Gülmek

Gülmek

Son dakika gülmek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülmek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülmek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülmek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülmek gelişmeleri de dahil olmak üzere 347 gülmek haberi bulunmuştur. Tüm gülmek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma
Doyasıya eğlendiler: Şehit çocukları için anlamlı dayanışma Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü ‘Şehitlerimizi Unutmadık, Unutmayacağız’ temalı karma spor etkinliği gerçekleştirdi.
11.03.2024 Adana
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Magazin
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir?
İsim Fiil Nedir, Nasıl Bulunur? İsim Fiil Örnekleri Nelerdir? Türkçe dilinde kelimeler farklı ekler getirerek farklı anlamlar ve ifadeler ortaya çıkmaktadır. Bu bahsedilen ek getirilen kelimelerin başında sıfat, fiil ve isim gelmektedir. Bu sıfat, fiil ve isimlere getirilen eklerden dolayı fiilimsi ortaya çıkmaktadır. Fiilimsilerin tek başlarına bir anlamı yoktur. Fakat cümle de kullanıldığı zaman anlamı olan kelimelerdir.
30.01.2024 Gündem
Harname- Şeyhi, Şeyhinin Harnamesi Özellikleri Nelerdir?
Harname- Şeyhi, Şeyhinin Harnamesi Özellikleri Nelerdir? Osmanlı İmparatorluğu döneminde divan edebiyatı saraylı edebiyatı olarak tanımlanmaktaydı. Bu anlamda oldukça anlaşılması zor edebi bir dil kullanılmaktaydı. Sadece Divan edebiyatı eğitimi alan ve bu konuda araştırma yapanların anlayacağı bir edebiyat türüdür. Harname- Şeyhi, tarafından yazılan bir Edebiyatı eseridir. 
29.01.2024 Gündem
Evlilik Teklifi Sözler! Evlilik Teklif Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler...
Evlilik Teklifi Sözler! Evlilik Teklif Ederken Söylenebilecek Kısa, Uzun, En Dokunaklı Cümleler... "Benimle evlenir misin" dünya genelinde bilinen ve en çok kullanılan evlilik teklifi cümlesidir. Evlenme niyetinde olan çiftlerin, birlikteliklerini resmiyete dökmenin ilk adımıdır. Günümüzde birçok kişi bu kalıplaşmış ve klasik yerine daha özgün, farklı ve ilginç evlilik cümleleri arayışına girmektedir.
28.01.2024 Gündem
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım!
Fazıl Say'dan boşanma sonrası esprili paylaşım! 2019 yılında nikah masasına oturduğu Ece Dağıstanlı ile geçtiğimiz gün boşanan ünlü piyanist Fazıl Say'dan esprili bir paylaşım geldi.
2.12.2022 Magazin
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj!
Ece Dağıstan'dan duygusal mesaj! Ece Dağıstan, iki sene önce İtalya'da masasına oturduğu piyanist Fazıl Say ile dün tek celsede boşandı. Eski eşiyle el ele geldiği adliyeden yine el ele çıkması çok konuşulan Dağıstan, içinde Fazıl Say ile fotoğraflarının olduğunu bir kutunun fotoğrafını yayınlayıp, duygusal bir mesaj yazdı. Ünlü isimler de dikkat çeken paylaşıma kayıtsız kalmadı.
1.12.2022 Magazin
Uzmanından mutlu bir ilişki için 10 altın öneri geldi
Uzmanından mutlu bir ilişki için 10 altın öneri geldi Huzurlu ve mutlu bir ilişki için çiftlere önerilerde bulunan Psikolog İrem Naz Kırım, bir ilişkide mutluluğa giden yolun insanın kendisini ve partnerini tanımaktan geçtiğini söyledi.
7.11.2022 Sağlık
Hz. İshak kimdir? Hz İshak ne zaman, kaç yıl yaşamıştır?
Hz. İshak kimdir? Hz İshak ne zaman, kaç yıl yaşamıştır? Hz. İshak, Hz. İbrahim'in oğludur. Babasının ölümünden sonra Şam bölgesinde Hz. İshak peygamberlik yapmıştır. Hz. İshak kimdir? Hz İshak ne zaman, kaç yıl yaşamıştır? Hz İshak hayatı ve kıssası ne? İşte Hz. İshak mucizeleri ve ilgili ayetler…
13.09.2022 Dini Bilgiler
'Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan samimi açıklama: Gülmekten bazen set duruyordu
'Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan samimi açıklama: Gülmekten bazen set duruyordu Kanal D’deki ‘Üç Kız Kardeş’in ‘Türkan’ı Özgü Kaya BeStyle dergisinin kapağında yer aldı. Güzel oyuncu samimi itiraflarda bulundu. Özgü Kaya gülmekten bazen setin durduğunu söyledi. Kaya “Çok gülen biriyim. Yoğun çalıştığımız günlerde gülme krizine giriyorum. Gülmenin bulaşıcılığından bazen bir bakıyorum bütün ekip dağılmış. Sonra toparlanıp sahneye devam ediyoruz. İşimizi eğlenerek yapıyoruz” dedi.
4.09.2022 Magazin
Son zamanlarda büyük bir yoğun çalışma içerisindeydiler... Artık insanlar ağız dolusu gülmek istiyorlar dedi Polen Akkılıç Gülüş Tasarımını anlattı
Son zamanlarda büyük bir yoğun çalışma içerisindeydiler... Artık insanlar ağız dolusu gülmek istiyorlar dedi Polen Akkılıç Gülüş Tasarımını anlattı Sağlıklı bir gülüşü etkileyen hususların bulunduğunu belirten Lema Clinic Kurucusu Polen Akkılıç, “Son teknoloji ile mükemmel bir gülüş sağlıyoruz. Bizim için hastalarımızın istedikleri gülüşe ulaşabilmeleri çok önemli.” ifadelerinde bulundu.
30.04.2022 Yaşam
Gonca Vuslateri'den annelik itirafı!
Gonca Vuslateri'den annelik itirafı! Yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren oyuncu Gonca Vuslateri, annelik itirafı ile sosyal medyayı salladı.
19.04.2022 Magazin
Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı?
Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Survivor 2022 All Star heyecanı devam ediyor. Survivor'da 17 Nisan pazar akşamı haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu oynandı. Gönüllüler ve ünlüler takımı kıyasıya mücadele etti. Survivor'da dokunulmazlık oyununda Nisa'nın Barış'a söyledikleri ise damga vurdu. Oyunu kaybeden takım konseyde aralarından bir ismi yazmak zorunda kaldı. Peki, Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyunu kim kazandı? Survivor yokluk adasına kim gitti? İşte Survivor 3. Eleme adayı ve konseyde yaşananlar…
18.04.2022 Televizyon
Kemal Kılıçdaroğlu Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti
Kemal Kılıçdaroğlu Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hrant Dink Vakfı'nı ziyaret etti. Ziyaretinin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu,"Eğer bir çocuğu karanlık bazı odaklar, kurşun sıkar hale getiriyorsa o karanlık odakların mutlaka aydınlığa çıkarılması lazım. Bunun mücadelesini de beraber yapacağız. Bunu gerçekleştirdikten sonra da gelip burada helalleşmeyi sağlayacağız" dedi.
17.04.2022 Siyaset
Bunu her gün yapın! Doğal bir antidepresan etkisi sağlıyor!
Bunu her gün yapın! Doğal bir antidepresan etkisi sağlıyor! Gülümseme kişinin özgüvenini artıran, kendini iyi hissetmesini sağlayan yüz estetiğinin tamamlayıcı unsuru olarak karşımıza çıkıyor. Sağlıksız ağız ve diş yapısının sosyal hayata olan olumsuz etkilerinden kurtulmak isteyenlerin ilk tercihi olan estetik gülümseme, sağladığı pozitif etkilerle hem iş hayatında hem sosyal hayatta kişilere güven aşılıyor. Yapılan serbest araştırmalara göre etkileyici gülüşe sahip olan insanlar etrafları tarafından daha samimi, arkadaş canlısı, mutlu ve başarılı olarak değerlendirilirken, kendinden emin gülümsemeler hem zihin hem de beden sağlığı açısından olumlu etkiler sağlıyor. Diş Hekimi Ömer Ekiz, doğal görünen gülümsemenin elde edilmesi için yapılan diş tedavilerini anlattı.
2.04.2022 Sağlık
Abdesti bozan şeyler nelerdir? Abdesti bozan durumlar orucu bozar mı?
Abdesti bozan şeyler nelerdir? Abdesti bozan durumlar orucu bozar mı? İslam dini için abdest ibadetleri yerine getirmenin ön koşulu olarak belirtilmektedir. Bazı ibadetler abdest almadan yerine getirilmemektedir. Abdest namaz abdesti ve gusül abdesti olmak üzere kendi içinde gruplandırılmaktadır. Bunlardan gusül abdesti her Müslümanın bir ibadet yapsa da yapmasa da alması gereken bir abdest çeşidi olmaktadır. Namaz abdesti ise namaz kılmak, Kur'an okumak için alınması gereken bir abdest olarak belirtilmektedir.
30.03.2022 Dini Bilgiler
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un dünyaya duyurdu! Ülkede 11 gün boyunca gülmek, içki içmek ve alışveriş yapmak yasaklandı...
Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un dünyaya duyurdu! Ülkede 11 gün boyunca gülmek, içki içmek ve alışveriş yapmak yasaklandı... Güney Kore dizileri ve müzikleri dinleyip izleyenleri idam ettiren Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un babası Kim Jong İl ölümünün 10. yılında anılıyor. 11 gün sürecek yas süresince hükümetin getirdiği yasaklar ise sadece Kuzey Kore'de olabilecek cinsten...
17.12.2021 Dünya
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli?
Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri! Karaoğlan ölümünün 15. Yılında anılıyor: Bülent Ecevit kaç yaşında öldü, nereli? 4 kez Başbakanlık görevini üstlenen Bülent Ecevit ölümünün 15. ölüm yılında anılıyor. 5 Kasım 2006 yılında kaybeden Bülent Ecevit siyasete 1954 yılında CHP’de başladı, 2004 yılında yapılan 6. Olağan Kurultay ile de aktif siyaseti bıraktı. Ölümünün 15. Yılında onu kendi şiirleri ve sözleriyle anmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte Bülent Ecevit şiirleri ve sözleri…
5.11.2021 Gündem
Arda ile Omuz Omuza 'Dalya' diyor...
Arda ile Omuz Omuza 'Dalya' diyor... Kanal D’nin sunuculuğunu Arda Türkmen’in yaptığı, her hafta Pazar günü ekrana gelen programı “Arda ile Omuz Omuza” 100. bölümüyle dalya yapıyor.
23.10.2021 Televizyon
Hıçkırık nasıl geçer? Hıçkırığı geçiren yöntemler, püf noktaları nelerdir?
Hıçkırık nasıl geçer? Hıçkırığı geçiren yöntemler, püf noktaları nelerdir? Günlük hayatta hıçkırık birçok insanda yaşanan fakat çokta umursanmayan bir durumdur. Oysa hıçkırık kalp ve beyin gibi pek çok hastalığın habercisi olabilir. Bu bakımdan hıçkırık dikkat edilmesi gereken durumlardan biridir. Bunun yanında hıçkırığı geçirmenin de denenmiş birçok yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemler bazı kişilerde etki ettiği gibi bazılarında etki etmemekle beraber bu kişilere tıbbi bir müdahale de gerekebilmektedir.
16.02.2022 Yaşam
Sosyal medyadan yardım çığlığı: Bir saat boyunca ölmemeye çabaladım
Sosyal medyadan yardım çığlığı: Bir saat boyunca ölmemeye çabaladım Evliliğinin ilk aylarında şiddet gördüğü için eşinden boşanan Fatma Yasak, sonrasında yaşadığı süreci sosyal medyada dile getirince gündem oldu. Eski eşi Alper Tasalı'nın silahla alıkoyduğunu söyleyen Yasak, "Ben yaşamak istiyorum. Lütfen sesimi duyun" dedi. Yasak, "Bir gün evdeyken birden kapı çalındı ve dalgınlıkla kapıyı açtığımda kendisini karşımda gördüm elinde bir bıçak vardı ve bana saldırmaya başladı. 1 saat boyunca ölmemeye çabaladım birine seslenmek için kaçsam bile beni kolaylıkla yakalayabilirdi." ifadelerini kullandı.
22.08.2021 Yaşam
Seda Sayan'dan paylaşım açıklaması: Sazanlar hemen atlıyor
Seda Sayan'dan paylaşım açıklaması: Sazanlar hemen atlıyor Demet Akalın ile yaşadığı tartışma ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Seda Sayan, Akmerkez’de görüntülendi.
5.08.2021 Magazin
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülmek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülmek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.