Gökçebey

Gökçebey

Son dakika gökçebey haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökçebey ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökçebey haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökçebey

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökçebey gelişmeleri de dahil olmak üzere 160 gökçebey haberi bulunmuştur. Tüm gökçebey haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Zonguldak geldi. Zonguldak yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Zonguldak Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Zonguldak'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Zonguldak yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan sel felaketi yaşanan illere 50 milyon liralık kaynak
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan sel felaketi yaşanan illere 50 milyon liralık kaynak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sel felaketi yaşanan illerde acil ve temel ihtiyaçların karşılanması için ilk olarak 50 milyon liralık kaynak aktarıldığını ifade edildi. Bakan Göktaş, Zonguldak için de 4,3 milyon liralık kaynak aktarılması talimatı verdiğini duyurdu.
12.07.2023 Gündem
Bakan Koca'dan selde yaralananlar için açıklama geldi
Bakan Koca'dan selde yaralananlar için açıklama geldi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca selde yaralananlar ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Koca Bartın'da sel felaketiyle ilgili acil sağlık ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek, "Hastanelere ulaşan 4 yaralıdan 2'sinin tedavisi devam ediyor, 2 kişi taburcu edilmiştir" dedi.
10.07.2023 Gündem
Sel yolda adeta deprem etkisi yaptı!
Sel yolda adeta deprem etkisi yaptı! Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde sağanak yağış sonrası karayolunda çöküntü ve yarıklar oluştu.
9.07.2023 Vatan TV
Şap hastalığı sebebiyle 136 köy karantinaya alındı
Şap hastalığı sebebiyle 136 köy karantinaya alındı Zonguldak merkeze bağlı bazı köyler, Ereğli ilçesinin tüm köyleri, Devrek ve Gökçebey'deki bazı köylerde karantina başlatıldı. Karantinadaki 136 köyde, hayvan giriş-çıkışı yasaklandı; ekipler aşılama çalışmaları için hareket geçti.
7.07.2023 Gündem
Zonguldak'ta feci kaza: Sürücü hayatını kaybetti, kızı yaralandı
Zonguldak'ta feci kaza: Sürücü hayatını kaybetti, kızı yaralandı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde iki aracın karıştığı trafik kazasında sürücü hayatını kaybederken, kızı yaralandı.
29.05.2023 Yaşam
Asansörün halatı koptu; 3 gün önce evlenen çiftten koca öldü, eşi yaralı
Asansörün halatı koptu; 3 gün önce evlenen çiftten koca öldü, eşi yaralı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde balkondan eve girişi sağlayan yük asansöründeki halatın kopması sonucu Muharrem Aloğlu (82) hayatını kaybetti, 3 gün önce evlendiği eşi Gıymet Aloğlu (62) yaralandı.
10.04.2023 Gündem
TOKİ Zonguldak kura başvuru sonucu! TOKİ kura çekilişi canlı yapılıyor! Zonguldak TOKİ çekilişi isim listesi belli oldu mu?
TOKİ Zonguldak kura başvuru sonucu! TOKİ kura çekilişi canlı yapılıyor! Zonguldak TOKİ çekilişi isim listesi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut kura çekilişleri canlı olarak yapılmaya devam ediyor. TOKİ tarafından belirlenen takvime göre, 4-5 Aralık tarihlerinde TOKİ Zonguldak çekilişleri yapılacak. Çaycuma Saltukova, Çaydeğirmeni, Ereğli, Merkez, Alaplı, Beycuma, Gökçebey, Bakacakkadı, Karaman ilçelerinde toplamda 1650 konut hak sahiplerini buluyor. Peki, Zonguldak TOKİ çekiliş sonuçları isim listesi belli oldu mu? Zonguldak TOKİ çekilişi sonuçları nereden öğrenilir? TOKİ kura çekilişi canlı yayın nasıl izlenir? TOKİ Zonguldak çekilişi sonuç listesi!
4.12.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci'den selin vurduğu Zonguldak'ta inceleme
Bakan Kirişci'den selin vurduğu Zonguldak'ta inceleme Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, selden etkilenen Zonguldak’ta incelemelerde bulunarak, tarım arazileri zarar görenlere tarım sigortasının önemini anlattı.
28.06.2022 Gündem
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu...
Aşırı yağmur sele dönüştü! 6 ilde alarm verildi, uyarılar art arda geldi! Köprüler çöktü, hayat durdu... Aşırı yağmur, kuvvetli sağanak ve sel ile ilgili son dakika açıklaması! AFAD ile Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kırmızı kod uyarıları art arda geldi. Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Karabük ve Sinop'ta alarm verildi. Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde şiddetli yağışın etkisiyle taşan sel suları 2 köprüyü yıktı, bir mahallede ise evleri sel suları bastı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnebolu'da dere kenarında dükkanların açılmayacağını belirtti. Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen canlı yayında yaptığı açıklamada, bugünün tehlikeli olduğunu ifade ederek, “Kritik saatler başladı. Yağış şiddetini artırdı. İş biraz daha ciddileşmeye başladı" uyarısında bulundu. AFAD'dan yapılan son açıklamada ise Batı Karadeniz'deki 15 ilçe için taşkın riskinin tehlikeli boyutlara ulaştığı bildirildi.
27.06.2022 Gündem
Tehlike baş gösterdi! Taşan dereler sebebiyle yollar nehre dönüştü
Tehlike baş gösterdi! Taşan dereler sebebiyle yollar nehre dönüştü Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde etkili olan kuvvetli sağanakla birlikte yollar nehre dönüştü.
26.06.2022 Gündem
Yavuz Sondaj Gemisi'ne kritik görev! Karadeniz gazında tarihi gün
Yavuz Sondaj Gemisi'ne kritik görev! Karadeniz gazında tarihi gün Karadeniz gazında tarihi gün! Yavuz Sondaj Gemisi’ne kritik görev, Filyos Limanı’ndan yola çıkan Yavuz Sondaj Gemisi, Türkali-2’deki keşif kuyulara kuyubaşı vanasını indirecek. Ayrıca üst seviye kuyu tamamlama görevini de yerine getirecek. Uğurlama töreninde konuşan Enerji Bakanı Fatih Dönmez, "Türkiye'nin kaderini değiştirecek 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfimizle Türkiye’nin enerji bağımsızlığı için önemli adım attık. Bu başarılar hem masada hem sahada yapılan uzun süreli dikkatli ve detaylı bir planlama strateji ve aksiyon planını bir neticesidir” dedi.
8.04.2022 Ekonomi
Doğal gaz için çok önemli adım! Doğal gaz dağıtımı başlıyor
Doğal gaz için çok önemli adım! Doğal gaz dağıtımı başlıyor Yavuz Sondaj Gemisi Karadeniz’de yeni göreve hazırlanıyor. Geçen hafta Filyos Limanı’na götürülen dev kuyubaşı vanası Yavuz Sondaj Gemisi’yle bugün Karadeniz’in derinliklerine indirilmek üzere yola çıkacak. Karadeniz’de açılan kuyuların üretime hazırlanması için kuyubaşı vanası ilk adımı oluşturacak. Kuyubaşı vanası 6 kuyudan toplayıp gazı dağıtacak. Vanaların toplam sayısı 10 olacak.
8.04.2022 Ekonomi
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Nayib Bukele Türkiye'ye geldi! Twitter'dan espri yaptı
Nayib Bukele Türkiye'ye geldi! Twitter'dan espri yaptı El Salvador'un 41 yaşındaki devlet başkanı Nayib Bukele, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmek için Türkiye'ye geldi. Bukele, Türkiye'ye gelişini Twitter'dan esprili bir dille duyurdu.
20.01.2022 Yaşam
Okullar tatil edildi! O illerde kar yağışı sonrası flaş karar
Okullar tatil edildi! O illerde kar yağışı sonrası flaş karar Yoğun kar yağışı sonrası o illerde flaş karar. Okullar tatil edildi. Trabzon ve Sinop'ta yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez ile bazı ilçelerde yarın eğitim öğretime ara verileceği bildirildi.
23.12.2021 Gündem
Hemzemin geçitte yolcu treninin altında kalarak feci şekilde can verdi
Hemzemin geçitte yolcu treninin altında kalarak feci şekilde can verdi Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde, hemzemin geçitten geçerken trenin çarptığı Adem Güney (50) yaşamını yitirdi.
15.12.2021 Yaşam
6 aylık hamile Neslihan hayatını kaybetti, bebeği yoğun bakımda
6 aylık hamile Neslihan hayatını kaybetti, bebeği yoğun bakımda Zonguldak'ta, 24 haftalık hamile Neslihan Albuz (29), göğüs ağrısı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede, kalp damarlarındaki genişleme nedeniyle hayatını kaybetti. Sezaryenle alınan bebek ise yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
24.05.2021 Gündem
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar!
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar! Kaymakamlık kursunu başarıyla bitiren kaymakam adaylarının ataması yapıldı. 99 kaymakamın ataması yapıldı ve bazı mülki idare amirlerinin de görev yerleri değiştirildi. İşte yeni atanan kaymakamlar!
20.03.2021 Gündem
Soyunma kabininde iğrenç olay! Cep telefonuna kaydetti
Soyunma kabininde iğrenç olay! Cep telefonuna kaydetti Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, kabinde kıyafet deneyen kadını cep telefonuyla görüntülediği iddia edilen mağaza sahibi E.Ç., tutuklandı.
11.03.2021 Gündem
Bel ağrısı şikayetiyle gitti; hastanede yapılan iğne hayatını kararttı!
Bel ağrısı şikayetiyle gitti; hastanede yapılan iğne hayatını kararttı! Zonguldak'ta belindeki rahatsızlık nedeniyle gittiği hastanede ağrı kesici iğne olduktan sonra sol bacağında yaşadığı his kaybı sonrası 'siyatik sinir yaralanması' teşhisi konulan İsmail İnam (41), yüzde 44 engelli kaldı. Savcılığa suç duyurusunda bulunan İsmail İnam, sorumlu hemşire ve doktordan şikayetçi oldu.
4.02.2021 Gündem
Karadeniz'deki doğalgazın çıkartılmasına 2 bin kişilik istihdam
Karadeniz'deki doğalgazın çıkartılmasına 2 bin kişilik istihdam Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Karadeniz açıklarında bulunan doğalgaz rezervinin karaya çıkartılması için Filyos'un kullanılacağını belirterek çalışma için 2 bin kişinin istihdam edileceğini ifade etti. Tutulmaz, "Uzun vadede gazın buraya çıkmasının hem psikolojik açıdan önemi var" diye konuştu.
11.01.2021 Ekonomi
Zonguldak'ta havalandırma arızalanınca 20 bin tavuk telef oldu
Zonguldak'ta havalandırma arızalanınca 20 bin tavuk telef oldu Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı beldesinde bulunan tavuk çiftliğinde havalandırma arızası nedeniyle 20 bin tavuk öldü.
3.12.2020 Yaşam
Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, koronavirüse yakalandı
Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, koronavirüse yakalandı Zonguldak'ın Gökçebey ilçesi Belediye Başkanı Vedat Öztürk, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını bildirdi.
20.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökçebey ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökçebey haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.