
Salda Gölü kıyısında yasağa rağmen akılalmaz görüntüler!  Nargile içip, çamur banyosu yaptılar...
Salda Gölü kıyısında yasağa rağmen akılalmaz görüntüler! Nargile içip, çamur banyosu yaptılar... Son dakika haberine göre; Burdu'un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü, bayramda da yoğun ilgi gördü. Halk plajına gelen ziyaretçiler suya girip, gölün eşsiz güzelliğini izledi. Yasağa aldırış etmeyen bazı ziyaretçiler ise sahile nargile getirip, çamur banyosu yaptı.
22.07.2021 Yaşam
Bakan Ersoy: Belek'te 50- 60 yıl arıtma sorunu olmayacak
Bakan Ersoy: Belek'te 50- 60 yıl arıtma sorunu olmayacak Antalya'nın turistik bölgesi Belek'te inşaatı süren ileri derece biyolojik arıtma tesisinde incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Buranın diğer normal arıtmalardan farkı ileri derece biyolojik arıtma olması yani gelecek 50- 60 yıl boyunca herhangi bir sorun yaşamayacak" dedi. Ersoy, oteller bölgesi Boğazkent'e yapılacak arıtmanın da buraya bağlanacağını belirtti, terfi merkezlerine koku giderme sistemleri kurulması kararını aldıklarını söyledi. Kurban Bayramı ve turizm sezonuyla ilgili değerlendirmede bulunan Ersoy, "Otellerin çok büyük kısmı açıldı, yüzde 96- 97'si açıldı. Bu bizim açımızdan sevindirici. Bu yılki hedefimiz 25 milyon turist 20 milyar dolar gelir" diye konuştu.
10.07.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Halk Plajı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halk plajı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.