Gizem

Gizem

Son dakika gizem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizem gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.651 gizem haberi bulunmuştur. Tüm gizem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu
Banyoda rezalet! Annesine anlattı, babanın iğrenç hareketi gizli kamerayla ifşa oldu Banyo ve tuvalette babasından genç kıza iğrenç istismar. Gizli kamera görüntüleri rezalet gerçeği ortaya çıkardı. Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. İşte iğrenç haberin detayları...
18.04.2024 Gündem
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi!
Cinsel istismarcıyı gizli kamera görüntüleri ele verdi! Ankara'da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızını 4 yıl boyunca babası cinsel istismar etti. Cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Ahmet Kural baba oldu!
Ahmet Kural baba oldu! Temmuz 2023'te dünyaevine giren Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Kozan'da bir itiraz da CHP'den!
Kozan'da bir itiraz da CHP'den! Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde 16 bin 779 oy alan CHP Kozan Belediye Başkan Adayı Sudiye Gizem Aksoylu da İlçe Seçim Kurulu'na itirazda bulundu.
2.04.2024 Adana
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı'
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı' Survivor All Star'da sakatlıkları nedeniyle diskalifiye olan Yağmur Banda ve Gizem Memiç takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için adaya geldi. İki takımda da duygu dolu anlar yaşandı. Yaman sürekli olumsuz eleştiriler yapan takımına sistem etti. İkinci eleme adayı belli oldu. Dikkat çeken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
2.04.2024 Magazin
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da
Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal Arka Sokaklar'da 18 yıldır ekrana gelen polisiye dizi Arka Sokaklar’ın oyuncu kadrosu büyüyor. Her bölümüyle izleyicilerin beğenisini toplayan diziye Şehsuvar Aktaş, Burak Satıbol ve Asena Tuğal dahil oldu.
29.03.2024 Magazin
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da şok sakatlık: Gizem Memiç acı içinde kıvrandı! Survivor 2. eleme adayı belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar parkurdaki yerlerini aldılar. Ogeday'ın yarışmayı bırakma kararı adaya bomba gibi düştü. Ogeday'ın yarışmada kalıp kalamayacağı merak edilirken "Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2. eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı.
18.03.2024 Magazin
Survivor'da adaya veda eden isim şoke etti! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor'da adaya veda eden isim şoke etti! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
15.03.2024 Magazin
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı? Bu hafta, Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Kızılcık Şerbeti, izleyicileri beklenmedik ayrılıklarla şaşırtacak. Dizide, uzun süredir takip edilen iki karakterin hikayesi sona erecek. Peki, Kayra Şenocak diziden ayrılıyor mu? Ertuğrul İslamoğlu Kızılcık Şerbeti'nden ayrılacak mı?
13.03.2024 Magazin
Survivor'da heyecanlı anlar... Ödül oyunu baş döndürdü! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da heyecanlı anlar... Ödül oyunu baş döndürdü! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor All Star'da zorlu bir ödül oyunu gerçekleşti. Yarışmacılar dengede durmak konusunda oldukça zorluk çekti. Begüm, Aleyna, Aysu, Pınar ve Gizem düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
1.03.2024 Magazin
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi Hamileleri ve yeni anneleri desteklemek amacıyla beslenme webinar serisi projesinin yıl boyunca ücretsiz olarak Hero Baby tarafından hayata geçirildiği duyuruldu.
23.02.2024 Sağlık
1 yıldır kayıp olarak aranıyordu; cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
1 yıldır kayıp olarak aranıyordu; cinayete kurban gittiği ortaya çıktı Çatalca'da yaklaşık 1 yıldır kayıp olarak aranan Mehmet Berberoğlu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Mehmet Berberoğlu'nun birlikte alkol aldığı arkadaşları tarafından eşlerine sarkıntılık yaptığı iddiasıyla öldürüldüğü öne sürüldü. Gözaltına alınan 4'ü sağır ve dilsiz 5 şüphelinin gösterdiği ıslah edilmiş dere içinde yapılan aramada poşete konularak atılmış Mehmet Berberoğlu’nun cesedi bulundu.
22.02.2024 Gündem
Survivor All Star'da yine ceza: Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye kızdı! 4. eleme adayı da belli oldu!
Survivor All Star'da yine ceza: Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye kızdı! 4. eleme adayı da belli oldu! Survivor All Star'da heyecan dorukta! Kırmızı ve Mavi takım arasında kıyasıya mücadelesi devam ediyor. Acun Ilıcalı ortamı geren ve sürekli kavga çıkaran Yunus Emre'ye fena kızdı ve yeni bir ceza kesti. Gizem'in oyun esnasındaki kazası kaşının yarılmasına neden oldu. Ilıcalı, Yunus Emreye 3 ödül cezesı verdi ve 'Hareketlerin bize uymuyor, seni zorla tutmuyoruz istersen gidebilirsin' diyerek sert bir dille uyardı. Peki, Survivor 13 Şubat 2024 Salı dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı, son eleme adayı kim oldu?
14.02.2024 Magazin
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Mutant içerikli filmler denildiği zaman akla mutlaka X Men serisi gelmektedir. Çünkü bu film serisi bugüne kadarki en iyi mutant filmi olarak bilinir. Aksiyon, gizem, fantastik, korku, macera ve daha birçok unsur filmde yer alır.
5.02.2024 Gündem
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak
Doğum için geri sayım başladı! Ahmet Kural ile Çağla Gizem çiftinin oğulları olacak Oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Temmuz 2023'te Bodrum'da nikah masasına oturmuştu. Çiftten güzel haber geçtiğimiz aylarda geldi.
3.02.2024 Magazin
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları...
Oniks Taşı Özellikleri Nelerdir? Oniks Taşının En Bilinen Faydaları... Oniks taşı yüzyıllar boyunca gizem kaynağı olmuştur. Eşsiz oniks taşı binlerce yıldır en popüler mücevher taşları arasında bulunmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç...
Seçil Erzan vakasının benzeri Denizli'de yaşandı! İnsanları böyle dolandırmışlar: Lüks açılışlar ve arabalar, 5 katı kazanç... Seçil Erzan vakasının bir benzeri Denizli'de ortaya çıktı. Dubai merkezli ünlü bir finans şirketinin temsilcisi olduklarını belirtip, başta Avrupa'da yaşayan gurbetçiler olmak üzere çok sayıda kişiden yüksek kar payı vaadiyle 20 bin euro ile 300 bin euro arasında değişen para toplayıp, milyonlarca euroluk dolandırıcılık yatıkları ileri sürülen 3 kişi hakkında savcılıklara suç duyurusunda bulunuldu. Dolandırılan kişilerden bazılarının avukatı olan Gizem Üğür, olayın ikinci bir Seçil Erzan vakası olduğunu ancak dolandırılan kişilerin ünlü olmadığını söyledi.
25.01.2024 Gündem
Survivor'da gözyaşları: Dokunulmazlıkta ipler gerildi, Nagihan ile Gizem tartıştı! 3. eleme adayı kim oldu?
Survivor'da gözyaşları: Dokunulmazlıkta ipler gerildi, Nagihan ile Gizem tartıştı! 3. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununda Nagihan ile Gizem arasında tartışma çıktı. Nagihan Karadere konseyde yaşadıklarını anlatırken göz yaşlarını tutamayarak ağladı. Peki haftanın 3. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...
23.01.2024 Televizyon
Survivor All Star'da ödül oyununda gerginlik tırmandı! Acun Ilıcalı'dan jet hamle geldi
Survivor All Star'da ödül oyununda gerginlik tırmandı! Acun Ilıcalı'dan jet hamle geldi 'Survivor All Star'ın yeni bölümü TV8'de yayınlandı. Ödül oyunu kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Gizem Memiç ve Seda Aktuğlu'nun yarıştığı sırada Turabi ve Hakan arasında gerginlik yükseldi. Oyuna ara vermek zorunda kalındı. Acun Ilıcalı yarışmacıları uyardı. İşte detaylar...
18.01.2024 Magazin
'Başka binamda hasar yok' diyen 96 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidinin binasına yıkım kararı
'Başka binamda hasar yok' diyen 96 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidinin binasına yıkım kararı Adana'da 6 Şubat'taki ilk depremde yıkılıp, 96 kişiye mezar olan Alpargün Apartmanı'nın tutuklu yargılanan ve ilk duruşmada 'Yıkılan bina dışında yaptığım diğer binalarda hasar yok' diyen müteahhiti Hasan Alpargün'ün (72) aynı sokakta yaptığı Alper Apartmanı için yıkım kararı çıktı.
7.01.2024 Gündem
Yılbaşı gizemini çözün: İçinizdeki Sherlock Holmes'ü ortaya çıkaran 5 bilmece
Yılbaşı gizemini çözün: İçinizdeki Sherlock Holmes'ü ortaya çıkaran 5 bilmece Bilmeceler zihin jimnastiği açısından verimli buılmaca türüdür. Cevabı içinde gizlidir ve çoğunlukla da eğlencelidir. Sorular gizem barındırır ve düşünme yeteneğini zorlar. Bilmecelerin çözüm arayışı da genellikle eğlencelidir. İşte içinizdeki dedektifi ortaya çıkarafcak 5 bilmece...
31.12.2023 Yaşam
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü
Gizem'in katilinin cezası, tahrik indirimi az bulunup yeniden yapılan yargılamada düştü Burdur'da eski sevgilisi Gizem Canbulut'u (17) öldürdüğü suçlamasıyla 20 yıl hapse çarptırılan Eren Yıldız'ın (21) cezası, 'haksız tahrik' indirimini az bulan Yargıtay tarafından bozuldu. Yeniden yargılanan Yıldız'ın cezası, bu kez 18 yıl 4 aya düştü. Karara tepki gösteren baba Hasan Canbulut, "İçimiz yanıyor. Geceleri kalkıp ağlıyoruz" dedi.
28.12.2023 Gündem
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Gizem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.