Gördes

Gördes

Son dakika Gördes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gördes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gördes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gördes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gördes gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 gördes haberi bulunmuştur. Tüm gördes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Manisa'da 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: Manisa Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Manisa Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Manisali vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Manisa, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı CHP'li Ferdi Zeyrek kazandı. İşte Manisa'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı
Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk yaşandı Çok partili siteme geçildikten sonra Manisa’da ilk defa resmi olmayan sonuçlara göre CHP birinci parti oldu.
31.03.2024 Gündem
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Manisa yerel seçim sonuçları 2024: Manisa belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Manisa'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Manisa geldi. Manisa yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Manisa'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Manisa belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Manisa yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "Yıllık 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız" Manisa'da Akhisar-Gördes Yolu yapım çalışmalarını inceleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Proje ile mevcut yolda ortalama 50 dakika süren ulaşım süresini 11 dakika kısaltarak 39 dakikaya düşüreceğiz. Böylece zamandan 75 milyon lira ve akaryakıttan 30 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 105 milyon lira tasarruf sağlayacağız. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 3 bin 912 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız" dedi.
5.01.2024 Gündem
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi!
Davut Gül kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni İstanbul Valisi hangi görevlerde yer aldı, evli mi, çocuğu var mı? İşte biyografisi! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından Yerlikaya’nın yerine gelen isim Gaziantep Valisi Davut Gül oldu. Peki, Davut Gül kimdir, Yeni İstanbul Valisi nereli, kaç yaşında?
7.06.2023 Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı
İstanbul Valiliği'ne Davut Gül atandı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği'ne Davut Gül'ün atandığını açıkladı. Yapılan duyuruda, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Valisi olarak Sayın Davut Gül’ü atamıştır." denildi.
5.06.2023 Gündem
Akhisar’da düğün yolunda kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Akhisar’da düğün yolunda kaza: 1 ölü, 2 yaralı Akhisar’da düğün törenine giden otomobil ile tır çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.
25.02.2023 Yaşam
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı!
Meteoroloji'den 4 ile kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji'den, bu akşam gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa ve Eskişehir için kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı yapıldı. Uyarıda, vatandaşlardan olası olumsuz durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
12.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Üzüm alım fiyatı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Üzüm alım fiyatı belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Manisa Toplu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada çekirdeksiz üzümün alım fiyatını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Ülkemize yılda 500 milyon dolarlık ihracat geliri kazandıran 9 numaralı Sultani çekirdeksiz kuru üzümü hakkında Toprak Mahsulleri Ofisimiz değerlendirdi. Biz çiftçi kardeşlerimizi mağdur etmeyiz. Geçen yıl 13 TL'ydi. Bu yıl da değerlendirmeleri yaptık. Fiyatımızı 27 TL olarak belirledik" dedi.
20.08.2022 Siyaset
Manisa'da, 5 gün arayla 444 hektar alan yandı
Manisa'da, 5 gün arayla 444 hektar alan yandı Manisa'nın Akhisar ilçesi kırsal Hasköy Mahallesi'nde, 24 Temmuz'da çıkan orman yangınının bilançosu belli oldu. Dün tamamlanan yangın söndürme raporunda, 239 hektar ormanın ve 20 hektar tarım alanının yandığı belirtildi. Gördes'te 19 Temmuz'da çıkan orman yangınında 85 hektar orman ile 100 hektar tarım arazisi zarar görmüş, 2 şüpheli tutuklanmıştı. Kentte, 5 gün arayla 324 hektarı orman toplam 444 hektar alan yandı.
2.08.2022 Gündem
Manisa'daki yangına sebep oldukları ileri sürülen 2 kişi gözaltına alındı
Manisa'daki yangına sebep oldukları ileri sürülen 2 kişi gözaltına alındı Manisa'nın Gördes ilçesinde anız ateşinden çıktığı belirtilen yangın, 17 saatte tamamen söndürüldü. Rüzgar nedeniyle geniş bir alana yayılan yangında, 85 hektar orman ile 100 hektar tarım arazisi zarar gördü. Jandarma, yangına sebebiyet verdikleri ileri sürülen İdris Ç. (60) ve Bilal Ö.'yü (50) gözaltına aldı.
20.07.2022 Yaşam
Manisa'da orman yangını! Buğday tarlasında başlayıp ormanlık alana sıçramış
Manisa'da orman yangını! Buğday tarlasında başlayıp ormanlık alana sıçramış Manisa'nın Gördes ilçesi Karayağcı Mahallesinde çıkan orman yangınının, bir buğday tarlasında başladığı ve rüzgarın etkisiyle ormanlık alana sıçramasıyla büyüdüğü öğrenildi.
19.07.2022 Yaşam
Manisa'da hayvan sulama göletinde kadın cesedi bulundu
Manisa'da hayvan sulama göletinde kadın cesedi bulundu Manisa'nın Gördes ilçesinde, hayvan sulama göletinde kadın cesedi bulundu. Emine Paydaşa (67) ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
10.06.2022 Yaşam
Bahar öğretmenden kahreden haber! Öğretmenler günü sürprizi acı sonla bitti
Bahar öğretmenden kahreden haber! Öğretmenler günü sürprizi acı sonla bitti Manisa'nın Akhisar ilçesinde Dağdere İlkokulunda ücretli öğretmenlik yapan Bahar Zeybek (24), okuldan dönerken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti, 3 kardeşi ise ağır yaralandı. Kardeşlerinin Öğretmenler Günü dolayısıyla Bahar Zeyrek'e sürpriz ziyaret yaptıkları ve birlikte eve giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.
24.11.2021 Yaşam
Manisa'da 19 ortaokul öğrencisinde gıda zehirlemesi şüphesi
Manisa'da 19 ortaokul öğrencisinde gıda zehirlemesi şüphesi Manisa'nın Gördes ilçesinde Çiğiller 75. Yıl Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrencilerden 19'u, gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
14.10.2021 Yaşam
Manisa'da silaj makinesine kapılan 3 yaşındaki çocuk hayatını  kaybetti
Manisa'da silaj makinesine kapılan 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti Manisa'nın Gördes ilçesinde silaj makinesine kapılan 3 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.
8.10.2021 Yaşam
Orman yangınlarında son durum! Aydın Çine için büyük seferberlik: Alevlere karşı canla başla büyük mücadele...
Orman yangınlarında son durum! Aydın Çine için büyük seferberlik: Alevlere karşı canla başla büyük mücadele... Türkiye'de çıkan yangınların büyük kısmı söndürüldü, Muğla ve Aydın’da 8 bölgede orman yangınları sürüyor. Muğla Yatağan’dan Aydın Çine’ye sıçrayan yangınlara müdahale ediliyor. Gönüllüler, gölete su taşıyarak ekiplere destek oluyor. Milas’ta devam eden yangının tehdit ettiği Yeniköy Termik Santrali’nde önlemler artırılırken, Köyceğiz’de ise alevler nedeniyle bir yayla boşaltıldı
9.08.2021 Gündem
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bakdemirli canlı yayında duyurdu
Yangınlarla ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Bakdemirli canlı yayında duyurdu Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Marmaris'te yangınlarla ilgili son durumu açıkladı.
8.08.2021 Gündem
Ege ve Akdeniz için alarm seviyesi kırmızı!
Ege ve Akdeniz için alarm seviyesi kırmızı! Orman Genel Müdürlüğü, 'sıcak gelişme' başlıklı uyarısıyla haziran ayı ile başlayan orman yangınları sezonu için tehlike haritası yayımladı. Yangın risk haritasında, özellikle Ege ve Akdeniz'in ciddi yangın riski altında olduğu vurgulandı.
3.06.2021 Gündem
İki işçi servis minibüsü kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı
İki işçi servis minibüsü kafa kafaya çarpıştı! 10 yaralı Manisa'nın Salihli ilçesinde, iki işçi servis minibüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada 10 kişi yaralandı.
15.03.2021 Gündem
İzmir'de sele neden olan yağışlar barajları doldurmadı, kar bekleniyor
İzmir'de sele neden olan yağışlar barajları doldurmadı, kar bekleniyor İzmir'de yaşayan ziraat mühendisi Ferdan Çiftçi, son yağmurların kuraklık için umut olduğunu ancak bu yağışların barajlara damla kadar etkisinin bulunduğunu söyledi. Yer altı suları ve barajların beslenmesinde henüz istenilen yağış miktarının olmadığına dikkat çeken Çiftçi, yavaş ve doygun yağan kar yağışlarının gerektiğini vurguladı.
22.12.2020 Gündem
İzmir su kesintisi! 9 Aralık İZSU su kesintisi programı: Sular ne zaman gelecek?
İzmir su kesintisi! 9 Aralık İZSU su kesintisi programı: Sular ne zaman gelecek? İzmir’de 9 Aralık Çarşamba günü su kesintisi yaşayan vatandaşlar sular ne zaman gelecek, sorusuna yanıt arıyor. İZSU su kesintisi listesi içerisinde yer alan ilçelerde ne zaman suların geleceği ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, 9 Aralık İZSU su kesintisi programına göre, sular ne zaman gelecek?
9.12.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gördes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gördes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.