Gazete Vatan Logo
Magazin Veda Mektubu başlıyor! 'Kader kontrolü sana bırakmaz'

Veda Mektubu başlıyor! 'Kader kontrolü sana bırakmaz'

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Veda Mektubu” bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle ekranda olacak. Yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu dizinin ana karakterlerini onlara hayat veren oyuncular anlattı.

Göz dolduran kadrosu ve gerçek bir aşka dayanan hikayesi ile ilgi uyandıran dizi, bugün ilk bölümü ile ekrana gelecek. Yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu dizinin ana karakterlerini onlara hayat veren oyuncular anlattı.

Nurgül Yeşilçay (Alanur): Yarım kalmış bir aşk

Evrende sistem ‘döngü’ üzerine kuruludur. Alanur zamanında ailesinin ona yaptığı zorbalıkların aynısını kızına yaptığını görüyor ama yapmaktan da geri duramıyor. Çünkü ortada içine zorla işlenmiş bir karakter var; bununla büyümüş ve hayatı boyunca bu karakteriyle arasındaki ipleri koparamamış. Bu bizim dizimizin temel taşını oluşturuyor. Seyirci yarım kalmış bir aşk hikâyesini ve aşkın kadersel bir biçimde tamamlanmasını izleyecek. Acılı, öfkeli, güçlü ve hâlâ âşık bir kadın Alanur. Hayatı ve etrafındaki her şeyi kontrol etmeye çalışsa da öğreniyor ki; kader, kontrolü sana bırakmaz...

Selim Bayraktar (Ziya): Seyirci kendinden çok şey bulacak

Haberin Devamı

Ziya ışıldayan, ışık yayan demektir. Çevresine faydalı olan, değerli düşüncelere sahip biri olduğu kadar kendi isteklerinden vazgeçecek kadar toplumsal sorumluluğu yüksek, bu sebeple zaman zaman kendiyle çelişen ve kara deliğin kenarında duran eş bağımlı bir insan. İzlerken seyircimizin kendinden çok şey bulacağına inanıyorum. Belki de çoktan veda etmesi gereken şeylere veda etmesini ya da kavuşmasını sağlayacak. Veda Mektubu duygularınızı tetikleyecek.

Bennu Yıldırımlar (Seher): Aşkın kaosu

 

Bitmemiş ve küllerinden doğan büyük aşkın kaosu Veda Mektubu. Kısacası aşkın başka başka halleri olarak açıklayabilirim. Harika bir oyuncu kadrosuna sahip olması ve Most Production gibi güvenilir bir yapım şirketinin imzasını taşıması beni projeye yaklaştıran parametreler oldu. Yönetmenimiz Deniz Çelebi Dikilitaş ile güzel bir uyum yakaladık. Birbirimizi anlayabiliyoruz ve birlikte şekillendireceğimiz yeni bir karakteri canlandıracak olmanın heyecanı içindeyim.

Emre Kıvılcım (Mehmet): Mehmet beni etkiledi

Haberin Devamı

 

Mehmet’in benimle benzeşen birçok noktası var. Hem hikâye hem de Mehmet beni çok etkiledi. Olgunluğu, sorumluluk sahibi oluşu, içselleştirebileceğim bir karakter oldu. Geçmişten bugüne uzanan olaylar, karakterlerimizi etki altına alacak ve bu döngüden doğan güzel bir hikâyeyi seyirciyle paylaşacağız.

Rabia Soytürk (Aslı): Aslı’yı çok sevdim

İzleyiciyi yürekten, sıcak bir aşk hikâyesi bekliyor. Aslı’yı çok sevdim. Onunla öğrenecek olduğum şeyler bana çok heyecanlı geldi. Dans eğitimleri alıp kendimi farklı alanlarda geliştirdiğim için mutluyum. Aslı onu tanımam için çok alan sundu bana. Umarım başarılı olurum.

YARIN BAŞLIYOR!

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni kazanmıştı. Bir mektupla ayrılan Alanur (Nurgül Yeşilçay) ve Ziya’nın (Selim Bayraktar) yolları yıllar sonra çocuklarının birbirlerine aşık olması ile kesişir. Çocukları üzerinden ikili arasında büyük bir hesaplaşma yaşanırken Ziya ve Alanur’un ayrılıklarında rol oynayan Seher, oğluna söz geçirip onu düştüğü aşktan vazgeçirebilecek midir?

Haberin Devamı

Yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu hikayesini Gamestory, senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu’nun oyuncu kadrosunda; Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Hazar Motan, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Uslusoy, Deniz Altan ve Elena Viunova gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulacak olan Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de başlıyor.