Hadise Mehmet Dinçerler

Hadise Mehmet Dinçerler

Son dakika Hadise Mehmet Dinçerler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hadise Mehmet Dinçerler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hadise Mehmet Dinçerler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hadise Mehmet Dinçerler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hadise mehmet dinçerler gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 hadise mehmet dinçerler haberi bulunmuştur. Tüm hadise mehmet dinçerler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı
Atiye'den karnı burnunda poz! Sadece günler kaldı 2018 yılında prodüktör ve müzik yönetmeni Erol Sebebci ile nikâh masasına oturan Atiye, ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. "Normal doğum yapacağım" diyen 34 yaşındaki şarkıcı, bebeğinin cinsiyetini ve adını açıkladı.
29.08.2023 Magazin
Hadise - Mehmet Dinçerler barıştı mı? Sosyal medyadan açıkladı, hayranları tepkisiz kalamadı
Hadise - Mehmet Dinçerler barıştı mı? Sosyal medyadan açıkladı, hayranları tepkisiz kalamadı Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Ünlü şarkıcının son olarak iş insanıyla barıştığı iddia edilmiş ve ardından bu iddiaları reddetmişti. Hadise, sosyal medya hesabından makyajsız bir pozunu yayınlayarak manidar bir not yazdı.
29.08.2023 Magazin
Hadise konserinde hayranlarını büyüledi: Eski eşine gönderme yaptı
Hadise konserinde hayranlarını büyüledi: Eski eşine gönderme yaptı Ünlü şarkıcı Hadise Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki ‘Dalga Beach’ açık hava alanında konser verdi.
28.08.2023 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? İlk ağızdan jet açıklama
Hadise ve Mehmet Dinçerler barıştı mı? İlk ağızdan jet açıklama Ünlü şarkıcı Hadise'nin eski eşi Mehmet Dinçerler ile barıştığı iddia edildi. Hadise'den açıklama geldi.
25.08.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu!
Ünlü sanatçı Hakan Aysev ameliyat oldu! Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, 150 kiloya çıkınca 2015 yılında mide küçültme ameliyatı olmuştu. Yeniden sağlık sorunları yaşayan Aysev, şimdi de mide fıtığı ameliyatı geçirdi.
14.04.2023 Magazin
Hadise, Mehmet Dinçerler'e göndermede bulundu, biten evliliğini anlattı!
Hadise, Mehmet Dinçerler'e göndermede bulundu, biten evliliğini anlattı! Şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız nikâh masasına oturmuş ve beş ay gibi çok kısa bir sürede tek celsede boşanmıştı. Sözleri Sheyh Ree, bestesi Tekin Akbal’a ait yeni şarkısı 'Feryat'ın hikayesi ile adından söz ettiren ünlü popçu, isim vermeden eski eşine göndermede bulundu.
14.04.2023 Magazin
Hadise'den ayna karşısında poz!
Hadise'den ayna karşısında poz! Şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasıyla gündemdeydi. Özel hayatıyla çok konuşulan ünlü popçu, İngiltere'nin başkenti Londra'ya giderek kafa dağıtmıştı. Hadise son olarak sosyal medya hesabından aynı karşısında verdiği pozu paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Hadise korumasıyla doktora gitti! Ameliyat olacak mı?
Hadise korumasıyla doktora gitti! Ameliyat olacak mı? Hadise, Mehmet Dinçerler ile olan boşanması ve boşanmanın ardından aldığı 40 milyon TL'lik yalı dairesiyle gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı önceki gün korumasıyla doktora giderken görüntülendi.
19.11.2022 Magazin
Hadise yeni evi için kesenin ağzını açtı!
Hadise yeni evi için kesenin ağzını açtı! Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından yeni bir ev arayışına girmişti. Hadise, istediği evi Yeniköy'de buldu. Ünlü şarkıcının yeni evi için kesenin ağzını açtı.
9.11.2022 Magazin
Hadise duş pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu!
Hadise duş pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu! Hadise , Mehmet Dinçerler ile boşanmasıyla gündemden düşmemişti. Ünlü şarkıcı bu kez Dinçerler ile değil güzellik sırrı ile çok konuşuldu. "Saçlarımı 10 günde bir yıkıyorum" diyerek, güzellik ritüeliyle sosyal medyada konuşulan Hadise, açıklamasının ardından küvet pozlarını takipçileriyle paylaştı
8.11.2022 Magazin
Hadise 37 yaşına girdi! 'Olağanüstü bu kadın benim"
Hadise 37 yaşına girdi! 'Olağanüstü bu kadın benim" Özel hayatıyla sık sık gündemde olan Hadise, Mehmet Dinçerler ile beş ay süren evliliğini kısa bir süre önce sonlandırdı. Yaşadığı sıkıntılı dönemi arkadaşlarının desteğiyle atlatmaya çalışan ünlü şarkıcı, 37 yaşına girdi. Dev doğum günü pastasıyla poz veren Hadise'ye hayranlarından tebrik mesajları yağdı.
23.10.2022 Magazin
Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek boşanacağını duyurdu!
Tuğba Özerk 'Anlaşamadık' diyerek boşanacağını duyurdu! Tuğba Özerk ve iş insanı Gökmen Tanaçar 2021 yılında dünyaevine girmişti. Çiftin evlilikleri uzun sürmedi. Özerk boşanacaklarını duyurarak "Anlaşamadık" dedi. Daha önce "Çocuk arzumuz var" diyen şarkıcı boşanmanın dünyanın sonu olmadığını söyledi.
23.09.2022 Magazin
Hadise'den flaş hamle! Mehmet Dinçerler'in geri istediği yüzüğü sahnede fırlattı
Hadise'den flaş hamle! Mehmet Dinçerler'in geri istediği yüzüğü sahnede fırlattı Geçtiğimiz günlerde 4 ay önce evlendiği Mehmet Dinçerler'e boşanma davası açan şarkıcı Hadise, İstanbul konseri sırasında Mehmet Dinçerler’in geri istediği iddia edilen yüzüğü çıkarıp attı. Hadise Prenses şarkısının "Prensesler gibiydim ben baba evinde/Özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım" sözleri sırasında yüzüğü çıkarıp atmasıyla dikkat çekti.
18.09.2022 Magazin
Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrıldı mı? Hadise ve Mehmet Dinçerler neden boşanıyor, ne zaman evlendi?
Hadise ve Mehmet Dinçerler ayrıldı mı? Hadise ve Mehmet Dinçerler neden boşanıyor, ne zaman evlendi? Hadise ve Mehmet Dinçerler neden ayrıldı, ne zaman evlendi? Evliliklerinde kriz yaşadıkları bir süredir konuşulan Hadise ve Mehmet Dinçerler’den boşanma haberi geldi. Hadise, 4 aylık evliliğini bitirmek için harekete geçti.
15.09.2022 Gündem
Hadise, Mehmet Dinçerler ile evlilik iddialarına sessiz kalmadı!
Hadise, Mehmet Dinçerler ile evlilik iddialarına sessiz kalmadı! Şarkıcı Hadise bayram tatilinde Kıbrıs'ta sahne aldı. Bir süredir birlikte olduğu işletmeci Mehmet Dinçerler ile evlendiği konuşulan ancak iddialar karşısında sessizliğini koruyan Hadise, haberleri doğruladı.
3.05.2022 Magazin
'Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi' iddiası! O fotoğraf ortaya çıktı... Düğünde dikkat çeken yasak
'Hadise ile Mehmet Dinçerler evlendi' iddiası! O fotoğraf ortaya çıktı... Düğünde dikkat çeken yasak Hadise ve Mehmet Dinçerler'in sessiz sedasız evlendiği konuşuluyor. Hadise tarafından davetlilere bir uyarı yapıldığı ve çok net bir yasak getirdiği iddia edildi. Öte yandan Mehmet Dinçerler'in kardeşi Tuğba Dinçerler, Çırağan Sarayı'ndan bir paylaşım yaptı. Bu kareler Hadise ile Mehmet Dinçerler nikahından şeklinde yorumlandı. İşte detaylar...
1.05.2022 Magazin
Hadise'nin kabusundan yeni mektup! 'Ya hapse ya seninle evliliğe götürecek'
Hadise'nin kabusundan yeni mektup! 'Ya hapse ya seninle evliliğe götürecek' Şarkıcı Hadise'nin başı saplantılı hayranı ile dertte. Hadise, "Bana cinsel içerikli e-mailler atıyor. Beni takip ediyor, gittiğim yerleri ve giydiğim kıyafetleri biliyor" dediği kişiden şikayetçi olmuştu. 49 yaşındaki Ümit S.'ye 6 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Tacizci hayranı Ümit S., 3 bin 300 TL'lik adli para cezasına çarptırılmıştı. Hadise, aynı hayranının tacizlerini sürdürdüğünü ve kendisine bir mektup yazdığını belirterek yeniden şikayetçi oldu.
26.03.2022 Magazin
Hadise 3 milyonluk yüzüğü bakın nerede saklıyor!
Hadise 3 milyonluk yüzüğü bakın nerede saklıyor! Hadise sevgilisi Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifi ettiği yüzüğe gözü gibi bakıyor. Ünlü şarkıcı 3 milyon TL değerindeki yüzüğü fazla konuşulmaması için takmamaya karar vermiş.
6.03.2022 Magazin
Şaşkın aşıklar! Hadise ve Mehmet Dinçerler Kuruçeşme'de görüntülendiler
Şaşkın aşıklar! Hadise ve Mehmet Dinçerler Kuruçeşme'de görüntülendiler Evlilik hazırlığı yapan Hadise ve Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz akşam Kuruçeşme’de bir otele girerken görüntülendi. El ele bir otele giren çift, flaşların patlamasıyla şaşkına döndü.
3.03.2022 Magazin
Hadise, Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: Yok öyle bir şey! Hadise hamile mi?
Hadise, Mehmet Dinçerler sessizliğini bozdu: Yok öyle bir şey! Hadise hamile mi? Kardeşi Derya Açıkgöz ile Emirgan'da kahve keyfi yapan Hadise'ye, 'Benimle Evlen' filmi sonrası yapımın jenerik müziğiyle sinema salonundaki gündem olan dansı soruldu. Daha sonra Etiler'de nişanlısı Mehmet Dinçerler'le el ele görüntülenen popçu, "Mehmet Bey tarafından basına konuşma yasağı mı geldi?" sözleri üzerine bakın nasıl tepki verdi. Hadise, hakkında çıkan hamilelik iddialarını da yanıtladı...
25.02.2022 Magazin
Hadise aşka geldi! Sevgililer Günü'nü beklemeden paylaştı
Hadise aşka geldi! Sevgililer Günü'nü beklemeden paylaştı İş insanı Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hadise, aşka geldi. Sevgililer Günü'nü bekleyemeyen ünlü isim, sosyal medya hesabında romantik bir paylaşımda bulundu.
12.02.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu!
Ünlü şarkıcı Kibariye koronavirüse yakalandığını duyurdu! Kibariye, Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Şarkıcı, ayrıca İzmir'deki konserini ileri bir tarihe ertelediğini de duyurdu
21.01.2022 Magazin
Hadise, Mehmet Dinçerler'e 'evet' dedi! Çok konuşulacak detay ortaya çıktı
Hadise, Mehmet Dinçerler'e 'evet' dedi! Çok konuşulacak detay ortaya çıktı Oyuncu Kaan Yıldırım ile evlilik hazırlığındayken geçtiğimiz yıl haziran ayında ilişkisini sonlandıran 35 yaşındaki Hadise, kısa bir süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşamaya başlamıştı. Mehmet Dinçerler, sevgilisi Hadise'ye evlenme teklifi etti. Paylaşımda Hadise'nin tek taş yüzüğü de dikkatlerden kaçmadı. İşte o yüzüğün fiyatı...
21.01.2022 Magazin
Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında?
Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında? Şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler ilişkisinden yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haziran ayında oyuncu Kaan Yıldırım'dan ayrılan Hadise, Mehmet Dinçerler ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Hadise'nin son paylaşımı ise evlilik yorumlarının yapılmasına neden oldu. Hadise'nin paylaştığı videoda parmağındaki tek taş ve 'bizim hikayemiz şimdi başlıyor' notu dikkat çekti. Bu paylaşımın ardından magazin takipçileri Mehmet Dinçerler'i merak ediyor. Peki, Hadise'nin sevgilisi Mehmet Dinçerler kimdir? Mehmet Dinçerler kaç yaşında? Mehmet Dinçerler ne iş yapıyor? Hadise Mehmet Dinçerler evleniyor mu? İşte Mehmet Dinçerler ile ilgili merak edilenler...
21.01.2022 Magazin
Hadise-Mehmet Dinçerler'in olaylı gecesi! Kural tanımadılar...
Hadise-Mehmet Dinçerler'in olaylı gecesi! Kural tanımadılar... Şarkıcı Hadise ile iş insanı sevgilisi Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz gün Ulus’ta bulunan bir hastaneden çıkarken görüntülendi. Basın mensuplarının kapıda beklediğini öğrenen ünlü çift, hastane güvenliğini ayağa kaldırdı. İkilinin bulunduğu aracı kullanan şoförün, kameraları fark edince, kırmızı ışıkta geçmesi dikkat çekti.
29.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hadise Mehmet Dinçerler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hadise mehmet dinçerler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.