Google Haritalar

Google Haritalar

Son dakika Google Haritalar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Google Haritalar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Google Haritalar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Google Haritalar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan google haritalar gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 google haritalar haberi bulunmuştur. Tüm google haritalar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyükşen çiftinin cinayet zanlıları hakkındaki gerekçeli karar açıklandı! 'İçin rahat olsun ben onları öldürttüm'
Büyükşen çiftinin cinayet zanlıları hakkındaki gerekçeli karar açıklandı! 'İçin rahat olsun ben onları öldürttüm' Konya’da 2018 yılında cinayete kurban giden Metin ve Necla Büyükşen çiftinin öldürülmesine ilişkin mahkeme tarafından verilen cezaların gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, sanık Abdullah Başdemir'in sevgilisi Esra Taş'a ‘için rahat olsun ben onları öldürttüm’ dediğine yer verildi.
6.06.2023 Gündem
Google Hatay’ı haritadan sildi mi? Hatay Google Haritalarda var mı, yok mu? Google Hatay haritası
Google Hatay’ı haritadan sildi mi? Hatay Google Haritalarda var mı, yok mu? Google Hatay haritası Google Hatay haritası sosyal medya kullanıcıları tarafından Google Hatay’ı haritan sildi iddialarının ardından sorgulanmaya neden oldu. Google, Haritalar (Maps) özelliği yıllardır kullanılan ve dünyanın herhangi bir yerindeki şehrin sokaklarını, mahallelerini inceleme imkanı sunuyor. Sosyal medyadaki iddialara göre vatandaşlar Google Haritalar'da Hatay’ı arattığını ancak bulamadığını ileri sürdü. Hatay ilinin Google'ın haritalarda görülmediğini gösteren ekran görüntüleri de paylaşımlarda yerini aldı. Peki, Google Hatay’ı haritadan sildi mi? Hatay Google Haritalarda var mı, yok mu? İşte Google Hatay haritası...
23.02.2023 Gündem
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış
Güzellik uzmanı kendisine benzeyen birini buldu sonrası korkunç! Instagram'da ava çıkmış Bir ülke bu olayı konuşuyor. Güzellik uzmanı genç kadından akılalmaz cinayet. Gerçek ortaya çıktı. Önce Instagram'da avlandı sonrası korkunç şekilde gerçekleşti. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Dünya
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı
Sahte doktordan sonra şimdi de sahte meteorolog! ‘Yüzyılın kışı geliyor’ dedi hepsi yalan çıktı Sahte doktor, diş hekimi, mimardan sonra şimdi de sahte meteorolog ortaya çıktı. Sosyal medyada vatandaşlara 'kar yağacak' ‘Yüzyılın kışı geliyor’ gibi uyarılarda bulunan kişinin aslında uzman olmadığını ortaya çıktı. Sahte meteoroloji uzmanının kendini savunmasıysa herkesi şaşırttı. İşte haberin detayları...
31.01.2023 Gündem
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar
İngiltere'de akılalmaz sahtekarlık! Bakanlığı Google haritalar uygulaması ile dolandırdılar Dünyanın konuştuğu dolandırıcılık olayı İngiltere'de yaşandı. İngiltere Çalışma Bakanlığı'nı 8.5 milyar sterlin dolandıranların akılalmaz yöntemi bir uzmanın dikkati sayesinde ortaya çıktı.
31.01.2023 Dünya
Honaz Tüneli nerede (harita), güzergahı ne? Denizli Honaz Tüneli açılışı ne zaman, kaç km?
Honaz Tüneli nerede (harita), güzergahı ne? Denizli Honaz Tüneli açılışı ne zaman, kaç km? Denizli Çevre Yolu ve Honaz Tüneli açılışı yapıyor. Açılışta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurdeleyi kesecek. Yapılan hizmet ile birlikte seyahat süresi 45 dakikadan 10 dakikaya düşecek. Peki, Honaz Tüneli ne zaman açılacak? Honaz Tüneli nerede, güzergahı ne, kaç km?
28.01.2023 Gündem
Google'dan şok eden hata! Kentte büyük karışıklık yarattı: 'Nasıl oldu bilemiyoruz'
Google'dan şok eden hata! Kentte büyük karışıklık yarattı: 'Nasıl oldu bilemiyoruz' Dünyaca ünlü arama motoru Google Samsun’da büyük bir karışıklığa imza attı. Haritalarında 'Atatürk Bulvarı’nın ismini 'Baki Esen Caddesi' olarak değiştiren şirket, kentte şaşkınlığa yol açtı. Atatürk Bulvarı için bir isim değişikliği olup olmadığı yönünde Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne sorular yöneltildi. Konu ile ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram'dan açıklama geldi.
21.06.2022 Gündem
Google değişiyor! Resmen duyurdular, artık internette arama yaparken...
Google değişiyor! Resmen duyurdular, artık internette arama yaparken... Google resmen duyurdu. Birçok yeni özellik geliyor. Google Crome'dan haritalara kadar yeni değişimler devreye giriyor. Milyonlarca kullanıcı yakından ilgilendiren yenilikleri açıkladılar. Google I/O 2022 etkinliğinde birçok yenilikleri ve özellikleri duyurdu. İşte o özellikler…
12.05.2022 Bilim ve Teknoloji
Profiterolü Türkiye'ye getiren tarihi İnci pastanesi taklitçilere savaş açtı
Profiterolü Türkiye'ye getiren tarihi İnci pastanesi taklitçilere savaş açtı Türkiye'de ilk profiterolü üreten tarihi İnci Pastanesi taklitçilerle karşı karşıya kaldı. Taklitçi firmalar, aylarca İnci Pastanesi'nin iletişim bilgilerini değiştirerek evlere sipariş teslim etti. Bunun üzerine İnci Pastanesi, fiillerin durdurulması ve önlenmesi için taklitçilerine karşı dava açtı.
25.12.2021 Yaşam
Google Haritalar'dan sürücülere emisyon uyarısı
Google Haritalar'dan sürücülere emisyon uyarısı Google Haritalar artık Londra ve diğer şehirlerdeki sürücüleri ücret veya para cezası ile düşük emisyonlu bir bölgeye gireceklerse uyaracak.
6.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Volvo C40 Recharge tamamen elektrikli gelecek!
Volvo C40 Recharge tamamen elektrikli gelecek! Markanın yeni elektrikli aracı C40 Recharge'ı görücüye çıkardı...
3.03.2021 Otomobil
Google Haritalar, corona salgınını da gösterecek
Google Haritalar, corona salgınını da gösterecek Google'ın popüler servislerinden biri olan Google Haritalar (Google Maps) önemli bir güncelleme almaya hazırlanıyor. Bu güncelleme ile birlikte Google Haritalar üzerinden corona virüs salgının yoğun olarak görüldüğü bölgeler haritadan takip edilebilecek.
10.09.2020 Bilim ve Teknoloji
"Google'dan arıyoruz" yalanıyla dolandırıyorlar
"Google'dan arıyoruz" yalanıyla dolandırıyorlar Google’ın ücretsiz verdiği, firma ve şirketleri haritalarda görünmesine yönelik hizmet için para talep eden dolandırıcılar, vatandaşları mağdur ediyor.
4.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Google Haritalar orman yangınlarını da ekrana getirecek
Google Haritalar orman yangınlarını da ekrana getirecek Google'ın popüler harita uygulaması Google Maps (Google Haritalar) yeni bir özelliği hayata geçiriyor. Artık harita üzerinden orman yangınları da eş zamanlı olarak görülebilecek.
21.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Google'dan yeni uygulama! Evinizdeyken açın ve...
Google'dan yeni uygulama! Evinizdeyken açın ve... Google Haritalar uygulamasını açın ve bulunduğunuzun yerin etrafına bir bakın. Değişikliği görebildiniz mi?
7.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Google'ın o uygulaması kapatılıyor
Google'ın o uygulaması kapatılıyor Google'ın geliştirdiği her uygulamasının yoğun olarak kullanıldığı düşünülüyor olsa da, bazı uygulamalar var ki kullanıcılardan ilgi görmeyince sessiz sedasız fişi çekilebiliyor. Google Trips de o uygulamalardan biri oldu.
6.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Google Haritalar'a toplu taşıma güncellemesi geldi
Google Haritalar'a toplu taşıma güncellemesi geldi Google Haritalar, yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte toplu taşımaya yönelik 2 yeni özellik kazandı.
28.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Google herkesi gözetliyor!
Google herkesi gözetliyor! Google’ın pek çok hizmetini kullanarak verilerimizin izlenmesine neden oluyoruz. O da bunları kullanarak karşımıza devamlı reklamlar çıkarıyor. Her aramanız ve her konuşmanızda karşınıza reklam çıkıyorsa Google sizi de izliyor...
10.03.2019 Bilim ve Teknoloji
Google yanlıştan döndü! Kaldırıldı
Google yanlıştan döndü! Kaldırıldı Geçtiğimiz aylarda Google Haritalar'a eklenen Kürdistan haritası Türkiye'nin talebi üzerine Google tarafından kaldırıldı.
28.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Google Haritalar değişiyor!
Google Haritalar değişiyor! Google Haritalar'a mesajlaşma özelliği geliyor.
20.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Kamyon kadar sağlam akıllı telefon ürettiler
Kamyon kadar sağlam akıllı telefon ürettiler CAT firması tarafından üretilen Cat B35 adındaki akıllı telefon, dayanıklılığı ile akıllara durgunluk veriyor. Hem performansı hem de dayanıklılığı ile görenleri şaşkına çeviren cihaz, uygun fiyat etiketi ile de satışa sunulmaya hazırlanıyor.
2.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Google Maps'in yeni sürümü dengeleri değiştirecek!
Google Maps'in yeni sürümü dengeleri değiştirecek! Google Maps'in son güncellemesi, yeni özellikleriyle piyasaya yeni bir çıta getirecek.
30.09.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone kullanıcılarına müjde!
iPhone kullanıcılarına müjde! iPhone kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği iOS 12 kullanıma sunuldu.
18.09.2018 Bilim ve Teknoloji
Afrin'de Öcalan resminin imha edildiği alana dev Erdoğan posteri
Afrin'de Öcalan resminin imha edildiği alana dev Erdoğan posteri Suriye'nin Afrin bölgesindeki Sahra ile Bülbül kırsalında beton alana boyayla yapılan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın, TSK uçaklarınca bombalanan resminin yerine, Özgür Suriye Ordusu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dev posteri yerleştirildi.
26.06.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Google Haritalar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki google haritalar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.