Gazete Vatan Logo

AŞURE GÜNÜ ve CUMA MESAJLARI 28 Temmuz 2023 🕌🌙 En güzel Cuma mesajları > Anlamlı, ayetli, en yeni, hayırlı, farklı, Aşure günü Cuma mesajları ile aşure günü ve cuma sözleri

Cuma mesajları bu haftada da müminler tarafından araştırılıyor. Muharrem ayının 10. günü idrak edilen Aşure Günü'nün Cuma gününe gelmesi vatandaşların aşure günü ve cuma mesajları aramalarını arttırdı. Peygamberimiz güneşin doğduğu en hayırlı gün olarak ifade ettiği Cuma günü gelirken, bu mübarek günün aşure gününe denk gelmesi vatandaşları heyecanlandırdı. Whatsapp, Instagram, Facebook, Twitter üzerinden paylaşmak için anlamlı, ayetli, farklı, en yeni resimli cuma mesajları araştırmaları hızlanırken resimli aşure günü mesajları ve Cuma sözleri aramaları da arttı. Biz de annenize, babanıza, arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza göndermek için hadisli, dualı ve ayetli cuma mesajları ile aşure günü mesajlarını birlikte derledik. İşte En güzel Cuma mesajları 28 Temmuz 2023 ile Resimli aşure günü ve cuma mesajları…

AŞURE GÜNÜ ve CUMA MESAJLARI 28 Temmuz 2023 🕌🌙 En güzel Cuma mesajları > Anlamlı, ayetli, en yeni, hayırlı, farklı, Aşure günü Cuma mesajları ile aşure günü ve cuma sözleri

Anlamlı, ayetli, en yeni, hayırlı, farklı, resimli Cuma mesajları Cuma gününün kudretini yakınlarıyla paylaşmak, onları namaza çağırmak isteyenler tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Cumanız Mübarek Olsun mesajları yanında aşure günü mesajları da günün anlam ve önemine istinaden paylaşılıyor. İki günü birlikte kutlamak isteyenler ise arama motorlarına yöneldi ve aşure günü ve cuma mesajları için aramalarını hızlandırdı. İşte En güzel Cuma mesajları 28 Temmuz 2023 ve aşure günü ve cuma mesajları…

En güzel Cuma mesajları

Dualarımızın kanatlarıyla yükseldiği, rahmetin en bol olduğu mübarek cuma günü. Rabbim sizi ve sevdiklerinizi korusun, hayırlı cumalar!

Cuma günü, umutların yeşerdiği, hataların affedildiği gün. Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin, kalbinizi huzur ve bereketle doldursun.

Cumanız mübarek olsun, yüreğiniz huzurla dolsun. Hayırlı işlerde muvaffakiyetler dilerim, sevdiklerinizle güzel anılar biriktirmeniz dileğiyle.

Gönlünüzün baharla açıldığı, dualarınızın kabul olduğu bir cuma gününe erişmeniz dileğiyle. Hayırlı cumalar!

Haberin Devamı

Cumanın bereketi üzerinize olsun, yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmasın. Rabbim sizi daima sevgiyle kuşatsın. Hayırlı cumalar dilerim!

Bugün dualarınızın kabul olduğu, yüreklerinizin huzurla dolduğu bir cuma günü olsun. Rabbim sizi tüm kötülüklerden koruyup, güzelliklerle dolu bir hayat nasip etsin.

Cuma, umutların yeşerdiği, duaların kabul olduğu gündür. Rabbim sizi hayırlı işlerde muvaffakiyetlerle doldursun, tüm dileklerinizi gerçekleştirsin.

Yeni bir cuma gününe daha eriştik. Rabbim, dualarınızı kabul eylesin, yüzünüzü daima güldürsün, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat yaşamanızı nasip etsin.

Cuma günü, tüm duaların gerçekleştiği, tüm sıkıntıların son bulduğu mübarek gündür. Rabbim sizi ve sevdiklerinizi her türlü kötülükten koruyup, iyiliklerle kuşatsın.

Cumanız mübarek olsun, yüreğiniz huzurla dolsun. Hayatınızın her anında mutluluk ve bereket sizinle olsun. Sevdiklerinizle birlikte nice güzel cumalara erişmeniz dileğiyle.

Haberin Devamı

Rabbim, dualarınızı kabul etsin, yüreğinizi aydınlatsın. Cumanız mübarek olsun, hayatınız güzelliklerle dolsun.

Yeni bir cuma gününe daha şahit olduk. Rabbim, kalplerimizi birleştirsin, dualarımızı kabul eylesin. Cumanız mübarek olsun!

Cuma, umutların yeşerdiği, duaların kabul olduğu kutlu bir gündür. Rabbim, sizi ve sevdiklerinizi her daim koruyup, kollasın. Hayırlı cumalar!

Cumanız mübarek olsun! Rabbim, yüreklerimizi huzurla doldursun, dualarımızı kabul eylesin. Sevdiklerinizle beraber sağlık ve mutluluk içinde nice güzel günler geçirmeniz dileğiyle.

Cuma günü, günahların affedildiği, duaların kabul olduğu en özel günlerden biridir. Rabbim sizi ve sevdiklerinizi her türlü kötülükten koruyup, güzelliklerle doldursun.

Aşure günü ve cuma mesajları

🍨🌸 Aşure Günü ve Cuma'nın bereketi üzerinize olsun. Dualarınızın kabul olduğu, sevgi ve hoşgörünün birleştiği güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.  

🍇🤲 Bu mübarek Cuma gününde dualarınızın ve aşure gününün tatlılığının yüreğinize işlemesini dilerim. Rabbim sizi ve sevdiklerinizi her türlü kötülükten korusun.

Haberin Devamı

🍊🌟 Aşure Günü'nün bereketi ve Cuma'nın rahmeti üzerinize olsun. Kalplerimiz sevgiyle dolsun, dualarımız kabul olsun. Sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle.

🍏🌹 Aşure günü, paylaşmanın, hoşgörünün ve kardeşliğin en güzel örneğidir. Bu özel gününüzü kutlar, dualarınızın kabul olmasını temenni ederim. Cumanız mübarek olsun!

🍒🌺 Aşure Günü'nün tatlılığı yüzünüzü güldürsün, Cuma'nın bereketi hayatınıza güzellikler getirsin. Dualarınızın kabul olduğu bir gün olsun. Hayırlı Cumalar!

🍮🌸 Aşure günü, sevgi, hoşgörü ve paylaşma günüdür. Cuma ise duaların kabul edildiği kutlu bir gün. Rabbim sizi her daim sevgiyle kuşatsın, hayırlı cumalar dilerim.

🍊🌼 Aşure Günü'nün bereketi yüreğinize dolsun, Cuma'nın rahmeti üzerinizde olsun. Rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin, hayatınıza mutluluk ve huzur versin.

🍏🌹 Aşure Günü'nün tatlılığı kalplerinize işlesin, Cuma'nın bereketi hayatınıza güzellikler katıp mutlulukla dolsun. Hayırlı Cumalar ve Aşure Günü kutlu olsun!

Haberin Devamı

Aşure günü mesajları

🍨🌸 Aşure Günü'nün tatlılığı yüreğinize işlesin, sevgi ve hoşgörü dolu bir gün olsun. Dualarınız kabul olsun, hayırlı aşureler dilerim!

🍇🤲 Aşure Günü, paylaşmanın ve birlikte olmanın güzel örneğidir. Dualarımızın kabul olduğu, sevgi ve huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle.

🍊🌟 Aşure Günü'nün bereketi üzerinize olsun. Rabbim dualarınızı kabul eylesin, hayırlı işlerinizin ve güzelliklerin daim olmasını nasip etsin.

🍏🌹 Bugün aşure günü, dargınlıkların son bulduğu, sevgi ve hoşgörünün hâkim olduğu kutlu bir gündür. Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.

🍒🌺 Aşure Günü'nün tatlılığı kalplerimize şifa, sevgi ve paylaşmanın gücüyle dolu bir gün olsun. Tüm sevdiklerinizle birlikte nice güzel aşurelere!

🍮🌸 Aşure Günü, umutların yeşerdiği, kardeşlik bağlarının güçlendiği mübarek bir gündür. Rabbim sevgiyle dolu yüreklerle doldursun, hayırlı aşureler olsun.

🍊🌼 Aşure Günü'nün tatlılığı yüzünüzde gülümseme, kalbinizde huzur bıraksın. Dualarınızın kabul olduğu, bereketli bir gün dilerim.

🍏🌹 Aşure Günü, yardımlaşmanın, sevgiyle paylaşmanın en güzel örneğidir. Dualarınızın kabul edildiği, hayırlı bir gün geçirmeniz dileğiyle.

🍇🤲 Rabbim, Aşure Günü'nde yüreklerimizi bir araya getirsin, sevgi ve hoşgörüyle doldursun. Dualarımızı kabul eylesin, hayırlı aşureler olsun.

🍨🌸 Aşure Günü'nün bereketi ve Cuma'nın rahmeti üzerimize olsun. Rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun, hayırlı bir gün geçirmemizi nasip etsin.