Gölyaka

Gölyaka

Son dakika Gölyaka haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gölyaka ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gölyaka haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gölyaka

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gölyaka gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 gölyaka haberi bulunmuştur. Tüm gölyaka haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi Düzce yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Düzce iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Düzce Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Düzce aday listesi
31.03.2024 Gündem
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor
Marmara'da deprem! Prof. Dr. Süleyman Pampal: Hareketliliğini artırdığını gösteriyor Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul, Bursa ve çevre illerde hissedildi. Peki bu depremi nasıl yorumlamak gerekiyor? Bölgede hangi faylar büyük deprem üretebilir? Prof. Dr. Süleyman Pampal anlattı.
20.03.2024 Gündem
Düzce'de korkutan deprem
Düzce'de korkutan deprem Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.10.2023 Gündem
Ücret iadesi kararı! Öğrenciler dikkat
Ücret iadesi kararı! Öğrenciler dikkat Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), Düzce'de depremde hasar görünce kapatılan pansiyon için ödediği ücreti geri isteyen öğrenciye, ücret iadesi yapılması yönünde tavsiye kararı verdi.
5.08.2023 Ekonomi
Ankara-İstanbul arası seyahat edecekler dikkat! Trafik 6 gün kontrollü verilecek
Ankara-İstanbul arası seyahat edecekler dikkat! Trafik 6 gün kontrollü verilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Ankara-İstanbul Anadolu Otoyolu Gümüşova-Gölyaka kavşağı arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle trafiğin 6 gün boyunca her iki yönde kontrollü olarak verileceğini açıkladı.
16.07.2023 Gündem
KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere dikkat çeken uyarı
KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere dikkat çeken uyarı KGM'den seyahat edeceklere uyarı geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Ankara-İstanbul yolundaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergahlarda trafiğin 6 gün boyunca her iki yönde de kontrollü olarak verileceğini açıkladı.
16.07.2023 Gündem
Annenin kaput üstündeki yolculuğuna babadan açıklama: Ben cani değilim
Annenin kaput üstündeki yolculuğuna babadan açıklama: Ben cani değilim Düzce'de bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından kaçırıldığı iddia edilen oğlu için aracın kaputuna tutunarak kilometrelerce yol gitmişti. Baba Ali Osman Şentürk, oğlunu kaçırmadığını, olayın yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu belirterek, "Ben cani baba değilim" dedi. Babası tarafından kaçırıldığı iddia edilen genç ise "Ben İstanbul'da babam ve babaannemle birlikte yaşıyorum. Aynı zamanda okulum da orada" diye konuştu.
4.04.2023 Gündem
Anne, oğlu için kaput üstünde kilometrelerce yol gitti! Korku dolu anlar
Anne, oğlu için kaput üstünde kilometrelerce yol gitti! Korku dolu anlar Düzce'de çocuğu eski eşi tarafından kaçırılan kadın, aracın kaputuna tutunarak kilometrelerce yol gitti. Oğlu için aracı durdurmak isteyen kadın, yürekleri ağza getirdi. Tehlikeli yolculuk anları ise saniye saniye cep telefonuyla kaydedildi.
3.04.2023 Yaşam
TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü, 7 yaralı
TEM Otoyolu'nda feci kaza: 2 ölü, 7 yaralı TEM Otoyolu Düzce kesiminde sabaha karşı 4 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle bir süre TEM Otoyolu İstanbul istikametine yol trafiğe kapatılarak araçlar D-100 karayoluna verildi.
3.03.2023 Yaşam
Düzce Gölyaka depremi ne zaman oldu, ne kadar sürdü? Gölyaka depreminde kaç kişi öldü, Düzce Gölyaka depremi nerelerde hissedildi?
Düzce Gölyaka depremi ne zaman oldu, ne kadar sürdü? Gölyaka depreminde kaç kişi öldü, Düzce Gölyaka depremi nerelerde hissedildi? Merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), depremin ardından bölgede en büyüğü 4,3 olmak üzere toplam 138 artçı sarsıntı meydana geldiğini bildirdi. Peki, Gölyaka depremi ne zaman saat kaçta oldu, Düzce Gölyaka depremi nerelerde hissedildi? Gölyaka depreminde kaç kişi öldü?
10.02.2023 Gündem
Düzce depremi sonrası 10 kat arttı
Düzce depremi sonrası 10 kat arttı Düzce'de meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Sakaryalılar sigortacıların yolunu tuttu. Meydana gelen deprem sonrasında evlerini sigortalatmak isteyenlerin sayısı ise bir günde yaklaşık 10 kat arttı.
12.12.2022 Gündem
Depremin üstünden 10 gün geçti, korkusu hala sürüyor
Depremin üstünden 10 gün geçti, korkusu hala sürüyor Geçtiğimiz 23 Kasım'da 5,9 büyüklüğündeki depremin meydana geldiği Düzce'de, son günlerde artçı sarsıntılar yaşanıyor. 10 gündür evlerine girmeye korkan depremzedeler, yaşamlarına çadırlarda devam ediyor. Bazı depremzedeler yemeklerini çadırda yapıyor.
4.12.2022 Yaşam
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi) Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Düzce ili kurasının devamı bugün yapılacak. Saat 10.00'da başlayan TOKİ Düzce kura çekiminin ardından hak sahipleri kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Peki, Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi açıklandı mı, Düzce TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.12.2022 Ekonomi
Düzce'de 4,1 büyüklüğünde deprem
Düzce'de 4,1 büyüklüğünde deprem Düzce'nin Gümüşova ilçesinde 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.12.2022 Gündem
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama…
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama… TOKİ kura çekimi bugün Düzce için yapılacak. Toplamda 1100 konut Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Merkez - Beyköy, Merkez - Boğaziçi, Yığılca ilçeleri için yapılacak TOKİ Düzce kura çekimi ile sahiplerini bulacak. Düzce için başvuru yapan adaylar Düzce TOKİ kura sonuçlarını canlı yayın ile öğrenilebilecek. 2-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Düzce TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, Düzce TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte, TOKİ Düzce kura sonuçları isim listesi 2+1 3+1 başvuru sonuçları sorgulama hakkında merak edilen detaylar…
2.12.2022 Ekonomi
Depremden sonra oldu! Su yanmaya ve köpüklenmeye başladı, gören şaşkına dönüyor
Depremden sonra oldu! Su yanmaya ve köpüklenmeye başladı, gören şaşkına dönüyor Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bulunan artezyen su kuyusu, 23 Kasım'da meydana gelen depremin ardından çakmak çakıldığında yanmaya başladı.
29.11.2022 Yaşam
Düzce’de eğitim-öğretim 5 Aralık'ta başlayacak
Düzce’de eğitim-öğretim 5 Aralık'ta başlayacak Merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından eğitim öğretime ara verilen Düzce Üniversitesi’nde eğitim öğretim 5 Aralık’ta başlayacak.
28.11.2022 Gündem
Bolu'da deprem olacak iddialarına açıklama geldi
Bolu'da deprem olacak iddialarına açıklama geldi Düzce, Gölyaka’da meydana gelen 5.9’luk depremin ardından ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı. Uzmanlar, sosyal medyadaki iddiaların aksine Bolu’yu etkileyecek 6 ve üzeri deprem riski olmadığını söyledi.
28.11.2022 Gündem
Pazartesi Düzce'de okullar tatil mi, Düzce'de okullar ne zaman açılacak? Bakan açıkladı!
Pazartesi Düzce'de okullar tatil mi, Düzce'de okullar ne zaman açılacak? Bakan açıkladı! 28 Kasım Pazartesi Düzce’de okullar tatil mi, Düzce'de okullar ne zaman açılacak? Düzce'de yaşanan 5,9'luk depremin ardından okullar 2 gün tatil edilmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklama yaparak okullarda tatil süresinin uzatıldığını duyurdu.
26.11.2022 Eğitim
Düzce'de okullar tatil mi? Bu hafta Düzce’de okul var mı, kaç gün tatil edildi, okullar neden tatil edildi?
Düzce'de okullar tatil mi? Bu hafta Düzce’de okul var mı, kaç gün tatil edildi, okullar neden tatil edildi? Düzce'de 23 Kasım meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin ardından okullar iki gün tatil edilmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de yaptığı son dakika açıklamasıyla tatil süresinin uzatıldığını açıkladı. Söz konusu açıklamanın ardından öğrenciler ve veliler Düzce'de okul tatil mi? Düzce'de bu hafta okul var mı, okullar ne zaman açılacak? sorularına yanıt aramaya başladı.
26.11.2022 Eğitim
Düzce'de eğitime bir hafta ara verildi!
Düzce'de eğitime bir hafta ara verildi! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Düzce'de okulların bir hafta tatil edildiğini belirterek, "Okullar 5 Aralık'ta eğitime başlayacak" dedi.
26.11.2022 Eğitim
Bakan Kurum'dan Düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı 181 yapı yıkılacak
Bakan Kurum'dan Düzce depremi açıklaması: Ağır hasarlı 181 yapı yıkılacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "13 bin 185 binada 39 bin 822 bağımsız bölümü inceledik. 181 yapımız ağır hasarlı. Hepsini hızla yıkacağız. Yerlerine çok daha güvenli ve sağlıklı konutlarımızı inşa edip en kısa sürede vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.
26.11.2022 Gündem
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi… Son depremler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresindeki depremleri sitesinden listeliyor. Yaşadığı il ve ilçe de deprem olup olmadığını merak edenler ya da deprem olduğunu zannedenler sık sık arama motorları aracılığıyla nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu kontrol edebiliyor. Peki, 26 Kasım deprem oldu mu? AFAD Kandilli Rasathanesi 26 Kasım son depremler...
26.11.2022 Gündem
Deprem anında ortaya çıkmıştı! Gizemli ışıkların sırrı çözüldü
Deprem anında ortaya çıkmıştı! Gizemli ışıkların sırrı çözüldü Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde ortaya çıkan gizemli görüntüler gündem olmuştu. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ali Pınar, gizemli ışıklarla ilgili olarak "Bunun kaynağı tamamen faylanmayla alakalı. Görülen o ışıklar yüzde 90’lık kısım dediğimiz sismik enerjinin ısıya dönüşme olayıdır" dedi.
25.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gölyaka ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gölyaka haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.