Gerger

Gerger

Son dakika Gerger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gerger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gerger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerger gelişmeleri de dahil olmak üzere 93 gerger haberi bulunmuştur. Tüm gerger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları
Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler 💥​ Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? Besni, Çelikhan, Gerger, Gölbaşı, Kahta, Samsat, Sincik, Tut seçim sonuçları Adıyaman seçim sonuçları ile birlikte Adıyaman Belediyesi hangi partide, Adıyaman Belediye başkanı kim oldu? Sorularına aranan yanıt dışında Adıyaman ilçe belediyelerini hangi partilerin aldığı da merak konusu oldu. Peki, Adıyaman ilçe belediye başkanları hangi partiden? İşte Adıyaman ve ilçelerini kazanan partiler…
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı açıklamada, "Adıyaman, 6'lı masa denen proje yapının ve Cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi" dedi. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
TMO silosundaki patlamadan dram çıktı! Konteynerde yaşayan ailesine destek olmak için Kocaeli'ne gitmiş
TMO silosundaki patlamadan dram çıktı! Konteynerde yaşayan ailesine destek olmak için Kocaeli'ne gitmiş Kocaeli’nin Derince ilçesinde Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) silosundaki patlamada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Ekrem Kalkan gözyaşları arasında baba ocağında toprağa verildi.
10.08.2023 Gündem
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz” dedi.
22.03.2023 Gündem
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
Doktor aileden geriye bu fotoğraf kaldı! Acı tesadüf
Doktor aileden geriye bu fotoğraf kaldı! Acı tesadüf Asrın felaketinde en ağır yıkımı yaşayan şehirlerin başında gelen Adıyaman, tarihindeki en acı dramlarına şahitlik ediyor. 50 vatandaşa mezar olan Bozbey Apartmanı'nda cansız bedenlerine ulaşılan bir ailenin hikayesi yürekleri dağladı. Doktor ailenin 1999 Marmara Depremi ile ilgili de bilinmeyen bir anısı ortaya çıktı.
17.02.2023 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Yeni yol ile Nemrut Dağı'na erişim kolaylaşacak
Bakan Karaismailoğlu: Yeni yol ile Nemrut Dağı'na erişim kolaylaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yeni yol ile Narince-Gerger yolu güzergahı üzerindeki Nemrut Dağı'na da erişim kolaylaşacak, yerli ve yabancı turistlerin seyahatleri daha konforlu hale gelecek. Bu da turizmi canlandıracak, ticareti canlandıracaktır" dedi.
18.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti
Göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti Adıyaman'ın Gerger ilçesinde, Mehmet Karayiğit (42), yıkımını yaptığı evde oluşan göçük altında kalarak hayatını kaybetti.
9.01.2022 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
İŞKUR personel alımı: Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS’siz 650 personel alımı yapıyor!
İŞKUR personel alımı: Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS’siz 650 personel alımı yapıyor! İŞKUR personel alımı ilanları vermeye devam ediyor. Belediye ve SYDV İŞKUR üzerinden KPSS şartısz 650 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan 20 Şubat 2020 tarihli ilanlara göre, kamuya KPSS şartsız az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeyinde 650 personel alımı yapılacak. Personeller, belediye ve sosyal yardım kuruluşlarında daimi olarak istihdam edilecek.
21.02.2020 Personel Alımı
Adıyaman’da bazı ilçelerde okullar tatil edildi! İşte Adıyaman’da okulların tatil edildiği ilçeler
Adıyaman’da bazı ilçelerde okullar tatil edildi! İşte Adıyaman’da okulların tatil edildiği ilçeler Adıyaman’da dün gece etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, öğrencilerin ve öğretmenlerin tatil olup olmadığını sorgulamasına neden oldu. 6 Ocak 2020m pazartesi günü Adıyaman’da okullar tatil bazı ilçelerde okullar tatil edildi. İşte Adıyman’da okulların tatil edildiği ilçeler…
6.01.2020 Gündem
100 metre yükseklikten feci ölüm
100 metre yükseklikten feci ölüm ADIYAMAN'ın Gerger ilçesinde, dengesini kaybedip, yaklaşık 100 metre yükseklikten düşen Ahmet Tutuş (40), hayatını kaybetti.
11.11.2019 Yaşam
PKK’nın istihbaratçısı 57 günlük takiple vuruldu
PKK’nın istihbaratçısı 57 günlük takiple vuruldu Erbil Başkonsolosluğu görevlisinin şehit edilmesinde rol oynayan terörist Mehmet Bayden, 57 gün süren nefes kesen takibin ardından öldürüldü.
26.09.2019 Gündem
Adıyaman'da iki aile birbirine girdi
Adıyaman'da iki aile birbirine girdi Adıyaman’ın Gerger ilçesine bağlı Beybostan köyünde iki aile arasında yaşanılan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.
17.08.2019 Yaşam
Adıyaman'da akılalmaz olay! Otomobilinde 3 bin kurbağa bulundu
Adıyaman'da akılalmaz olay! Otomobilinde 3 bin kurbağa bulundu Adıyaman'da jandarmanın şüphe üzerine durdurduğu otomobilde yapılan aramada kaçak olarak avlanan 3 bin canlı kurbağa ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.
29.07.2019 Yaşam
Adıyamanlı çoban 85 milyon yıllık fosil buldu!
Adıyamanlı çoban 85 milyon yıllık fosil buldu! Adıyaman'ın Gerger ilçesinde çobanlık yapan Turan Cingöz (38), hayvan otlattığı sırada şekilleri dikkatini çeken kayaçların fotoğraflarını çekerek sosyal medyadan paylaştı. Bir müze yetkilisinin dikkatini çeken fotoğraflardaki kayaçların, 85 milyon yıl öncesine ait olduğu tahmin edilen denizkestanesi fosili olduğu anlaşıldı.
24.05.2019 Yaşam
İnanılmaz kaza! 1 kişi yaralandı
İnanılmaz kaza! 1 kişi yaralandı Adıyaman’ın Gerger İlçesinde 1 traktör, 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.Adıyaman’ın Gerger İlçesinde 1 traktör, 2 otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.
25.04.2019 Yaşam
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında
8 ilde nefes kesen yarış! Fark bin oyun altında Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre, 8 ilde ilk iki sıradaki aday arasındaki fark bin oyun, 90 ilçede ise 100 oyun altında bulunuyor.
2.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu davanın saflarında yer alamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu davanın saflarında yer alamazlar Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Adıyaman'da düzenlenen mitingde halka hitap etti.
26.03.2019 Siyaset
MHP 21 belediye başkan adayını açıkladı
MHP 21 belediye başkan adayını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2019 yerel seçimler kapsamında belirlenen 11 ilçe belediye ve 10 belde belediye başkan adaylarını daha açıkladı.
23.01.2019 Siyaset
Av tüfeğini temizlerken yaralandı
Av tüfeğini temizlerken yaralandı Adıyaman'ın Gerger ilçesinde av tüfeğini temizleyen çocuk, silahın ateş alması sonucu yaralandı.
17.12.2018 Yaşam
Gerger'de çiftçilerin yüzü 'mantar' ile güldü
Gerger'de çiftçilerin yüzü 'mantar' ile güldü Adıyaman'ın Gerger ilçesine bağlı köylerde yaşayan çiftçiler, havaların nemli olması nedeniyle yaşanan mantar bolluğuyla Atatürk Barajının kıyılarında yetişen mantarları toplayarak marketlere satıyor.
16.12.2018 Ekonomi
O hainlerin kimlikleri belli oldu!
O hainlerin kimlikleri belli oldu! Adıyaman'da kimlikleri belirlenen PKK'lı teröristler Zeynal Alakuş ile Özcan Bektaş'ın yakalanması için güvenlik güçlerince kırsalda operasyon başlatıldı. Teröristlerin, teknolojik cihazlarla arandığı belirtildi.
21.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gerger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.