Gökyüzü

Gökyüzü

Son dakika gökyüzü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökyüzü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökyüzü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökyüzü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökyüzü gelişmeleri de dahil olmak üzere 863 gökyüzü haberi bulunmuştur. Tüm gökyüzü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan kızıla büründü! Uzmanlarda toz taşınımı uyarısı: 3 gün etkili olacak
Yunanistan kızıla büründü! Uzmanlarda toz taşınımı uyarısı: 3 gün etkili olacak Kuzey Afrika'dan gelen toz bulutlarının etkisiyle Yunanistan'ın başkenti Atina'da gökyüzü turuncu bir renge büründü. Meteoroloji, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi'nde beklenen toz taşınımı nedeniyle görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması uyarısı yaptı.
24.04.2024 Gündem
Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor
Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor   Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı.
19.04.2024 Gündem
Ünlü astrologdan burçlara özel esmalar: Auranız parlasın dedi, 12 burca özel okunacak duaları açıkladı!
Ünlü astrologdan burçlara özel esmalar: Auranız parlasın dedi, 12 burca özel okunacak duaları açıkladı! Nisan ayı boyunca burçlar kuşağında yaşanacak değişimler, gökyüzü olayları gündelik hayatımızı da etkiliyor. Ancak ünlü astrolog ve araştırmacı Tuba Özçelik, sosyal medya hesabından burçlara özel duaları ve okunacak esmaları paylaştı. Auranız parlasın diyerek paylaşım yapan Özçelik'ten Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcuna özel esmalar...
18.04.2024 Astroloji
'Böylesi 83 yılda bir gelir' diyen astrolog Dinçer Güner, 5 burç için gizemli enerji müjdesi verdi! 3 burç için açılmaz denilen kapılar aralanıyor
'Böylesi 83 yılda bir gelir' diyen astrolog Dinçer Güner, 5 burç için gizemli enerji müjdesi verdi! 3 burç için açılmaz denilen kapılar aralanıyor Gökyüzü olaylarının sık yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Daha birkaç gün öncesinde yaşanan Güneş Tutulması sonrası bizleri bekleyen önemli bir buluşma var. Jüpiter ve Uranüs 83 yılda bir olan Boğa burcu buluşmasını bugün gerçekleştiriyor. Astrolog Dinçer Güner, normalde 14 yılda bir başka burçlarda buluşan bu iki gezegenin bu tarihi kavuşumunda 5 burç için gizemli bir enerji kapısının aralanacağını açıkladı. İşte Dinçer Güner'den Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
16.04.2024 Astroloji
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! 24 saat kesintisiz uçuş
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! 24 saat kesintisiz uçuş Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 27 saat havada kaldığı 26. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile havalanan milli SİHA, 27 saatlik uçuşu sırasında gökyüzünde toplam 4.600 km mesafe katetti.
29.03.2024 Gündem
Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini geçti
Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini geçti Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, sınıfında dünyanın en iyisi olan yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile yaptığı ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.
26.03.2024 Ekonomi
3 burç için hafta sonunda ipler kopuyor! Balık enerjisi gökyüzünde: Astrolog Aygül Aydın 4-10 Mart haftasını 12 burç için yorumladı
3 burç için hafta sonunda ipler kopuyor! Balık enerjisi gökyüzünde: Astrolog Aygül Aydın 4-10 Mart haftasını 12 burç için yorumladı Mart ayında yaşanacak en önemli gökyüzü olaylarından Ay'ın Oğlak burcuna geçişiyle dengelerin değişeceğini belirten Astrolog Aygül Aydın, 4-10 Mart haftasını 12 burç için tek tek yorumladı. 8 Mart akşamüstü saatlerinde büyük bir değişimin yaşanacağı o burcu aktardı. İşte Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
4.03.2024 Astroloji
Gökyüzünün AKINCI'larına yeni güç! İlk uçuş testi başarıyla geçildi
Gökyüzünün AKINCI'larına yeni güç! İlk uçuş testi başarıyla geçildi Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI C, ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 'Gökyüzünün AKINCI’larına Yeni Güç! Bayraktar AKINCI C, yeni motoru ile ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi. Hayırlı uğurlu olsun' açıklamasında bulundu.
24.02.2024 Gündem
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri Kaan bugün gökyüzü ile buluşarak tarihi bir ilki gerçekleştirdi. Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan'ın ilk uçuşu dünya basınında yer buldu. Bloomberg tarihi uçuş için 'dönüm noktası' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını Kaan'ın gelişmiş özelliklerini yazdı.
21.02.2024 Dünya
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Astrolog Aygül Aydın 19-25 Şubat haftasını 12 burç için yorumladı: 3 burç sevgiliyi sosyal medyadan buluyor, 4 burç borçları temizliyor!
Astrolog Aygül Aydın 19-25 Şubat haftasını 12 burç için yorumladı: 3 burç sevgiliyi sosyal medyadan buluyor, 4 burç borçları temizliyor! Bu hafta birbirinden güzel sürprizler var ve gökyüzü adeta şölen yaşatıyor. 19 Şubat'ta Güneş Balık burcuna geçerken 24 Şubat'ta Başak burcunda dolnay var. Astrolog Aygül Aydın, 19-25 Şubat haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
19.02.2024 Astroloji
Tarihte Anunnakiler Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir? Anunnakiler Gerçek Mi?
Tarihte Anunnakiler Kimlerdir, Özellikleri Nelerdir? Anunnakiler Gerçek Mi? Tarihi antik döneme kadar uzanan anunnakiler konusunda, belli başlı bazı belgeler doğrultusunda bilgiler bulunmaktadır. Özellikle Akad öncesi dönemden kalma Sümer döneminde bulunan farklı belgeler, panteondaki en güçlü Tanrılar olarak ifade edilirler. Genel olarak Göklerin tanrısı An ile yeryüzünün Tanrısı Ki’nin torunları olarak bilinmektedir.
15.02.2024 Yaşam
Mehdi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Mehdi İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Mehdi İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Mehdi İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslam alemi genellikle mehdiyi beklemektedir. Mehdi ile ilgili söylenen pek çok hadis bulunmaktadır. Mehdi ile ilgili hadislerde genel özellikler anlatılır. Mehdi'nin yeryüzüne huzur ve barış getireceğine inanılır. 
2.02.2024 Dini Bilgiler
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir?
Ahmet Hamdi Tanpınar Kimdir? Ahmet Hamdi Tanpınar Eserleri Ve Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet dönemi edebiyatçıları arasında en öne çıkan isimlerden biri, kuşkusuz Ahmet Hamdi Tanpınar’dır. Gerek edebi yönü gerek eserleri gerekse kişiliğiyle bir döneme ışık tutmuştur. Cumhuriyet dönemi Türkiye’sinde dünyaya gelen Ahmet Hamdi Tanpınar, yazar, şair ve akademisyen kimliklerinin yanı sıra siyasi kimliği ile de bilinmektedir. Günümüze değin ulaşan birçok eser bırakmış, ürünleri Türk edebiyatında hala ders konusu olarak işlevini devam ettirmektedir. 
21.01.2024 Eğitim
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ilerliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay aracının bugün saat 13:45'te Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmesini beklediklerini belirtti. Bakan Kacır tarihi anların Taksim ve Kızılay meydanlarındaki planetaryumlardan takip edileceğini söyledi.
20.01.2024 Gündem
Milli savaş uçağı Kaan için geri sayım başladı
Milli savaş uçağı Kaan için geri sayım başladı Milli Savaş Uçağı "KAAN" için geri sayım sürüyor. Türkiye'nin en önemli teknoloji projeleri arasında gösterilen muharip uçak, kısa süre içerisinde ilk uçuşunu gerçekleştirecek. KAAN stratejik taarruz imkanı sağlayacak.
14.01.2024 Gündem
Bu hafta sonu yağış var mı? 13-14 Ocak İstanbul, İzmir, Ankara hava durumu!
Bu hafta sonu yağış var mı? 13-14 Ocak İstanbul, İzmir, Ankara hava durumu! Bu hafta sonu yağış var mı? Hafta sonu için plan yapanlar öncesinde hava durumu raporlarına göz atıyor. Bazı illerde devam edecek kar yağışıyla birlikte pek çok büyükşehirde gökyüzü açık ancak soğuk hava devam edecek. Yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek. Peki 13-14 Ocak 2024 İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? İşte Türkiye geneli hava raporu....
12.01.2024 Gündem
Astrolog Aygül Aydın yorumladı! Balık burçları ‘Hayatın seçim zamanı geldi’ Satürn şova başlıyor, 25 Mayıs’a dikkat!
Astrolog Aygül Aydın yorumladı! Balık burçları ‘Hayatın seçim zamanı geldi’ Satürn şova başlıyor, 25 Mayıs’a dikkat! Astrolog Aygül Aydın, 2024'te Balık burcunu bekleyen değişim ve dönüşümleri ayrıntılı bir şekilde analiz etti. Yeni yılda Balık burcunu etkileyecek gökyüzü olaylarını detaylı bir biçimde değerlendiren Aydın, bu olayların Balık burcu üzerinde potansiyel etkilerini ve muhtemel sonuçlarını uzun uzun anlattı. Ayrıca, Aydın, Balık burcu için bu dönemde alınması gereken kararlar noktasında önerilerde bulunarak, olumlu değişikliklere odaklanma konusunda öneriler sundu.
29.12.2023 Astroloji
Aygül Aydın’dan kovalara müjde! Zorlu geçen 2 sene sonrası güneş açıyor, parasal konulara dikkat, aşk hayatında mayıs temmuz arası önemli
Aygül Aydın’dan kovalara müjde! Zorlu geçen 2 sene sonrası güneş açıyor, parasal konulara dikkat, aşk hayatında mayıs temmuz arası önemli Astrolog Aygül Aydın, 2024 yılında Kova burcunu etkileyebilecek değişim ve dönüşümleri detaylı bir şekilde değerlendirdi. Aydın, yeni yılda kova burcunu bekleyen olayları ayrıntılı bir biçimde ele alarak, 2024'te gerçekleşecek gökyüzü olaylarıyla birlikte kovaların karşılaşabileceği potansiyel durumları ve bu etkilerin nasıl sonuçlanacağını anlattı. Astrolog, ayrıca kovaların bu dönemde alması gereken kararlar konusunda da önerilerde bulunarak, kovaların yaşamlarında olumlu yönde değişikliklere nasıl odaklanabilecekleri konusuna dair ipuçları verdi.
22.12.2023 Astroloji
Başak burcu 2024'te resti çekiyor! Aygül Aydın, yeni yılda Başak burcundaki değişimi anlattı
Başak burcu 2024'te resti çekiyor! Aygül Aydın, yeni yılda Başak burcundaki değişimi anlattı Astrolog Aygül Aydın, 2024 yılında Başak burcundaki değişimi anlattı. Yeni yılda gerçekleşecek gökyüzü olayları ışığında Başaklar için yaşanacak değişimleri, dönüşümleri açıklayan Aydın, Başaklar için Eylül ayına kadar zaman verdi. İşte Başak burcu 2024 yorumu...
20.12.2023 Astroloji
Terazi burcu 2024'te sahneye çıkıyor! Aygül Aydın müjdeyi verdi, Terazilerdeki değişimi yorumladı!
Terazi burcu 2024'te sahneye çıkıyor! Aygül Aydın müjdeyi verdi, Terazilerdeki değişimi yorumladı! Astrolog Aygül Aydın, 2024 Terazi burcundaki değişim ve dönüşümleri yorumladı. Yeni yılda Terazileri bekleyen olayları anlatan Aydın, 2024'te gerçekleşecek gökyüzü olaylarıyla birlikte burçların alması gereken kararları açıkladı. Ünlü Astrolog, Teraziler için 25 Mart'ı dönüm noktası saydı. İşte Terazi burcu 2024 yorumu...
20.12.2023 Astroloji
Atmosfer Nedir, Atmosferin Katmanları Nelerdir? Atmosferin Canlılar İçin Önemi Nedir?
Atmosfer Nedir, Atmosferin Katmanları Nelerdir? Atmosferin Canlılar İçin Önemi Nedir? Her gezegen ve gök cisminin etrafını saran bir yoğun hava tabakası vardır. Bu tabakaya atmosfer adı verilir. Atmosfer sayesinde Dünya'da 4 iklim görülür. Atmosfer toplamda 7 katmandan meydana gelir. En dıştan en içe doğru olacak şekilde katmanlar Egzosfer, İyonosfer, Termosfer, Mezosfer, Ozonosfer, Stratosfer, Troposter şeklinde sıralanır.
14.12.2023 Eğitim
Sabahın ilk saatlerinde şaşkınlık yaratan görüntü!
Sabahın ilk saatlerinde şaşkınlık yaratan görüntü! Sabahın ilk saatlerinde şehirin gökyüzünde oluşan görüntü vatandaşlar arasında korku ile şaşkınlık uyandırırken daha sonra yerini hayranlığa bıraktı.
30.11.2023 Gündem
İstanbul'da gökyüzü şimşeklerle aydınlandı
İstanbul'da gökyüzü şimşeklerle aydınlandı İstanbul'da dün akşam etkili olan yağış sırasında Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çevresine düşen yıldırım kamera görüntülerine yansıdı. İstanbul'da gökyüzü şimşeklerle aydınlandı.
12.11.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gökyüzü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökyüzü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.