Gülümseme

Gülümseme

Son dakika gülümseme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülümseme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülümseme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülümseme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülümseme gelişmeleri de dahil olmak üzere 373 gülümseme haberi bulunmuştur. Tüm gülümseme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komik yeni yıl mesajları 2024 | Arkadaşa, sevgili, kardeşe esprili, gülme garantili, laf sokucu, kahkaha attıran yeni yıl mesajları, sözleri ve komik etkileyici yeni yıl mesajları
Komik yeni yıl mesajları 2024 | Arkadaşa, sevgili, kardeşe esprili, gülme garantili, laf sokucu, kahkaha attıran yeni yıl mesajları, sözleri ve komik etkileyici yeni yıl mesajları Klasik yeni yıl mesajlarından sıkılan ve 2024'e eğlenceli bir şekilde girmek isteyenler için komik yeni yıl mesajları derledik. Hem sizin hem de çevrenizdekilerin yüzünde bir gülümseme yaratacak gülme garantili, laf sokucu, kahkaha attıran yeni yıl mesajları ve sözleri burada! İşte komik etkileyici yeni yıl mesajları
31.12.2023 Gündem
AŞURE GÜNÜ ve CUMA MESAJLARI 28 Temmuz 2023 🕌🌙 En güzel Cuma mesajları > Anlamlı, ayetli, en yeni, hayırlı, farklı, Aşure günü Cuma mesajları ile aşure günü ve cuma sözleri
AŞURE GÜNÜ ve CUMA MESAJLARI 28 Temmuz 2023 🕌🌙 En güzel Cuma mesajları > Anlamlı, ayetli, en yeni, hayırlı, farklı, Aşure günü Cuma mesajları ile aşure günü ve cuma sözleri Cuma mesajları bu haftada da müminler tarafından araştırılıyor. Muharrem ayının 10. günü idrak edilen Aşure Günü'nün Cuma gününe gelmesi vatandaşların aşure günü ve cuma mesajları aramalarını arttırdı. Peygamberimiz güneşin doğduğu en hayırlı gün olarak ifade ettiği Cuma günü gelirken, bu mübarek günün aşure gününe denk gelmesi vatandaşları heyecanlandırdı. Whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter üzerinden paylaşmak için anlamlı, ayetli, farklı, en yeni resimli cuma mesajları araştırmaları hızlanırken resimli aşure günü mesajları ve Cuma sözleri aramaları da arttı. Biz de annenize, babanıza, arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza göndermek için hadisli, dualı ve ayetli cuma mesajları ile aşure günü mesajlarını birlikte derledik. İşte En güzel Cuma mesajları 28 Temmuz 2023 ile Resimli aşure günü ve cuma mesajları…
28.07.2023 Gündem
Günde sadece 1 bardak yetiyor! Dişlere bakım yapıyor, ağız yaralarını iyileştiriyor, kokuyu önlüyor! Sağlıklı dişlerin ve göz kamaştırıcı bir gülümsemenin sırrı
Günde sadece 1 bardak yetiyor! Dişlere bakım yapıyor, ağız yaralarını iyileştiriyor, kokuyu önlüyor! Sağlıklı dişlerin ve göz kamaştırıcı bir gülümsemenin sırrı Ağız sağlığınızı iyileştirmeyi hedefliyorsanız, diş temizleme rutininize rezeneyi ekleyin. Rezenenin mutfaktaki marifeti bilinse de ağız bakımındaki rolünü çok kişi bilir. Bu mütevazi bitki, göz kamaştırıcı bir gülümseme sergilemenize ve optimal diş sağlığı sağlamanıza yardımcı olabilecek çeşitli faydalarla doludur ve günde sadece 1 bardak içmek yetiyor.
12.07.2023 Sağlık
Saha içerisinde en iyi anlaştığı yıldızı açıkladı! 'Kimyamız uyuştu'
Saha içerisinde en iyi anlaştığı yıldızı açıkladı! 'Kimyamız uyuştu' Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu "takımdaki herkes ile çok iyi anlaşıyorum, hepsi ile arkadaş gibiyim" dedi ve İcardi'ye farklı bir parantez açtı.
20.03.2023 Galatasaray
Kılıçdaroğlu: Bu kürsüde son kez konuşuyorum
Kılıçdaroğlu: Bu kürsüde son kez konuşuyorum CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Bu salon, bu kürsü aslında benim evim. Bu kürsüde insanlarımızın onuru ve demokrasimizin kaderi adına son kez konuşuyorum. Umutluyum dostlar, gerçekten umutluyum. Bugün zalimlerin tahtlarını yıkmaya çok yakınız" dedi.
7.03.2023 Gündem
40 saat sonra enkaz altından gelen gülümseme
40 saat sonra enkaz altından gelen gülümseme Hatay’da 40 saat enkaz altında kaldıktan sonra ulaşılan 66 yaşındaki kadın, ekipleri görünce molozların arasında gülümsedi. Ekipler tarafından enkaz altından çıkarılan ve mutluluğu yüzünden okunan kadın hastaneye kaldırıldı.
8.02.2023 Gündem
Yılın ilk günü 2023 sözleri ve yılın ilk günü 2023 mesajları! 1 Ocak’a özel kısa, resimli, uzun, yeni yılın ilk günü Hoş geldin 2023 mesaj ve sözleri!
Yılın ilk günü 2023 sözleri ve yılın ilk günü 2023 mesajları! 1 Ocak’a özel kısa, resimli, uzun, yeni yılın ilk günü Hoş geldin 2023 mesaj ve sözleri! 2023 yılına merhaba dedik. Yeni yıl, yeni heyecanların, umutların filizlendiği günlerin miladıdır. 2022 yılı geride kalırken yeni hedefler, yeni istekler, umutlarla ‘Hoşgeldin 2023’ demek ve motivasyon yüklenmek ve yüklemek için yılın ilk günü 2023 sözleri ve yılın ilk günü 2023 mesajları araştırılıyor.
1.01.2023 Gündem
Gülüş tasarımı hangi tedavileri içermektedir?
Gülüş tasarımı hangi tedavileri içermektedir? Diş Hekimi Dr. Şahin Durmuş, ağız sağlığına ve güzel bir gülümsemeye nasıl kavuşulacağını tüm ayrıntılarıyla sizler için anlattı.
13.08.2022 Sağlık
Rinoplasti uygulamasında nelere dikkat edilmelidir?
Rinoplasti uygulamasında nelere dikkat edilmelidir? Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk; rinoplasti yani "burun estetiği", burun kemiğini veya kıkırdağını modifiye ederek burnunuzun şeklini değiştirmek için yapılan ameliyattır. Estetik cerrahinin en fazla talep edilen ve uygulanan yöntemlerinden biridir.
8.08.2022 Sağlık
Doğukan Manço'dan 'Ben Adam Olmam' açıklaması: 20 senelik oyuncu gibi
Doğukan Manço'dan 'Ben Adam Olmam' açıklaması: 20 senelik oyuncu gibi DJ ve prodüktör Doğukan Manço, kısa süre önce yayınladığı 'Ben Adam Olmam' şarkısının klip çekiminin kamera arkası görüntülerini YouTube kanalından yayınladı. 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitiren usta sanatçı Barış Manço'nun büyük oğlu, klibin çekim sürecini de anlattı. 
27.07.2022 Magazin
Kurban Bayramınız kutlu olsun! Anlamlı, duygusal, dualı, ayetli ve resimli en güzel Kurban Bayramı mesajları!
Kurban Bayramınız kutlu olsun! Anlamlı, duygusal, dualı, ayetli ve resimli en güzel Kurban Bayramı mesajları! Kurban Bayramınız kutlu olsun! Tüm dünyada müslümanlar Kurban Bayramı’nı karşılıyor. Milyonlar bayram namazının ardından kurban ibadetinin yerine getiriken, sevdiklerinin bayramını kutlamak, iyi bayram dileklerinde bulunmak için en güzel bayram mesajlarını araştırıyor. Birlik ve beraberliğin simgesi bayramlar küslüklerin bittiği, duaların edildiği ve iyi dileklerde bulunulan en özel anlardan. Biz de sevdiklerinize, akrabalarınıza ve yakın arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz en güzel bayram mesajlarını sizin için derledik. İşte anlamlı, duygusal, dualı, ayetli ve resimli en güzel Kurban Bayramı mesajları!
9.07.2022 Gündem
Kurban Bayramı mesajları! En güzel Kurban Bayramı tebrikleri! İşte resimli, anlamlı, dualı ve ayetli Kurban Bayramı mesajları
Kurban Bayramı mesajları! En güzel Kurban Bayramı tebrikleri! İşte resimli, anlamlı, dualı ve ayetli Kurban Bayramı mesajları Milyonlarca müslüman Kurban Bayramı’nı karşılıyor! Sevginin, dayanışmanın, birlikteliğin simgesi bayramlar küslerin barıştığı, sevgi ve şefkatin perçinlendiği en güzel günlerdir. Bayramlaşmak, en iyi dileklerini iletmek isteyen milyonlarca müslüman Kurban Bayramı tebriklerini iletmek, bu özel günü paylaşmak istiyor. İşte en güzel resimli, anlamlı, dualı ve ayetli Kurban Bayramı mesajları…
8.07.2022 Gündem
En güzel Arife günü mesajları! Bayram arifesinde sevdiklerinize gönderebileceğiniz anlamlı, dualı, ayetli arife günü mesajları, sözleri, yazıları!
En güzel Arife günü mesajları! Bayram arifesinde sevdiklerinize gönderebileceğiniz anlamlı, dualı, ayetli arife günü mesajları, sözleri, yazıları! Kurban Bayramı Arife gününde milyonlarca kişi bugüne özel anlamlı mesajları araştırıyor. Çoğu kişi bu günün anlam ve önemini anlatan, iyi ve güzel dilekleri ifade eden kutlama mesajlarını sevdikleriyle paylaşmak istiyor. Biz de sizin için özel olan kişilere gönderebileceğiniz en güzel Arife günü mesajlarını derledik. İşte Bayram arifesinde sevdiklerinize gönderebileceğiniz anlamlı, dualı, ayetli arife günü mesajları, sözleri, yazıları!
8.07.2022 Gündem
Bon Jovi grubunun kurucusu ve gitaristi Alec John Such hayatını kaybetti!
Bon Jovi grubunun kurucusu ve gitaristi Alec John Such hayatını kaybetti! Bon Jovi grubunun kurucusu ve eski bas gitaristi Alec John Such hayatını kaybetti. Grubun hit şarkılarına imza atan Such, grup arkadaşlarıyla son buluşmasında, "Onları ölesiye seviyorum. Her zaman seveceğim” sözlerini sarf etmişti.
6.06.2022 Magazin
Güzel bir gülüşe sahip olmak için hangi işlemler tercih edilebilir?
Güzel bir gülüşe sahip olmak için hangi işlemler tercih edilebilir? Ortodonti Uzmanı Diş Hekimi Dr. Pınar Ünlü Kutay ortodonti tedavisi ile güzel bir gülüşe sahip olmak için yapılan uygulamaları sizler için anlatıyor.
11.05.2022 Sağlık
Bakan Kasapoğlu'ndan yurtta kalan öğrencilere büyük sürpriz!
Bakan Kasapoğlu'ndan yurtta kalan öğrencilere büyük sürpriz! Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Anneler Günü öncesinde Atatürk Öğrenci Yurdu’ndaki öğrencilere unutamayacakları bir sürpriz yaptı.
8.05.2022 Siyaset
Arife Günü mesajları ve sözleri! İşte Sevdiklerinize gönderebileceğiniz ayetli, hadisli, dualı ve resimli Arefe günü mesajları!
Arife Günü mesajları ve sözleri! İşte Sevdiklerinize gönderebileceğiniz ayetli, hadisli, dualı ve resimli Arefe günü mesajları! 11 ayın Sultanı Ramazan ayını geride bırakırken milyonlar arife gününde Ramazan Bayramı’nı karşılıyor. Bayram namazının kılınmasıyla birlikte Ramazan Bayramı da resmen başlamış olacak. Müslümanlar, uzun bir oruç ayını geride bırakırken, arife gününün nimetlerinden faydalanarak dualarla geçiriyor. Bugünün faziletini sevdikleri ile paylaşmak isteyenler de arife günü mesajları ile sevdiklerine masajlar gönderiyor. Bizde bayram öncesi arife günü için sevdiklerinize, ailenize ve dostlarınıza gönderebileceğiniz mesajları sizin için derledik. İşte Sevdiklerinize gönderebileceğiniz ayetli, hadisli, dualı ve resimli Arefe günü mesajları!
1.05.2022 Ramazan
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural!
Işıl ışıl bir gülüş için 5 altın kural! Diş Hekimi Şahin Durmuş, sağlıklı bir ağız ve ışıl ışıl bir gülümseme için dikkat edilmesi gereken 5 altın kuralı sizler için anlattı.
12.04.2022 Sağlık
Bunu her gün yapın! Doğal bir antidepresan etkisi sağlıyor!
Bunu her gün yapın! Doğal bir antidepresan etkisi sağlıyor! Gülümseme kişinin özgüvenini artıran, kendini iyi hissetmesini sağlayan yüz estetiğinin tamamlayıcı unsuru olarak karşımıza çıkıyor. Sağlıksız ağız ve diş yapısının sosyal hayata olan olumsuz etkilerinden kurtulmak isteyenlerin ilk tercihi olan estetik gülümseme, sağladığı pozitif etkilerle hem iş hayatında hem sosyal hayatta kişilere güven aşılıyor. Yapılan serbest araştırmalara göre etkileyici gülüşe sahip olan insanlar etrafları tarafından daha samimi, arkadaş canlısı, mutlu ve başarılı olarak değerlendirilirken, kendinden emin gülümsemeler hem zihin hem de beden sağlığı açısından olumlu etkiler sağlıyor. Diş Hekimi Ömer Ekiz, doğal görünen gülümsemenin elde edilmesi için yapılan diş tedavilerini anlattı.
2.04.2022 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya açıklaması: Tam bir felaket habercisidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sosyal medya açıklaması: Tam bir felaket habercisidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkçemizi korumak, geliştirmek ve zenginleştirmek için verdiğimiz mücadele esasında bir milli mücadeledir. Bir beka mücadelesidir. İnşallah diğer mücadelelerimiz gibi dilimizi koruma gayretinizi de başarıyla neticelendireceğiz. Bu konuda takip edeceğimiz yol Yunus Emre'nin yoludur" dedi.
27.01.2022 Siyaset
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
Kurumsal yeni yıl mesajları 2022! İş hayatı ve şirketler için resmi yılbaşı kutlama mesajları ile yılbaşı kutlaması için güzel sözler!
Kurumsal yeni yıl mesajları 2022! İş hayatı ve şirketler için resmi yılbaşı kutlama mesajları ile yılbaşı kutlaması için güzel sözler! Yeni yıl için saatler kaldı. Yılın son saatlerinde yılbaşı mesajları göndermek isteyenler arama motorlarına yönelerek etkileyici kurumsal yılbaşı mesajları araştırmasına başladı. Şirketler çalışanlarına özel yeni yıl temennisi göndermek kurumsal yeni yıl mesajlarını sorguluyor. İşte kurumsal resmi yılbaşı mesajları…
31.12.2021 Gündem
Estetik bir gülüş için turizm akımı!
Estetik bir gülüş için turizm akımı! IstaDental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Türkiye’nin estetik gülüş turizminde en fazla tercih edilen ülkelerinden biri olduğunu belirtti.
30.12.2021 Sağlık
NASA'dan 'gülen yüze' benzeyen galaksi paylaşımı
NASA'dan 'gülen yüze' benzeyen galaksi paylaşımı Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), uzayın derinliklerinde keşfedilen "gülen yüz" şeklini andıran galaksinin fotoğrafını paylaştı.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Atipik otizm nedir, neden olur? Yarı otizm belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir?
Atipik otizm nedir, neden olur? Yarı otizm belirtileri ve tedavi yöntemleri nelerdir? Otizm ile yakından ilgili olması ile beraber aynı zamanda bu konuda atipik otizm öne çıkmaktadır. Özellikle birbirine yakın olan iki hastalık olduğunu ifade etmek gerekir. Bu konuda belli başlı bazı durumları ile birbirinden ayrılan hastalıklardır. Genelde çocuklarda ortaya çıkan ve ciddiye alınması gereken rahatsızlıklar içerisinde yer aldığını da söylemek mümkün.
16.02.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Gülümseme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülümseme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.