Nurgül Yeşilçay Dizi

Nurgül Yeşilçay Dizi

Son dakika Nurgül Yeşilçay dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nurgül Yeşilçay dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nurgül Yeşilçay dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurgül Yeşilçay Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurgül yeşilçay dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 205 nurgül yeşilçay dizi haberi bulunmuştur. Tüm nurgül yeşilçay dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu ne gerginlik!
Bu ne gerginlik! Nurgül Yeşilçay dizi setinde objektiflere takıldı. Yüzü dolgu ve botokstan şişen oyuncu görüntü vermek istemeyince görevliler etten duvar ördü
19.07.2018 Magazin
Nurgül Yeşilçay isyan etti: Hunharca...
Nurgül Yeşilçay isyan etti: Hunharca... Bodrum'da tatil yapan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay isyan etti. Yeşilçay, 'Gözüm bir mahlukat tarafından hunharca ısırıldı.' dedi.
6.07.2017 Magazin
Nurgül Yeşilçay'ın bir aylık kirası 57 bin TL!
Nurgül Yeşilçay'ın bir aylık kirası 57 bin TL! Nurgül Yeşilçay, A'dan Z'ye değişiklik için evi tadilata soktu. Bir aylığına da Tarabya Otel'in süit dairesine yerleşti.
2.07.2017 Magazin
'Adem ve Sabriye cilveleşiyorlar mı?'
'Adem ve Sabriye cilveleşiyorlar mı?' Nurgül Yeşilçay'ın Adem ile Sabriye hakkında attığı tweet sosyal medyayı karıştırdı.
22.03.2017 Magazin
Nurgül Yeşilçay için Estonya'dan geldiler!
Nurgül Yeşilçay için Estonya'dan geldiler! Estonya'da yayın yapan Kanal-2 televiyonu Nurgül Yeşilçay'la röportaj yaptı.
19.03.2017 Magazin
Şarkısı zirvede
Şarkısı zirvede İntizar’ın ‘Paramparça’ dizisi için yazdığı ve seslendirdiği ‘Su Gibi Gözlerin’ şarkısı akıllı telefon melodisi olarak dijital müzik platformu iTunes’a yüklendiği gün bir numaraya yükseldi...
30.01.2015 Magazin
Nurgül'e rekor ücret!
Nurgül'e rekor ücret! Nurgül Yeşilçay, dizi sektörünün bölüm başına en çok ücret alan oyuncusu oldu
1.07.2011 Magazin
İsminiz anons edildiğinde  ne hissettiniz?
İsminiz anons edildiğinde ne hissettiniz? İlk kez oyunculuk yaptığı Yumurta filmiyle üç kuş birden vurdu Saadet Işıl Aksoy...
3.11.2007 Arşiv
Nurgül Yeşilçay yıllar sonra itiraf etti: 10 katı para verdiler, kabul ettim
Nurgül Yeşilçay yıllar sonra itiraf etti: 10 katı para verdiler, kabul ettim 2000’lerin başında 'Asmalı Konak' dizisiyle şöhrete kavuşan Nurgül Yeşilçay, , katıldığı programda samimi açıklamalar yaptı. Bir dizi yapımcısının "Asmalı Konak’tan ne aldıysan 10 katını vereceğim" teklifinde bulunduğunu söyleyen oyuncu, hangi proje olduğunu da açıkladı.
30.11.2023 Magazin
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor?
Veda Mektubu neden final yapıyor? Final bölümü bu akşam mı? Veda Mektubu niye bitiyor? Veda Mektubu neden final yapıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Emre Kıvılcım, Rabia Soytürk ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi 24. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Uzun süredir final iddiaları vardı ancak yapımcıdan net bir açıklama gelmemişti. Senaryosunu Deniz Akçay'ın yazdığı Veda Mektub Şubat ayında yayın hayatına başlamıştı. Peki Veda Mektubu final bölümü bu akşamı? Veda Mektubu niye bitiyor? İşte bilgiler
21.08.2023 Televizyon
Veda Mektubu'ndan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Ünlü oyuncu Nükhet karakteri için geliyor!
Veda Mektubu'ndan Yalı Çapkını'na bomba transfer! Ünlü oyuncu Nükhet karakteri için geliyor! Veda Mektubu dizisi için geri sayım başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Rabia Soytürk, Selim Bayraktar, Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı dizi iki bölüm sonra final yapıyor. Ancak dizide yer alan iki isim final öncesi veda kararı aldı. Bunun kutlaması bile yapıldı. Ancak bu ayrılık sonrası bomba bir iddia ortaya atıldı. Yalı Çapkını ikinci sezonda Nükhet karakterini ünlü isim oynayacak.
4.08.2023 Televizyon
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
1.08.2023 Televizyon
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu!
Veda Mektubu Pazartesi’nin en çok izlenen dizisi oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu ekrana gelen yeni bölümü ile yine çok izlendi.
25.07.2023 Televizyon
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu!
Pazartesi’nin galibi Veda Mektubu oldu! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
18.07.2023 Televizyon
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi!
Veda Mektubu yayınlanan son bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, sevilen dizisi Veda Mektubu yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.07.2023 Televizyon
İpek Tuzcuoğlu: İzleyip mesaj atıyorlar
İpek Tuzcuoğlu: İzleyip mesaj atıyorlar Nurgül Yeşilçay, Selda Alkor ve Özcan Deniz'in başrolü paylaştığı 'Asmalı Konak'ın (2002-2003) Dicle'si İpek Tuzcuoğlu, son yıllarda daha mütevazı bir hayatı tercih ettiğini açıklarken, "Ünlü olmayı bir kenara mı bıraktınız?" sorusunu cevapladı. Yeni projesi hakkında bilgi veren oyuncu, final tarihinin üzerinden 20 yıl geçmesine rağmen hafızalarda yer eden fenomen dizi hakkında konuştu.
28.04.2023 Magazin
Veda Mektubu’ndan eğlenceli kamera arkası görüntüler!
Veda Mektubu’ndan eğlenceli kamera arkası görüntüler! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yeni dizisi “Veda Mektubu” 06 Şubat Pazartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
5.03.2023 Televizyon
Gerçek bir aşk hikâyesi! Veda Mektubu bugün başlıyor...
Gerçek bir aşk hikâyesi! Veda Mektubu bugün başlıyor... Kanal D’nin merakla beklenen iddialı dizisi “Veda Mektubu” bu akşam başlıyor. Başrol oyuncuları Emre Kıvılcım ve Rabia Soytürk’le diziyi, rollerini ve tüm Türkiye’yi derinden sarsan deprem felaketinden nasıl etkilendiklerini konuştuk...
27.02.2023 Magazin
Veda Mektubu bu akşam başlıyor!
Veda Mektubu bu akşam başlıyor! Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar'ın başrollerinde yer aldığı Veda Mektubu bu akşam 20.00'da Kanal D'de başlıyor.
27.02.2023 Magazin
Veda Mektubu başlıyor! 'Kader kontrolü sana bırakmaz'
Veda Mektubu başlıyor! 'Kader kontrolü sana bırakmaz' Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Veda Mektubu” bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle ekranda olacak. Yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu dizinin ana karakterlerini onlara hayat veren oyuncular anlattı.
26.02.2023 Magazin
'Veda Mektubu'nda bu anne kız çok konuşulacak!
'Veda Mektubu'nda bu anne kız çok konuşulacak! Nurgül Yeşilçay ve Rabia Soytürk’ün Veda Mektubu’ndaki hikayesi herkesi ekran başına kilitleyecek.
23.02.2023 Televizyon
Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi başlıyor!
Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi başlıyor! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Göz dolduran kadrosu ve gerçek bir aşka dayanan hikayesi ile ilgi uyandıran dizi, 27 Şubat Pazartesi günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.
20.02.2023 Televizyon
Kanal D’nin yeni dizisi 'Veda Mektubu' merakla bekleniyor! İşte oyuncu kadrosu
Kanal D’nin yeni dizisi 'Veda Mektubu' merakla bekleniyor! İşte oyuncu kadrosu Kanal D’nin; şimdiden merak uyandıran, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi 'Veda Mektubu’nun güçlü oyuncu kadrosu belli oldu.
6.01.2023 Magazin
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Nurgül Yeşilçay Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurgül yeşilçay dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.