Gazete Vatan Logo
Magazin Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Bir Sevdadır yeni bölümünün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı Bir Sevdadır dizisi çarşamba akşamları ekranlara geliyor. Peki, Bir Sevdadır yeni bölüm ne zaman, Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta var mı? Bu akşam Bir Sevdadır dizisinin yeni bölümü yok mu?

Bir Sevdadır 1 Mayıs'ta yok mu, bu akşam Bir Sevdadır var mı? Bir Sevdadır bugün neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Bir Sevdadır dizisi çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerini Feyyaz Şerifoğlu, Sude Zülal Güler, Ekin Mert Daymaz’ın paylaştığı Yönetmen koltuğunda Günay Günaydın’ın oturduğu filmin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor. Peki, 1 Mayıs Bir Sevdadır neden yok? Bir Sevdadır yeni bölümü ne zaman yayınlanacak, bu akşam var mı?

1 MAYIS BİR SEVDADIR BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

TRT 1’in 1 Mayıs Çarşamba akşamı yayın akışı listesinde Bir Sevdadır dizisinin yeni bölümü gözükmüyor. Bu akşam saat 20.00’de TRT’nin 60. yıl galası etkinlikleri düzenlenecek. Bir Sevdadır’ın yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

TRT, 60’ıncı yıl etkinlikleri kapsamında 1 - 2 Mayıs tarihlerinde, tüm halkın davetli olduğu etkinlikleri, Ankara ATO Congressium’da hayata geçirecek. 1 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’te “Tozkoparan İskender”, 15.00’te “Mehmed: Fetihler Sultanı”, 16.00’da “Gönül Dağı”, 2 Mayıs Perşembe günü saat 16.30’da “Kod Adı Kırlangıç” dizilerinin oyuncularının imza günlerinde, sevilen TRT dizilerinin kahramanları sevenleri ile buluşacak.

Haberin Devamı