Güzel Cin

Güzel Cin

Son dakika Güzel Cin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güzel Cin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güzel Cin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzel Cin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzel cin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.318 güzel cin haberi bulunmuştur. Tüm güzel cin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurgül Yeşilçay’ın dili tutuldu!
Nurgül Yeşilçay’ın dili tutuldu! Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, Türkiye-İran ortak yapımı 'Güzel Cin' adlı bir filmde rol aldı.
29.12.2018 Magazin
Sanatla da ilgilenirim gündüz kuşağını da izlerim
Sanatla da ilgilenirim gündüz kuşağını da izlerim Nurgül Yeşilçay... Rol aldığı İran yapımı ‘Güzel Cin’ filminden, sektörün içinde olup da saklamayı ustalıkla başardığı özel hayatına kadar birçok konuyu konuştuk...
23.12.2017 Arşiv
Öyle bir  batağa saplandım ki!
Öyle bir batağa saplandım ki! Nurgül Yeşilçay, ‘Güzel Cin’ filminin İran’daki çekimleri biter bitmez kendini eve kapattı.
18.12.2017 Magazin
Nurgül Yeşilçay'a şok! İstemediler...
Nurgül Yeşilçay'a şok! İstemediler... İran Kültür Bakanı Salihi, ‘Güzel Cin’ adlı filmde rol alan Nurgül Yeşilçay’ın kadrodan çıkartılmasını istedi. Yapımcı Farid ise, “Bu mümkün değil. Film bitti ve yakında vizyona girecek” dedi.
21.11.2017 Magazin
İran'a giden Nurgül Yeşilçay kabus yaşadı!
İran'a giden Nurgül Yeşilçay kabus yaşadı! İranlı yönetmenin film teklifi üzerine İran'a giden Nurgül Yeşilçay, 7.3 büyüklüğündeki depreme otelde yakalandı. Yeşilçay, "Çok şükür iyiyiz." diyerek sevenlerini rahatlattı.
14.11.2017 Magazin
7,3’lük depreme otel odasında yakalandım
7,3’lük depreme otel odasında yakalandım Nurgül Yeşilçay, ‘Güzel Cin’ filminin çekimleri için gittiği İran’da 7,3 büyüklüğündeki depreme yakalandı.
13.11.2017 Magazin
Güzel cin!
Güzel cin! İran filmi ‘Güzel Cin’de canlandırdığı ‘Dilaram’ karakteri için çarşafa giren Nurgül Yeşilçay, “Herkes çok yakıştırdı. Ben de beğendim. Daha gizli, gizemli bir güzellik sunuyor” dedi.
1.11.2017 Magazin
Nurgül Yeşilçay neden çarşafa girdi?
Nurgül Yeşilçay neden çarşafa girdi? Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın, İran’lı yönetmen Bayram Fazlı ile çalıştığı ‘Güzel Cin’ adlı filmin çekimleri İsfahan’da devam ediyor.
1.11.2017 Magazin
Eyüp Sultan'da bir ilk
Eyüp Sultan'da bir ilk Hasta ve zorda olanların sık sık ziyaret edip dua ettiği Eyüp Sultan Türbesi, dün bir ilke sahne oldu
27.07.2012 Yaşam
Eyüp'te 'kraliçe' duası
Eyüp'te 'kraliçe' duası Miss Model of The Turkey adayları, kraliçe olabilmek için Eyüp Sultan'da dua etti
27.07.2012 Yaşam
Türkiye'deki enflasyonu Çinliler düşürmüş!
Türkiye'deki enflasyonu Çinliler düşürmüş! Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu'nu makamında ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Zhang Zhiliang, Türkiye'de enflasyonun ucuz ve güzel Çin malları sayesinde düştüğünü ileri sürdü
29.09.2021 Gündem
Bu mutfakta Çinli var!..
Bu mutfakta Çinli var!.. Bakmayın sosyetenin buluşma noktası diye tanıtıldığına... Tadı damakta akşam yemeklerinin yeni adresi Centro. Yiyebileceğiniz en güzel Çin yemekleri burada
10.10.2004 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı: Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefet özellikle mülteci meselesini gündeme getiriyor. Bunların hiçbirinden onlara ekmek çıkmaz, boşuna uğraşıyorlar. 31 Mart kesinlikle bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğimiz gün olacaktır.' dedi. Erzincan'daki heyelanla ilgili soruşturmaların sürdüğünü belirten Erdoğan, 'Bu aşamada önceliğimiz madencilerimize ulaşabilmek.' ifadelerini kullandı.
15.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Pendik’ de sivil toplum kurumlarının temsilcileriyle biraraya geldi. Toplantıda konuşan Kurum, "Karşımızda her yeri sevgisizlikten, sadakatsizlikten dolayı yönetilemeyen kocaman bir şehir var ve fetret döneminden kurtulmayı bekleyen yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var. Hak ettiği eserleri arayan aziz İstanbul halkı var. Biz bunun için çalışacağız." diye konuştu. Kurum, program sonrası Pendikspor'u da ziyaret etti. 
12.02.2024 Gündem
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi…
Vedat Milor: Benim kalbime giden yol midemden geçmedi… Gastronomi dünyasının belki de en bilinen ismi Vedat Milor, Hürriyet'ten Hakan Gence'nin Youtube programına konuk oldu. Milor, programda; yemekten, lezzete, yemek konusunda seçici olmadan, yediği ilginç tatlara kadar birçok açıklama yaptı.
7.02.2024 Magazin
Alper Gezeravcı yanında uzaya götürdü! Merak konusu oldu
Alper Gezeravcı yanında uzaya götürdü! Merak konusu oldu Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzayda gerçekleştireceği ‘Extremophyte' adlı deneyde kullanacağı Tuz Gölünde yetişen ‘Schrenkiella parvula' bitkisi merak konusu oldu. Selçuk Üniversitesi (SÜ) Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Farmasötik Botanik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yavuz Bağcı, daha önce özellikle Tuz Gölünde yaptıkları floristik ve endemikle ilgili bazı çalışmalarda Schrenkiella parvula'yı gördüklerini, tuza ve bazı zor şartlardaki susuzluk, toprak özelliği gibi, abiyotik strese karşı oldukça dayanıklı bir bitki olduğunu söyledi.
26.01.2024 Gündem
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu başlıyor!
Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu başlıyor! Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Gezeravcı'nın ailesi, CNN TÜRK Editörü Gülşen Coşkun'a açıklamalarda bulundu. Alper Gazeravcı'nın annesi Sıddıka Gezeravcı, "İlk duyduğumda korktum, endişelendim" derken baba Ali Baba Gezeravcı ise, "Göreve çıkmadan önce şunu dedi, 'Baba, hiçbir şeye endişe etmeyin. Mutlu olun o bana yeter' dedi" ifadelerini kullandı. Türkiye'nin insanlı ilk uzay yolculuğu öncesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın öncülüğünde hazırlanan uzay hatıra bileti, Türkiye Uzay Ajansı’nın (TUA) internet sitesinde yayımlandı.
17.01.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık
Bakan Özhaseki: 100 milyon metrekare yeşil alan için proje başlattık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 100 milyon metrekare yeşil alan ve millet bahçesi yapılması için zamanında bakanlığımızda proje başlattık. Şu anda 213'ü tamamlandı, 280'den fazlası da devam ediyor” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim
Çin’in küçük köylerinde büyük değişim Karakteristik kırsal kesimde e-ticaretin büyük bir canlılıkla gelişmesi, kırsal bölgeler gittikçe daha fazla genç iş gücünü çekmeye başlamış. Kentlerde eğitim gören gençler, kırsal bölgelerdeki memleketlerine dönerek iş kurmaya, hatta bazı gençler iş bulmak için kırsal bölgelere gitmeyi tercih etmiş.
30.09.2023 Dünya
Gram altın için yeni rekor tahmini yapıldı! Sürprizlere hazırlıklı olun
Gram altın için yeni rekor tahmini yapıldı! Sürprizlere hazırlıklı olun Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Faiz kararlarımı sonrası bir süredir düşüşte seyreden altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Altın ve Piyasa Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk önümüzdeki süreçte altın fiyatlarının hangi seviyede olacağına vurgu yaptı.
26.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı
Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı Avrupa şampiyonluğuna ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Türkiye'ye döndü. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yeni hedefi açıklarken başantrenör Daniele Santarelli ve kaptan Eda Erdem de duygularını paylaştı.
4.09.2023 Voleybol
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Güzel Cin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzel cin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.