Zirve

Zirve

Son dakika Zirve haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zirve ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zirve haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zirve

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zirve gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.893 zirve haberi bulunmuştur. Tüm zirve haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
26.07.2024İddaa
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.07.2024İddaa
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğiz
Bakan Bolat'tan enflasyon açıklaması: Azalış trendi göreceğizTicaret Bakanı Ömer Bolat, "Bundan sonraki aylarda ciddi bir azalış trendi göreceğiz enflasyonda. Vatandaşımızın hayat pahalılığı sıkıntılarının gerilemesini göreceğiz." dedi. Bakan Bolat otomobil piyasası ile ilgili detayları da anlattı.
23.07.2024Ekonomi
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.07.2024İddaa
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleşti
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleştiTürkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu sonuçlarına göre; 2023 yılında Türkiye’de yüzde 132 büyüme gösteren e-ticaret satış hacmi, 1.855 milyar TL'ye ulaştı. Önceki yıllara göre 2023'te işlem sayısının yıllık büyüme oranı ise yüzde 23 oldu ve 2023 Türkiye’sinde 6 milyar adete yakın e-ticaret işlemi gerçekleşti. Buradan da ortalama sepet büyüklüğü 2023 yılında yüzde 108 büyüdü ve bir önceki yıla göre 255 TL artarak 492 TL’ye yükseldi.
19.07.2024Ekonomi
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklaması
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Samsunspor'a olay açıklamasıBordo-mavili kulübün Başkanı, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın açıklamalarına sert yanıt verdi.
18.07.2024Trabzonspor
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Gram altın için çarpıcı tahmin!
Gram altın için çarpıcı tahmin!Altının ons fiyatı, ABD Merkez Bankası’nın (Fed) eylül ayında faiz indirimlerine başlayabileceğine ilişkin beklentilerin güçlenmesiyle tarihi zirveye ulaştı. Ons altın dün 2 bin 464 doları görerek rekor kırdı. Altının onsu ve dolar/TL’deki artış nedeniyle gram altın da 2 bin 600 lirayı aştı. Uzmanlar, Fed’den gelen son sinyallerin yanında, Trump’ın suikast girişimi sonrası seçimleri kazanacağına yönelik artan beklentilerin de altın fiyatlarının artmasına yardımcı olduğunu söylüyor. Peki bu yükseliş sürer mi, yıl sonunda altın fiyatları hangi seviyeyi görür? İşte tahminler...
18.07.2024Ekonomi
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yok
Bahçeli'den 15 Temmuz mesajı: Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yokMHP Genel Bahçeli, "15 Temmuz Türk tarihinde bir milat olmakla birlikte devlet ve millet dayanışmasının gıpta edilecek zirve günü olarak da maşeri hafızaya kazınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti hem PKK’yla hem de FETÖ’yle kıran kırana mücadele edip silindir gibi ezip geçmeye muktedirdir. Yeni yüzyılda ne PKK’nın ne de FETÖ’nün ayakta kalma şansı yoktur." dedi.
15.07.2024Gündem
Misli, finallere de damga vuruyor! Nefes kesecek final maçları “En Yüksek Oranlar” ile Misli’de!
Misli, finallere de damga vuruyor! Nefes kesecek final maçları “En Yüksek Oranlar” ile Misli’de!İddaacılar, yazın keyfini düzenlenen pek çok farklı turnuvayla çıkarmaya devam ediyor. Futbolda EURO 2024 ve Copa America’da şampiyonları belirlemek için final mücadeleleri oynanacakken; Wimbledon’da da tek erkeklerde ise finalde tenisin gözde iki ismi karşı karşıya gelecek.
14.07.2024İddaa
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon TercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
13.07.2024İddaa
Borsa İstanbul rekor kırdı! Uzman isim yeni zirve için tarih verdi
Borsa İstanbul rekor kırdı! Uzman isim yeni zirve için tarih verdiNisan ve mayıs aylarındaki güçlü yükselişlerin ardından kâr realizasyonların etkisiyle gerileyen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, dalgalı seyrine devam ediyor. Bir aydır 10 bin 300 ila 10 bin 800 arasında dalgalanan endeks, son iki günde yeniden 11 bin puanı aştı. Dün ise 11 bin 113 puanı test ederek yeni rekorunu kırdı. Uzman isim yeni rekor için tarih verdi. İşte detaylar...
13.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem
Dünya medyasından çarpıcı zirve analizi: NATO'ya meydan okudu
Dünya medyasından çarpıcı zirve analizi: NATO'ya meydan okuduABD'nin başkenti Washington'da 3 gündür devam eden NATO’nun 75’inci yıl zirvesinde ana gündem maddeleri Hamas – İsrail ve Ukrayna – Rusya arasında devam eden savaşlar oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zirvede yaptığı açıklamalar ise dünya basınında büyük yankı buldu.
12.07.2024Dünya
Biden'ın Putin gafı zirveye damga vurdu! Zelenski de şaşkına döndü
Biden'ın Putin gafı zirveye damga vurdu! Zelenski de şaşkına döndüABD Başkanı Joe Biden, NATO Zirvesi’nde Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i kürsüye davet ederken yanlışlıkla Putin'in ismini söyledi.
12.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde net mesaj: PKK ile ilişkileri kabul edemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO Zirvesi'nde net mesaj: PKK ile ilişkileri kabul edemeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 75. NATO Zirvesi sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye terörün kanlı yüzünü iyi bilen bir ülkedir. 40 yıldır örgütüne ve farklı yapılara karşı ağır bedeller ödeyerek mücadele ediyoruz. Müttefiklerimizden dayanışma bekliyoruz. Müttefiklik hukuku bunu gerektirir. Bazı müttefiklerimizin terör örgütleriyle kurduğu çarpık ilişkiyi kabul etmemiz mümkün değildir" dedi.
11.07.2024Gündem
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlar
Ebrar Siteleri’nde ailesini kaybeden kadın: Bina değil puzzle yapmışlarKahramanmaraş’ta depremde yıkılarak 76 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin de yaralı kurtarıldığı Ebrar Siteleri’ndeki K Blokla ilgili tutuksuz 7 sanığın ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın 2’nci duruşması görüldü. Binada annesi, babası ve kardeşini kaybeden Yasemin Kozaklı, sorumluların cezalandırılmasını istediğini belirterek, “8 katlı bina, depremde 2 kata düşmüştü neredeyse. Bina değil puzzle yapmışlar” dedi.
11.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde temaslarına devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde temaslarına devam ediyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamındaki Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na iştirak etti.
11.07.2024Gündem
İlk yarı tercihleriyle 4 maçta 119.95 oran bildi, 103 bin 372 TL’nin sahibi oldu!
İlk yarı tercihleriyle 4 maçta 119.95 oran bildi, 103 bin 372 TL’nin sahibi oldu!Futbolseverler yazın tadını birbirinden keyifli turnuvalar ve liglerle Misli’de çıkarmaya devam ediyor. EURO 2024’te heyecan zirve yapmış durumdayken; Copa America ve Wimbledon’da da müthiş maçlar İddaacıları bekliyor. Ayrıca Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde de 1. Eleme Turu maçlarının başlamasıyla birlikte Misli’de normal sezon aratmayacak bir maç programı yer alıyor.
11.07.2024İddaa
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebiliriz
NATO zirvesi sonrası dikkat çeken mesaj: Barış için Türkiye'ye güvenebilirizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Washington temaslarının yankıları bugün de sürüyor. Yunan medyası bugün Erdoğan-Miçotakis görüşmesini manşetlerine taşıdı. Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya ve Ukrayna arasında Karadeniz'de tahıl anlaşmasını yapabilen tek başarılı devlet adamı olduğunu ifade ederken, Macaristan Dışişleri Bakanı Péter Szijjártó da barış konusunda 'Türkiye'ye güvenebiliriz ' dedi.
11.07.2024Gündem
Erdoğan ve Miçotakis anlaştı! NATO zirvesi sonrası Yunan medyası manşetten verdi
Erdoğan ve Miçotakis anlaştı! NATO zirvesi sonrası Yunan medyası manşetten verdiCumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Miçotakis'in NATO zirvesindeki görüşmeye yan yana yürüyerek gittiğini yazan Yunan basını, Ankara ve Atina'nın anlaşmaya vardığını belirtiyor.
11.07.2024Dünya
NATO Zirvesi'nde Türkiye'nin kazanımları! Sonuç bildirgesi sonrası belli oldu
NATO Zirvesi'nde Türkiye'nin kazanımları! Sonuç bildirgesi sonrası belli olduNATO’nun Washington’da yapılan zirvesinde Sonuç Bildirgesi açıklanırken, Türkiye’nin önem verdiği birçok konunun zirvenin sonuç bildirgesine yansıdığı görüldü. Diplomatik kaynaklar NATO’nun 2025'ten sonra yapılacak ilk zirvesinin Türkiye’de yapılacağına dikkat çekerken, Türkiye’nin öncelik verdiği NATO’nun terörizmle mücadeledeki katkıları ve izleyeceği strateji hakkındaki belgenin güncellendiğini belirtti. Ayrıca yine Türkiye’nin önceliklerinden olan müttefiklerin birbirlerine yaptırım uygulamamaları gerektiği yönünde Vilnius Zirvesi’nde alınan karar yeniden teyit edildi.
11.07.2024Gündem
Mevsim kışa döndü! Zirve beyaza büründü
Mevsim kışa döndü! Zirve beyaza büründüErzurum'da 3 gündür devam eden sağanak yaşamı olumsuz etkilerken, Palandöken'in zirvesi yağan dolu ile beyaza büründü.
10.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'de yoğun diplomasi trafiğiCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nde Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile görüştü. Ayrıca Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile bir araya geldi.
10.07.2024Gündem
NATO Sonuç Bildirgesi yayımlandı! 2026 zirvesi Türkiye'de olacak
NATO Sonuç Bildirgesi yayımlandı! 2026 zirvesi Türkiye'de olacakNATO Sonuç Bildirgesi'nde, 2025'te Hollanda'da gerçekleşecek zirvenin ardından bir sonraki zirvenin Türkiye'de yapılacağı duyuruldu.
10.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zirve ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zirve haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.