Nurgül Yeşilçay İnstagram

Nurgül Yeşilçay İnstagram

Son dakika Nurgül Yeşilçay instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nurgül Yeşilçay instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nurgül Yeşilçay instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurgül Yeşilçay İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurgül yeşilçay instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 nurgül yeşilçay instagram haberi bulunmuştur. Tüm nurgül yeşilçay instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurgül Yeşilçay'ın komşu isyanı! 'Kediler miyavlıyor, köpekler havlıyor'
Nurgül Yeşilçay'ın komşu isyanı! 'Kediler miyavlıyor, köpekler havlıyor' Nurgül Yeşilçay, Instagram hesabından önce komşularına ateş püskürdü sonrasında da vitamin takviyesi aldığı anları takipçileriyle paylaştı. Ünlü oyuncu paylaşımına da "Neyse biz işimize bakalım. Alalım vitamin, mineral, ozon ne varsa" notunu düştü.
8.01.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay paylaştı 'Hamileler bakmasın'
Nurgül Yeşilçay paylaştı 'Hamileler bakmasın' Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımla dikkat çekti.
25.03.2019 Magazin
Nurgül Yeşilçay'dan eski sevgilisine tebrik!
Nurgül Yeşilçay'dan eski sevgilisine tebrik! Ödül alan Tolga Karaçelik'i ilk tebrik edenlerden biri de Nurgül Yeşilçay oldu.
29.01.2018 Magazin
Nurgül Yeşilçay: Öyle bir batağa saplandım ki...
Nurgül Yeşilçay: Öyle bir batağa saplandım ki... İran yapımı sinema filmiyle gündeme gelen Nurgül Yeşilçay, işe ara verdi.
19.12.2017 Magazin
Erkek kardeşini gören 'yok artık' diyor!
Erkek kardeşini gören 'yok artık' diyor! Sosyal medya hesabından erkek kardeşiyle fotoğrafını paylaşan Nurgül Yeşilçay, takipçilerini şaşırttı.
26.09.2017 Magazin
Nurgül Yeşilçay isyan etti: Hunharca...
Nurgül Yeşilçay isyan etti: Hunharca... Bodrum'da tatil yapan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay isyan etti. Yeşilçay, 'Gözüm bir mahlukat tarafından hunharca ısırıldı.' dedi.
6.07.2017 Magazin
Nurgül Yeşilçay'ın bir aylık kirası 57 bin TL!
Nurgül Yeşilçay'ın bir aylık kirası 57 bin TL! Nurgül Yeşilçay, A'dan Z'ye değişiklik için evi tadilata soktu. Bir aylığına da Tarabya Otel'in süit dairesine yerleşti.
2.07.2017 Magazin
Nurgül'ün selfie tepkisi!
Nurgül'ün selfie tepkisi! Nurgül Yeşilçay Instagram’da makyajsız, rötuşsuz bir selfie paylaşınca hayranları ikiye bölündü...
23.07.2015 Magazin
Nurgül sıfır makyaj!
Nurgül sıfır makyaj! Nurgül Yeşilçay, Instagram’dan “İstanbul, İstanbul olalı böyle poz görmedi” notuyla bi fotoğrafı paylaştı...
1.06.2015 Magazin
Makyajsız halini tanıyamayacaksınız
Makyajsız halini tanıyamayacaksınız Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafıyla şaşırttı.
1.06.2015 Magazin
Nurgül'den bornozlu kutlama
Nurgül'den bornozlu kutlama Paramparça dizisi ile ekranlara görkemli bir dönüş yapan Nurgül Yeşilçay, dizinin reytinglerde zirveye oturmasını Instagram hesabından ilginç bir fotoğraf paylaşarak kutladı...
16.12.2014 Magazin
‘Her koşulda iş’
‘Her koşulda iş’ Paramparça adında yeni diziye başlayan Nurgül Yeşilçay, instagram sayfasından set fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor...
10.10.2014 Magazin
Soluğu savcılıkta aldı!
Soluğu savcılıkta aldı! Instagram fotoğrafları Nurgül Yeşilçay'ı kızdırdı...
3.03.2014 Magazin
Yürek hoplattı!
Yürek hoplattı! Nurgül Yeşilçay, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafla yürekleri hoplattı.
3.03.2014 Magazin
Instagram'ı salladı!
Instagram'ı salladı! Nurgül Yeşilçay Instagram'da öyle bir video paylaştı ki...
27.12.2013 Magazin
Nurgül Yeşilçay Instagram‘ı salladı
Nurgül Yeşilçay Instagram‘ı salladı Nurgül Yeşilçay Instagram‘da ilginç bir video paylaştı.
21.01.2022 Magazin
Ne çektin be Nurgül!
Ne çektin be Nurgül! Twitter'dan isyan etti
14.12.2013 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
Nurgül Yeşilçay fiziğini sergiledi! ‘Yıllara meydan okuyorsun’
Nurgül Yeşilçay fiziğini sergiledi! ‘Yıllara meydan okuyorsun’ Oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın tatil kareleri takipçilerini heyecanlandırdı. Tatilini bitirip İstanbul'a dönen Yeşilçay, tatil pozlarını da takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncunun fit görüntüsü ve bikinili haline beğeni yağdı.
20.08.2022 Magazin
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor 2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçen aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeklerine kavuşmak için gün sayan Sever, 8 Mart'ta koronavirüs nedeniyle vefat eden babası Tamer Sever'in acı haberiyle sarsılmıştı. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabında karnı burnunda pozlarını yayınlayarak, duygularını paylaştı.
26.03.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nurgül Yeşilçay İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurgül yeşilçay instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.