Güneşin Kızları

Güneşin Kızları

Son dakika güneşin kızları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan güneşin kızları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını güneşin kızları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güneşin Kızları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güneşin kızları gelişmeleri de dahil olmak üzere 257 güneşin kızları haberi bulunmuştur. Tüm güneşin kızları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu
Hande Erçel 30 oldu! Düğün gibi doğum günü partisi olay oldu Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, dün 30'uncu yaşına bastı. Erçel, 30'uncu yaşı için 'The Great Gatsby (Muhteşem Gatsby)' temalı bir parti düzenledi. Ünlü oyuncu doğum gününe özel pozlarıyla çok konuşuldu.
27.11.2023 Magazin
Hande Erçel zayıflığı ile gündem oldu! 'Hemen kilo almalısın'
Hande Erçel zayıflığı ile gündem oldu! 'Hemen kilo almalısın' Hakan Sabancı ile ilişkisiyle magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel şimdi de verdiği kilolarıyla gündemde. “Güneşin Kızları” dizisiyle yıldızı parlayan Hande Erçel, 2017-2018 yılları arasında aldığı kilolarla gündem olmuştu. Kiloları yüzünden acımasızca eleştirilen Erçel, sıkı bir diyete girmişti. Ünlü ismin ise şimdi kemikleri görünüyor.
6.04.2023 Magazin
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu
Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu Oyuncu Hande Erçel'in yeni dizisi belli oldu. Uzun süredir yer alacağı yeni proje merak konusu olan oyuncu, İki Yabancı dizisiyle anlaştı.
18.01.2023 Televizyon
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim
Hande Erçel tahtından oldu! Birinci olan isim bakın kim IMDb Starmetre listesinin güncel verileri açıklandı. Türk oyuncuların sıralamasında oldukça büyük değişimler yaşandı. İlk sıradaki Hande Erçel, tahtından oldu. İlk sıraya yerleşen ünlü bakın kim oldu...
7.12.2022 Magazin
Burcu Özberk'in yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşırttı!
Burcu Özberk'in yıllar içerisindeki değişimi herkesi şaşırttı! Ünlü oyuncu Burcu Özberk'in yıllar önce çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Özberk, ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşadı. Dizinin Huricihan Sultanı olan Burcu Özberk dizinin ardından; Güneşin Kızları, Aslan Ailem, Afilli Aşk ve Çocukluk gibi yapımlarda rol aldı. Son olarak Aşk Mantık İntikam dizisiyle ekran karşısına geçen Özberk, yıllar içerisindeki değişimi ile şaşırttı.
7.10.2022 Magazin
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Evrim Alasya'dan konuşulacak itiraf! 'Emre Kınay kısmetimi kapattı!'
Evrim Alasya'dan konuşulacak itiraf! 'Emre Kınay kısmetimi kapattı!' 2015-2016 yıllarında Kanal D'de ekranlara gelen 'Güneşin Kızları' dizisinde 'Güneş Yılmaz/Mertoğlu' karakterine hayat veren Evrim Alasya, rol arkadaşı Emre Kınay ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncunun sözleri, programın sunucusunu da şaşkına çevirdi.
30.03.2022 Magazin
Burcu Özberk de o akıma katıldı!
Burcu Özberk de o akıma katıldı! Instagram’da 9 milyona yakın takipçisi olan Aşk Mantık İntikam’ın Esra’sı sosyal medyanın son akımlarından birine uyarak dans ettiği videosunu paylaştı.
28.12.2021 Magazin
Hande Erçel'den evlilik teklifi ve çocuk açıklaması! 'Neden olmasın...'
Hande Erçel'den evlilik teklifi ve çocuk açıklaması! 'Neden olmasın...' 2015-2016 yıllarında yayınlanan, birlikte rol aldıkları 'Güneşin Kızları' adlı diziden itibaren sıkı dost olan Hande Erçel ve Burcu Özberk, Etiler'de görüntülendi. Hande Erçel'e Kerem Bürsin’in "Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli olan sorumluluk" şeklindeki sözleri hatırlatıldı. Erçel, çocuk ve evlilik teklifi sorusuna ilişkin açıklama yaptı.
18.12.2021 Magazin
Burcu Özberk: Hiçbir partnerimle aşk yaşamadım
Burcu Özberk: Hiçbir partnerimle aşk yaşamadım Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra rolüyle karşımıza çıkan Burcu Özberk, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Rol arkadaşı İlhan Şen ile uyumlu bir ikili olan Burcu Özberk, katıldığı YouTube programında aşık olmak istediğini söyledi.
3.08.2021 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisi Arıza’dan ilk görüntüler geldi! Tolga Sarıtaş kimdir, nereli? Tolga Sarıtaş boyu ve yaşı
Tolga Sarıtaş’ın yeni dizisi Arıza’dan ilk görüntüler geldi! Tolga Sarıtaş kimdir, nereli? Tolga Sarıtaş boyu ve yaşı Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan'ın yeni dizisi Arıza'dan ilk fotoğraflar paylaşıldı. Ayça Ayşin Turan ile baş rolü paylaştığı Arıza dizisinden ilk kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşılan Tolga Sarıtaş, beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken, Tolga Sarıtaş ve yeni dizisi hakkında araştırmalar da arttı. Tolga Sarıtaş kimdir, nereli? Tolga Sarıtaş boyu ve yaşı…
18.07.2020 Gündem
Ege Kökenli’nin nişanlısı Lior Ahituv kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?
Ege Kökenli’nin nişanlısı Lior Ahituv kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor? Oyuncu Ege Kökenli 4 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile evlilik yolunda ilk adımı attı ve nişanlandı. Ege Kökenli’nin nişanlanmasından sonra, Lior Ahituv hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Lior Ahituv kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?
13.01.2020 Gündem
Afili Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk kaç yaşında ve nereli?
Afili Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk kaç yaşında ve nereli? Afili Aşk’ta Ayşe karakteriyle karşımıza çıkan Burcu Özberk her hafta dikkatleri üzerinde topluyor. Özel hayatı merak edilen Burcu Özberk kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?
16.10.2019 Yaşam
Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı!
Azize'nin ilk fragmanı yayınlandı! İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Azize, yakında Kanal D'de başlıyor! Peki, Azize dizinin konusu nedir?
5.10.2019 Televizyon
Burcu Özberk kimdir?
Burcu Özberk kimdir? Burcu Özberk kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Güzel ve başarılı oyuncu Burcu Özberk ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. İşte Burcu Özberk'in hayatı hakkındaki her şey...
28.08.2018 Gündem
Kimse bilmiyordu! Ebru Destan ile Berk Atan...
Kimse bilmiyordu! Ebru Destan ile Berk Atan... 'Güneşin Kızları' dizisiyle tanınan yakışıklı oyuncu Berk Atan, mankenlik döneminde fırtınalar estiren Ebru Destan'ın yeğeni çıktı.
16.08.2017 Magazin
Tolga’ya  selam yok
Tolga’ya selam yok Türkiye Gençlik Ödülleri önceki akşam yapılan görkemli tören ile sahiplerini buldu.
17.05.2017 Magazin
Dizi sektöründe isyan bayrağı!
Dizi sektöründe isyan bayrağı! 'Dizi süreleri' konusunda SenDer üyesi yazarlar örgütlenmeye karar verip bir bildiri yayınladılar.
31.03.2017 Kültür Sanat
Hande Erçel'den '4.1 milyon' dansı!
Hande Erçel'den '4.1 milyon' dansı! 'Güneşin Kızları' dizisi ile üne kavuşan Hande Erçel, takipçi sayısının 4.1 milyona ulaşmasının ardından mutluluğunu gösteren paylaşımlarda bulundu.
26.01.2017 Magazin
Tolga Sarıtaş'tan o iddialara açıklama
Tolga Sarıtaş'tan o iddialara açıklama 'Güneşin Kızları' dizisi ile yıldızı parlayan Tolga Sarıtaş, Emre Kınay ile kavga ettiği iddialarını yalanladı.
7.12.2016 Magazin
Emre Kınay’dan 170 bin lira açıklaması
Emre Kınay’dan 170 bin lira açıklaması Oyuncu Emre Kınay, hakkında yapılan bir habere sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.
7.12.2016 Magazin
Tolga Sarıtaş'ın istediği rakam çılgına çevirdi!
Tolga Sarıtaş'ın istediği rakam çılgına çevirdi! Genç oyuncu Tolga Sarıtaş, şöhret rüzgarına çabuk kapıldı... Emre Kınay'la geçtiğimiz yıl 'Güneşin Kızları' adlı dizide oynayan Sarıtaş, usta oyuncuyla yeniden bir araya geleceği dizide bölüm başı 170 bin lira isteyince olanlar oldu.
6.12.2016 Magazin
Hırsım etrafa zarar vermez
Hırsım etrafa zarar vermez Şimdilerde No:309’da izlediğimiz İrem Helvacıoğlu “Artık evin kötü kızı olarak değil, iyi kızı olarak anılmak istiyorum” diyor.
27.10.2016 Arşiv
Acelesi var
Acelesi var ‘Güneşin Kızları’ dizisi ile yıldızı parlayan oyuncu Burcu Özberk, önceki gün Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülendi...
17.10.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güneşin Kızları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güneşin kızları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.