Gitar

Gitar

Son dakika gitar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gitar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gitar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gitar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gitar gelişmeleri de dahil olmak üzere 912 gitar haberi bulunmuştur. Tüm gitar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti
Emir Yeşil 43 yaşında hayatını kaybetti Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, dün hayatını kaybetti. 43 yaşındaki Yeşil, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu.
21.04.2024 Magazin
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı
'Sosyal medyadan sosyal meydana' etkinliği büyük yankı uyandırdı! Gençler unutulmaz anlar yaşadı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek ve gençleri sosyal hayatın içerisine dahil etmek amacıyla 81 ilde eş zamanlı düzenlediği “Sosyal medyadan sosyal meydana” etkinliği, Adana’da büyük bir yankı uyandırdı.
5.03.2024 Adana
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli?
Taş Kağıt Makas Alev Kim? Serra Arıtürk kaç yaşında, nereli? Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam yayı hayatına başlıyor. Güzel oyuncu Serra Arıtürk’ün canlandırdığı Alev rolü ise merak konusu oldu. Peki, Umut’un hayatını değiştiren Taş Kağıt Makas Serra Arıtürk kimdir, kaç yaşında, nereli?
28.02.2024 Magazin
The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu?
The Neighbourhood dağıldı mı? The Neighbourhood grup üyeleri dağılıyor mu? Kaliforniyalı alternatif rock grubu The Neighbourhood’un dağıldığına dair iddialar gündem oldu. İddiaların ardından The Neighbourhood dağıldı mı, sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.01.2024 Magazin
8. Sınıf Cümlenin Ögeleri: Cümlenin Ögeleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Cümlenin Ögeleri: Cümlenin Ögeleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Cümlenin ögeleri, cümleyi oluşturan her bir unsurun genel adıdır. Cümle içinde ögeleri bulmak soru sorularak gerçekleşir. 8. sınıf Türkçe dersinin temel dil bilgisi konularından olan cümlenin ögeleri aynı zamanda lise geçiş sınavında en çok soru gelen konuların başında gelir.
26.12.2023 Eğitim
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza
Kazada ehliyetsiz ve alkollü çıkan sürücüye 12 bin TL ceza Antalya’nın Manavgat ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada yaralanan olmadı. Kaza yapan otomobillerden birisinin sürücüsünün 2.70 promil alkollü olduğu ve ehliyeti bulunmadığı belirlenirken, aracın önündeki içki bardağı ve gitar dikkatlerden kaçmadı.
5.09.2023 Yaşam
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Polislikten istifa etti, yeni mesleği şaşkına çevirdi:
Polislikten istifa etti, yeni mesleği şaşkına çevirdi: Kayseri Adem Korkmaz (37), 15 yıldır yaptığı polislik görevinden geçen yıl istifa ederek sosyal medya fenomeni oldu. Sosyal medyada 650 bin takipçiye ulaşan ve klip çıkaran Korkmaz, "Müziğe olan ilgim polislik yaparken de vardı. Hiçbir zaman müziği bırakmadım. Sosyal medya platformlarına gitar çaldığım videolar yükledim. Popüler olduğumda emniyetin önünden geçiyordum, 'Arkadaşlar ben istifa ediyorum' dedim. İstifa etmem 5 dakika sürdü" dedi.
11.05.2023 Yaşam
AK Parti binasına ateş açan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
AK Parti binasına ateş açan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Adana'da AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı'na pompalı tüfek ile ateş açtıktan sonra yakalanıp tutuklanan Erdem Kaya, (24) ifadesinde, "İçeride kimseyi göremedim. Fişek bitene kadar ateş ettim. Tabela ve parti camlarına doğru ateş ettim" dedi.
22.04.2023 Gündem
Deşarj’da bu hafta!
Deşarj’da bu hafta! Türkiye’nin sevilen Türkçe müzik kanalı Dream Türk, stüdyosunda popüler isimleri ağırlamaya devam ediyor.
11.04.2023 Televizyon
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuş ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt vermişti. Konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
10.04.2023 Gündem
Ezgi Mola'yı taciz etmekle suçlanan sanık konuştu: Amacım tanışıp samimi bir arkadaşlık kurmaktı
Ezgi Mola'yı taciz etmekle suçlanan sanık konuştu: Amacım tanışıp samimi bir arkadaşlık kurmaktı Bir reklam afişinde birlikte fotoğraflarının bulunduğu oyuncu Ezgi Mola'yı ısrarla takip ederek tehditte bulunduğu ve sosyal medya hesabından mesajlar yollayarak cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 8 yıl 3 aya kadar hapsi istenen Kemal K. hakim karşısına çıktı. Sanık Kemal K. savunmasında, "Amacım tanışıp samimi bir arkadaşlık kurmaktı" diyerek kendisini yanlış ifade etmiş olabileceğini belirtti.
30.03.2023 Magazin
Eş katili sanık: Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum, sırasını karıştırdım
Eş katili sanık: Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum, sırasını karıştırdım Şırnak’ın Uludere ilçesinde boşanma aşamasındaki Mihriban Altürk’ü (31) gitar kutusuna sakladığı pompalı silahla öldürüp, kızı T.Ş.’yi (8) de yaraladığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan Metin Şengil (35), “Eşimi kasten öldürmedim. Kendimden çok eşimi seviyordum. Silaha 3 gerçek, 3 ses mermisi koydum. Mermileri silaha koyarken sırasını karıştırdım” dedi.
28.01.2023 Yaşam
Berdan Mardini diskalifiye mi oldu? Survivor 2023 Berdan Mardini Survivor'dan neden ayrıldı?
Berdan Mardini diskalifiye mi oldu? Survivor 2023 Berdan Mardini Survivor'dan neden ayrıldı? Survivor 2023 tüm hızıyla devam ederken ünlüler takımında yarışan Berdan Mardini hakkında şaşırtan açıklama geldi. Mardini'nin Survivor'a daha fazla dayanamadığını belirten Ilıcalı, Berdan Mardini hakkında son açıklamayı yaptı. Peki Survivor Berdan Mardini neden ayrıldı, hasta mı? Berdan Mardini diskalifiye mi oldu?
23.01.2023 Televizyon
Çocuklar yarı yıl tatilinde AKM'de buluşacak
Çocuklar yarı yıl tatilinde AKM'de buluşacak İstanbul’un buluşma noktası Atatürk Kültür Merkezi, geleceğin sanatseverleri çocuklar için hazırladığı eğitici ve eğlendiren sömestr atölyeleri ve dijital hayvanlar alemi sergisi Digizoo ile çocukların yarıyıl tatilini renklendiriyor.
19.01.2023 Eğitim
Okan Bayülgen: Kendimle barışmaya çalışıyorum!
Okan Bayülgen: Kendimle barışmaya çalışıyorum! Şovmen ve oyuncu Okan Bayülgen, ReTouch Mag’in yeni sayısına verdiği röportajda, “Kesinlikle huysuzum. Kendimle ve her şeyle barışmaya çalışıyorum. Bunu 30-40 yıl içerisinde başarmak niyetindeyim” dedi.
18.01.2023 Magazin
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti Dünyanın en büyük gitaristlerinden bir sayılan İngiliz müzisyen Jeff Beck, geçirdiği ani hastalık nedeniyle 78 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. Karabulut ise, "Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğine yüzde yüz eminim." dedi. Öte yandan olayla ilgili dikkat çeken fotoğraf ayrıntısı ifşa oldu. İşte haberin detayları...
23.12.2022 Gündem
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl?
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl? Yaşamını ABD'de sürdüren şarkıcı Gökhan Özen, kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Özen, bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildiğini söyledi. Peki, Gökhan Özen kaç yaşında, kimdir, nereli, son hali nasıl? Gökhan Özen’in sağlık durumu nasıl?
19.12.2022 Televizyon
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Başsavcılık'tan  gündem yaratacak karar
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Başsavcılık'tan gündem yaratacak karar Türkiye'yi sarsan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili en derin şüphesini dile getirerek, cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne süren acılı baba Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Baba Karabulut'un "Bu cellat ya öldürüldü ya kaçırıldı" şüphesine Başsavcılık yanıt verdi.
17.12.2022 Gündem
Ünlü şarkıcının korkunç sonu! Evlendikten saatler sonra öldü
Ünlü şarkıcının korkunç sonu! Evlendikten saatler sonra öldü Ünlü şarkıcının başına öyle korkunç bir şey geldi ki... Sevdiği kadını kollarına almış, onunla sonsuza dek mutlu olmaya söz verdikten sonra neşe içinde dans ediyordu. Ünlü şarkıcı için en güzel günleri ufukta görünüyordu. Ancak bu güzel başlayan masal korkunç gerçekle sona erdi.
30.11.2022 Magazin
Şarkılarını akciğer nakillerine atfettiler!
Şarkılarını akciğer nakillerine atfettiler! 5 üyesinin sağlık personeli olduğu Ayda1Detoks grubu, 40’ıncı konserini dün organ bağışına dikkat çekmek için verdi. Jolly Joker Vadi İstanbul’da sahne alan grup konserin tüm geliri organ bağışı konusunda çalışmalar yürüten Hayata Bağış Derneği’ne bağışlandı.
9.11.2022 Sağlık
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu Geleneksel melodileri, modern temalarla harmanlayan, müzik çalışmalarını 2017'den bu yana dinleyicileriyle buluşturan Mart Gibi grubu, en çok dinlenen şarkısı 'Duraklar'ın hikayesini, grubun isminin nasıl belirlendiğini ve hakkında merak edilenleri anlattı. Tüm sorulara samimi cevaplar veren Mart Gibi grubu röportaj sonunda dinleyicilerden de interaktif bir istekte bulundu.
1.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gitar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gitar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.