Gönül Dağı

Gönül Dağı

Son dakika Gönül Dağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gönül Dağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gönül Dağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gönül Dağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gönül dağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 gönül dağı haberi bulunmuştur. Tüm gönül dağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı?
Bugün Gönül Dağı’nın yeni bölümü var mı, Gönül Dağı bu akşam yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek mi? Ramazan Bayramı'nın ardından dizi severlerin merakla beklediği soru bu. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından olan "Gönül Dağı", 9 günlük bayram tatili nedeniyle bir süre ara vermişti.
13.04.2024 Magazin
Reytinglerde zirve yarışı! 16 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total sıralaması
Reytinglerde zirve yarışı! 16 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total sıralaması Reytinglerde birincilik yarışı her gün devam ediyor. 16 Mart dün akşam kuşağında Yan Oda, Korkma Ben Yanındayım, Gönül Dağı, Kardeşlerim ve Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle ekranlara geldi. İşte, 16 Mart 2024 Cumartesi reyting sonuçları ile dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
17.03.2024 Magazin
10 şubat reyting sonuçları: Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star kim birinci oldu?
10 şubat reyting sonuçları: Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star kim birinci oldu? Dün akşam birbirinden iddialı yapımların yarıştığı cumartesi gecesi en çok tercih edilen yapım merak ediliyor. Total, AB, ABC1 bazında sıralanması dizilerin gidişatına dair ipuçları veriyor. Kardeşlerim, Gönül Dağı, Survivor All Star, sonuçları sıralaması ile dün zirveye yerleşen isim, medya gündemini yakından takip edenler tarafından merak ediliyor.
10.02.2024 Magazin
13 Ocak reyting sonuçları açıklandı: Tüm gruplarda zirve O'nun oldu! Total ve AB'de kim birinci oldu?
13 Ocak reyting sonuçları açıklandı: Tüm gruplarda zirve O'nun oldu! Total ve AB'de kim birinci oldu? 13 Ocak reyting sonuçları belli oldu. Dün akşam televizyon ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, Kardeşlerim, Survivor All Star yeni bölümlerinde kim birinci oldu? Total, AB, ABC1 bazında sıralanması dizilerin gidişatına dair ipuçları veriyor. Tüm gruplarda Cumartesi akşamına damga vuran yapım da beli oldu. Peki 13 Ocak Total ve AB'de kim birinci oldu? İşte reyting birincisi...
14.01.2024 Televizyon
Gönül Dağı dizisinde yüzler bir nebze gülecek! Ünlü oyuncu geri geliyor
Gönül Dağı dizisinde yüzler bir nebze gülecek! Ünlü oyuncu geri geliyor Cumartesi akşamları en çok Gönül Dağı izleniyır. 112. bölümüyle de izleyiciyi ekran başına kilitleyen diziden sürpriz bir geri dönüş haberi geldi. Detaylar aşağıda..
5.11.2023 Televizyon
Gönül Dağı bu hafta var mı? 21 Ekim Cumartesi Gönül Dağı yeni bölüm yayınlanacak mı?
Gönül Dağı bu hafta var mı? 21 Ekim Cumartesi Gönül Dağı yeni bölüm yayınlanacak mı? Gönül Dağı bu hafta var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 21 Ekim Cumartesi Gönül Dağı yeni bölüm yayınlanacak mı seyircinin gündemindeki yerini aldı. Birçok dizi milli yas nedeniyle ertelendi. TRT 1'de yayınlanan diziler de bu kervana katıldı. Gönül Dağı 110. bölümüyle ekrana gelecekti. Peki Gönül Dağı yeni bölümü bu hafta yayınlanacak mı? İşte detaylar...
20.10.2023 Televizyon
Gönül Dağı'nın yıldız oyuncusundan İsrail'in hastane vurmasına sert tepki: Alçak, şerefsiz...
Gönül Dağı'nın yıldız oyuncusundan İsrail'in hastane vurmasına sert tepki: Alçak, şerefsiz... Gönül Dağı dizisinin yıldız oyuncusu Berk Atan'dan İsrail'in Gazze'de hastane vurmasına sert tepki geldi. Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İsrail'e çok sert sözler söyledi.
18.10.2023 Televizyon
Hapse girdi, araba çarptı, roket düştü! Ünlü oyuncu Gönül Dağı dizisine sonunda veda ediyor
Hapse girdi, araba çarptı, roket düştü! Ünlü oyuncu Gönül Dağı dizisine sonunda veda ediyor Dramatik hikayesi her hafta seyircisiyle buluşan Gönül Dağı dizisine yeni sezon başlar başlamaz bir veda haberi geldi. Gedelli'de geçen hikayede her sezon başına bir iş gelen Veysel karakteri için yolun sonu göründü. İşte Gönül Dağı dizisine veda edecek ünlü oyuncu...
17.09.2023 Televizyon
Gönül Dağı 4. sezonda iki yeni oyuncu var! Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler?
Gönül Dağı 4. sezonda iki yeni oyuncu var! Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler? Gönül Dağı 4 sezon için geri sayım başladı. TRT 1'de Cumartesi akşamları yayınlanan ve İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana taşıyan diziye yeni sezonda iki yeni isim katıldı. Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Berk Atan gibi yıldızlar yer aldığı Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler? Gönül Dağı 4. sezon ne zaman başlıyor?
31.08.2023 Televizyon
Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu! Gönül Dağı 4. sezon oyuncu kadrosunda kimler var?
Gönül Dağı yeni sezon tarihi belli oldu! Gönül Dağı 4. sezon oyuncu kadrosunda kimler var? İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana getiren Gönül Dağı yeni sezon ne zaman başlayacak sorusu gündemdeki yerini aldı. Başrollerinde Berk Atan, Hazal Çağlar, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı Gönül Dağı 4. sezon yakında başlıyor. Sezon finalinde Taner'in Selma'nın duygularını öğrendiğini görmüştük. Peki Gönül Dağı yeni sezon oyuncuları kimler oldu? Gönül Dağı yeni sezon tarihi ne zaman? İşte detaylar...
21.08.2023 Televizyon
Gönül Dağı bu sezona flaş bir ayrılık haberiyle başlıyor! Haber kısa sürede şok etkisi yarattı!
Gönül Dağı bu sezona flaş bir ayrılık haberiyle başlıyor! Haber kısa sürede şok etkisi yarattı! Geri sayıma geçildi ve Gönül Dağı yeni sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı. 104. bölümüyle kış sezonuna merhaba diyecek Gönül Dağı'nda ayrılık haberi daha başlamadan herkesi şoka soktu. İşte kadroya veda edecek isim...
13.08.2023 Televizyon
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız'
Kuruçeşme Açıkhava'da Özcan Deniz rüzgarı esti! 'Birlikte hatırlayacağız' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz’i ağırladı. Deniz, biletleri günler öncesinde tükenen konserinde en sevilen şarkılarını müzikseverlerden oluşan dev korosuyla birlikte söyledi. Eşi Samar Dadgar, imzalı gri gömleğiyle göz kamaştıran ünlü sanatçı, şıklığıyla sevenlerinden tam not aldı.
19.07.2023 Magazin
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü?
Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur lenf kanseri miydi, hastalığı neydi, ne kanseri, kaç yaşında ve neden öldü? "Özkan Uğur öldü mü, neden öldü?" sorusunun yanıtı sorgulanmaya başlandı. Şarkıcı Özkan Uğur'un kısa süre önce hastaneye kaldırıldığı haberi kamuoyu ile paylaşılmıştı. Uğur’un sağlık durumu merak edilirken, ölüm haberi geldi. Peki, Özkan Uğur neden öldü? Özkan Uğur ne hastasıydı, sağlık durumu nasıl?
8.07.2023 Sağlık
Ciritçi Abdullah'ı beklerken Gönül Dağı'nda bir ayrılık can yaktı! Ünlü oyuncu yeni sezonda yok!
Ciritçi Abdullah'ı beklerken Gönül Dağı'nda bir ayrılık can yaktı! Ünlü oyuncu yeni sezonda yok! Gönül Dağı dizisinde tahminler doğru çıktı. TRT 1'de yayınlanan ve İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana getiren dizide aslında herkes farklı bir ismin ayrılığını bekliyordu. Ciritçi Abdullah ya da Elif bu ayrılığın kahramanı olmuşlardı. Ancak kimsenin beklemediği veda haberi O'ndan geldi. Ünlü oyuncunun yeni sezonda olmayacağı neredeyse kesinleşti.
8.06.2023 Televizyon
Gönül Dağı dizisi yolunu kaybetti! Ciritçi Abdullah Gönül Dağı'na veda ediyor!
Gönül Dağı dizisi yolunu kaybetti! Ciritçi Abdullah Gönül Dağı'na veda ediyor! Gönül Dağı dizisi tadını tuzunu kaybetmek üzere... TRT 1'de yayınlanan ve başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Hazal Çağlar'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ciritçi Abdullah kalp krizi geçiriyor. Başladığı günden bu yana sözleriyle yol gösterici olan Ciritçi Abdullah Gönül Dağı'ndan ayrılıyor mu? Yavuz Sepetçi diziye veda mı ediyor?
22.05.2023 Televizyon
Gönül Dağı 92. bölüm 2. fragmanı: Taner ölmeye yemin etti!
Gönül Dağı 92. bölüm 2. fragmanı: Taner ölmeye yemin etti! Gönül Dağı 92 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. TRT 1'de yayınlanan ve İç Anadolu'nun sıcacık hikayesini ekrana getiren dizinin yeni bölüm fragmanında Taner bu kez uçurmaya çalıştığı füzenin infilak etmesiyle yaralanır. Öte yandan Cemile'nin Veysel'i eve çağırdığı sahne ise Gönül Dağı yeni bölüm fragmanın en eğlenceli sahnesi oldu.
4.04.2023 Televizyon
Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Gönül Dağı... Ramazan Bayramı'nda dizilerin yeni bölümleri yayınlanacak mı?
Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Gönül Dağı... Ramazan Bayramı'nda dizilerin yeni bölümleri yayınlanacak mı? Ramazan Bayramı bu yıl Cuma, Cumartesi ve Pazar'a denk geliyor. Televizyonların yayın akışları da buna göre güncellendi. Cuma günü yayınlanan Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti dizilerinin yanısıra Cumartesi günleri ekrana gelen Gönül Dağı ve Kardeşlerim'e de bayramda yayınına ara verecek mi? Bunun yanısıra Pazar gününün en çok izlenen iki yapımı Yargı dizisi ve Teşkilat yeni bölümleriyle bayramda olacak mı? İşte detaylar...
4.04.2023 Televizyon
Gönül Dağı dizisinde sezon finali öncesi ikiz bebek bombası patlıyor! Muammer ve Hüseyin rekabeti kızışıyor
Gönül Dağı dizisinde sezon finali öncesi ikiz bebek bombası patlıyor! Muammer ve Hüseyin rekabeti kızışıyor Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi 92 bölüm fragmanıyla Taner ve Selma'nın iç ısıtan hikayesine devam etti. Bu yıl final yapacağı dedikoduları yayılan Gönül Dağı'nda uzun süredir beklenen bomba patlıyor. Asuman ve Ramazan'ın bebek beklediği dizide sezon finali öncesi büyük hazırlık var.
2.04.2023 Televizyon
Taner ameliyatta, Cemile hastanede! Gönül Dağı dizisi final mi yapıyor diyenlere kötü haber var!
Taner ameliyatta, Cemile hastanede! Gönül Dağı dizisi final mi yapıyor diyenlere kötü haber var! Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı 91. bölümüyle izleyicisini yine gözyaşlarına boğmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında mantar ararken kayalıklardan düşen Taner ameliyata alındı. Dişç Musa'nın huzurevine yerleşmesine dayanamayan Cemile de hastaneye kaldırıldı. Uzun zamandır, "Gönül Dağı final mi yapıyor?" sorusuna yanıt arayan izleyiciye kötü haber var.
31.03.2023 Televizyon
Gönül Dağı neden Çarşamba günü? Gönül Dağı gün değişti mi?
Gönül Dağı neden Çarşamba günü? Gönül Dağı gün değişti mi? Cumartesi akşamları ekrana gelen TRT 1 dizisi Gönül Dağı 90'ıncı yeni bölümü yayın tarihi değişti. İç Anadolu'nun sıcak hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
22.03.2023 Televizyon
Gönül Dağı dizisinde merak son buldu! Ramazan'ın kaçırılma nedeni belli oldu
Gönül Dağı dizisinde merak son buldu! Ramazan'ın kaçırılma nedeni belli oldu Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı 86. bölümüyle ekrana geliyor. İç Anadolu'nun sıcak hikayesini anlatan dizi 25 Şubat Cumartesi izleyicinin karşısına çıkacak. Merak konusu olan bir diğer detay da cevabını bulacak. Gönül Dağı Ramazan'ın kimliği belirsiz kişilerce kaçırılmasının nedeni de gün yüzüne çıkacak. İşte Gönül Dağı 86. bölüm özeti...
25.02.2023 Televizyon
18 Şubat Gönül Dağı var mı? Bu hafta Gönül Dağı yayınlanacak mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı?
18 Şubat Gönül Dağı var mı? Bu hafta Gönül Dağı yayınlanacak mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman, bu akşam mı? Bu hafta Gönül Dağı var mu, Gönül Dağı 18 Şubat yayınlanacak mı? Sorularının yanıtı Gönül Dağı dizisini sevenler tarafından sorgulanıyor. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından ülkede milli yas ilan edilmiş, dizilere programlara deva edilmişti. Milli yasın sona ermesiyle dizilerin başlayacağı tarih de araştırılıyor. Peki, Bu akşam Gönül Dağı var mı, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?
18.02.2023 Televizyon
Gönül Dağı dizisinde Taner gerçeği nikaha saatler kala öğreniyor!
Gönül Dağı dizisinde Taner gerçeği nikaha saatler kala öğreniyor! Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı 85. bölümünde Taner ve Yasemin yıldırım nikahıyla evlenmeye karar veriyor. İç Anadolu'da geçen hikayesiyle ilgi odağı olan Gönül Dağı'nın yeni bölümünde ortaya çıkan bir gerçek Gedelli'de hayatın akışını değiştirecek. Peki Gönül Dağı yeni bölümde neler olacak?
4.02.2023 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO açıklaması: Finlandiya ile ilgili farklı bir mesaj verebiliriz, İsveç şok olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO açıklaması: Finlandiya ile ilgili farklı bir mesaj verebiliriz, İsveç şok olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilecik’te “Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide” programında gençlerle buluştu. Programda 6'lı masanın adaylık tartışmasına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan "'Muhtar bile olamaz' diyorlardı, ama bu millet bu kardeşinizi Cumhurbaşkanı yaptı. 6'lı masa ne diyor? Aday olamaz diyor. Size rağmen milletim hem aday, hem de Cumhurbaşkanı yapacak. O zaman kilonuz ortaya çıkacak" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Eğer bu teröristleri bize iade etmezseniz 120 kişilik bir liste verdik kusura bakmayın ve tabii bunlar o gün bugün bizimle kendilerine göre yok anayasa değişikliği yaptık, yok şunu yaptık, yok bunu yaptık kendilerine göre dalga geçiyorlar. Bunlar Türkiye'yi tanıyamadılar. Zannediyorlar ki yani 20 yıl, 30 yıl, 40 yıl önceki Türkiye bugünkü Türkiye değil. Biz icabında Finlandiya ile ilgili farklı bir mesaj verdiğimiz zaman İsveç şok olacak" ifadelerini kullandı.
29.01.2023 Gündem
Al Sancak dizisinde Nadia'yı oynayan Gülsüm Ali İlhan kimdir, kaç yaşında?
Al Sancak dizisinde Nadia'yı oynayan Gülsüm Ali İlhan kimdir, kaç yaşında? TRT 1'in yeni dizisi Al Sancak ilk bölümüyle ekrana geliyor. Nadia İvanova karakteriyle hayranlarının karşısına çıkacak olan Gülsüm Ali İlhan'ın da performansı merakla bekleniyor. Son olarak Gönül Dağı'nda rol alan başarılı oyuncu Gülsim Ali İlhan kimdir, kaç yaşında? Gülsüm Ali İlhan hangi dizilerde rol aldı?
19.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Gönül Dağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gönül dağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.