Berk Atan

Berk Atan

Son dakika berk atan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan berk atan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını berk atan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Berk Atan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan berk atan gelişmeleri de dahil olmak üzere 204 berk atan haberi bulunmuştur. Tüm berk atan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gönül Dağı'nın yıldız oyuncusundan İsrail'in hastane vurmasına sert tepki: Alçak, şerefsiz...
Gönül Dağı'nın yıldız oyuncusundan İsrail'in hastane vurmasına sert tepki: Alçak, şerefsiz... Gönül Dağı dizisinin yıldız oyuncusu Berk Atan'dan İsrail'in Gazze'de hastane vurmasına sert tepki geldi. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail'e çok sert sözler söyledi.
18.10.2023 Televizyon
Gönül Dağı 4. sezonda iki yeni oyuncu var! Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler?
Gönül Dağı 4. sezonda iki yeni oyuncu var! Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler? Gönül Dağı 4 sezon için geri sayım başladı. TRT 1'de Cumartesi akşamları yayınlanan ve İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana taşıyan diziye yeni sezonda iki yeni isim katıldı. Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Berk Atan gibi yıldızlar yer aldığı Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler? Gönül Dağı 4. sezon ne zaman başlıyor?
31.08.2023 Televizyon
Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu! Gönül Dağı 4. sezon oyuncu kadrosunda kimler var?
Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu! Gönül Dağı 4. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana getiren Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu gündemdeki yerini aldı. Başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı Gönül Dağı 4. sezon yakında başlıyor. Sezon finalinde Taner'in Selma'nın duygularını öğrendiğini görmüştük. Peki Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler oldu? Gönül Dağı yeni sezon tarihi ne zaman? İşte detaylar...
21.08.2023 Televizyon
Selin Yağcıoğlu küfürlü yorumlara isyan etti!
Selin Yağcıoğlu küfürlü yorumlara isyan etti! Oyuncu Berk Atan ile ilişkisini noktalayan Selin Yağcıoğlu, Allan Hakko ile yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medya fenomeni, aşk pozunu paylaşınca küfür yorumları yağdı. Selin Yağcıoğlu ise yorumlara isyan etti.
31.07.2023 Magazin
Merve Oflaz’dan ayrılıp Selin Yağcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı! Allan Hakko aşk tatilinde
Merve Oflaz’dan ayrılıp Selin Yağcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı! Allan Hakko aşk tatilinde Merve Oflaz ile ayrıldıktan sonra birçok kez çapkınlık gecelerinde görüntülenen Allan Hakko, geçtiğimiz aylarda sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşamaya başlamıştı. İlişkileri hız kesmeden devam eden ikiliden yeni kareler geldi.
15.07.2023 Magazin
Gönül Dağı dizisi yolunu kaybetti! Ciritçi Abdullah Gönül Dağı'na veda ediyor!
Gönül Dağı dizisi yolunu kaybetti! Ciritçi Abdullah Gönül Dağı'na veda ediyor! Gönül Dağı dizisi tadını tuzunu kaybetmek üzere... TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Hazal Çağlar'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ciritçi Abdullah kalp krizi geçiriyor. Başladığı günden bu yana sözleriyle yol gösterici olan Ciritçi Abdullah Gönül Dağı'ndan ayrılıyor mu? Yavuz Sepetçi diziye veda mı ediyor?
22.05.2023 Televizyon
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu'ndan peş peşe tatil paylaşımları!
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu'ndan peş peşe tatil paylaşımları! Berk Atan, bir dargın bir barışık ilişki yaşadığı sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile ayrıldıklarını duyurmuştu.Sevgililer, yeniden barışıp bir araya geldi. İkili, son olarak çıktıkları Dubai tatilinde aşk tazeledi.
16.03.2023 Magazin
Gönül Dağı dizisinde Taner gerçeği nikaha saatler kala öğreniyor!
Gönül Dağı dizisinde Taner gerçeği nikaha saatler kala öğreniyor! Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı 85. bölümünde Taner ve Yasemin yıldırım nikahıyla evlenmeye karar veriyor. İç Anadolu'da geçen hikayesiyle ilgi odağı olan Gönül Dağı'nın yeni bölümünde ortaya çıkan bir gerçek Gedelli'de hayatın akışını değiştirecek. Peki Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?
4.02.2023 Televizyon
Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yine bomba gibi döndün'
Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yine bomba gibi döndün' Gönül Dağı dizisinin kadrosunda Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya ve Ecem Özkaya gibi isimlerin bulunduğu dizide hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı mini şortlu pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.
9.10.2022 Magazin
Oyuncu Berk Atan, eski aşkı Selin Yağcıoğlu ile barıştı!
Oyuncu Berk Atan, eski aşkı Selin Yağcıoğlu ile barıştı! 'Gönül Dağı' dizisindeki rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan yakışıklı oyuncu Berk Atan, bir dargın bir barışık olduğu eski sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile bir kez daha barıştı. İkili, dün akşam gittikleri konserde görüntülendi.
2.10.2022 Magazin
Selin Yağcıoğlu'na darbe üstüne darbe! Gözyaşları içinde itiraf etti
Selin Yağcıoğlu'na darbe üstüne darbe! Gözyaşları içinde itiraf etti Sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu meslektaşı Berk Atan ile bir dargın bir barışık ilişki yaşıyordu. İkili geçtiğimiz aylarda aşklarına bir şans daha vermişti. Ancak ortaya bambaşka bir gerçek çıktı. Selin Yağcıoğlu eski eşi Gökhan Balarısı'nın 4 yaşındaki kızlarıyla hiç ilgilenmediğini ağlayarak anlattı. Güzel fenomen, kendisine destek olmayan oyuncu aşkı Berk Atan'ı da terk etti.
29.08.2022 Magazin
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu tatilde aşka geldi!
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu tatilde aşka geldi! Bir dargın bir barışık ilişkileri olan Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu, önceki gün Çeşme'de görüntülendi. Romantik bakışlarıyla dikkat çeken çifften Berk Atan’ın, sevgilisini alnından öpmesi objektiflere yansıdı.
19.07.2022 Magazin
Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu baş başa tatilde!
Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu baş başa tatilde! Bir süredir ayrılıp barışarak gündeme gelen Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan çifti ilişkilerine yeni bir şans daha verip tatile çıktı. Çeşme'ye giden çift, önceki gün denizde yüzerken görüntülendi
11.07.2022 Magazin
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu çifti tekrar birlikte! Aradaki buzlar eridi...
Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu çifti tekrar birlikte! Aradaki buzlar eridi... TRT1'in sevilen dizisi 'Gönül Dağı'nın başrol oyuncusu Berk Atan ve influencer Selin Yağcıoğlu bir dargın bir barışık aşklarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda ilişkilerine bir şans daha veren ünlü çift, uzun süre sonra Nişantaşı'nda el ele görüntülendi.
30.05.2022 Magazin
Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı hikayesi ne?
Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı hikayesi ne? Ekranların sevilen dizilerinden Gönül Dağı sezon finaliyle ekranlara kısa bir ara verdi. Gönül Dağı dizisinin sezon finalinde başrol Dilek karakterinin ölümü dizinin akıbetinin ne olacağı konusunda izleyicileri meraklandırdı. Dizide Dilek karakterine hayat veren ve bir süredir Gülsim Ali, senaryoda hikayesinin azalması ve Sivrihisar'da çekilen setin kendisini yorması nedeniyle diziden ayrıldığı iddialarına yanıt verdi. Dizinin 3. Sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı da merak konusu oldu. Peki, Gönül Dağı yeni sezon ne zaman? Gönül Dağı yeni sezonda neler olacak? Gönül Dağı hikayesi ne? İşte detaylar…
29.05.2022 Televizyon
Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin'den mini etekli poz! "Kendine gel sen Meryem'sin"
Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin'den mini etekli poz! "Kendine gel sen Meryem'sin" Anadolu hikayesinin anlatıldığı sevilen dizi Gönül Dağı'nın başrollerinde Gülsim Ali, Berk Atan, Cihat Süvarioğlu gibi oyuncular yer alıyor. Dizide gözleri görmeyen Meryem karakterine hayat veren Sevilay Gültekin, rolü icabı oldukça konuşulmuştu. Sevilay Gültekin'in Instagram pozları görenleri hayran bıraktı.
15.05.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu: Aklınızda biri var mı? Benim yok, varsa söyleyin
Rıza Kocaoğlu: Aklınızda biri var mı? Benim yok, varsa söyleyin Berk Atan ve Melisa Doğu ile bir araya gelen Rıza Kocaoğlu, saatlerce bir mekanda sohbet etti. Kocaoğlu, muhabirlerin "Rıza Bey yanınızda oturan bir hanımefendi vardı kim olduğunu sorsak?" sorusuna yanıt verdi.
4.04.2022 Magazin
Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu çiftinden kötü haber!
Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu çiftinden kötü haber! Berk Atan geçtiğimiz yıl Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu yeniden ayrıldı.
6.03.2022 Magazin
Gönül Dağı oyuncularından sarmaş dolaş poz! Berk Atan ve Hazal Çağlar...
Gönül Dağı oyuncularından sarmaş dolaş poz! Berk Atan ve Hazal Çağlar... Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, rol arkadaşı Berk Atan'la sarmaş dolaş pozunu paylaştı.
23.01.2022 Magazin
Gönül Dağı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm neden yok? Gönül Dağı
Gönül Dağı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm neden yok? Gönül Dağı Gönül Dağı bugün var mı, yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı’nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanıyor. 1 Ocak Cumartesi günü ise Gönül Dağı’nı TRT 1 yayın akışında göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, Gönül Dağı bugün neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?
1.01.2022 Televizyon
Gönül Dağı'nın Zeynep'i Güliz Albay'dan Instagram'ı sallayan pozlar!
Gönül Dağı'nın Zeynep'i Güliz Albay'dan Instagram'ı sallayan pozlar! Başrollerini Gülsim Ali ve Berk Atan'ın paylaştığı Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği 'Zeynep' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan güzel oyuncu Güliz Albay, sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarla beğeni topladı.
31.12.2021 Magazin
Oya İloğulları kimdir? Gönül Dağı'na Elvan karakteriyle katılan Oya İloğulları kaç yaşında, nereli?
Oya İloğulları kimdir? Gönül Dağı'na Elvan karakteriyle katılan Oya İloğulları kaç yaşında, nereli? TRT1'in sevilen dizisi Gönül Dağı’na yeni bir oyuncu daha eklendi. Genç oyuncu, Gönül Dağı'nda yörük kızı Elvan rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Peki, Oya İloğulları kimdir, kaç yaşında, nereli?
29.12.2021 Televizyon
Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı!
Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı! Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali'nin paylaştığı Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle geniş kitlelerce tanınan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı cesur pozlarla dikkat çekti.
27.12.2021 Magazin
Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu ayrıldı mı?
Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu ayrıldı mı? Ünlü oyuncu Berk Atan'ın, geçtiğimiz haftalarda barıştığı sevgilisi Selin Yağcıoğlu'ndan yeniden ayrıldığı iddia edildi. Yağcıoğlu iddiaları reddederek, "1 kez ani bir sinirle ayrıldı, onda da birkaç saat sonra barıştık" dedi
30.11.2021 Magazin
Berk Atan-Selin Yağcıoğlu ayrılığı kısa sürdü
Berk Atan-Selin Yağcıoğlu ayrılığı kısa sürdü Yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan oyuncu Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu, geçtiğimiz eylül ayında yaptıkları ortak açıklama ile ayrıldıklarını duyurmuştu. İkili ayrılığa dayanamadı.
8.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Berk Atan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki berk atan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.