Gazete Vatan Logo
Magazin Hadise yeni evi için kesenin ağzını açtı!

Hadise yeni evi için kesenin ağzını açtı!

Ünlü şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından yeni bir ev arayışına girmişti. Hadise, istediği evi Yeniköy'de buldu. Ünlü şarkıcının yeni evi için kesenin ağzını açtı.

Hadise yeni evi için kesenin ağzını açtı!

Bir yıl aşk yaşayan ve nisan ayında nikah masasına oturan Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti, 30 Eylül'de tek celsede boşandı. Evlendikten sonra İbrahim Çelikkol'un evinde kirada oturan çiftin, depozito ve kira konusunda sorun yaşadığı iddia edilmişti. İddiaya göre İbrahim Çelikkol'un evinde yaşayan eski çiftten Dinçerler evi boşaltırken borcu ödemedi. Hadise'ye, 6 aylık kira ve 150 bin TL'lik depozito borcu yıkıldı.

Mehmet Dinçerler'in 150 bin TL olan depozitoyu ödemediği ortaya çıkınca İbrahim Çelikkol Hadise'ye "Evi istediğin kadar kullanabilirsin" diyerek destek oldu.

ARADIĞI EVİ BULDU

Hadise, boşanmanın ardından yeni bir ev arayışına başlamıştı. Aradığı evi Yeniköy'de bulan güzel popçunun yalı dairesine ödediği ücret, adeta dudak uçuklattı. 

Tüm bunların ardından güzel şarkıcının, boşandığı Mehmet Dinçerler’le yaşadığı Riva’daki evinden taşındığı öğrenildi. Şarkıcı, bir süredir aradığı yalı dairesini ise Yeniköy’de buldu. Hadise’nin 40 milyon TL ödediği iddia edilen daireye, önümüzdeki günlerde taşınacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

Ünlü isim ayrıca, son dönemde hem boşanma hem de konser maratonunun stresini atmak için İtalya’nın başkenti Roma’ya gitti. Hem tarihi yerleri geziyor hem de keyif yapıyor. Kaldığı otele ise yaklaşık 18 bin euro (335 bin TL) ödediği iddialar arasında...