Güvenlik Görevlisi Alımı

Güvenlik Görevlisi Alımı

Son dakika güvenlik görevlisi alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güvenlik görevlisi alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güvenlik görevlisi alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güvenlik Görevlisi Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güvenlik görevlisi alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 373 güvenlik görevlisi alımı haberi bulunmuştur. Tüm güvenlik görevlisi alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak?
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak? Türkiye İş Bankası, İstanbul'da ikamet eden ve en az lise mezunu Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Peki, İş Bankası personel alımı başvuru şartları neler? İş Bankası güvenlik alımı ne zaman, hangi illerde yapılacak?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir?
Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir? Kamuda ve özel sektör için yayınlanan iş ilanlarında en çok güvenlik görevlisi alımları dikkati çekiyor. Sayıca çok fazla güvenlik görevlisi ilanına denk gelmek mümkün. Pek çok sektöre göre iş bulmak daha kolay olduğu için iş arama sürecindekilerin tercih ettiği alanlardan olan güvenlik sektöründe çalışmak için öncelikli olarak güvenlik sertifikası almak gerekiyor. Çoğu kişi bu alanda çalışmak için hangi aşamaların olduğunu merak ediyor. Peki, Güvenlik Sertifikası nasıl alınır? Özel güvenlik görevlisi şartları nelerdir? İşte detaylar...
11.05.2023 Çalışma Hayatı
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var!  İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları!
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü pek çok ilde personel alacak! En az lise mezunu olma şartı var! İşte alım yapılacak iller ve kontenjanları! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü duyurdu! Pek çok ilde en az lise mezunu olmak üzere çok sayıda personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak üzere, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Tapu ve Kadastro personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü koruma ve güvenlik görevlisi alımı şartları ne? İşte detaylar…
12.12.2022 Personel Alımı
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları!
Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alacak! KPSS’den en az 55 puan şartı var! İşte başvuru şartları! Türkiye Yazma Eserler Kurumu duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla personel alınacak. 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 14 destek personeli, ve 24 restoratör alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular elektronik ortamda 12/12/2022-/26/12/2022 tarihleri arasında alınacak. Peki, Türkiye Yazma Eserler Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı şartları!
8.12.2022 Personel Alımı
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak!
Milli Saraylar İdaresi personel alımı yapacak! 74 sözleşmeli personel alınacak! Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’na personel alınacak. Yayımlanana ilana göre, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul ve Edirne teşkilatlarında boş bulunan kadrolara büro personeli, müze görevlisi, koruma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Peki, Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Milli Saraylar memur alımı başvuru şartları!
11.11.2022 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 ilde personel alımı yapacak! İşte en az lise mezunu sözleşmeli personel  alımı başvuru şartları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 ilde personel alımı yapacak! İşte en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı başvuru şartları! Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, müdürlüğün, merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerine büro personeli, temizlik Görevlisi ve sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Meteoroloji personel alımı şartları ne? İşte Büro personeli, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı ile ilgili detaylar…
5.10.2022 Personel Alımı
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre 140 sözleşmeli personel alınacak. Alım yapılacak kadrolar, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, temizlik personeli ve bahçıvan olarak açıklandı. Başvurular şahsen yapılacak. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
18.09.2022 Personel Alımı
Lise mezunu olmak yetiyor! İŞKUR açıkladı: Yüzlerce personel alınacak
Lise mezunu olmak yetiyor! İŞKUR açıkladı: Yüzlerce personel alınacak Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden silahlı ve silahsız olmak üzere 1.256 güvenlik görevlisi alım ilanı yayınladı. Türkiye'nin farklı illerinde özel sektör ve kamuda istidam edilecek adaylardan en az lise olma şartı aranıyor. İşte İŞKUR güvenlik alım ilanları...
17.09.2022 Personel Alımı
İŞKUR TYP alımları ne zaman? 2022 İŞKUR okullara güvenlik, temizlik personeli alımı başvurusu ne zaman başlayacak, şartları neler?
İŞKUR TYP alımları ne zaman? 2022 İŞKUR okullara güvenlik, temizlik personeli alımı başvurusu ne zaman başlayacak, şartları neler? İŞKUR TYP başvurusu için yapılan aramalar devam ediyor. Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında okullara güvenlik, temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek. MEB bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar ise arama motorlarına yönelerek TYP alımlarının ne zaman başlayacağını sorguluyor. Peki 2022 İŞKUR TYP alımları ne zaman? İŞKUR okullara güvenlik, temizlik personeli alımı başvuru şartları neler, TYP personel alımı başvuruları ne zaman?
25.08.2022 Personel Alımı
İŞKUR TYP başvurusu ile 60 bin temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İŞKUR TYP başvuru şartları neler, İŞKUR personel alımı 2022 ne zaman?
İŞKUR TYP başvurusu ile 60 bin temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılacak! İŞKUR TYP başvuru şartları neler, İŞKUR personel alımı 2022 ne zaman? İŞKUR TYP başvuruları için araştırmalar hızlandı. 2022-2023 eğitim yılı için geri sayım başlarken MEB'in ihtiyaçları doğrultusunda okullarda istihdam edilecek personellerin alımına yönelik sorgulamalar arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Milli Eğitim Bakanlığımız tüm okullarımızın temizlik, kırtasiye, küçük onarım, atölye gibi bütçeleri bu yıl doğrudan okullara gönderdi. Temizlik işlerinde çalışacak 60 bin kişi okulların açılmasıyla görevlerine başlayacaklar." Açıklamasını yapmıştı. Peki, İŞKUR TYP başvuruları ne zaman, 60 bin temizlik ve güvenlik görevlisi alımı şartları neler, İŞKUR personel alımı 2022 ne zaman?
24.08.2022 Personel Alımı
Trakya Üniversitesi 65 sözleşmeli personel alacak! İşte Trakya Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
Trakya Üniversitesi 65 sözleşmeli personel alacak! İşte Trakya Üniversitesi personel alımı başvuru şartları! Trakya Üniversitesi duyurdu! 65 sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, eczacı, hemşire, psikolog, sağlık teknikeri, mimar, mühendis, tekniker, teknisyen, büro personeli, temizlik, bahçe destek personeli ile güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Peki, Trakya Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Trakya Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
11.08.2022 Personel Alımı
Yalova Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Yalova Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Yalova Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Yalova Üniversitesi’ne büro personeli, teknisyen, destek personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 11 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Yalova Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Yalova Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
27.04.2022 Personel Alımı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak!
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak! Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi duyurdu! KPSS’den en az 50 puanla sözleşmeli personel alınacak! İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne 36 destek personeli, 4 tekniker, 20 koruma ve güvenlik görevlisi, 23 sağlık teknikeri olmak üzere 83 sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 28 Nisan’da sona erecek. Peki, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvuru şartları
20.04.2022 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 145 personel alacak! İşte GİB personel alımı başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 145 personel alacak! İşte GİB personel alımı başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! 145 personel alınacak. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın Resmi Gazete’de yayınlanan ilanına göre, avukat, koruma ve güvenlik görevlisi ile şoför, hizmetli, tekniker kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GİB personel alımı şartları ne? İşte GİB personel alımı ilanının detayları…
11.04.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 206 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı 206 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Taşra teşkilatına 206 personel alacak. Yayınlanan ilana göre, alınacak personel arkeolog, müze araştırmacısı, avukat, çocuk gelişimcisi, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonlarında istihdam edilecek. Başvurular 11-25 Nisan tarihleri arasında alınacak. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı başvuru şartları…
3.04.2022 Personel Alımı
İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu 854 güvenlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları
İŞKUR aracılığıyla en az lise mezunu 854 güvenlik görevlisi alınacak! İşte başvuru şartları Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) duyurdu! Kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere, özel şirketlere silahlı ve silahsız olmak üzere 854 güvenlik görevlisi alınacak. Güvenlik görevisi ilanları İŞKUR üzerinden yayınlandı. Türkiye'nin pek çok ilinde alınacak güvenlik görevlileri için adayların en az ortaöğretim mezunu olmaları gerekiyor. Peki, İŞKUR üzerinden güvenlik görevlisi başvurusu nasıl yapılır? Güvenlik görevlisi alımı başvuru şartları ne? İşte İŞKUR güvenlik görevlisi alımı ilanı!
19.02.2022 Personel Alımı
Sakarya Üniversitesi KPSS’den en az 55 puanla 80 sözleşmeli personel alacak!
Sakarya Üniversitesi KPSS’den en az 55 puanla 80 sözleşmeli personel alacak! Sakarya Üniversitesi duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla sözleşmeli personel alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Sakarya Üniversitesi'ne, büro personeli, temizlik görevlisi, peyzaj personeli, şoför, tıbbi sekreter, koruma ve güvenlik görevlisi, inşaat mühendisi, mimar, inşaat teknikeri ve teknisyen kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Başvurular başladı. Peki, Sakarya Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ne? İşte personel alımı ilanı ve detayları...
26.01.2022 Personel Alımı
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak!
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak 5 adet sözleşmeli büro personeli, 302 tekniker ve 100 koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Başvurular 7 Ocak’ta sona erecek. Peki, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
15.12.2021 Personel Alımı
GSB mülakat sonuçları sorgulama: GSB mülakat sonuçlarına nasıl bakılır, GSB temizlik ve güvenlik görevlisi alımı sonuçları öğrenme?
GSB mülakat sonuçları sorgulama: GSB mülakat sonuçlarına nasıl bakılır, GSB temizlik ve güvenlik görevlisi alımı sonuçları öğrenme? GSB mülakat sonuçları açıklandı mı, sorusu yanıt buldu. GSB sözlü mülakat sonuçları merakla bekleniyordu. 1-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen sözlü sınavların sonuçları erişime açıldı. Temizlik ve güvenlik görevlisi alımları için uygulanan mülakatlara katılan adaylar, sonuçlarını basvuru.gsb.gov.tr adresinden öğrenebilecek. Peki, GSB sözlü mülakat sonuçları nasıl öğrenilir, GSB işçi alımı sonuçları nereden sorgulanır? İşte GSB mülakat sonuçları sorgulama ekranı…
20.11.2021 Personel Alımı
Yıldız Teknik Üniversitesi KPSS'den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak!
Yıldız Teknik Üniversitesi KPSS'den en az 50 puanla sözleşmeli personel alacak! Yıldız Teknik Üniversitesi KPSS ile en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu ve KPSS'den en az 50 puan almaları gerekiyor. Peki, Peki, Yıldız Teknik Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Yıldız Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
3.11.2021 Personel Alımı
GSB mülakat yerleri ne zaman açıklanacak, GSB mülakat tarihi belli oldu mu? GSB 4 bin 346 temizlik ve güvenlik görevlisi mülakatları sorgulanıyor!
GSB mülakat yerleri ne zaman açıklanacak, GSB mülakat tarihi belli oldu mu? GSB 4 bin 346 temizlik ve güvenlik görevlisi mülakatları sorgulanıyor! GSB mülakat yerleri belli oldu mu, GGB mülakat tarihi ne zaman? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak mülakata katılacaklar GSB mülakat tarihleri ve GSB mülakat yerlerini öğrenmek istiyor. GSB temizlik ve güvenlik görevlisi personeli alımı için başvuruda bulunan ve başarılı olan adaylar mülakatlara katılma hakkı etti. 4 bin 346 temizlik ve güvenlik görevlisi alımı için GSB mülakatları ne zaman? GSB mülakat yerleri belli oldu mu, GGB mülakat tarihi açıklandı mı?
28.10.2021 Çalışma Hayatı
Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli 54 personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi ve şartları…
Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli 54 personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi ve şartları… Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli 54 personel alacak. Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli Büro personeli alımı, koruma ve güvenlik görevlisi alımı, teknisyen, destek personeli alımı yapacak. İşte son başvuru tarihi ve şartları…
15.10.2021 Personel Alımı
GSB mülakat tarihi belli oldu mu? GSB sözlü mülakat ne zaman 2021?
GSB mülakat tarihi belli oldu mu? GSB sözlü mülakat ne zaman 2021? GSB mülakat tarihi hakkındaki aramalar yoğunlaştı. Temizlik ve güvenlik görevlisi kadroları için çekilen kuraların ardından merakla sözlü mülakat tarihleri bekleniyor. 100 puan üzerinden değerlendirmeye alınacak adaylar, GSB sözlü mülakat ne zaman yapılacak, GSB mülakat tarihi belli oldu mu, sorularına yanıt arıyor.
11.10.2021 Çalışma Hayatı
Danıştay kura sonuçları sorgulama! Danıştay sürekli işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı?  Danıştay kura çekimi!
Danıştay kura sonuçları sorgulama! Danıştay sürekli işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Danıştay kura çekimi! Danıştay işçi alımı ilanı geçtiğimiz aylarda verilmişti. Ağustos ayının başlarında başlayan başvurular 13 Ağustos'ta sona erince, adaylar gözlerini kura sonuçlarına çevirdi. 30 kişilik kadronun 10’u güvenlik görevlisi alımı için, 20’si de temizlik görevlisi alımı için verilmişti. Danıştay 30 işçi alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Danıştay kura çekimi sonuçları açıklandı mı? İşte Danıştay kura sonuçları sorgulama…
21.09.2021 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Güvenlik Görevlisi Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güvenlik görevlisi alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.