Giysi

Giysi

Son dakika giysi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan giysi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını giysi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Giysi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan giysi gelişmeleri de dahil olmak üzere 998 giysi haberi bulunmuştur. Tüm giysi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Naoh (Sodyum Hidroksit) Kullanım Alanları Nelerdir? Naoh Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Sodyum hidroksit kimya endüstrisinde çok sık kullanılan bir kimyasal maddedir. Endüstride, NaOH, kağıt ve selüloz, petrol rafinasyonu, metal işleme, deterjan üretimi, gıda işleme ve ilaç üretimi gibi birçok alanda kullanılmaktadır. Kağıt ve selüloz endüstrisinde, NaOH, odun hamuru ağacından çıkarılması için kullanılan bir kimyasal maddedir.
29.01.2024 Yaşam
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu
Avcılar'da emekli öğretmenin cansız bedeni çöp evinde bulundu Avcılar'da kendisinden 5 gün boyunca haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in (82) çöp evindeki elbise yığınının altında cesedi bulundu.
23.01.2024 Gündem
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı
Avcılar'da haber alınamayan emekli öğretmenin dairesinden çöp ev çıktı Avcılar'da kendisinden haber alınamayan emekli matematik öğretmeni Hasan Ergin'in evinden gelen ağır kokular üzerine ekipler, savcılık izni ile kapıyı kırdı. Girdiklerinde, tavana kadar atık giysi ve eşyalarla karşılaşan ekipler, 'çöp ev' haline gelen dairede kimseyi bulamadı.
22.01.2024 Gündem
Türkiye’nin uzay rüyası gerçekleşiyor! Alper Gezeravcı'dan mesaj var
Türkiye’nin uzay rüyası gerçekleşiyor! Alper Gezeravcı'dan mesaj var Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğu için nefesler tutuldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu’na gönderilecek Türk astronot Alper Gezeravcı ile fırlatma öncesi görüntülü konuşma yaptı. Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX tarafından Türkiye’nin İnsanlı İlk Uzay Misyonu hakkında yapılan açıklamada, "Mürettebatın koltukları uçuş pozisyonu getirildi, giysi sızıntı kontrolleri ve iletişim kontrolü tamamlandı” denildi.
18.01.2024 Gündem
Slovenya’da mağarada mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı
Slovenya’da mağarada mahsur kalan 5 kişi kurtarıldı Slovenya’nın Grahovo bölgesinde bulunan Krizna mağarasında mahsur kalan 5 kişi, suların çekilmesiyle Slovenya Mağara Kurtarma Servisi ekipleri tarafından kurtarıldı.
9.01.2024 Dünya
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Magazin
Gece kaşınmasına dikkat! 15-20 dakikada geçiyor, bağışıklığı düşük kişilerde belirtiler farklı
Gece kaşınmasına dikkat! 15-20 dakikada geçiyor, bağışıklığı düşük kişilerde belirtiler farklı Uyuz vakaları, bu yıl rekor seviyelere ulaştı. Ciltte kaşıntı ve kızarıklık olarak kendini gösteren uyuz hastalığı 3 yıl öncesine kıyasla, her 100 kişiden 30 ila 40’ında görülmeye başlandı. Uyuz hastalığının yayılmasındaki en başlıca nedenler okullarda ve kreşlerde çocukların çok fazla yakın temasta bulunması, spor kıyafetlerini ortak kullanması, toplu taşımalarda insanların birbirine yakın durması, mağazalarda denenen kıyafetlerin uzun süre kişilerin üzerinde kalması gösterilirken, uzmanlar hastalığın 15-20 dakika içinde geçtiğini söylüyor. Dermatoloji Bölümü Uzmanı Dr. İhsaniye Dönmez Çiçek, hastalığı geçirmiş ve iyileşmiş bir kişinin yeniden enfekte olabileceğini söyleyerek “tedavi sonrası izolasyonun çok önemli olduğunu dile getirdi ve “aynı yatakta uyumak, sarılmak ve enfekte olan kişinin kişisel eşyalarını, giysilerini, havlularını, yatak takımlarını kullanmak gibi durumlar bulaşma riskini artırıyor” diyerek uyardı.
4.11.2023 Sağlık
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
Dönüşüm ekonomisi için iş birliği
Dönüşüm ekonomisi için iş birliği Visa, Dönüşüm Ekonomisi Davranış İçgörüleri Laboratuvarı’nın (Visa Recommerce Behavioral Insights) perakende sektörü ile geçekleştirdiği ilk iş birliğini duyurdu. İş yerlerinin tüketicilere dönüşüm ekonomisine geçişte nasıl destek verebileceğini araştırmak ve paylaşmak üzere hayata geçen projenin ilk iş ortakları H&M Group'un COS markası, United Repair Centre, Mindworks, Twig ve Ellen MacArthur Vakfı oldu.
4.08.2023 Ekonomi
Adana'da “Sarılar” çetesine operasyon: 59 şüpheli tutuklandı
Adana'da “Sarılar” çetesine operasyon: 59 şüpheli tutuklandı Adana polisinin “Sarılar” olarak bilinen çeteye yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 105 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 59'u tutuklandı, 39'una adli kontrol getirilirken 7'si savcılıktan serbest kaldı.
8.04.2023 Gündem
Kış aylarında giyilen kalın kıyafetler hastalığa neden oluyor
Kış aylarında giyilen kalın kıyafetler hastalığa neden oluyor Kış aylarında giyilen kalın kıyafetlerin hastalığa neden olduğuna dikkat çeken uzmanlar vatandaşları uyarıyor.
8.03.2023 Sağlık
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile deprem bölgesine gitti
Emine Erdoğan, BM Habitat İcra Direktörü Sharif ile deprem bölgesine gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye ilçelerini ziyaret eden Emine Erdoğan ile BM Habitat İcra Direktörü Maimunah Mohd Sharif Sharif, konteyner kentte kalan depremzedelerle bir araya geldi. Emine Erdoğan deprem bölgesinde "Çok zor günler geçiriyoruz. Bunları hep birlikte aşacağız. Birbirimizin elinden tutarak, birbirimize teselli olacağız" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Gündem
21- 24 Şubat 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu yayında! 10 kilo deterjan 175 TL, 100 adet bulaşık makinesi tableti 92,50 TL'den satılıyor!
21- 24 Şubat 2023 BİM aktüel ürünler kataloğu yayında! 10 kilo deterjan 175 TL, 100 adet bulaşık makinesi tableti 92,50 TL'den satılıyor! BİM aktüel kataloğu yayınlandı. Salı ve Cuma günleri yayınlanan yeni katalog ile haftanın fırsatlarını belli oldu. BİM'de bu hafta; giysi çeşitleri, kozmetik malzemeler, ev eşyaları, temel ihtiyaç ve gıda ürünlerinde çeşitli indirimler raflardaki yerini aldı. İşte, BİM aktüel kataloğu ile 21 - 24 Şubat indirimli ürünlerin fiyatları...
21.02.2023 Ekonomi
Mert Fırat: Önceliğimiz gıda malzemesi
Mert Fırat: Önceliğimiz gıda malzemesi Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Hatay'da, 'İhtiyaç Haritası' platformu üyeleri, 'Online İmece' sistemi ile destek veren gönüllüleri ve tedarikçi firmaları bir araya getiriyor. Gönüllüler oluşturdukları ihbar sistemi ile depremzedelerin ihtiyaç duyduğu ürünleri de kurye ile götürüyor. 'İhtiyaç Haritası'nın kurucu üyesi oyuncu Mert Fırat, bir uçtan bir uca destek verenle tedarikçiyi buluşturduklarını söyledi.
13.02.2023 Magazin
Malatya'da evi yıkılan depremzede: Çıktık, arkamızı döndük, ev yıkıldı
Malatya'da evi yıkılan depremzede: Çıktık, arkamızı döndük, ev yıkıldı Deprem nedeniyle Malatya'daki evlerinin enkazı altında kalmaktan son anda kurtulan Kuşçu ailesi Bornovalı hayırseverler sayesinde sıcak bir yuvaya kavuştu. Deprem sırasında iki kızıyla birlikte 3'üncü kattaki evlerinden çıktıklarını ve arkasına dönüp baktığında oturdukları apartmanın yan yatıp, yerle bir olduğunu söyleyen Gülseren Kuşçu (44), "Biz kapıdan adım atınca apartman eğildi, yerle bir oldu. Biraz daha kalsaydık hepimiz ölürdük" dedi.
13.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 5. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 17 bin 674’e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
10.02.2023 Gündem
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Deprem ihtiyaç listesi! Doğal afet sonrası nasıl yardım edebilirim?
Deprem ihtiyaç listesi! Doğal afet sonrası nasıl yardım edebilirim? Kahramanmaraş merkezli olan ve birçok kenti etkileyen deprem sonrası birçok kurum kriz masası oluşturdu ve deprem bölgesi için bir ihtiyaç listesi yayınladı. Peki, Doğal afet sonrası nasıl yardım edebilirim?
6.02.2023 Gündem
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti!
Miss Universe yarışmasının birincisi tarihe geçti! Bu yıl 71’incisi düzenlenen Miss Universe yarışmasında kazananlar açıklandı. ABD’nin New Orleans şehrinde düzenlenen yarışmada güzeller boy gösterdi. Dünyayı saran savaş ve krizlerin etkisinde geçen yarışmadaki açıklamalar ve kostümler ilgi çekerken kazanan ABD’li güzel de tarihe geçmiş oldu.
15.01.2023 Magazin
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı
13 yaşındaki kızın çıplak cesedi bulundu! Şüphe edilecek en son kişi katili çıktı Annesiyle birlikte yaşayan 13 yaşındaki kız çocuğunun cesedi evinden kilometrelerce uzakta gömülmüş halde bulundu. Üstünde kıyafeti yoktu ve 14 kez bıçaklanmıştı. Buna onu yapan iki isim ise hiç akla gelmeyecek, hatta en son düşünülecek kişilerdi. Her şey ortaya çıktığında 'Neden?' sorusu milyonların aklını kurcalamıştı. İşte 2016 yılında yaşanan o kan donduran olayın hikayesi...
31.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Giysi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki giysi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.