Yeniköy

Yeniköy

Son dakika Yeniköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeniköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeniköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeniköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeniköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.372 yeniköy haberi bulunmuştur. Tüm yeniköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar ve saatleri < 27.28 Nisan İzmir bisiklet turu kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar ve saatleri < 27.28 Nisan İzmir bisiklet turu kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
26.04.2024 Yaşam
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir?
Yeni Yusufeli'nin ilk başkanı! Oyların yüzde 46,97'sini aldı: Barış Demirci kimdir? CHP, 56 yıl sonra Artvin'in Yusufeli ilçesini yeniden kazandı. İlçe merkezi ve köyleri Yusufeli Barajı'nın suları altında kalan Yusufeli'nin yeni yerleşim yerinde, ilk kez yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre, CHP'li Barış Demirci, ilçe belediye başkanı seçildi.
1.04.2024 Gündem
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Tartıştığı 25 yıllık eşini av tüfeğiyle öldüren sanık için istenen ceza belli oldu Antalya'da tartıştığı 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) av tüfeğiyle başına ateş edip öldüren İbrahim Güzelçolak (49) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
Eski AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, kalbine yenik düştü
Eski AK Parti Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, kalbine yenik düştü Diyarbakır'da eski AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hatice Yıldırım (35), kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.
19.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlerde Rize’de milletvekili sayısında bir düşüş yaşadıklarını belirterek “Herhalde yerel seçimlerde aynı düşüşü yaşamayız. Bunun için çok farklı bir gayret gerekecek bu gayretlerle birlikte inşallah Rize ve ilçelerinden çok güçlü bir ses çıkaralım istiyorum” dedi.
4.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En büyük başarımız şimdiye kadar ülkemizi sıcak çatışmaların tarafı yapmamak ve istikrarsızlık ateşinin ülkemize sirayet etmesine izin vermemek olmuştur. Tam tersine uyguladığımız dengeli, ilkeli ve soğukkanlı politikalarla Türkiye’yi krizlerin çözümünde anahtar ülke konumuna getirdik" dedi.
4.11.2023 Gündem
Mardin'de feci kaza! İki tanker tıra çarptı
Mardin'de feci kaza! İki tanker tıra çarptı Mardin'in Nusaybin ilçesi Yeniköy mevkiinde iki tanker, aynı yönde seyreden tıra çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
11.08.2023 Yaşam
Türkiye'nin enerji ihtiyacının yüzde 2,5'i bu santralden
Türkiye'nin enerji ihtiyacının yüzde 2,5'i bu santralden Son yıllarda enerjide yerlileşme adımlarıyla tüm dünyanın dikkati çeken Türkiye, sadece kendisinin değil, bölge ülkelerinin de enerji arz güvenliğine katkı sağlıyor.
28.07.2023 Ekonomi
Muğla’da maden sahaları zeytin bahçesine dönüştü
Muğla’da maden sahaları zeytin bahçesine dönüştü Türkiye’nin elektrik ihtiyacının yüzde 2,5’ini karşılayan Yeniköy Kemerköy Termik Santrali’nin işlevini tamamlayan maden sahaları yeniden aslına uygun olarak rehabilite ediliyor. İşlevini tamamlayan maden sahalarına yörenin iklim koşullarına uygun olarak ekim gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda santral sahasında bugüne kadar 22 binden fazla zeytin ağacı toprakla buluşturuldu.
26.07.2023 Ekonomi
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli
Hülya Avşar'dan Uzi'ye tepki: Yeni nesil haddini bilmeli Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy Balıkçısı’na girerken görüntülendi. Mustafa Sandal ve Uzi tartışmasıyla ilgili konuşan Avşar kızı, rapçi Uzi'ye tepki gösterdi.
24.07.2023 Magazin
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi
İstanbul'un 6 ilçesinde 24 saatlik su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'daki 6 ilçeye 24 saat süreyle su verilemeyeceğini duyurdu.
17.06.2023 Yaşam
İzmir'de ilginç olay: Arabasını çalan, 14 yaşındaki komşusu çıktı
İzmir'de ilginç olay: Arabasını çalan, 14 yaşındaki komşusu çıktı İzmir'in Foça ilçesinde otomobili çalınan bir kişinin ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri hırsızın peşine düştü. Otomobil ekipler tarafından boş bir arazide bulunurken, şüpheli ise ihbarcının 14 yaşındaki komşusunun çocuğu çıktı.
16.06.2023 Gündem
Kaan Urgancıoğlu: Gördüğünüz gibi tatil moduna girdim
Kaan Urgancıoğlu: Gördüğünüz gibi tatil moduna girdim Kanal D'nin reyting rekoetmeni dizisi 'Yargı'da hayat verdiği 'Savcı Ilgaz' karakteri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Kaan Urgancıoğlu, önceki gün Yeniköy'de objektiflere takıldı.
5.06.2023 Magazin
Yusuf Güney: Uzaylılar ile savaşacağız
Yusuf Güney: Uzaylılar ile savaşacağız Önceki gün Yeniköy'de görüntülenen ve daha önce de astral seyahatle uzaya gittiğini açıklayan Yusuf Güney, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan UFO görüntüleri hakkında konuştu. Ünlü isim, tarih vererek ''Uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız'' dedi.
5.06.2023 Magazin
Mehmet Barlas öldü mü, neden ve kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Gazeteci Mehmet Barlas kimdir, nereli, Canan ve Cemil Barlas kimdir?
Mehmet Barlas öldü mü, neden ve kaç yaşında öldü, hastalığı neydi? Gazeteci Mehmet Barlas kimdir, nereli, Canan ve Cemil Barlas kimdir? Sabah Gazetesi'nin başyazarı Mehmet Barlas; 81 yaşında öldü. Barlas; bir süredir Şişli'de özel bir hastanede tedavi görüyordu. Barlas'ın pazar günü Beşiktaş Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Yeniköy Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi. Peki, Mehmet Barlas kaç yaşında, neden öldü?
2.06.2023 Gündem
Deniz Çakır'dan flaş hamle! Sevgilisinin evine taşındı
Deniz Çakır'dan flaş hamle! Sevgilisinin evine taşındı Bir süredir aşk yaşadığı Bilgehan Baykal ile evlilik kararı alan Deniz Çakır'dan yeni bir hamle geldi. Bilgehan Baykal’la yazın nikâh masasına oturmayı planlayan Deniz Çakır, ilk adımı atarak sevgilisinin Yeniköy’deki evine taşındı.
29.05.2023 Magazin
Tansu Çiller oyunu kullandı
Tansu Çiller oyunu kullandı Eski Başbakan Tansu Çiller Cumhurbaşkanı seçiminin 2. turu için oyunu Sarıyer Yeniköy'de bulunan Yeniköy İlkokulu'nda kullandı.
28.05.2023 Gündem
Murda ve Hadise'nin 'saat' bilmecesi!
Murda ve Hadise'nin 'saat' bilmecesi! Haklarında sürekli aşk dedikodusu çıkan popçu Hadise ile rapçi Murda, önceki gün Yeniköy'de buluştu. Gittikleri mekan çıkışı objektiflere yansıyan ikiliye, Hadise'nin geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı ve Murda'da da aynısı olan saat soruldu. Ünlü rapçinin sözleri dikkat çekti.
14.05.2023 Magazin
Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem'
Sude Zülal Güler'in acı günü! 'Cennetinde huzur bul annem' 'Kazara Aşk', 'Gülümse Kaderine', 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', 'Mayıs Kraliçesi' gibi birçok projede rol alan Sude Zülal Güler'in annesi hayatını kaybetti. 21 yaşındaki oyuncu, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu.
21.04.2023 Magazin
Korkunç kazada hayatını kaybetmişti! Kahreden detay ortaya çıktı
Korkunç kazada hayatını kaybetmişti! Kahreden detay ortaya çıktı Diyarbakır'da yolun karşısına geçerken otomobilin çarpmasıyla yaşamını yitiren 2 çocuk annesi Nihal Alçin (33), otopsinin ardından defnedildi. Gözaltına alınan sürücü M.Y.’nin işlemleri sürerken Alçin’in bayram alışverişi yaptığı çocuklarını eve bıraktıktan sonra, aile sağlığı merkezine gittiği ve dönerken kazanın yaşandığı ortaya çıktı.
20.04.2023 Yaşam
Donmak üzereyken jandarma kurtardı! Hepsi sınır dışı edilecek
Donmak üzereyken jandarma kurtardı! Hepsi sınır dışı edilecek Erzurum'un Karayazı ilçesinde yurda yasa dışı yollarla giren 33 kaçak göçmen yürüyerek aşmak istedikleri dağda tipiye tutuldu. Mehmetçik donmak üzere olan kaçak göçmenleri bulup, karakola getirerek hayatlarını kurtardı. 
2.04.2023 Gündem
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti
Melisa Döngel'e Sefo sorusu! Aşk yaşadıkları iddia edilmişti Bir dönem Deniz Şahin ve Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşayan, şimdilerde Sefo ile yeni bir ilişkiye yelken açtığı iddia edilen Melisa Döngel, önceki akşam Yeniköy'de bir mekan çıkışında görüntülendi.
11.03.2023 Magazin
Ters yöne giren sürücü kendini uyaran motosikletlilere baltayla dehşeti yaşattı
Ters yöne giren sürücü kendini uyaran motosikletlilere baltayla dehşeti yaşattı Sarıyer'de, ters yöne girdiği iddia edilen sürücü kendisini uyaran motosikletlilere küfürle karşılık vererek baltayla saldırdı. Tartıştığı motosikletlilerden birinin koluna balta sapıyla vuran sürücü, esnaf ve diğer sürücüler tarafından zorlukla sakinleştirildi.
20.02.2023 Yaşam
İbrahim Çeçen kimdir? IC Holding kimin?
İbrahim Çeçen kimdir? IC Holding kimin?  İş adamı İbrahim Çeçen, hem kendisine ait IC Holding bünyesindeki hem de taşeron firmalara ait toplam 6 bin 822 personeli deprem bölgesine gönderdi. IC’nin kurtarma ekipleri 713 kişiyi enkaz altından çıkardı. Peki, İbrahim Çeçen kimdir? IC Holding kimin? 
13.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeniköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeniköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.