Nurgül Yeşilçay Film

Nurgül Yeşilçay Film

Son dakika Nurgül Yeşilçay film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nurgül Yeşilçay film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nurgül Yeşilçay film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurgül Yeşilçay Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurgül yeşilçay film gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 nurgül yeşilçay film haberi bulunmuştur. Tüm nurgül yeşilçay film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurgül Yeşilçay: Öyle bir batağa saplandım ki...
Nurgül Yeşilçay: Öyle bir batağa saplandım ki... İran yapımı sinema filmiyle gündeme gelen Nurgül Yeşilçay, işe ara verdi.
19.12.2017 Magazin
Nurgül Yeşilçay'a şok! İstemediler...
Nurgül Yeşilçay'a şok! İstemediler... İran Kültür Bakanı Salihi, ‘Güzel Cin’ adlı filmde rol alan Nurgül Yeşilçay’ın kadrodan çıkartılmasını istedi. Yapımcı Farid ise, “Bu mümkün değil. Film bitti ve yakında vizyona girecek” dedi.
21.11.2017 Magazin
İran'a giden Nurgül Yeşilçay kabus yaşadı!
İran'a giden Nurgül Yeşilçay kabus yaşadı! İranlı yönetmenin film teklifi üzerine İran'a giden Nurgül Yeşilçay, 7.3 büyüklüğündeki depreme otelde yakalandı. Yeşilçay, "Çok şükür iyiyiz." diyerek sevenlerini rahatlattı.
14.11.2017 Magazin
Nurgül Yeşilçay isyan etti: Hunharca...
Nurgül Yeşilçay isyan etti: Hunharca... Bodrum'da tatil yapan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay isyan etti. Yeşilçay, 'Gözüm bir mahlukat tarafından hunharca ısırıldı.' dedi.
6.07.2017 Magazin
'Adem ve Sabriye cilveleşiyorlar mı?'
'Adem ve Sabriye cilveleşiyorlar mı?' Nurgül Yeşilçay'ın Adem ile Sabriye hakkında attığı tweet sosyal medyayı karıştırdı.
22.03.2017 Magazin
Nurgül Yeşilçay için Estonya'dan geldiler!
Nurgül Yeşilçay için Estonya'dan geldiler! Estonya'da yayın yapan Kanal-2 televiyonu Nurgül Yeşilçay'la röportaj yaptı.
19.03.2017 Magazin
Nurgül Yeşilçay 'Nuh' yasağını destekledi!
Nurgül Yeşilçay 'Nuh' yasağını destekledi! Nurgül Yeşilçay, Russell Crowe'un vizyondaki son filmi Nuh Büyük Tufan'ı izledi ve...
22.04.2014 Magazin
Nurgül'den sert eleştiri!
Nurgül'den sert eleştiri! 'O film yasaklansın!'
21.04.2014 Magazin
Özge Özacar: Fanatik Fenerbahçeliyim, ilk biber gazımı Fenerbahçe yüzünden yedim
Özge Özacar: Fanatik Fenerbahçeliyim, ilk biber gazımı Fenerbahçe yüzünden yedim 'Bursa Bülbülü' filminde Arzu karakterine hayat veren oyuncu Özge Özacar,filmle ve hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Fanatik Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Özacar, ilk biber gazını Fenerbahçe yüzünden yediğini söyledi. İşte Özge Özacar hakkında merak edilenler...
20.02.2023 Magazin
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
59. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleşen 59. Antalya Altın Portakal Film Festivali bu akşam düzenlenen Ödül Töreni ile sona erdi. İşte ödül alan filmler ve isimler...
8.10.2022 Magazin
Altın Portakal'da açılış gecesi
Altın Portakal'da açılış gecesi Bu yıl 59'uncusu düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivalinin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni öncesinde katılımcıların yürüdüğü kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
1.10.2022 Magazin
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler!
Serdar Gökhan'dan Burak Özçivit'e zehir zemberek sözler! Özbekistan'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Uluslararası Taşkent Film Festivali’nde Türk sineması için özel bir gece düzenlendi. Geceye Türkiye'den Burak Özçivit, Serdar Gökhan, Nurgül Yeşilçay ve Azra Akın gibi ünlü isimler katıldı. Büyük ilgi gören festivalin perde arakasında yaşananlar çok konuşuldu. Serdar Gökhan Burak Özçivit'e ağır sözler söyledi.
21.09.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek Dünyada ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Mert Yazıcıoğlu'ndan romantik paylaşım: İyi ki varsın sevgilim
Mert Yazıcıoğlu'ndan romantik paylaşım: İyi ki varsın sevgilim Mert Yazıcıoğlu, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun 24'üncü yaş gününü sosyal medya hesabından kutladı. Yazıcıoğlu, Saraçoğlu'na, "İyi ki doğdun, iyi ki varsın sevgilim" sözleriyle seslendi.
2.12.2021 Magazin
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...'
Acun Ilıcalı bilinmeyenleri anlattı! 'Sabah 5.00’te yatıyorum,10.00’da otomatik olarak...' Televizyonculuktaki başarısı ülke sınırlarını aştı. En son Variety dergisinin En Etkili 500 İş insanı listesine giren tek Türk oldu. Bu sırada bir de futbol takımı satın aldı. Şimdi sırada dijital platformu var. İşte Acun Ilıcalı'ya dair bilinmeyenler...
3.01.2021 Magazin
Kefaret dizisi başlıyor! İşte Kefaret dizisi konusu ve oyuncuları!
Kefaret dizisi başlıyor! İşte Kefaret dizisi konusu ve oyuncuları! Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanan Kefaret dizisi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur yer aldığı Kefaret dizisinden ilk fragman geldi. Dizide; özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alınacak. Peki, Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Kefaret dizisi konusu ne? Kefaret dizisi oyuncuları kim? İşte Kefaret dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili detaylar...
18.11.2020 Gündem
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır?
Necati Kocabay kimdir? Nurgül Yeşilçay’ın sevgili Necati Kocabay nerelidir, kaç yaşındadır? Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 44. yaşını evde karantinasında kutladı. Sevgilisi Necati Kocabay’ın el yapımı doğum günü pastasıyla yeni yaşını karşılayan güzel oyuncu, sosyal medyadan evde gerçekleşen anlarını takipçileriyle paylaştı. Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımının ardından Necati Kocabay kimdir? soruları da sorulmaya başlandı.
28.03.2020 Gündem
Nurgül Yeşilçay'ın üç şikayeti!
Nurgül Yeşilçay'ın üç şikayeti! Nurgül Yeşilçay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarken, 19 yıldır çalıştığı dizi ve film sektörünü eleştirdi.
9.03.2020 Magazin
Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Meriç Aral kaç yaşında?
Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Meriç Aral kaç yaşında? Medcezir dizisiyle hepimizin tanıdığı ve daha sonra birçok projeyle karşımıza çıkan oyuncu Meriç Aral, internette pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Son olarak 'Söz' dizisinde 'Eylem' rolüyle seyirci karşısına çıkan Meriç Aral, bir süredir oyuncu Serkan Keskin'le aşk yaşıyor. Peki Meriç Aral kimdir? Nerelidir? Meriç Aral kaç yaşında?
14.01.2020 Gündem
'Oyunculuğa hiçbir zaman ihanet etmem'
'Oyunculuğa hiçbir zaman ihanet etmem' Türk sinemasının efsane ismi Hülya Koçyiğit, TRT2 ekranlarındaki 'Film Gibi Hayatlar' programında Nurgül Yeşilçay'ı ağırladı.
13.05.2019 Magazin
"İkinci evliliğimi boşanmak için yaptım"
"İkinci evliliğimi boşanmak için yaptım" Oyuncu Cem Özer, MCD Medya Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın hazırlayıp sunduğu 'Senin Mucizen' programına konuk oldu.
8.03.2019 Magazin
Gaziantep’ten barış pozu
Gaziantep’ten barış pozu NURGÜL Yeşilçay ile yapımcı sevgilisi Necati Kocabay 10 gün önce Nişantaşı’nda bir restoranda kavga etmişti.
8.08.2018 Magazin
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Haziran Perşembe 28 Haziran Perşembe gününe ait olan FOX TV yayın akışı, sabah saat 08:00’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni ekranlarda yerini alacak. Haber bültenin tüm sıcak gelişmelerini detayları ile birlikte bu bültenden seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İkinci Şans” adlı yerli sinema filmi ekranlara dahil olacak. Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı bu renkli aşk filmi ile kendinizi güzel bir akşama hazırlayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
28.06.2018 Gündem
Dizi yerine filmi seçti
Dizi yerine filmi seçti Mahsun Kırmızıgül, “Mucize 2” için kolları sıvadı.
23.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nurgül Yeşilçay Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurgül yeşilçay film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.