Güvenlik Zirvesi

Güvenlik Zirvesi

Son dakika güvenlik zirvesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güvenlik zirvesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güvenlik zirvesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenlik Zirvesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenlik zirvesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.744 güvenlik zirvesi haberi bulunmuştur. Tüm güvenlik zirvesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Berlusconi geride silinmez izler bıraktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Berlusconi geride silinmez izler bıraktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran'da hayatını kaybeden eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi için İtalyan gazetesinde bir yazı kaleme aldı. Erdoğan, Berlusconi'nin nevi şahsına münhasır bir siyasetçi olduğunu belirterek, "İtalya siyasetini uzun yıllar domine eden Berlusconi'nin geride silinmez izler bıraktığına inanıyorum" dedi.
17.06.2023 Gündem
Kremlin'den flaş açıklama: Ukrayna görüşmesi Türkiye'de olabilir
Kremlin'den flaş açıklama: Ukrayna görüşmesi Türkiye'de olabilir Kremlin'den yapılan açıklamada "Putin ve Erdoğan, Türkiye'nin Rusya-Ukrayna görüşmesine ev sahipliği teklifini görüşebilir" ifadeleri yer aldı.
10.10.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Güvenlik zirvesinde diğer parti genel başkanları neden yok
Kılıçdaroğlu: Güvenlik zirvesinde diğer parti genel başkanları neden yok CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesinin ardından güvenlik zirvesinin yapıldığını belirterek "AK Parti Genel Başkanı orada, diğer parti genel başkanları neden yok? Böylesine olağanüstü bir olayla karşılaştığınızda devletin toplaması gereken ilk kurum, Milli Güvenlik Kurulu'dur" dedi. 
1.03.2022 Siyaset
Güvenlik zirvesi nedir, neden toplanır ve zirvede kimler var? Güvenlik zirvesi sonucu açıklandı mı?
Güvenlik zirvesi nedir, neden toplanır ve zirvede kimler var? Güvenlik zirvesi sonucu açıklandı mı? Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesine ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan güvenlik zirvesi sona erdi. Peki, Güvenlik zirvesi nedir, neden toplanır ve zirvede kimler var? Güvenlik zirvesi sonucu açıklandı mı?
24.02.2022 Gündem
Türkiye savaşa girecek mi? Askerlik uzayacak mı, Rusya Ukrayna savaşında Türkiye hangi tarafta?
Türkiye savaşa girecek mi? Askerlik uzayacak mı, Rusya Ukrayna savaşında Türkiye hangi tarafta? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas'a özel askeri operasyon başlattıklarını duyurdu. Operasyonun ardından askeri birlikler Ukrayna topraklarına girerken hava saldırıları da başladı. Ukrayna, Rusya saldırıları sonrasında 8 kişinin hayatını kaybettiğini en az 9 kişinin ise yaralandığını açıkladı. Söz konusu gelişmelerin ardından vatandaşlar Türkiye’nin savaşa girip girmeyeceğini, askerliğin uzayıp uzamayacağını sorguluyor. Peki, Rusya Ukrayna savaşında Türkiye hangi tarafta? Rusya Ukrayna savaşı Türkiye'yi nasıl etkiler?
24.02.2022 Gündem
Kılıçdaroğlu: Meclisi acilen toplamak gerekiyor
Kılıçdaroğlu: Meclisi acilen toplamak gerekiyor Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı askeri operasyonun ardından Denizli programını yarıda keserek Ankara’ya dönme kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Meclisi acilen toplamak gerekiyor. Montrö Antlaşması’na bağlı kalınması lazım” dedi.
24.02.2022 Siyaset
Ukrayna-Rusya gerilimi sonrası toplanmıştı! Zirve sonrası flaş açıklama: Saldırı kabul edilemez
Ukrayna-Rusya gerilimi sonrası toplanmıştı! Zirve sonrası flaş açıklama: Saldırı kabul edilemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık ettiği Güvenlik Zirvesi sona erdi. Rusya’nın Ukrayna’ya askeri müdahalesinin ele alındığı zirve 1 saat 45 dakika sürdü. Zirvede, Rusya'nın Minsk mutabakatlarını ortadan kaldıran bu saldırısının uluslararası hukuku ihlal ettiği ve kabul edilemez olduğu ifade edildi.
24.02.2022 Siyaset
Milli Siber Güvenlik Zirvesi başladı
Milli Siber Güvenlik Zirvesi başladı Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi'nin Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayesinde düzenlediği "Siber Güvenlik Haftası" etkinlikleri, Milli Siber Güvenlik Zirvesi ve Fuarı ile başladı.
22.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Fuat Oktay: Siber vatan sınırlarımızı korumak, topraklarımızı korumak kadar önemli
Fuat Oktay: Siber vatan sınırlarımızı korumak, topraklarımızı korumak kadar önemli Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Siber vatan sınırlarımızı korumak, topraklarımızın her bir karışını korumak kadar önemlidir. Yerli ve milli projelerle siber tehditlerin en az maliyetle en kısa sürede tespit edilmesini ve önlenmesini sağlıyoruz" dedi.
22.11.2021 Siyaset
Yerli siber güvenlik ürünleri ticari başarı peşinde
Yerli siber güvenlik ürünleri ticari başarı peşinde Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Mustafa Şeker, yerli siber güvenlik ürünlerinin yurt içinde ve dışında kullanımının artırılmasının hedeflendiğini kaydetti.
22.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Yardımcısı Sayan: Youtube'un yaklaşımı örnek olmalı
Bakan Yardımcısı Sayan: Youtube'un yaklaşımı örnek olmalı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Youtube'un Türkiye'ye temsilci atamasına ilişkin, bu yaklaşımın diğer sosyal medya şirketlerine de örnek olmasını dilediklerini kaydetti.
21.12.2020 Bilim ve Teknoloji
'Siber Güvelik Kümelenmesi hareketini başlattık'
'Siber Güvelik Kümelenmesi hareketini başlattık' Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Bir ülkenin savunması sadece silah, top, tüfek, uydu, savunma sistemleriyle sınırlı değil. Savunma denilince güvenliğinin sağlanmasıyla ilgili koordineli ve bütüncül bakış açısı olması gerekiyor." dedi.
21.12.2020 Bilim ve Teknoloji
'Veri güvenliği sınır güvenliği kadar önemlidir'
'Veri güvenliği sınır güvenliği kadar önemlidir' Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, "Sahip olduğumuz verinin güvenliği bizim için sınırlarımızın güvenliği kadar önemli ve önceliklidir." dedi.
21.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay rahatsızlık geçirdi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay rahatsızlık geçirdi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Siber Güvenlik Zirvesi'nde yaptığı konuşmayı rahatsızlanarak yarım bıraktı. Fuat Oktay'ın sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, tansiyon düşüklüğü nedeniyle fenalaştığı, durumunun iyi olduğu bildirildi
21.12.2020 Gündem
Çinli araştırmacılar ABD'yi terk ediyor
Çinli araştırmacılar ABD'yi terk ediyor ABD üniversitelerinde ve araştırma kurumlarında görevli yaklaşık 1000 Çinli araştırmacının, teknoloji hırsızlığı konusundaki dava ve soruşturmaların yarattığı baskı sebebiyle ülkeyi terk ettiği belirtildi.
4.12.2020 Bilim ve Teknoloji
'Devlet başkanı değil KGB başkanı'
'Devlet başkanı değil KGB başkanı' Türkiye ile Rusya arasındaki diplomatik ilişkiler, Esad rejiminin 33 askerimizi şehit etmesiyle birlikte tepetaklak oldu. Esad rejimini destekleyen Rusya'nın 'Türkiye bizi bilgilendirmedi' yalanı ise kısa sürede ortaya çıktı.
29.02.2020 Gündem
Bakan Akar ve Komutanlar sıfır noktasında
Bakan Akar ve Komutanlar sıfır noktasında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile geldikleri Suriye sınırının sıfır noktasında, İdlib'deki rejim hedeflerine yönelik kara ve hava destek vasıtalarıyla gerçekleştirilen harekatı yerinde sevk ve idare ediyor.
28.02.2020 Gündem
Beştepe’de kritik zirve! Flaş açıklama geldi: Rejim hedefleri vuruluyor
Beştepe’de kritik zirve! Flaş açıklama geldi: Rejim hedefleri vuruluyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Güvenlik Zirvesi sona erdi. 6 saat süren zirveye ilişkin açıklama yapılmayacağı bildirildi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Güvenlik Zirvesi'nde namlusunu, Türk askerlerine doğrultan gayrı meşru rejime misliyle mukabele edilmesinin kararlaştırıldığını belirterek, "Hava ve kara ateş destek unsurlarımızla rejimin bilinen tüm hedefleri ateş altına alınmıştır, alınmaya devam etmektedir." ifadesini kullandı. TSK'nın Suriye rejimi ve rejime bağlı milisleri havadan vurma anı anbean kaydedildi.
28.02.2020 Gündem
Beştepe'de İdlib zirvesi
Beştepe'de İdlib zirvesi CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kurmaylarıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.
27.02.2020 Siyaset
Çavuşoğlu, Lavrov ile görüştü!Flaş S-400 açıklaması...
Çavuşoğlu, Lavrov ile görüştü!Flaş S-400 açıklaması... Dışişleri Bakanı, Münih'teki Güvenlik Zirvesi'nde Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile görüşte. Görüşmede İdlib'deki son durumu ele aldı. Görüşme sonrası Çavuşoğlu "İdlib'deki durum Rusya ile S-400 anlaşmasını etkilemeyecek" dedi.
15.02.2020 Dünya
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret
ABD'den Türkiye'ye kritik ziyaret ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey, Türkiye ve Almanya'yı ziyaret ederek Suriye ve bölgedeki son gelişmeleri ele alacak.
10.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik zirvesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında güvenlik zirvesi! Dolmabahçe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında güvenlik zirvesi yapıldı.
3.01.2020 Gündem
Bakan Akar: Bölgede sadece Türkiye olmalı
Bakan Akar: Bölgede sadece Türkiye olmalı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "ABD’nin Suriye’den çekilmesinden sonra oluşacak boşluk, teröristler için güvenli bölge haline gelmemelidir" dedi.
15.02.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Zirvesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenlik zirvesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.