Güvenlik Toplantısı

Güvenlik Toplantısı

Son dakika Güvenlik Toplantısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güvenlik Toplantısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güvenlik Toplantısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenlik Toplantısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenlik toplantısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.366 güvenlik toplantısı haberi bulunmuştur. Tüm güvenlik toplantısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Valisi Köşger: Burada bir ‘Texas’ şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz
Adana Valisi Köşger: Burada bir ‘Texas’ şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Burada bir ‘Texas’ ya da çete şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz. Kim böyle bir şeye tevessül ediyorsa, karşısında devletin güvenlik güçlerini bulur” dedi.
17.03.2024 Adana
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu!  Alman gazeteden skandal harita
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu! Alman gazeteden skandal harita Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki terör hedeflerinin imha edildiği hava saldırıları dünya basınında geniş yer buldu. Alman gazetesi ise skandal bir harita ile okurlarının karşısına çıktı.
14.01.2024 Gündem
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek
Erdoğan başkanlığındaki Dolmabahçe'deki tarihi zirve sonrası ilk açıklama: Teröristan'a izin verilmeyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki Dolmabahçe Çalışma Ofisi'ndeki güvenlik toplantısı sona erdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Toplantının ardından İletişim Başkanlığı'ndan yazılı açıklama yapıldı.
13.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli ve Akşener ile telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, İstanbul’daki Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir güvenlik toplantısı yapıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
13.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Dolmabahçe'de güvenlik toplantısı yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Dolmabahçe'de güvenlik toplantısı yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla, 13 Ocak Cumartesi saat 14.30’da İstanbul’daki Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir güvenlik toplantısı yapılacak.
13.01.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024 Gündem
Yeni kara harekatı olur mu? MSB'den açıklama geldi
Yeni kara harekatı olur mu? MSB'den açıklama geldi Milli Savunma Bakanlığı'ndan terör hedeflerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlara ilişkin bilgi verilirken, 'Kara harekatı olur mu?' sorusuna da yanıt geldi.
5.10.2023 Gündem
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı
Putin, Kırım Köprüsü'ne düzenlene saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü’ne düzenlenen saldırıyı “terör saldırısı” olarak yorumladı.
17.07.2023 Dünya
Kuzey Kore harekete geçti! Füzeler peş peşe ateşlendi
Kuzey Kore harekete geçti! Füzeler peş peşe ateşlendi Güney Kore ordusu, Kuzey Kore'nin ülkenin doğu ve batı kıyılarından farklı türlerde en az 10 füze fırlattığını açıkladı. Füzelerden birinin Ulleung Adası yakınına düşmesi nedeniyle Güney Kore'de hava saldırısı alarmı verildi.
2.11.2022 Dünya
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı Kırklareli'nde muhtarlarla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz Zeytindalı ve Barış Pınarı Harekatlarını yapmamış olsaydık, Hakurk’tan Zap’a ve Afrin’e kadar bir terör koridoru kuracaklardı. Sadece sınır hattı yapmıyoruz. Güvenlik duvarı yapıyoruz, aydınlatma yapıyoruz, termal kameralar yapıyoruz, optik kuleler yapıyoruz" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Bakan Soylu Mardin'de 'İl Güvenlik Toplantısı'na katıldı
Bakan Soylu Mardin'de 'İl Güvenlik Toplantısı'na katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Diyarbakır’ın ‘İl Güvenlik Toplantısı’na katıldı.
11.09.2022 Siyaset
Rusya'yı yanıltan rapor! Savaş için kritik karar: Putin kurmaylarını topladı...
Rusya'yı yanıltan rapor! Savaş için kritik karar: Putin kurmaylarını topladı... Ukrayna ile Rusya savaşında kritik gelişmeler yaşanırken, Devlet Başkanı Putin dün Moskova’da olağanüstü Ulusal Güvenlik Toplantısı düzenledi. Gözlemcilere göre bu toplantıda diplomasi ya da tırmandırma tercihi etraflıca ele alındı.
19.03.2022 Dünya
İçişleri Bakanı Soylu, İdlib sınırındaki hudut karakolunu ziyaret etti
İçişleri Bakanı Soylu, İdlib sınırındaki hudut karakolunu ziyaret etti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriye'nin İdlib sınırındaki hudut karakoluna ziyarette bulundu.
20.11.2021 Gündem
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı?
Bakan Soylu'dan tepki: Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'da açılan Hafıza Odası sergisine tepki göstererek, "Hafıza Odası'ymış. Bedirhan bebek burada ölmedi mi? Hafıza odanda Bedirhan bebek var mı? Bütün Diyarbakır'ın sevdiği Gaffar Okkan hafıza odanda var mı, Dürümlü köyünün katliamı var mı, Tanışlı köyünün katliamı var mı, henüz 3-4 aylık kundaktaki bebeklerin katliamları var mı, Hakkari'de karşı karşıya kalınan katliamlar hafıza odanda var mı?" diye sordu.
24.10.2021 Gündem
Bakan Soylu: Ahpanos Vadisi'nde 570 terörist sayısı 19'a indi
Bakan Soylu: Ahpanos Vadisi'nde 570 terörist sayısı 19'a indi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'deki Ahpanos Vadisi'nde 5 yıl önce 570 teröristin olduğunu, bu sayının 19'a indiğini söyledi. Avrupa ülkelerini de eleştiren Soylu "10 tane büyükelçiyle bize ayar vermeye çalışıyorlar. Neymiş hukukun üstünlüğü. Bu hukukun üstünlüğünün hangi noktasına sığar? dedi.
24.10.2021 Siyaset
Bakan Soylu Adana’da güvenlik toplantısına katıldı
Bakan Soylu Adana’da güvenlik toplantısına katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir dizi ziyaret için geldiği Adana’da güvenlik toplantısına katıldı.
3.10.2021 Siyaset
Bakan Soylu, Sivas'ta şehit annesinin cenazesine katıldı
Bakan Soylu, Sivas'ta şehit annesinin cenazesine katıldı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Sivas'ta Şehit Jandarma Er Muammer Şafak'ın vefat eden annesi Zeynep Şafak'ın cenaze namazına katıldı.
19.09.2021 Siyaset
Afganistan'da Taliban bir vilayeti daha ele geçirdi
Afganistan'da Taliban bir vilayeti daha ele geçirdi Afganistan'ın kuzeydoğusunda, Tacikistan, Çin ve Pakistan sınırında bulunan Badahşan vilayetinin merkezi Feyzabad şehri Taliban kontrolüne geçti.
11.08.2021 Dünya
Tam kapanma ile ilgili yeni açıklama! Bakan Soylu duyurdu
Tam kapanma ile ilgili yeni açıklama! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kars’ta düzenlenen güvenlik toplantısına katıldı. Tam kapanma süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Soylu, "Önemli bir sürece başladık. 21 milyon büyüğümüze vefa destek sosyal gruplarımızla ulaşılmaktadır. Özellikle kamu düzeni ve güvenliği ile ilgili bu süreçte bir problemiz yoktur. Üretim ve tedarik sürecinde bir eksiklik söz konusu değildir. 10 milyon kişi izin alıp çalışmalarına devam etmektedir." dedi.
9.05.2021 Gündem
Bakan Soylu: Kelimenin tam anlamıyla edepsizler
Bakan Soylu: Kelimenin tam anlamıyla edepsizler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batman'da katıldığı güvenlik toplantısında 104 amiralin bildirisine sert eleştiride bulundu. Bakan Soylu, "Maalesef zihinsel kodları gelişmeyenleri çok gördük. Bağımlı yaşamaya alışkın olanlar, öğretilmiş çaresizlikleriyle eski alışkanlıklarını çözüm görüyorlar. Bunlar zavallıdırlar, istismarcıdırlar, hukuk tanımazlar, milleti bilmezler ve kelimenin tam anlamıyla edepsizdirler" dedi.
4.04.2021 Siyaset
Esenyurt'ta Bakan Soylu başkanlığında güvenlik toplantısı
Esenyurt'ta Bakan Soylu başkanlığında güvenlik toplantısı İstanbul Esenyurt'ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun başkanlığında güvenlik toplantısı düzenlendi. Toplantıya İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da katıldı.
9.01.2021 Siyaset
Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi
Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, güvenlik toplantısı gerçekleştirildi.
20.05.2020 Gündem
Rejim saldırısı sonrası İncirlik'te hareketli anlar!
Rejim saldırısı sonrası İncirlik'te hareketli anlar! Gelen son dakika bilgisine göre; Suriye'nin İdlib kentinde Türk askerine düzenlenen hava saldırısında 33 Mehmetçiğin şehit düşmesinin ardından bugün İncirlik Üssü’nde hareketlilik başladı.
28.02.2020 Gündem
Beştepe’de kritik zirve! Flaş açıklama geldi: Rejim hedefleri vuruluyor
Beştepe’de kritik zirve! Flaş açıklama geldi: Rejim hedefleri vuruluyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Güvenlik Zirvesi sona erdi. 6 saat süren zirveye ilişkin açıklama yapılmayacağı bildirildi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Güvenlik Zirvesi'nde namlusunu, Türk askerlerine doğrultan gayrı meşru rejime misliyle mukabele edilmesinin kararlaştırıldığını belirterek, "Hava ve kara ateş destek unsurlarımızla rejimin bilinen tüm hedefleri ateş altına alınmıştır, alınmaya devam etmektedir." ifadesini kullandı. TSK'nın Suriye rejimi ve rejime bağlı milisleri havadan vurma anı anbean kaydedildi.
28.02.2020 Gündem
Beştepe'de İdlib zirvesi
Beştepe'de İdlib zirvesi CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kurmaylarıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.
27.02.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Toplantısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenlik toplantısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.